Új privát üzeneted érkezett!

Vagyok, vagyok, most már vagyok

Hát a reggeli hányásom folytatódott, úgyhogy haza is jöttem a munkahelyemről. Azóta csak ágyban vagyok. Fáj a pocim, és néha még kavarog a gyomrom.... :( :D

Az orvos, akiről írni akartam.
13 éves koromban jártam vácra egy dokihoz. Dr. Dreiszinger Imréhez. Ő orthopéd gyermekszakorvos, és a HEim Pálból járt ki minden kedden. Nekem Ő műtöttem meg a lábaimat, mert csontkinövésem volt. Bár még gyerek voltam, de a mai napig emléxem a kedvességére, ahogy velem és ahogy a szülőkkel bánt!!
Tavaly még biztosan ott volt, mert a javaslatomra egyik volt kollégám elvitte hozzá a picilányát. Talán érdemes lenne megkeresnetek Őt. Anno a kórházban rendelt, és nem az sztkban, de az infos pultnál biztosan megmondják sztem. Csak ajánlani tudom!
Még 18 éves koromban is mentem hozzá, és bár már átléptem a korhatárt, nem dobott ki az ajtón, hanem igenis szóba állt velem, és megvizsgált.

Kép

Kép
kislány és kislánya
kislany

Folytatom is, csak nem akartam, hogy megint eltűnjenek a soraim!

Szóval az biztos, hogy azt a dokit én fel fogom keresni, ha gyermekem lesz!!!

Kati, Pattogóbolhácska, Ti hogy vagytok??

Puszi

Kép

Kép
kislány és kislánya
kislany

Sziasztok !!

Drága kislány !!! Akkor jó kezekben leszünk !!!!! Hozzá megyünk !!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

Nagyon örülök!!! Igazából, nem egy nagy vaszizdasz a vizsgálat(legalább is amíg kicsik a babák ) , most nem tudom , hogy fogja megnézni. Amíg picikék (nem mennek) hátonfekve szépen szét terpeszti a lábakat és egy kicsit körözve meg mozgatja kb. .

Talán 4 hósan voltunk elösször , de akkor is nála.

Most akkor jól megnézem magamnak a dokit , szépen optimistán !!

Csont kinövés ?? Az hogy jelentkezett ?? Én most csak szószerint tudom elképzelni .
És később 18 évesen mi volt a gond ??

Köszönjük szépen mi jól vagyunk. A férjem újra döntésre jutott , még az idén megvesszük a telket lesz ami lesz . :lol:
A tervezés is idő , az élbírálás meg gondolom még több !! :roll:
És nagyon jó lenne jövő ősszel már ott aludni !! :lol:

Mentél ma dolgozóba ?? Remélem ma jobb napod van !! Igaz viszont ez igen is azt jelenti , hogy ott van a pici , tuti !!!

Hú, de szerencsés vagyok , hogy nekem nem voltak ezek a rosszullétek !! Én nagyon nagyon útálom ezt a hányingeres dolgot !!

Puszi , Kati és

Kép

Kép
kati16

Szia Kati!

Hogy mennyire nincs véletlen!! Jó kezekben lesz a picikéd, biztos lehetsz benne! Nekem 18 éves koromban fájt a csípőm, de nem volt semmi, csak serdülés még.
A csontkinövést szó szerint kell érteni. Valamelyik csontból egyszerűen csak kinől egy másik. Nekem ez a bokáimnál volt, mind a ketténél. Nagyon fájtak már, amikor hozzá kerültem. Határozottan emléxem, hogy kedden voltunk nála Vácon Anyával, és szerdán már a Heim Pálban feküdtem, mert csütörtökön már műtött is. Nem lacafacázott! Azóta nem is fáj már egyáltalán. Ez a csontkinövés egy hajlam. Sajnos nálam van azóta másik helyen is ( az első csigolyámból a koponyám irányába), de az orvosok szerint amíg ez nem okoz fájdalmat, nem műtik. De én ezt már kétlem, mert tavaly azért mentem el, mert kettő iszonyú fejgörcsöm volt egy bizonyos ponton, a tarkómnál. Pontosan ott, ahol a csontkinövés van... az Amerikai úti idegsebészeten annyit mondtak, hogy ha fáj, akkor szedjek 3 hétig cataflamot, és majd menjek vissza. Hát intettem!!! A fej azért egy komolyabb terület, de szerencsére tavaly óta nem volt tünetem. Így tényleg nem kell piszkálni szerintem sem. De az akkor sem megoldás, hogy cataflamot szedjek!!! :twisted: :twisted:

No mindegy.

Nem, ma nem dolgozom.Sőt az egész héten nem. Voltam a háziorvosomnál, aki felvett táppénzre. Mondtam, hogy mi a helyzet, és mivel gyerekkorom óta ismer, kiskönyv nélkül is kiírt erre a hétre.
Úgyhogy a héten vagyok. De nem vagyok a toppon. Szédelgek, mint egy liba, és reggel megint öklendezéssel kezdtem a napot.
Tényleg szerencsés vagy KAti, hogy Neked nemvoltak ilyen rosszullétek!!! Ha esetleg hiányolod, szívesen adok belőle!!! :lol: :lol: :lol:

Majd írj, hogy mi volt a dokinál, kíváncsi vagyok.

Puszillak

Kép

Kép
kislány és kislánya
kislany

Sziasztok !!

kislány !!! No , meg volt a vizsgálat , ismételten ugyan úgy történt. Minden rendben !!

4 évesen újra menni kell , akkor a lábát nézi majd ! Hogy mik vannak ! Régen nem voltak ilyesmi vizsgálatok, de nem baj, csak nézzék is meg , így könnyebb kiszűrni ha tényleg van valami .

Nagyon aranyos volt , nem egy bőbeszédű , de kedves! Most már memorizáltam az arcát ! :lol:

Képzeljétek egy anyuka ikrekkel jött egyedül (két hordozó , még jó, hogy két kezünk van ) :lol:

Nagyon szép ám a váróterem ott, nem tudom, hogy voltatok -e mostanában . (kislány gondolom te nem, no de nem sokára ) Már amikor elősszőr mentünk akkor is ilyen szép volt
Színes az egész , állatkák vannak festve ,van egy nagy fa , de ám az egyész fal festve van ,és igen igen szépen !!! Nem tudom ki csinálhatta , de nagyon ügyes !!

