Sziasztok!!!
En ugy erzem magam mint egy dinnye ami keszul szetrepedni!
Bal oldalon van a kis hatacskaja a babanak, felul a feneke, jobb oldalon a keze, laba, es a hasam jobb oldala csucsosodik (eleg viccesen nez ki
Tina!
Gratulalok a fordulashoz!
Momoska,
Hogy sikerult a vizsgad? En is szoritottam neked!
Judit,
nagyon jol nez ki a babakocsi, praktikus es szep is egyben.
Nalunk valoszinuleg az eloszobaban lesz a babakocsi, bar nem sok hely van, de kint nem hagynam semmikeppen.
Tegnap voltam eloszor intimtornan, harom alkalom egy tanfolyam, 9-12:30-ig, megtanuljuk hogy mit kell csinalni minden nap es azt kell gyakorolni. A szuleshez megerosodnek az izmok ott lenn, majd szules utan elkerulheto az inkontinencia es az aranyer. Erdemes mindenfelekeppen kiprobalni, sokmindent megelozhetunk vele. Szo volt arrol is, hogy egy no/ffi egeszseget, szexualitasat mennyire befolyasolja a parja eletmodja, hozzaallasa dolgokhoz. Meg hogy akartak-e amikor megszulettunk, es hogy lanyt akartak-e vagy fiut. Szerencsere az en szuleimnek nem a nemem volt a fontos.
A trener holgy elmeselte, hogy egy pszichologus baratnoje segitsegevel visszamentek idoben, amikor o az anyukaja hasaban volt, es mondta, hogy mindenre emlekezett. Pl. egyszer az apukaja nagyon feltette, hogy minden rendben legyen, amit o megerzett, es uzent neki hogy nyugodjon meg.
Edina,
A Te babakocsid is tetszik! En orokoltem egyet, ami sajnos nem vizszintes, ezert meg erosen gondolkodom hogy beszerezzunk-e vizszinteset. Szerintetek?
Mindenkinek kellemes, farfekveses helyzetet! Es jo ejt!
Csilla