Új privát üzeneted érkezett!

Lehet,hogy lassan elköszönök,már álmos vagyok,nem tudom mikor ébreszt Martinka.
1x hajnalban biztos.Kíváncsi vagyok,mikor alussza át végre az éjszakákat!
Vendég

Hú,elvettem a laptetőt,pedig most Neked is járt volna!!
Vendég

Ismerem ezt a babatejet amit írtál, legalábbis Levi Nutrilon tápszert kap és ebből a termékből van babatej ami 3-as jelölésü, szerintem erre gondolt a védőnőd.
Joghurtot már evett, amikor beszéltem róla veled, elmentünk a boltba és vettem neki, Danonínót, nagyon ízlik neki, bár ezen nem lepődtem meg mert mindent megeszik, nagyon kis beles szerencsére, remélem később is így lesz.
Köszi a gratulációt, akkor úgy látszik mi eddig szerencsésen megúsztuk a nyügösségeket, reméljük a többinél is így lesz.
Mekkora fát vesztek karácsonyra? Úgy vennék nagyot csak félek, hogy Levi cibálni fogja, bár ki lenne kötve nagyon.

Kép
Kép
Kép

Kép
vikike_

Ok akkor menjünk aludni, már én is álmos vagyok csak nagyon ideragadt a fenekem :D .
Levi hamar átaludta az éjszakákat, nálatok biztos közbeszól még az is, hogy szopizik hajnalban.
Na tényleg a laptető :D , lehet nálatok lesz kistesó? :D
Jó éjszakát nektek!

Kép
Kép
Kép

Kép
vikike_

Szép estét!!!!!!

Bessy!
holnapra kezem lábam keresztben lesz :lol: :lol: :lol:

Andesz!
örülök hogy otthon vagytok,majd mesélj 8)

Ani!
hű,ezt megúsztátok,nem semmi :?
nagyon klassz a tábla! :lol:

Márti!
dehogynem sikerült :wink:

Viki!
tök csini Levi baba a farmerében,na meg az anyukája is :P
és jó az ovus vonalzód!!!most már érted is lehet izgulni :D

TAndi!
mi újság veletek?hogy vagytok? :roll: :P

13-án tesztelek?még ki se számoltam! :shock: na,mindjárt megjön,még mindíg fáj a hasam :(
Vendég

Látta valaki a Reggeliben ma a csak csajokban a 4-es ikreket?olyan édesek voltak :lol:
Vendég

Akkor jó éjszakát!!

Vicuska!Én sajnos nem láttam az ikreket,de hallottam Róluk!Olyat meg ne tessék írni,hogy megjön,mert fáj a hasad!Igen,13.-án tesztelsz,méghozzá pozitívat!!!

Puszi Mindenkinek!!
Vendég

Sziasztok,
nemrég értünk haza, mert még vásároltunk is (kismamis könyveket :P is).
Szóval, Mütyürkének erősen és nagyon szépen ver a kis szivecskéje, majd megzabáltuk. BB rendkívül aranyos volt, vagy 40 percet bent voltunk Apával (végig), beszélgettünk, ezer kérdésünk volt, megnyugtatott. Most már tényleg egy kicsit megnyugodtam :wink:

Bocsi csajok, hogy nem írok senkinek, de le kell fekükdnöm, reggel korán kelek. Aztán holnap este megyünk Apával Harlem Gospel Singers koncertre :P , szerintem legközelebb vasárnap jövök, mert a hétvégén nagy vendégjárás lesz nálunk...

Mindenkit puszilok, drukkolok, akinek kell!!! Bessy, Vicuska, Vikike nektek különösen, Ani, hála Istennek, hogy így megúsztátok. Andesz üdv itthon!!! A többieknek is puszi!!!

Kép Mütyürke sztárfotója :-)))
Vendég

Sokkal- sokkal jobb reggelt és lényegesen, mérföldekkel szebb napot és Joulupukkit kívánok mindenkinek!

A tegnapi pocsékságot betetőzte egy éjjel sírógörcs...kikészülök, minden nap van vmi, de ezt régen simán elviseltem...úgy látszik, hiányzik a kellő motiváció. Apa próbált nyugtatni, picit jobban lettem és befejeztem a k.. beadandómat, Kisati degített, végigrugdosta olyan masszázs-szerűen az egész hasamat, mindenhol! :) Annyira kis drága, remélem ilyen jó kisfiú marad!