De jó, ha otthon vagy akkor most pihizzél is !!! A rosszullét meg monnyon le !!!

Puszi , Kati és

Kép

Kép
kati16

Sziasztok!

Örülök Kati, hogy minden rendben.

Sajnos nálam nem...
tegnap véreztem........
Nagyon megijedtem. Bementünk a dokimhoz, ahogy odaértünk,mindenki előtt behívott, és megvizsgált. Apácska velem volt bennt. Leesett a hormonszintem, ezért kezdem el vérezni. De a pici megvan. Láttuk, ahogy dobogott a szíve tegnap!! Most Duphaston-t kell szednem, ez a hormonszintet mesterségesen fenntartja.
Most már egy picit nyugodtabb vagyok, de egyértelmű, hogy pihennem kell!

Puszi

Kép

Kép
kislány és kislánya
kislany

Sziasztok !

kislány !! ÓÓÓ, de szerencsére nincs nagy baj !!!
Pedig akartam is írni neked , hogy ha lesz vérzésed ne rémülj meg !! De akkor ezek szerint már elkéstem !!! :?

Nekem is volt a Mercinél , igaz én még akkor nem voltam dokinál (vártam a csodát hátha még is tévedés és megjön) , csak pár héttel később.
Azt mondta , hogy ez szokványos nincs semmi baj . Pedig igazán jó doki , Dr. Dévai István lehet , hogy már hallottál is róla , ő igen nagy szakemer ebben a lombikbébi programban. Meg bizti mást is jelenthet különbözö időszakokban.

Akkor tul.kép ez most mit jelent , hogy leesett , ha nem tartanád fönt gyógyszerrel akkor mi lenne ??

Viszont nézzük megint a jó oldalát is !!! Legalább láttátok a babuci szívverését !!! :wink: És vele minden rendben !! :wink: :wink:

Szerettem volna tőletek megint kérdezni !

Van két ingatlanos is , melyikhez érdemes elősszőr menni ???

Hátha ebben is van valami tapasztalatotok ! :wink:

Millió puszi, Kati és

Kép

Kép
kati16

Szia Kati!

Pontosan nem tudom mi lenne, ha nem szednék most gyógyszert, de valószínűleg vetélés. A gyógyszer papírján is az van, hogy fenyegető vetélésre kell szedni.

Nagyon megkönnyebbültem, amikor láttam a szívverését, hogy megvan!!!

Azóta sem semmi! Hála Istennek!! :D :D
Igaz egész nap az ágyban voltam. Ettem, ittam és aludtam, vagy tévéztem...

Kérdezz nyugodtan, melyik ingatlanirodásat találtad?
De azt is csinálhatjátok, hogy ha van idődötök, gyertek ki Őrbottyánba, és amelyik utcát szimpatikusnak találjátok, menjetek be. NAgyon sok helyen ki van rakva a tulajdonos elérhetősége az ingatlanra, ami eladó.

Puszi

Kép

Kép
kislány és kislánya
kislany

Sziasztok !!

kislány ! Én két irodát találtam , az egyik a Miroba Bt. Fő u.58. a másik 1abc Kariel Rákoczi út 134. (vasúti átjárónál)

Van esetleg több is ???

Én is úgy gondoltam , hogy vasárnap kimegyünk szétnézni , hátha sikerülne így is !! :wink:
(Csak ha esetleg nincs tel. szám az irodákat azért gondoltam megnézni mert sztem sokan beadják ott helyben mindenkép .)

Így már megtaláltunk egy házat amit néztünk az interneten ! :lol:

Ha esetleg valahol kint lesz egy szomszéd meg kérdezem őt is, hátha tud valamit . És hátha nem küld el a sunyiba . :lol:

Remélem már nem lesz ilyen sztorid !!! Beszéld meg babucival , hogy most már kellő képpen meg ilyesztett , többet nem kérsz belőle !!! :wink:

Nem írod , hogy tud már valaki a meglepi babáról ???

KISLÁNYKÁM TE NAGYON GYALOGOLSZ AZ ANYASÁG FELÉ !!!! :lol: :lol:

bolhácska !! Te megint eltüntél !!

Kép

Kép
kati16

Puszi , Kati :oops:

Kép

Kép
kati16

A lényeget el felejtettem !! :twisted:

Meddig kell szedni a gyógyszert ??? És mikor kell vissza menni a dokihoz ??

Elég ez az egy hét otthon ???

Puszzzz

Kép

Kép
kati16

Szia Kati!

Igen, én is ezt a kettő közvetítőt tudom!! De jó!! Vasárnap jöttök! :)))))))

AMit az interneten találtatok, az hol van? Tudsz esetleg utcát?

Nekem sajnos rossz éjszakám volt. Lehet, hogy mert tegnap egész nap pihiztem és aludtam, azért nem aludtam. De tény hogy fájt a derekam, a hátam, pedig nagyon jó párnám és matracom van. Szóval csak forogtam egész éjszaka, és a párnámat igazgattam. Éjjel 2-kor fogtam magam, és kicsoszogtam a nappaliba, megágyaztam ott. Nem akartam felkelteni a páromat a nyöszögésemmel!! Szegénykém így is keveset alszik, és amikor csak tud, maximálisan kiszolgál engem.
A gyógyszerből 3 dobozt írt fel a dokim, azkb. 1,5-2 hónapnyi adag. Azt mindenképpen be kell szednem. Addigra már túl is leszek a kérdéses első harmadon.
Annyi feladatom lenne, de nem tudok mit csinálni. A konyhában össze kéne már pakolnom, van néhány mosatlan tányér, de egyszerűen bemegyek a konyhába, és öklendezve rohanok ki!!
Tegnap a férjemet kértem meg, tüntetessen el valamit a konyhából, mert felfordulok a szagától... :lol: :lol:
Iszonyú érzékeny lettem a dolgokra. Ha a tévében látok valamit, amit korábban gond nélkül megnéztem, rögtön hányingerem van...
Ez szörnyű!! De tudom, hogy ez a babucimért van!!!!!

