Jó reggelt Mindenkinek,
Tegnap nem tudtam jönni, mert babalátogatóban voltam Agárdon, aztán meg főzni kellett, meg a lurkókért menni.
Remélem mindenkinek jól telt a mikulás nap, nálunk tele a lakás csokival. De annyira imádom amikor 6-án reggel felkelnek és szinte kipattannak az ágyból, hogy megnézzék, jött-e a mikulás. Még Dani is, akit reggelente fél órát kell ébreszteni. Ez így volt most is, kicsit aggódom, nehogy "csokimérgezést" kapjanak.
Előlük meg már nem lehet eldugni, mindent felérnek, ha másról nem hát a székről.
Szombaton meg Mikulás party-ra megyünk az Öreghegyi Művelődési Házba 3-ra. Remélem jó lesz.
Bessy,
Mi volt tegnap???? Gondoltam ám rád sokat attól függetlenül, hogy nem írtam visszaolvastam. Gyere minél hamarabb.
Szilvi,
Nagyon szép pocid van, szépen "dudorodik" kifele.
Gabi,
Húúúú....Noel baba akkor nagyon ügyes, nem jellemző, hogy ennyi idősen ilyen szépen alszanak éjszaka. De legalább te is tudsz pihenni.
Krixta,
Sajnálom azt a fránya diétát, de talán nem lesz olyan szörnyű. A hízás ( 1 kg ) viszont nagyon jó.
A nevek közül nekem a Heni, Alexandra és a Noémi jön be. De amugy mindegyik nagyon szép.
Andesz,
Bencus baba nagyon gyönyörű. Annyira imádok ilyen pici babó képeket nézegetni. Alig várom már a szülést, néha már az sem érdekel, hogy EDA vagy nem EDA csak már a kezemben tarthatnám a kicsi Barbikámat én is.
Márti,
Tuti jók lettek a viszgáid. Ahogy megismertelek nagyon okos kis csaj vagy, neked nem okoznak gondot az efféle vizsgák.
Eva,
Üdv nálunk. Majd gyere és írj egy kicsit magadról.
Ani,
Nagyon kiakadtam azon ami veletek történt. És rengeteg ilyen barom furikázik az utakon.
Aztán meg józanul adják az ártatlant. Remélem jól meghúzkodják majd a bíróságon.
Nati,
Gratulálok a kis Mütyürkétekhez. Akkor ezek szerint 1 babóci lesz????
Alexa,
Már annyiszor voltál laptetőn, hogy nem csodálkoznék, ha hamarosan babás lennél.
Vicuska,
A hőd nem gagyi, és különben is tudhatnád, hogy a ferty babás görbéi között is van egy pár "érdekes" babás görbe. Szóval tessék kérem nem leírni már most ezt a hónapot. 13-a tuti szerencsét hoz majd a tesztelésben. Igaz nem péntek, de az most mellékes.
Vikike,
Hát igen, a turki nem "férfiaknak" való. Nekik nincs türelmük az ilyenhez, legyenek bármennyi idősek. Mutattam apának Levi fotóját, és hogy ő lesz a kis "vőnk", beleegyezett, azt mondta "jóképű kis fickó"
Szóval a szülői áldás már megvan.
Én megyek ma 12.00-ra kozmetikushoz, már épp ideje, mert megint tele vagyok hülye miteszerekkel. Annyira tágak a pórusaim, hogy sajna nagyon látszanak. De legalább a pattanások szépen kezdenek visszahúzódni.
Ja és a mai menű itthon
Tavaszi jérceleves
Rántott sajt
Mazsolás rizs
Áfonya lekvár.
Csakhogy egy kicsit megmozgassam az ízlelőbimbóitokat.