Gabi, örülök, hogy van tejed, sztem direkt jó, h nem kell fejni, több időd marad! Én is így szeretném...:)

Ani, nem semmi, amit leírtál, köszi, hogy előre szóltál, hogy semmi bajotok! Van lélekjelenléte a kollégádnak, sztem érezd magad biztosnágabn mellette, bár amint látjuk többnyire nem a normális embereken múlik sajnos... :?

Szilvi, oké, mikor és hol találkozzunk? :)

Nati, nagyon jól sikerült kis képed van, nagyon jól sikerült kisbabát ábrázol!!!Gonolom, hurcolod mindehova és büszkén mutogatod! Nagyon megérdemled, jó anyuka leszel! :D :D

Ne haragudjon, akinek nem írtam, de rohanok, a változatosság kedvéért Veszprém, újabb zh :twisted: :twisted: meg leadom a rémségemet is, ha már elcsesztem rá az alvás helyetti drága időmet...majd jövök, vigyázzatok magatokra és a babákra/gyerkőcökre! Vicuska, Te is! :D
Vendég

Meseszép reggelt nektek is!

Ne haragudjatok de csak gyorsan egy két szót, aztán irány a meló.

Nati, gratulálok gyönyönyörüséges Mütyürkéhez.

Vicuska, igen, 13-án pozitívat fogsz tesztelni. Hisz Luca napján nem is lehetne másképp!!!!!

Márti, fel a fejjel, ne tessék szomorkodni, minden jóra fordul meglásd, sikerülnek a vizsgáid! Különben is Kis Ati a pocidba figyel rád! Ne feledd! :)

Viki, Alexa az oltással kapsolatba én is sok melékhatásról hallotam, de sztem mindenkép kérdezzétek meg a gyermekorvost is mit ajánl. Persze nem azt mondom hogy nem kell az oltás, csak mérlegelni kell.

Köszi mindenkinek a tábli dicséretet remélem senkit nem sértettem meg azzal hogy különvettem. Igy könnyebb a kezelése és talán áttekinthetőbb. Várom még az ötleteket bár én is próbálom folyamatosan szépítgetni őket.
Nagyon szép éjszakám volt (az elmúlt napok után ez már kellet is) Meseszép álmom volt: gyönyörű kisfút szültem (50 cm 3400g) gátmetszés nélkül (bár a szülésre nem is emlékeztem, csak az maradt meg hogy nem fáj semmim) GYÖNYÖRŰ volt. Reggel futottam apához hogy mit álmodtam és átöleltem olyan jó érzés volt. Ezútán pisiltem, és ha még nem is tiszta, de már sokat javult a vizeletem, a pocim se fáj. Tehát talán jó lesz ez a nap.

Kivéve talán azt hogy most azonnal mennem kell, vakarni a jeget az autó szélvédőjéről. Pusszancs mindenkinek
Remélem nem sok virgácsot kaptatok
Bessy, millió drukk mára!!!!

madiani

Szép reggelt!

Bessy!
gondolok rád :lol: :lol: :lol:

Nati!
nagyon szép a kisbabátok!vigyázz rá :D

Ani!
álmod remélem valóra válik 8) örülök,hogy jobban vagy 8)

Márti!
sajnálom az éjszakát :( drukk neked a mai ZH-hoz is,és Kisati a legfontosabb :P
Vendég

Ani!
fáj a hasam+derekam,a szokásos mensi előtti érzéseim vannak :roll:
Kép
Vendég

A hőd szerintem szupi, bár a derékfájás nem jó. Már egy héttel NKM elött érezni szoktad?

madiani

Ani! :lol:
te is tudod,hogy a hőm gagyi :oops: ,de úgy látom progipótlás nélkül az is marad :? pedig iszom a palástfű teát minden nap pé óta :shock:

igen,nekem tul.képpen mindíg fáj a hasam+derekam,kivéve mensi végétől péig..meg pé után pár napig.vagyis mensi előtt 1 héttel elkezdődik.. :evil: :roll:

Többiek???????????? :P
Vendég

Szevasztok!

Bár még csak tervben van a gyerkőcke, de lehetne csatlakozni?

Látom nektek már nagy rutinotok van benne. Talán adhatnátok pár tippet.