Kép

Kép
kislány és kislánya
kislany

Babuciról:
Csak néhány ismerősöm tudja, akik igazán közel állnak hozzám. A család csak Karácsony estéjén fogja meg tudni. Egy pici cipőt és az UH képet kapják ajándékba!!! Kíváncsi vagyok a hatásra.. :lol: :lol:

Biztos lesz sírás-rívás, ami teljesen érthető....
:lol: :lol: :lol:

A pihenésre azt mondta a dokim, hogy 2-3 nap kemény pihenés, ha nincs semmi bajom, akkor utána normál életvitel. A helyzet az, hogy hétfőn muszáj lenne a m.helyemre menni, mert csapatépítő tréning lesz 3 napos!! De félek tőle, hogy az egész napos programok és feladatok, amit a vezetőség ad, nem biztos, hogy pihentető lesz. Férjem azt mondja, hogy mennem kell. Én viszont nem érzem ezt maximálisan. Nem mondhatom azt, hogy fáj a hasam, nem ugrálhatok. Nem mondhatom azt, hogy én most nem fogom felemelni ezt a vödör vizet (pl. egy játéknél) mert fáj a derekam..... vagy igen?
Te mit gondolsz Kati?

Pattogobolhácska tényleg eltűntél! Jól vagy?

Puszi

Kép

Kép
kislány és kislánya
kislany

Sziasztok!

itt vagyooook!! :D:D:D

kislany: vigyázz magatokra nagyon. szegény sógorném is vérzett. Neki utrogestant kell szednie. De neki egyenlőre a petezsákon és a szikhólyagon kívül mást nem láttak uh-n.. :(
Én Larával az első 4-5 hónapban csak zöldségeken éltem, mert a hús bármilyen formájától is rosszul voltam. Pedig az én emésztőrendszerem a húsra van beállítva. :D Ne aggódj el fog múlni idővel a rosszullét is. :)

Kati: mi a mostani kis álomházunkat a vasút melletti ingatlanközetítőnél találtuk. Aranyosak voltak. esett azeső. kinéztünk 2 házat és a nő már vitt is minket kocsival, hogy megnézzük. De tényleg érdees úgy jönni, hogy egy napot rászántok és kocsival, vagy gyalog be-be néztek az utcákba. Lehet kincseket találni.

jövök mindjárt csak pelust cserélek.

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

Na itt.

Tehát had újságoljak. Kéééépzeljétek mit csinált tegnap a 3 hónapos lányom. Na jó 3,5 hós. :D Tegnap beraktam a pihenőszékébe ami le van fektetve. Éééés a jobb könyökére támaszkodva felült!!!!!! Azt hittem rosszul látok. De nem. Hihetetlen. Már 2 hete forog oda vissza. A nagyobbikam a forgást csak 5 hósan kezdte. Szóval, ha így haladunk akkor jó esélyünk van arra, hogy a picur januárra már mászni fog.. Komoly.

na csak ennyit akartam dicsekedni. :D

Megyek kezdek a lakással valamit.

Puszinektek!!!

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

Szia Pattogóbolha!

3,5 hónaposan csücsült a lányod??? :lol: :lol:
Én még ilyet nem hallottam!! :shock: :lol: :lol:
Lehet, hogy korán el is fog indulni a Picid!!! :lol: :lol:
Hihetetlen!! :lol: Ügyesek vagytok! :lol: :lol:

Én vigyázok, pihizek ma is!
Bár már a konyhát el kezdtem összepakolászgatni, plusz közben megraktam a mosógépet is. De ennyi. Túlzásba nem viszem. A pici a legfontosabb most, semmi sem ér annyit, hogy baja legyen!!!

Puszi

Kép

Kép
kislány és kislánya
kislany

Sziasztok !!

kislány ?? Csapatépítő tréning ?? És ott ilyen játékos feledatok szoktak lenni ?? Mit csináltok avval a vödör vízzel ??

Sztem a vödör vizet valahogy kihagyhatnád !! :wink: Ha csapatok lesznek , majd passzold át valakinek , mondjál valamit , hogy becsípődött tegnap a derekadba az ideg, vagy mitom én . :wink:

Csak nem fognak ott szenvesztetni !! Vagy igen , nagyon komolyan veszik ??

Azért még az emelgetéssel (mondjuk nem az 1-2 kilóra gondolok) és a szaladgálással óvatosan !!! Nehogy még elessél megint !!!

Amíg otthon vagy tényleg tessék pihenni és sokat felpolcolt lábbal is !!

Amit az interneten találtunk az már egy majdnem kész házikó , az van az Állomás u.-ban.
Mellette meg egy üres telek :wink: , de sajna tel.szám nulla !
Ezért a telekért kéne bemennem a helyrajzi számért és utánna Vácra a földhiv.
De sajnos mivel ugyebár én vagyok itthon Diámmal , nekem kéne beválalnom a több órás várakozást amit én nem merek, evvel az izgő mozkó sajtkukaccal !!!

Ezért jól kitaláltam , hátha beadták ott valamelyik irodába .
:idea: :wink:

De már kezdek ott tartani , mindegy hol, csak legyen már egy szép kicsi telek , hogy iduljon már a tervezés és az építkezés legföképpen !!
(azért jó lenne ha legalább az iskola oldalán :wink: :roll: jönne össze )

pattogobolhácska !!Megkérdezhetem az az ingatlanos hány %-ér dolgozik ???

Hú, ez igen nagyon ügyi kicsi lányod van !!! A második babák már sokkal ügyesebbek , hiszen gyorsan utánozni szeretnék a tesót mindenképpen !!! :lol: :lol: Nehogy mán lemaradjanak valamiről !!! :lol: :lol:

Ui.: Köszönöm szépen neketek !!! Olyan jó, hogy vagytok sokkal jobb érzés így belevágni megint egy változásba !! :lol:

Millió puszi !! Kati és

Kép

Kép
kati16

kislány !

