Sziasztok!
Most csak Ginának, és rohanok tovább......
Drága Gina!
Én ugyi már elmúltam 35
. Ennek örömére egyfolytában azt hallottam dokitól, védőnőtől, mindenhonnan, hogy csináltassam meg. Az Istenhegyin megcsináltattuk az integrált tesztet a 12. heti uh-al együtt, ami olyan tökéletes lett, hogy csak na, jobb mint néhány huszonévesnek! Babácska napra pontosan akkora volt, mint kellett neki, annak ellenére, hogy kb. egy héttel fogant később a középidőtől. Persze ennek ellenére nem hagytak nyugton. Ezeket a gondolatokat fogalmaztam meg magamnak én is, amiket Te leírtál................. És ugye azt se felejtsük el, hogy a családban van már szellemisérült, iszonyatos teher, nem akartam még egy "keresztet". Az AFP-m totálisan tökéletes volt!
A tökéletes leleteim ellenére megcsináltattam az amniot, de előtte nem aludtam egy hetet, még hajnalban is ezen törtem az agyam.... Végül azt a megoldást választottam, ahol egy hét alatt eredményt kaphatunk, de 1:1000 van lehetőség a hibára......... Lelkileg annyira nagyon megviselt, hogy a következőnél, ha KONKRÉT okot nem találnak, nem fogom megcsináltatni. Az is igaz, hogy JELEN terhességemben az is megviselt volna, ha nem csináltatom meg, mert nem volt erőm felül emelkedni a károgókon.
Egy gondolat még, ez az én véleményem csak..... Ha ilyen mélységig belegondoltál már, akkor azt is gondold végig, hogy van e erőd félre seperni a negatív gondolatokat, egészen a végéig! Ha azt érzed, hogy nincs, akkor ess túl rajta, mert ilyen stresszel nem lehet egy terhességet végig csinálni.
Amit másként csinálnék........ Soha nem hallgatnék a "károgókra", csírájában folytanám el még a fejükben, hogy közöljék velem a rengeteg negatív gondolatukat! Mert fészket ver, terjed és burjánzik......
Nem tudom, hogy segítettem-e a döntésben, remélem meg tudtalak kicsit nyugtatni!!!
Sok-sok-sok ölelés!
LAFIKA!!!!! Isten hozott itthon benneteket!!! Ha Te jól vagy, Hunor is jóll lesz, függetlenül attól, hogyan táplálod!!!!
:):):):):):):)
LARA! Kislara olyan szép még mindig, hogy csuda!
CSAKEGY!!! Diabetológus egy rakás kaka....... Sajnálom a történteket, szedd a metet, sé legyen még egy szekérderék szép gyereketek! Kinek mi köze hozzá?????
RAMBÓKA!!! Jobbulást neketek! Ez nem igaz már, hogy sosem estek túl rajta. Pihenj amennyit bírsz, Gergőt pusszantom!
REJÓ!!! Én is náthás vagyok, bár a múltkorinál kicsit gyengébb, ennek örömére nem is pihenek, megyek világba!!!
Millió ölelés mindenkinek, rohanok tovább!