Igazából tavasszal kezdünk próbálkozni, addigra fogy el a gyógyszerem, meg költözködünk is, meg felujítunk is, szóval lesz nyüzsi bőven. Tök jó, hogy nektek már van pocaklakótok. Jó érzés, mi?

Na majd még benézek, remélem jöhetek.
A munkám miatt sajnos eléggé össze-vissza tudok a géphez jutni, na meg persze emberkém is ezen dolgozik.

Üdv mindenkinek.

Évi

Kép

Kép
eva81

Egy kis érdekesség:
http://www.egyetlenem.freeblog.hu

Ez egy fotós oldal, és szerintem nagyon jó kismama meg kisbaba képeket csinál a fotós.

Érdemes megnézni, ha valaki szeretné megörökíteni a nagy pocit.

Sziasztok!

Évi
eva81

Szia Évi!

Írj magadról még, korod, munkád, stb! Minket mindenki érdekel, bár már elég sokan vagyunk, örülünk az újaknak is! Van 1 pár csaj aki még nem vagy most épp nem babás, esetleg épp nemrég szült (ilyen 3 is van:)) Én csak fogok, kb 4 hónap múlva, már alig várom! :)

Csajok, megírtam a zht, 2-t is... :shock: :) elég jók lettek, már a tegnapihoz képest....azzal meg nem is az a gond, hogy nem lesz meg a 2es (na jó, talán a 2es...) hanem az, hogy a tanárnál személyesen kell jövő 7en referálnom, abból a trágyból és ott előttem fogja kivesézni milyen gáz dolgokat írtam... :? Ráadásul nála írom a szakdogámat is...fene vigye el.

Ani, Vicuska, persze hogy Kisati a legfontosabb, csak miatta bírom még...jövő 7en megint doki, védőnő meg uh, úgy izgulok!!
Vendég

na nem trágy, hanem tárgy, de ha belegondolok...:D
Vendég

Évi!

Kép

Márti!

biztos minden okés lesz!a 2-es is jó,csak görbüljön,nem igaz? :wink:
ha meg a szakdolidat is nála írod,csak nem lesz bunkó veled :shock: :lol:
Mit is tanulsz? :oops:
Vendég

Hali, itt vagyok ám csak közbe hazértem. Sütöm a pizzám :)

Vicuska, sztem a hőd nem gagyi, igaz nem minta görbe, de olyanokat láttam már hogy a tied tényleg szupi. Babatervezok-ön nézd meg milyenek vannak, de tényleg.
Sajnálom hogy te már ilyen korán érzed mensi tüneteit. Szerencsére én csak elötte való nap meg az első 2 mensis nap szenvedek. Különben mindig a legesélytelenebb hónapok a nyerők.

Van egy újabb babára vágyónk Évi személyébe (és megsúgom de csak halkan, Vikike és én jól ismerjük :) )

Szia Évi, üdv köztünk, beírhatlak a tábliba? :) Amit nem tudok majd kérdezem. :D Vissza olvastál? Ha nem is mindet, de pár oldalt azért érdemes, hogy nagyábból képbe legyél kivel mi van. Na meg tanulmányozd a táblit is, abból is sok mindent megtudhatsz.

Márti nagyon drukkoltm neked, bizz magadba sikerülni fog! :) Az UH elött én is mindig nagyon izgulok, olyan jó érzés látni.

madiani

Évi!

várjuk a részleteket :lol:
Vendég

magyart!
Vendég

Kép Bencuska Kép
andesz78

Andesz!

gyönyörű Bence baba :lol:
gratulálok!
Vendég

Sziasztok Csajszik!
Majd jövök!
Addig is pár kép nektek! :D
andesz78

Édes pici babákok, ez az oldal telistele van édes pici babákokkal, és nekem is lesz és alig várom és és.... :D rám fér az alvás...
Vendég

Jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó reggelt! :D

Ma ismét rossz voltam. :oops: :D A Karavánban vettem magamnak egy felsőt, a plázás Shiva-ba egy másikat meg egy szabadidő gatyót. Votam a selyem utcai méterárusban, lett Titababának ruhaanyag. :) Meg néztem apa fiának legó kamiont, unokaöcsinek meg legó ferrarit. :D Meg néztem német szótárt is... Majd infarktust kaptam az ára láttán. :shock: :shock: :shock:

Judy
A Karavánba találtam egy csomó kiscsajos cuccot.