Még annyit akartam írni, hogy a karácsonyi ajándék isteni lesz !!!! :lol: :wink:

Berakjátok egy kis dobozba egy gyönyörű nagy masnival díszítve ????

Nagyon kíváncsi leszek , de jó lesz a szüleiteknek !!! Hopp, kinél fogtok kezdeni anyukádéknál ???

Vagy össze szoktatok jönni teljes létszámban valahol ?? (már a férjed és a te családod )

Nem is írtam , hogy mikor Vácra mentük bejelentkeztek a vevőink hat órára.
Mercit megkértem csináljon már egy kis rendet a játékoknál mire hazaérünk .

Hát képzeljétek olyan rend volt , hogy csak pislogtam , a konyhába is felmosott és apa piszkos quados ruháit is lecsutakolta !!!

És ő mosta ki a géppel !!! Igaz a centrifugálásnál bedöglött , de hát van ilyen !!! :roll: :wink:

És apa gatyája is tönkre ment, mert valahogy kikerült belőle egy kis anyagocska a tető alól , de hát ez is előfordul . :lol:

Sebaj, azért én jól megdícsértem !!! :wink:

Puszzzz

Kép

Kép
kati16

kislány , hol vagy ???

Ilyenkor már rég szoktál jönni !!

Remélem minden rendben !!!

Puszi, Kati

Kép

Kép
kati16

Sziasztok! Itt vagyok! :)

tegnap egész nap csak szenvedtem... :( fotelról fotelra költöztem.
Aztán pedig felhívtam a dokimat, hogy fáj a hasam, amire berendelt!

Úgyhogy tegnap megint voltam kedvenc dokimnál.
De most már teljesen nyugoddt vagyok.

4,5 mm -es a babám!!! :lol: :lol: :lol:
és megint láttuk a szívverését. :lol: :lol:
A hasfájás nemsokára múlni fog, azt mondta dokim. MIvel még a terhesség elején vagyok, és első babómat várom, a méh nem szokott hozzá a növéshez, és mivel most nő, így feszül az egész méh, sajnos ezt érzem én.
De nem számít!! Most ez sem számít, csak a babácskám!

A csapatépítőn elméletileg minden féle feladatok, játékok vannak, hogy a csapat összekovácsolódik.
De az orvosom tanácsára ezt végülis kihagyom. Mivel ez egész napos fizikai és szellemi igénybevételt jelent, nem szerencsés reggel 7-től éjfélig 3 napon át tréningen részt vennem.
Így pihizek a jövő héten is.

Kati, most Ti a házat néztétek az állomás utcában, vagy az üres telket mellette?
NEm tudod véletlenül a házszámát a házas teleknek? Mert akkor lehet, hogy tudnék Neked segíteni.

Az ingatlanosok tudomásom szerint 1-2 %-ért dolgoznak.

Kati, hihetetlen ügyes lányod vagy!!! APa nadrágja nem számít, a gyermeked viszont most úgy érzi, megfelel Neked, és büszke vagy rá!!! Gratulálok!! Ez a Te érdemed!

Ma van "2." anyukám születésnapja, aki hol az anyukám, hol a barátnőm. Azt mondta nekem a telefonba, hogy szerethetem a gyermekem már most, sőt kell is szeretnem, szeretettel gondolnom rá, de itt kezdődik az, hogy megtanuljam azt is, a gyerek nem birtokolható sem érzelmileg, sem fizikailag. Neki huszonéves gyermekei vannak, és hát nem könnyű ezt megvalósítani amit mond, de én látom, hogy a "nem birtoklással" mit ért el!!!

Húú, ezt jól leírtam. De talán a lényeg érthető.
Skorpió révén ez nekem nagyon kemény lecke lesz, hiszen a jegy jellegzetessége alapjávan véve a birtoklás, de igyekszem ezt szem előtt tartani!!!

Gondoljátok, menni fog??

Puszillak Titeket

Kép

Kép
kislány és kislánya
kislany

Szia kislány !!!

Na végre !!! Többet ne csináld ezt az eltünést !!!

A frászt kapom mindíg , és tessék most is dokinál voltál !!! De hál isten nincs semmi, csak itt ilesztgetsz !!! :lol: :lol:

Most volt a barátnőmnek egy nem is tudom , hogy írjam , inkább nem is írom , szóval egy rossz élmény és azóta jobban idegeskedek ,ha valaki babát vár ÉS NEM JELENTKEZIK, ugyebár !!

Köszönöm szépen a lányom nevében is !!! :lol: Nagyon ügyes igaz nem mindíg , de ez most nem lényeges .

Én megmondom őszíntén nem bánom ha nem segít , egyszer vagyunk gyerekek !! Aztán úgy is egész életében ezt fogja csinálni.

Nem fogod birtokolni , csak nagyon fogsz rá vigyázni és félteni !!
Na, ezt én is jól megaszontam. :lol:

Az az igazság , hogy a házról már lemondtunk .
1. Túl drágán akarják adni .
2. Semmisem úgy van belül elrendezve ahogy mi szeretnénk .
(pl. fürdőszobán egy kicsi lyuk az ablak , egy wc-van bent , a nappali nincs egybe a konyhával , hogy egy kicsit avval is növelje a teret, kicsik a szobák, nem lehet egy normális szekrényt ill a áááá....stb .tudnám még sorolni, de már megint a hülye mérleg vagyok )

Annak a háznak nincs még házsz-a és sztem az már az állomás u.-a külterülete lehet.
Ott most 3 új ház van (az utolsó 3. amit mi néztünk) és amellett egy üres telek még.
Nem tudom jobban leírni az utca vége .

Ha jól emlékszem a mellette lévő házaknak sincs még házszámuk .

Húúú, hogy tudnál segíteni ??? De a telek sajna jobban érdekelne , abban nem tudsz ??? :wink:

Hogy-hogy neked 2 anyud van ????? Vagy örökbe fogadtál egyet, mi ???

Birtoklás ?? Én nem vettem észre a Mercin , de azt viszont igen , hogy általában annak kell történnie (játékban v. bármi) amit ő szeretne, már a társai körében . :roll:

Millió puszi !!

Kati és

Kép

Kép
kati16

Sziasztok !!

kislány !! Ne csináld már ezt velem !!! Hol vagy megint ???

