Sziasztok!
Móni!
Nagy kő esett le a szívemről
Jankád nagyon édes, én már láttam Őt a másik topicban is
hajacska meg lesz még akkora, hogy azt sem tudod majd, milyen frizit csinálj Neki
nekem a középső gyerekem (Patrik) volt majdnem teljesen kopasz 14 hónapos koráig, aztán lányokat meghazudtoló göndör szőke fürtjei nőttek hirtelen
két évesen vágattam le, mert már ciki volt, hogy mindenki lánynak nézte
annyira bőgtem, mikor vágta a srác a haját, hogy még pénzt sem fogadott el a fodrászkodásért
tej miatt én sem vágnék eret...mindent megpróbáltál, nem hibáztathatod Magad, fontosabb, hogy kiegyensúlyozott maradj
nekem háromszor nem sikerült, szent elhatározásom ellenére...azért most is megpróbálom, de ha nem megy, nem leszek hetekig depis, mint Melissánál
(azzal többet ártottam)
szerencsétek van, hogy Janka ilyen jó alvó
finist hogy bírom? háát köszi, azt hiszem jobban, mint eddig bármikor...nagyon gyorsan eltelt az idő, és kicsit fáj a szívem, hogy hamarosan vége
, és többet nem lesz ilyen időszak az életemben...
sokan szánakozva néznek rám és kérdezik: ugye várom a szülést?
én meg mondom, hogy: NEM, hát alig néznek hülyének
Fanny!
Hanna is tündéri nagyon...és mindig el vagyok ájulva, hogy szinte most született, és milyen gyorsan fejlődik
kinek ilyen szép kék a szeme?? a boldog Apukának??
a piás sztoritól meghűlt a vér az ereimben
húú, Patrik is majdnem annyi idős, mint az a kissrác...
akkor lehet, hogy addig kéne örülnöm, amíg "csak" gépfüggő
Melinda!
Nagyon szűkszavú vagy...
Mandula!
Tényleg úgy néz ki, hogy Kittinek muszáj lesz kivenni a manduláját...szegénykém
a lézeres műtét nem lenne biztonságosabb, mint a hagyományos?
Lányok!
Ma voltam Telkiben az utolsó CTG-n...nagyon jó lett, Majácska ezerrel izgett-mozgott megint
a szülésznő azzal fogadott, hogy: "nem akar még szülni, Móni?"
a Párom egyből rávágta, hogy NEM!
olyan érdekes, hogy nagyon szép, barátságos hely, de ha benézek a szülőszobába, bizony elfog a félsz...
pedig van már időpontom: december 27. , épp az a nap, amiért fohászkodtam, hogy akkor szülnék, ha lehetne választani...most mégis vegyes érzések kavarognak bennem
a dokim egész ünnepek alatt ott lesz, de azon a napon utoljára és én (és a Párom) benne bízunk, mindenképp nála szeretnénk szülni...
azt mondta, hogy 27-én cuccal együtt menjünk, és ha a méhszáj érettnek bizonyul,...burokrepesztés...azt viszont nem akarom, csak ha magától indul meg a vajúdás...
ha nem, akkor inkább legyen császár, szerintem az kevésbé rossz a babának, mert mire feleszmél, már kint is van, viszont egy oxitocinnal indított szülésnél nagyon rosszak lehet Neki a hirtelen jött fájások
tudom, hogy rossz lesz nekem utána, (mindent elolvastam a csasziról) de Maja miatt úgysem hagynám el magam...
most abban reménykedem, hogy előbb megindul a szülés magától (erre van esélyem, mert esténként/éjszakánként már igazi FÁJÁSAIM vannak), viszont 27.-e után már úgyis csak 1-2 napom lenne hátra, és attól is nagyon félek, hogy esetleg nem érünk oda időben (másfél órás út), ki tudja, milyen idő lesz akkor stb...
és sajnos anyámat sem könnyű idecitálni a gyerekeimhez pl. éjszaka, másra meg nem számíthatok( rá is csak bizonyos mértékig
)
szóval, nem nagyon van választási lehetőségem, emiatt szomorú vagyok...és az előre megbeszélt időpont is sokkol, pedig tegnap még mit nem adtam volna, hogy tudjak valami "biztosat"
szóval: hülye vagyok nagyon, és most összezavarodtam
www.melissaesmaya.blog.hu