Ani
Nincs fax, a melóhelyit nem nem hiszem, hogy használhatjuk. :?
Ismét szép kalandod volt. :? Valahogy mostában engem is egyre többen szeretnének kivasalni, de nem hagyom magam. :D :D :D
Szép álmod volt, csak aztán majd úgy is legyen májusban. :)

Vikike
Még mindig nincsenek neveink. Valószínű, hogy a karácsonyi "szünetben" lesz időnk és kitaláljuk. :)
Gratula a fogacskákhoz! :) Jók a mikis képek. :)

Nati
Gratula a szívhangocskához! Szép Mütyürke sztárképe! :)

Márti
9 óra nagyon korán van? Azt elfelejtettem, hogy merre is laksz... :oops:

Évi
Üdv nálunk! :)

Andesz
Bence baba nagyon tüneményes!!!
Vendég

Sziasztok!!

Boldog Mikit mindenkinek!!!

Ani

Nem semmi ami történt,örülök hogy semmi bajotok nem történt...és jó hogy úgy kezdted jól vagytok:)A táblázat szerintem is szuper de mindig jó ötleteid vannak!

Nati
Jó hogy ilyen aranyos a dokid és a kép is klassz!Jó szórakozást a koncertre!!

Vikike
Nagyon aranyos a Mikulás kép..olyan szép Levike is,nem ijedt meg a télapótól?

Márti
Köszi a Méterárús bolt ölteteket holnap majd megnézegetem őket!Hatalmas kalappal a jövő héthez is,a pihenés meg amúgy is ráfér egy kismamára....irigyellek hogy sokat rugdos a pici az én kislányom elég lusti..:(

Eva
Örülünk hogy te is csatlakozol,mesélj magadról majd..

Andesz

Gyönyörű a kis Bence...:)

Rólunk

Én ma voltam az utsó szülésfelkészítőn...szerintem azért mondtak érdekes dolgokat is..a védőnő megnézte a vércukrot sajna elég magas 7,1 így most diéta van ezerrel...mondjuk már pár hete odafigyelek hogy kevesebb édeset egyek..szóval hétfőn megint mennem kell vércukor mérésre.. :?
Hízni 1kilót híztam azt mondta a védőnő ez pont jó....meg hogy csak a pockos nő..

Utána elmentem fodrászhoz jót tett a megújulás.. :oops: aztán Krisztiéknél voltam 1-2órát..csak néztem és gyönyörködtem Martinkánban...a párjaink megint együtt melóznak:)
A kislányom keveset mocorog de a védőnő ma megnézte azt mondta ne aggódjak minden rendben..
Képzeljétek a párom munkatársáék is mostanában várják a babát és a múlt héten mondtam nekik hogy szerintem szerda-csüt-re meglesz a pici...ma egész nap nem lehet őket elérni szóval lehet megint bejött amit mondtam..Boszi vagyok tényleg...?

Már sikerült összeszednünk a párommal pár nevet már csak ezek közül kell választani...szerintetek?Kiváncsi vagyok a véleményetekre..
Pataki
Henrietta,Bernadett,Alexandra,Noémi,Petra,Szabina :roll: ..és Krisztina :twisted:

Szép délutánt nektek!Pusssz
Vendég

Sziasztok!

Kriszta!
Nekem a Heni és a Noémi tetszik ezek közül a legjobban.Ha mész a Selyem utcai méteráruba (ami ott van a piacnál) és nem kapsz műszörmét esetleg nézd meg a Gabi házba is ez ott van nem messze tőle a lakótelepen (talán Tolnai u.)

Lányok!
Én nagyon örültem volna a virgácsnak :wink: :lol: :lol: :lol: ,de sajna még nem lehet :( ,addig még van 4 hetünk.

Vikike!
Láttam Levi babát az Intersparos újságban,nagyon édi.(időbe mi?)
Tegnap,tegnapelött kint volt a kis Noel levegőzni a teraszon és ma már sétáltunk is egy kicsit :D .Nekem is jó volt a friss levegő.

Drága Nővérem!
Nagyon édes ezeken a képeken is Bence baba.Tiszta apja.Már alig várom,hogy hétvgén élőben is megnézhessem.Milyen kis duci lábai vannak:D,Noel pipaszár lábához képest.

Ani!
Nem semmi ami történt Veletek.Örülök,hogy jól vagy.Nem tudom felnőtt férfiak,hogy lehetnek ennyire felelőtlenek,hogy ilyen mata részegen autóba ülnek,és másokat veszélyeztetnek ezzel.Meg is érdemli a büntetést.