A hétvégét megértem , de most már tessék írni valamit , mi van veletek ???

bolhácskát megszoktam már , meg ő jelezte is , hogy nem mindíg jön , de te nem kértél engedélyt !!! :lol:

EZ ÍGY NEM ÉR !!

No, de félre téve a tréfát , remélem semmi baj nincs !!!!

Puszi, Kati és

Kép

Kép
kati16

Sziasztok!

itt vagyok... :oops: :oops:
bocsánat, nem tűnök így el!! :oops: :oops:
ígérem... :oops: :oops: :oops:

Húúú Kati, a szombatom sem volt semmi. Egész nap vendégem volt a rókacsalád. :lol: :lol: Aztán este vacsora apósoméknál, akinek szülinapja volt. Kb. 1,5 óra alatt nyammogtam el egy halszeletet.
De húú, a hagymás krumpli....
NOs, úgy indult, hogy negyed 7-kor odaérkeztünk. Persze egy kilo vakolat volt a fejemen, hogy elrejtsem a nap eseményeit... :lol:
Ahol leültem, előttem volt a hagymás krumpli saláta.... azonnal éreztem, hogy gáz van!!!! Aztán kedves férjem nagyon gyorsan észrevétlenül átlogisztikázta a hagymás krumplit az asztal másik végén ülő vendégek elé... :lol: :lol:
Aztán már nem volt semmi bajom!! Szóval, egyértelmű már, hogy a hagyma nem igazán jön be!! Legalábbis most!! :?

Tegnap csak szenvedtem, fájt a hasam is, hányingerem is volt, stb.
Ma pedig jól vagyok.
Ez hihetetlne, egyik nap semmi baj, másik nap meg minden baj van!
Ma voltam megint a háziorvosnál, kiírt a hétre. úgyhogy ezen a héten sem megyek dolgozni.

Kérdezted Kati, hogy tudnék segíteni. Én a helyrajzi szám kiderítésére gondoltam. És ha az meg van, akkor abban is tudok segíteni, hogy ki lehet a tulajdonosa.

A két anyáról:
nekem van egy Édesanyám, akit imádok!!!
És van egy 44 éves barátnőm,aki néha szintén az Édesanyám. Húú, hogy is írhatnám ezt le. A 2. anyukám olyan, mint egy igaz barátnő. Mivel nem a vérbeli anyám, több mindent, azaz mindent el merek mondani Neki, mert ő nem mondja, hogy ejnye-bejnye, vagy hogy szégyelljem magam. Az igazi anyukámat pedig túlságosan tisztelem és szeretem, hogy akár a legintimebb dolgaimba beavassam, ami talán fájdalmat okozna neki, vagy legalábbis csalódást.
Szóval örökbe fogadtam egy édesanyát! :lol: :lol:
Így nekem most kettő van!! :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
kislány és kislánya
kislany

Hmm, de fincsi volt ez a danone puding, amit megettem! :lol: :lol:
Egyfolytában tudnék enni!! :lol:
Tegnap este vacsira ettem zöldborsó levest, majd egy hatalmas sacher torta szeletet egy hatalmas banánnal!!! :lol: :lol:
Hát mi tagadás, van most étvágyam!!!

A hasam pedig határozottan látszik!! Reggel kétségbe is estem, hogy Úristen, mit vegyek fel????? Aztán találtam egy kardigánt, és abba bugyoláltam be magam...
Tiszta gáz, mert az összes fölsőm már szűk a derakam környékén. :lol: :lol:

De most írjatok Ti is! Hogy telt a hétvégétek, hogy vagytok, stb.

Puszi Nektek

Kép

Kép
kislány és kislánya
kislany

Sziasztok !!

NAAAA , végre mánn !!

Szerencséd, hogy semmi bajotok sincs a rókakomán kívül !!!! :lol:

Klassz hétvégéd volt !!!

Mi sem voltunk sajna felétek vasárnap , mert férjem rosszul volt , így nem indultunk el . :roll:

Na, de remélem a héten !! :lol:

Atya ég , tök jó lenne a segítséged !!! :wink: :lol:
De pl. az Állomás u.-ban bizti nincs még házszám !! Akkor mi van ?? Habár tiszta hülye vagyok , valhogy akkor is megtudják nézni a helyrajzi számot, ugye ??
És ha már ilyen kedves vagy , akkor még szertnék kérni egy kis türelmi időt !!
Még jól szétnéznék , hátha akad még pár kakukk tojás !!! :wink:

Remélem a héten már sikerül , bár arra is gondoltam , hogy valamelyik nap de. nekivágok Diával és szétnézünk csak így kettecskén ! :wink:

Tudom melyik utcák jöhetnek szóba , és hát mit veszíthetek !! :wink:

Danone puding, mi ??? Mi tagadás, sajnos növekszik az étvágy is, nem csak a poci !!! :lol:

A két anyuka meg egyenesen zseniális !!! :wink:

Nagyon szerencsés vagy !!!

Örülök, hogy nem mész vödrökkel szaladgáli !! :lol:

Jó pihenést erre a hétre is !!! Aztán jelentkezni ám !!! Legalább egy kis betűcskét küldjél , hogy lássam minden rendben !!! :lol:

Nálunk igazán semmi újság. A mosógép szerelő pénteken már volt , de sajna nem volt fűtőszála , így ma jön még egyszer.
(Merci a fűtőszálra csinált egy masnit :wink: )
A ruhák már így is halomba álltak , most csak tetéződött a helyzet .

Pocsék idő van , jó lenne már egy kis napocska !!!

bolhácska ??? :?:

Puszi , Kati és

Kép

Kép
kati16

Sziasztok!

:D
Szóval azért nem jövök hétvégén, mert általában itt van a mostohafiam, és olyankor gyűrik a gépet. :lol: Hét közben meg szégyenlem, de néha csak olvasni van energiám.. :oops: 8) :)

kislany: jajj részvétem a rókacsalád miatt.. De bíztasson a tudat, hogy a rókákkal kikövezett út végén ott egy kis csoda. :D
Nekem is van egy pótmamám. :D Most szombaton volt 40 éves.
Amúgy merre lax? Elfelejtettem.. :oops:

Kati: nagyon ügyes a nagylányod!! Remélem majd Vivivel is ilyen jó lessz a viszonyom mint neked a nagylánnyal.

