Sziasztok! Itt vagyok!
tegnap egész nap csak szenvedtem...
fotelról fotelra költöztem.
Aztán pedig felhívtam a dokimat, hogy fáj a hasam, amire berendelt!
Úgyhogy tegnap megint voltam kedvenc dokimnál.
De most már teljesen nyugoddt vagyok.
4,5 mm -es a babám!!!
és megint láttuk a szívverését.
A hasfájás nemsokára múlni fog, azt mondta dokim. MIvel még a terhesség elején vagyok, és első babómat várom, a méh nem szokott hozzá a növéshez, és mivel most nő, így feszül az egész méh, sajnos ezt érzem én.
De nem számít!! Most ez sem számít, csak a babácskám!
A csapatépítőn elméletileg minden féle feladatok, játékok vannak, hogy a csapat összekovácsolódik.
De az orvosom tanácsára ezt végülis kihagyom. Mivel ez egész napos fizikai és szellemi igénybevételt jelent, nem szerencsés reggel 7-től éjfélig 3 napon át tréningen részt vennem.
Így pihizek a jövő héten is.
Kati, most Ti a házat néztétek az állomás utcában, vagy az üres telket mellette?
NEm tudod véletlenül a házszámát a házas teleknek? Mert akkor lehet, hogy tudnék Neked segíteni.
Az ingatlanosok tudomásom szerint 1-2 %-ért dolgoznak.
Kati, hihetetlen ügyes lányod vagy!!! APa nadrágja nem számít, a gyermeked viszont most úgy érzi, megfelel Neked, és büszke vagy rá!!! Gratulálok!! Ez a Te érdemed!
Ma van "2." anyukám születésnapja, aki hol az anyukám, hol a barátnőm. Azt mondta nekem a telefonba, hogy szerethetem a gyermekem már most, sőt kell is szeretnem, szeretettel gondolnom rá, de itt kezdődik az, hogy megtanuljam azt is, a gyerek nem birtokolható sem érzelmileg, sem fizikailag. Neki huszonéves gyermekei vannak, és hát nem könnyű ezt megvalósítani amit mond, de én látom, hogy a "nem birtoklással" mit ért el!!!
Húú, ezt jól leírtam. De talán a lényeg érthető.
Skorpió révén ez nekem nagyon kemény lecke lesz, hiszen a jegy jellegzetessége alapjávan véve a birtoklás, de igyekszem ezt szem előtt tartani!!!
Gondoljátok, menni fog??
Puszillak Titeket