Éva!
Üdvözöllek közöttünk én is.

Márti!
Azért a tanulás mellett,pihizz sokat és élvezd várandóságod minden szép pillanatát.És légyszike ne stresszelj sokat!!!

Vicuska!
Nagyon szorítok,hogy ezek a tünetek ne a mensit,hanem a babót jelentsék:wink:

Noel az éjszaka ismét jól aludt 23 órakor ettünk utána 5-kor kelt majd 9-kor ,anya örömére,na meg apáéra is.

Puszi Mindenkinek,és bocsi akiknek most nem írtam!
Vendég

Ja és Nati!
Tündéri a kis Mütyürkétek!
Már tuti,hogy egyedül van???
Vendég

Krixta
Fodrászhoz nekem is el kellene mennem, elég durván nézek ki. :? Melózni viszont pont jó. :lol:
Szép neveket találtatok!

Gabi
Akkor nálatok is járt Miki bá? :) Én a krampuszt vártam, de nem jött. :?
Vendég

Nahát, ismét csak én pislogok itt.... :roll:
Vendég

11 hetes Titababával :)
Kép

Ezzel hajóztunk Kép

Én is hajózok :) Kép

Napfelkelte Kép Kép

Apa kocsit hajt :lol: Kép
Vendég

Ennek a szemétládának megpróbálom a színeit is elővadászni... Láccik.... nagy kék.... :?
Vendég

Szilvi!
tök jók a képek,nagyon csini kismami vagy :D

Krixta!
hajrá diéta!szerintem Bernadett 8)

Gabi!
örülök hogy kicsi Noel jó kisbaba és hagyja a szüleit néha aludni és nemsokára már nem csak aludni :oops: :wink: 4 hét ripsz-ropsz eltelik :shock: :P
Vendég

Ha nincs itt senki én is lépek :roll:

Bessy!
jelentkezz ha hazaértél holnap!!! :P

Kép
Vendég

Jó reggelt Mindenkinek,

Tegnap nem tudtam jönni, mert babalátogatóban voltam Agárdon, aztán meg főzni kellett, meg a lurkókért menni.

Remélem mindenkinek jól telt a mikulás nap, nálunk tele a lakás csokival. De annyira imádom amikor 6-án reggel felkelnek és szinte kipattannak az ágyból, hogy megnézzék, jött-e a mikulás. Még Dani is, akit reggelente fél órát kell ébreszteni. Ez így volt most is, kicsit aggódom, nehogy "csokimérgezést" kapjanak. :lol: :lol: :lol: Előlük meg már nem lehet eldugni, mindent felérnek, ha másról nem hát a székről. :lol: :lol:

Szombaton meg Mikulás party-ra megyünk az Öreghegyi Művelődési Házba 3-ra. Remélem jó lesz. :lol: :lol:

Bessy,

Mi volt tegnap???? Gondoltam ám rád sokat attól függetlenül, hogy nem írtam visszaolvastam. Gyere minél hamarabb. :lol: :lol:

Szilvi,

Nagyon szép pocid van, szépen "dudorodik" kifele. :lol: :lol:

Gabi,

Húúúú....Noel baba akkor nagyon ügyes, nem jellemző, hogy ennyi idősen ilyen szépen alszanak éjszaka. De legalább te is tudsz pihenni. :lol: :lol: :lol:

Krixta,

Sajnálom azt a fránya diétát, de talán nem lesz olyan szörnyű. A hízás ( 1 kg ) viszont nagyon jó. :lol: :lol: :lol:
A nevek közül nekem a Heni, Alexandra és a Noémi jön be. De amugy mindegyik nagyon szép. :lol: :lol:

Andesz,

Bencus baba nagyon gyönyörű. Annyira imádok ilyen pici babó képeket nézegetni. Alig várom már a szülést, néha már az sem érdekel, hogy EDA vagy nem EDA csak már a kezemben tarthatnám a kicsi Barbikámat én is. :lol: :lol: :lol:

Márti,

Tuti jók lettek a viszgáid. Ahogy megismertelek nagyon okos kis csaj vagy, neked nem okoznak gondot az efféle vizsgák. :lol: :lol: :lol:

Eva,

Üdv nálunk. Majd gyere és írj egy kicsit magadról. :lol: :lol: :lol:

Ani,

Nagyon kiakadtam azon ami veletek történt. És rengeteg ilyen barom furikázik az utakon. :evil: :evil: Aztán meg józanul adják az ártatlant. Remélem jól meghúzkodják majd a bíróságon. :evil: :evil: :evil:

Nati,

Gratulálok a kis Mütyürkétekhez. Akkor ezek szerint 1 babóci lesz???? :lol: :lol: :lol: :lol:

Alexa,

Már annyiszor voltál laptetőn, hogy nem csodálkoznék, ha hamarosan babás lennél. :wink: :wink: :wink:

Vicuska,

A hőd nem gagyi, és különben is tudhatnád, hogy a ferty babás görbéi között is van egy pár "érdekes" babás görbe. Szóval tessék kérem nem leírni már most ezt a hónapot. 13-a tuti szerencsét hoz majd a tesztelésben. Igaz nem péntek, de az most mellékes. :lol: :lol: :lol:

Vikike,

Hát igen, a turki nem "férfiaknak" való. Nekik nincs türelmük az ilyenhez, legyenek bármennyi idősek. Mutattam apának Levi fotóját, és hogy ő lesz a kis "vőnk", beleegyezett, azt mondta "jóképű kis fickó" :lol: :lol: :lol:
Szóval a szülői áldás már megvan. :lol: :lol: :lol:

Én megyek ma 12.00-ra kozmetikushoz, már épp ideje, mert megint tele vagyok hülye miteszerekkel. Annyira tágak a pórusaim, hogy sajna nagyon látszanak. De legalább a pattanások szépen kezdenek visszahúzódni. :lol: :lol:

Ja és a mai menű itthon

Tavaszi jérceleves
Rántott sajt
Mazsolás rizs
Áfonya lekvár.

Csakhogy egy kicsit megmozgassam az ízlelőbimbóitokat. :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Kata,

Te hol jársz mostanában????????????? :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Jó reggelt!
Kép

Bessy!
remélem otthon vagy már és minden okés :P jelentkezz majd :D

Judy!
jó szépülést :P bár a kismamák így is úgy is szépek :wink:
Vendég

Szijasztok!

Szilvivel turkálás eredménye:5 db zoknis rugi, 1 db hosszúszárú. zokni nélküli rugi, 2 pulcsi, 1 mellény, 1 hal, egy táska és ami nincs a képen, egy blúz nekem. Mindez összesen 800 (!!!) Ft-ért...:) Szilvi, köszi, Te találtad a legtöbb cuccot nekem!
Kép .
Vendég

Csajok, köszi az aggódást, már jól vagyok, tegnap sokat pihiztem és tervezgettem, meg figyeltem Kisatit! :) :)

Judy, tetszik a menü...mmm, éhes is lettem! :) Tényleg a Kata nagyon eltűnt...remélem azért ő se hajtja túl magát!

Krixta, sztem Heni, Noémi, Szabina. :D De mindegyik név tetszik, komolyan! Mien lett a hajad? :) ne izgulj, jól van a picid! bár tudom, hogy marha könnyű mondani, bezzeg mikor nem érzem egész délelőtt, tök pánikba esem én is, aztán lehülyézem magam, megnyugszom, vigyorgok, hogy mocorog és kezdem elölről...nem könnyű! :D

Bessy??
Vendég

Márti!

tök jók a cuccok!!!és ennyi pénzért :roll: :lol: :lol: :lol:
örülök,hogy jobban vagy :wink:
Vendég

Köszi, Vicuska! :)
Vendég

Szisztok lányok!
Megjöttem!
bessy76

Bessy!

hogy vagy?gyere és mesélj!!!!!!!!!!!!! :lol:
Vendég

Bessy, mesélj! meg ha van kedved, írj privit...tudod...:)
Vendég

Ne haragudjatok,hogy nem írok külön senkinek, de még elég fáradt vagyok.
Majd leírom részletesen a 3 nap eseményeit, most annyit, hogy nem lesz inszem, csak lombikra mehetünk. Ennek nem tudom, hogy örüljek, vagy sírjak. Eléggé össze vagyok zavarodva lelkileg.
RL egy végtelenül kedves, rendes orvos! Nagyon szeretem.

Majd jelentkezem.
bessy76

oké Bessy, senki nem sértődik meg sztem, pihenj sokat és fel a fejjel! :) mi itt leszünk...
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?