Na megyek. holnap max délelőtt írok, mert délután fél 5-re jön a mikulás a coop elé. :D

Puszi nektek.

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

Sziasztok!

Pattogóbolhácska én a Szőlősorban lakom.
És Te merre?

Most rohannom kell. Iszonyúan szalad a lakás, és nemsokára vendégem lesz!! De most nem a rókacsalád!!! Remélem!! :lol:

Puszi

Kép

Kép
kislány és kislánya
kislany

Kati, még annyit:
a segítségemet nem erre a napra gondoltam, csak nézegessetek!!! Aztán majd szólj, ha tetszik valami!!!

Puszi

Kép

Kép
kislány és kislánya
kislany

kislany

nem mondod???? A szőlősorban merre?? Mi a 45-ben :D:D:D:D

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

Szia Pattogóbolhácska!

Akkor kicsi a világ!! :lol: :lol:
Nem messze lakom Tőled!! :lol: :lol:
De még nem szeretném felfedni, csak Karácsony után!! Tudod, addig senki sem tudhatja meg a faluban!!! :lol: :lol:

Utána elárulom, ígérem!!!
Puszi

Kép

Kép
kislány és kislánya
kislany

kislany: oké. :) Mióta éltek bottyánban?

Kati: te nem akarsz az utcába költözni? :lol: Remélem sikerül egy szépséges házikót találni.

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

Sziasztok !!

bolhácska !! Jó, tényleg már csak én hiányzom onnan ! :lol: :lol:
Gyönyörűségek jól vannak ??

Telket nézünk mostanában . :wink:

Esetleg láttatok valamit az u.-ban ??

Holnap megyünk, apa nem dolgozik ! :wink:

kislány ! Hogy vagytok ??

Én úgy kibabráltam szegény kicsikémmel !! Majd leírom egyszer .
Pocsék napjaink vannak , remélem a holnap már sokkal jobb lesz .

Puszi nektek!!

Kati és

Kép

Kép
kati16

Sziasztok!

Pattogóbolhácska, én mindig is bottyáni voltam. A szüleim, sőt a nagyszüleim is itt laknak. Az utcában 3 éve lakunk, akkor költöztünk át a házikónkba, mint férj és feleség. :lol:

Igazán jó ötlet, ha Kati is találna valamit itt az utcában... :lol: :lol:

Pattogóbolhácska, Te a sínek után laksz, ugye? (Én előtte..)
Arra szerintem van még ingatlan, amit árulnak....

Én jól vagyok, köszönöm kérdésed Kati, csak a pocakom fáj.
Nem tudom ez meddig tart. Tegnap az egyik barátnőmmel bementünk a Fóti Corába, és már egy 20 percnyi séta után nagyon fájt a hasam... Nem tudom, hogy megyek így dolgozni hétfőn...
Már kéne, mert már 2 hete itt hon vagyok. Bár én szívem szerint maradnék, a hasfájás miatt, de Apa erről hallani sem akar...

Majd lesz valami. Most elvagyok. Jól érzem magam itthon. Tegnap végre odajutottam, hogy sikerült kitakarítanom a lakást is, elpakoltam, stb. Barátnőm meg jól járt, mert segített kiválogatni a ruháimat, és rengeteget kapott tőlem!!! :lol:
Voltak olyan darabjaim, amik már hónapok óta nem jöttek rám, rá meg pont jó volt!!
Meg hát igazából tudni akartam, mi az, ami most rám jön... Hát őszintén szólva, nem sok minden... :shock: :shock:
Ma neki állok varrni viszont!!!! És akkor lesz új ruhácskám!!! :lol: :lol:

Most búcsúzom, mert megyek tusolni, aztán irány a kisszobám, ahol a varrógép van!! :lol: :lol:

Puszi Nektek.

ui.: Kati, tudod, hol a Szőlősor???

Kép

Kép
kislány és kislánya
kislany

Kati: sréhen velünk szemben van egy eladó telek. Elég nagy. vele szembe és mellette az egyik oldalon is házat építenek. Ha akarod lefényképezem neked a telket, aztán ha kell felírom a számot is.

kislany: apa nem akar hallani arról, hogy otthonmaradj???? :shock: vagy én értelmeztem félre? :oops:

na megyek én is. Elrendezem a kölköket.

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

Pattogóbolha.
Apa még korainak tartja, hogy itthon maradjak.
Szerinte unatkozni fogok, szerintem meg nagyon fontos még a következő 4 hét, hogy semmi zűr ne legyen. SEmmi kedvem a vonaton, a büdös metrón utazni még 4 hétig.... és a hasam is fáj...
De szerintem inkább attól fél, hogy nem tudjuk titkolni Karácsonyig...

Te mikor maradtál itthon?

Kép

Kép
kislány és kislánya
kislany

Ja, meg hát persze az anyagiak. Persze, hogy jobb a 100 %-os fizu, mint a táppénz....- apa szerint....

Kép

Kép
kislány és kislánya
kislany

Kiszámoltam, mennyit kapnék táppénzen... azért annyira nem rossz!!! Apát fel is hívtam, mivel kezemben az adu, aszem hagyni fogja, hogy rábeszéljem.
Ugyanis az történt, hogy az én cipőcském, amit fényesre vaxolva az ajtó elé raktam, üres maradt... és ezért Apa Télapója még ajándékot szeretne nekem szerezni ma.... :lol:
Az én ajándékom az volt, hogy tegnap leterítettem az ágyat hófehér ágytakaróval, és a kedvenc kókuszos szaloncukorjával egy szíve kiraktam az ágy közepén, és egy csodaszép papírba csomagoltam a Gazdákodj okosan társasjátékot!! :lol: :lol: No meg persze némi édességet, amiből persze én is szinte mindet szeretem!!! :lol: :lol:
Hát ez vagyok én... nem hagyom ám magam, olyan könnyen!!! :lol: :lol:

Kép

Kép
kislány és kislánya
kislany

Sziasztok !!!

bolhácska !!! Fénykép jöhet !! :lol: :lol:

Apa egyedül indult , mert ma velem történt egy kis hasmenéses cuccos :? egy kis hidegrázással .
Most én nem mertem elnindulni, de már nagyon kéne nézni valamit , úgy-hogy mondtam ő mindnképpen menjen, mi majd meg tudjuk nézni ha talál valamit holnap is .

kislány ! A szőlősor az utolsó u.-a szinte , ugye ???
Nincs kicsit messze a sulitól meg a bolttól meg az állomástól ??

Meséljetek már, ti , hogy éltek , hogy közlekedtek ???

bolhácska , ti lassan oviba mentek , suliba , ha nagyobbak lesznek a lánykák, tudnak egyedül menni ???

ÓÓÓ felébredt !!

Puszi ,kati és Ui.: próbálok még jönni !!

Kép

Kép
kati16

Szia Kati!

A szőlősor nem az utoló.
Ha Fót felől jöttök, a dombon fel kell jönni, arra, amerre az Állomás utcát is megközelítitek. Ott, ahol az Állomásnál van az ingatlanos, onnan még kb. 800 m az utca. A síneken át kell menni, tovább a Rákóczi úton, egészen addig, amíg egy hatalmas kanyart nem látsz a völgy alján. A kanyar előtt van egy utca baloldalon, az a Szőlősor.
Az Állomástól kb. 10-12 percre lakom én. Pattogóbolhácskának kb. 15-18 perc. Bár Ő rövidíteni is tud, ha gyalog közlekedik, a sínek mentén.
Én munkába vonattal járok, ami ahogy írtam 10-12 perc az otthonomtól. De ha busszal közlekedsz, annak ott a megállója az utca előtt. Nem rossz hely, és szerintem nem távolság. A falu vége onnan még vagy 2 km, tehát nem az utolsó utca... :lol:
Eszembe jutott valami, mindjárt jövök vissza.

Puszi addig is.

Kép

Kép
kislány és kislánya
kislany

Na végre, itt vagyok!

11 üta nincs netem, apa csak most jött haza, s mint kiderült 15 mp alatt megoldotta a problémát... :oops:

Amit le akartam írni Neked Kati:

Kati, erre klikkelj rá. Itt láthatod az Állomás utcát és a Szőlősor utcát is, hol helyezkedik el. A szőlősor utca a VÁCBOTTYÁN felirat felé keresendő. Az ne tévesszen össze, hogy Vácbottyán, mert régen Őrbottyán nem létezett, csak Őrszentmiklós és Vácbottyán.Ebből a két faluból lett Őrbottyán.

http://www.terkepcentrum.hu/index.asp?g ... &sxsy=1000

De ajánlom még a www.orbottyan.lap.hu
Számos info van még rajta

Puszi

Kép

Kép
kislány és kislánya
kislany

Holnap hívom a dokim.
Az előbb sírógörcsöt kaptam, annyira fájt a hasam....
Ez sztem már nem normális, ugye???

Kép

Kép
kislány és kislánya
kislany

Sziasztok !!

kislánykám !! Köszi , én is erre gondoltam , csak megtévesztett ez a Vakbottyán !! :lol:

Remélem nincs semmi , írjál majd !!

Nem emlékszem ilyen erős hasfájásra !!!

Felébredt, a kutya vigye !!!

Puszi

Kép

Kép
kati16

Na , újra !!

kislány !! Mi van , hogy vagy , mi történt , mit mond a doki ???

Szóval azt mondod az a távolság csak 12-15 perc ???

Az az igazság, hogy már régen jártam tömegközlekedéssel és nekem ez távolabbinak tűnt . Sőt, itt is a fenekembe van a vonat kb. 10 lépés az állomás. :wink:

De nagyon örülök neki , hogy egyáltalán nem távolság , mert tudjátok olyan jól kigondoltam , hogy Merci csak felpattan a vonatra és Fóton itt szál le a házunk mögött :lol: szinte ugyan úgy járhat suliba mint előtte !! :lol: (csak egy kicsit korábban kell kelnie és később ér haza, de ez a legkevesebb ) :lol:

ÓÓÓ, most nézem mit írtam, természetesen Vácbottyánra gondoltam !!! :wink:

Remélem nincs semmi és hamarosan jelentkezel !!!

Addig is szorgosan nézegetem a térképet !! Valahol meg lehet nézni madártávlatból , mindjárt meg is nézem hátha megtalálom !!

Puszi nektek !!

Kati és

Kép

Kép
kati16

Sziasztok!

Nem igazán vagyok jobban. Fáj a hasam!! :twisted: :twisted:
Beszéltem a dokimmal, azt mondta, amíg nincs vérzés, nincs baj. Elhiszi hogy fáj, de talán ez még belefér az első trimeszterbe. Mivel duphastont szedek, javasolta, hogy szedjek mellé Magne b6-ot, az egy picit lazítja a pocakot...
Kedves férjecském nagyon aranyos velem. A tenyerén hordoz, simogatja a pocakom, nagyon édes.
Megbeszéltük, hogy hétfőn bemegyek a munkahelyemre, úgyis kiderül tudok-e dolgozni vagy sem. De ha egy picit is fáj a pocim, akkor beszélni fogok a nagyfőnökkel, és elmondom, mi a helyzet, majd pedig irány haza.
Csajok. Én azt hittem, hogy apának mindennél fontosabb a pénz!!! Tévedtem.... Ma azt mondta, hogy nem számít, ha kevesebbet is kapok, csak az a fontos, hogy én és a bébi jól legyünk.... nagyon szeret bennünket.
Tegnap elment és helyettem megvette a barátnőmnek a szülinapi ajándékát. És még én is kaptam meglepit! Sőt, a héten még egy szál rózsát is hozott nek(ünk)em... Imádom!
A varrással egyelőre nem haladok. Ahogy terveztem, hogy tegnap hozzálátok, még sehol nem tartok. CSak piciket pakolászgatok mindig, most pedig rendeztem a 2007-es befizetéseinket. Év végén mindig összessítem az össze befizetést, és szépen mindent lefűzök.. Szerencsémre évközben is gondosan lekönyvelek mindent, így csak apróság most, amit csinálnom kellett. Tudjátok, rend a lelke mindennek....
No de azért ne higgyétek azt, hogy mindig mindent megtalálok azonnal... :lol: :lol: azért nálam is vannak mindenes fiókok.....

Puszillak Titeket

Kép

Kép
kislány és kislánya
kislany

Szép jó reggelt !!

kislány !! Hál isten !! Biztos kicsit alacsony a fájdalom küszöböd, ezért érzékenyebb vagy a fájdalmakra !!
Ne aggódj , már nem tart sokáig , bizti !!! :wink:

Apát megtartjuk még mindíg !! :lol:

A varrásért meg irígyellek !! Ügyes vagy !!!

Hogy csinálod az év végi összesítést ??? Én mindíg csak beteszem egy dobozba az előző évi termést és ráírom mi van benne . Persze külön külön van az összes számla borítékban, amin rajta van mettől meddig vannak benne .

De, jól jönne egy áttekinthetőbb dolog !! :lol:

Puszi nektek !!

Kati és

Kép

Kép
kati16

Szia Kati!

Én úgy csinálom a számla és a csekk rendezést, hogy már év közben is szelektálva rakom el őket. Van egy olyan mappám, ami ilyen harmonika szerűen tele van zsebekkel, a tetején pedig felcimkézve, hogy mi mi. Pl., víz, villany, gáz, internet, riaszto, telefon, stb, stb. Ide rakom mindig a számlákat, és ha befizettem a hozzá tartozó csekket, akkor azt rátűzom a számlára. Általában minden számla kisebb, mint egy A4-es méretű papír, így én minden számlát és a hozzá tartozó csekket külön feltázok 1-1 papírra, amire ráírom, hogy 2007. január, vagy február, vagy márc, stb.
Így év végén látom, hogy minden számla megvan, és a hozzá tartozó csekk is. Sajnos nem egy példa van arra, hogy miért kell megőrizni a csekkeket!! :(
Hát nálam ez a rendszer.
Most pedig azt csináltam, hogy a harmonikás dossziéból kiszedtem mindent, és a 2007-es évet hamarosan egy kapcsos dossziéban fogom tételenként- mint víz, villany, stb- tárolni. Így azt is tudom, csak a kíváncsiság miatt, hogy kb. mennyi volt a rezsi ebben az évben. Persze a kaját nem számolom be. Csak tájékoztatólag adom össze mindig...
Ha pedig valamit utalok,a kkor nagybetűkkel ráírom, hogy apa vagy az én számlámról utaltam, és hogy mikor. Így az is kikereshető!!
Ez az én módszerem. De tudod, ahány ház, annyi szokás. Én mondjuk szeretem rendben látni a papírokat! Legutóbb kiderült, hogy kaptam egy felszólítást, és már rég be volt fizetve... Hát ezért...

Más
Most szép vagyok!!! :oops: Már amennyire lehet.... :lol:
Tudjátok ma voltam kozmetikusnál. Még a hátamat is leradíroztattam, mert tele van az is mitesszerrel. De most olyan jó hogy sima a bőröm. Muszáj volt már...

És hogy mennyire feledékeny vagyok. Veresegyházról jöttem haza, és kitaláltam, hogy hókiflit fogok ma sütni... Még jó, hogy 3 bolt esett az utamba, mindbe be kellett mennem, mert egyik helyem sem vettem meg az összes hozzávalót. Elfelejtettem.... :oops: :oops:
De hozzá kell tenni azt is, hogy kétszer is visszamentem a boltokba, és annak ellenére nem vettem meg a
hozzávalókat... :oops: :oops:

Remélem a gyerekemért nem felejtek majd az oviba menni... :oops: :shock: :lol:

Remélem ez csak ideiglenes állapot... :oops: :shock: :shock: :shock:

Puszi

Kép

Kép
kislány és kislánya
kislany

Sziasztok !

kislány !!! Ügyi vagy rendezésből is , de sajnos ahogy mondod így is kell !!! :wink: :?

Hókiflit ?? Én ma csináltam , most töltelék nélkül . Te milyet csináltál ?
Mákosat, diósat ??

Teszel a tésztájába tojást ?? A barátnőm anyukája mondott nekem még régen egy szupi hókifi receptet , abba nem volt tojás csak tejföl. Sajnos akkor nem írtam le , most meg már nem tudom megkérdezni tőle . :cry:

Hogy vagy ???

Feledékenység ??? Ami fontos azt írd fel , mert lehet , hogy egyre gyarabban lesz jelen !! :lol:

bolhácska !! Hogy telt a hétvége ?? Jó fáradt lehetsz te is !!

Puszi nektek !

Kai és

Kép

Kép
kati16

ÓÓ !!

És holnap gondolok rád, jó munkát !!! Vigyázz magadra , ha mész !!

Puszzz

Kép

Kép
kati16

Sziasztok!

húúúh, a tegnapi napot még az ellenségemnek sem kívánom...
Este hazajött apácska, csinált nekem bundás kenyeret, kb. az 1/10-ét sikerült megcsócsálnom. De úgy, hogy föl le járkáltam a lakásban, meg kint voltam a teraszon, mert éreztem, hogy vissza akar jönni. De már nagyon éhes voltam...
Aztán nem jött vissza!! Hurrá
Apa odabújt mellém, és én már aludtam is...

Most nincs időm többet írni, meg kell szárítanom a hajam.
Bemegyek a dolgozóba, igaz 8 helyett 9-re fogok beérni.
Megmondom a főnökömnek, hogy mi a helyzet.... bízom benne, megértő lesz. Ha nem, akkor sem tud semmit tenni...

A hókifliről du írok, ha itthon leszek.
Puszi Nektek.

Kép

Kép
kislány és kislánya
kislany

Sziasztok !!

kislánykám !!! Drukkolok, hogy minden a legnagyobb rendben legyen !!

Akkor ezekszerint maradsz itthon táppénzen !! :lol:

Puszi, Kati és

Kép

Kép
kati16

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?