Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Tessék egy kis hangulatos kép!

A mi ovinkban,Bence,Kevin,Botond,Bálint,Anna ,Sára ,Laura dömping van!!!!
A fiam neve viszont ritkaság,ő van egyedül az oviban :D :D
A lányom meg egyedül a suliban :D :D
Vendég

Sziasztok!!!

Nevek??
Hát a lányok nevével én nem találkoztam még a környékünkön. De képzeljétek a baráti körünkben (itt helyben) 3 Tamara is van.
Az oviban van 2 Dávid, 2 Niki, 2 István, a többi névből nincs csak egy, érdekes.
Én nem is tudok olyat mondani fiú névből, amiből több van, nálunk :oops: :oops:
Bárány!! az én sorrendem: Ákos, Alex, Márkó (de nekem a Tamás, Ádám, Simon a befutó)
Honnan a Niké név???? Szerintem a Linett az nagyon tuti, bár még soha nem hallottam.

Éva!!

A torta szuper!!! nagyon ügyes vagy!!!!
És:

NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT NORBINAK

Kép

Nálunk már a mai nappal elkezdődött a Mikulásozás!! Hááát, nem volt valami jó!!
És hol voltam tegnap???? Képzeljétek: chippendale show-n :oops: :oops: :oops: Hát érdekes volt. Nem bántam meg, de nem mennék még egyszer :lol: :lol: . Viszont nagyon sokat röhögtünk a csajokkal.

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi

Évi..

NORBINAK NAGYON SOK BOLDOG 3.SZÜLINAPOT KÍVÁNOK

Kép

KépKép
KépKép
cleo27

Gyöngy.

miért nem volt jó a Mikizés?

Aztaaaaa,hogy hol nem voltál te csajszi.aztán élménybeszámoló nekünk???? :lol: :lol: :lol:

ANdi és

KépKép
KépKép
cleo27

BOLDOG SZÜLINAPOT NORBI!!!!

Nálam az Ákos név nagyon nyerő!!!

Hogy-hogy kimozdultál Gyöngyi, Ki volt addig az aprónéppel?

Elkiabáltam, hogy jól vagyunk, Domi taknyosodik, de remélem azért ovizhatunk, Dóri meg mindkét nap fél órát üvöltött torkaszakadtából a du-i alvása előtt.

Puszi

bea
öreganyu

Hát!!!!

A mikulás buli a következők miatt nem volt jó (nekem). kb 150 gyerekre jutott egy 2X5 méteres játszószőnyeg. ott nyomorogtak a gyerekek. Azt már megszoktam, hogy az ilyen bulikon az italok vagy forrók vagy nagyon hidegek, ezért azt mindig viszek. A kaja csípős kolbász volt!!! De ami betette a kaput, hogy nem jutott minden gyereknek mikuláscsomag!!!! Szerintem ez felháborító. Nekünk jutott, de nem tudom it csináltam volna a gyerekeimmel, ha nem :cry: :cry: :cry:
Az már csak engem akaszt ki, hogy egy ilyen bulin mindig van olyan anyuka, aki még a gyerekeken is keresztülgázol, csak elől legyen a sorban. Szörnyű, hogy a gyerekek kulturáltabban viselkednek, mint a felnőttek.
Ja, és egy 3 éves kislány elvezstette a szüleit: sírva rohangált fel és alá azt kiabálva, hogy hol vagy anya. Én voltam az egyetlen, aki felfigyelt erre :cry: , együtt kerestük majd 10 percig az anyukát, pedig nem volt nagy terem, teljesen belátható volt, csak pont akkor osztotta a mikulás az ajándékokat. Anuka és apuka egyáltalán nem voltak idegesek (és hálásak sem), amikor végre megtaláltuk őket.
Engem ezek nagyon kiakasztanak. Szegény gyerek mit élhetett át magában????? Én halálra lettem volna rémülve az anyuka helyett, ő meg úgy viselkedett,mintha nem történt volna semmi.

Na, de a tegnapi buli!!!!!!!!!!!!!!!
Sokat röhögtünk, de vegyes érzésekkel néztük végig a műsort. 3 barátnőmmel voltam. Már rég kíváncsi voltam rá, de azért nem tettem érte semmit, ez most viszont itt volt helyben, ráadásul abban a kávézóban, ahová amúgy is szoktuk a csajokkal járni :lol: :lol:
5 fiú lépett fel. Volt nagyon jó is, aki szépen gusztusosan adta elő magát, de volt nagyon .........keresem a szót........kifogásolhatóan viselkedő is. Barátnőm szerint megalázta a lányt akit kivitt magához. Szóval furcsa volt nekünk, mert volt aki megfogtosda a lány cicijét, meg aktust imitáltak. Bár arra is gondoltunk hátha beépített emberek ezek a lányok, mert annyira nem tiltakoztak :roll:
De volt olyan srác is, aki egy jó kis történetet adott elő, sokat táncolt, és nem volt tolakodó a csajjal aki kint volt.
Na, mindegy azért ennyi idősen ezt már ki kellett egyszer próbálni. Nem bántam meg :lol: :lol: :lol: :lol:

ágyöngyi

Bea!!

De együtt irtunk :lol: :lol: :lol: Csak én kicsit sokáig, mert közben a Marietta kijött pisilni, és nem értünk ki a wc-ig, úgyhogy át kellett öltöztetni :cry: :cry: :cry:
Nálunk ilyenkor apa tartja a frontot :lol: :lol: :lol:
Kb havonta rendezünk egy ilyen kirúgást a hámból 4-5-en. Lefektetjük a gyerekeket, apák otthon maradnak velük, mi csajok meg elmegyünk ebbe a kávézóba tracsizni, eszünk, iszunk, egyre otthon vagyunk.
Apával mi nem voltunk együtt sehol 4 éve :cry: :cry: :cry:
Ezt is csak fél éve merem megcsinálni, mióta a Sára nem szokott kelni, vagy ha igen elég neki apa, mert nem cicizik :lol: :lol:

Kellenek az ilyenek, amikor úgy beszélgetünk, hogy közben nem kell a gyerekekre figyelni. :lol:

ágyöngyi

Sziasztok!

Köszi a gratulációkat Norbinak, majd fölrakom a másik tortát is. Elég fárasztóak ezek a hétvégék. 2 ünnepi ebéd vendégekkel, 2 torta.

Gyöngyi, ez igen!! Micsoda szülők vannak, meg micsoda Mikulás bulik...

Dominak gyógyulást! Mi szerdán megyünk újra fülészetre, de erre a hétre már lemondtam az ovit. Most pedig táppénzen KELL lennem, max. jövő héttől Norbival leszek otthon, ez azért érdekes, mert ő még nem jár oviba.

Bárány, szerintem az Á, B és M kezdőbetüs nevek most gyakoriak. Az a lényeg, hogy Ti szeressétek és ne bánjátok meg, hogy illeszkedjen a vezetéknévhez, de biztos így döntöttetek eddig is. Érdekes, mikor azt hallom, hogy Kovács Dzsenifer, vagy nálunk pl: Ágel Gábor, Gergő, Levente vagy Ábel (szóba sem jöhetett).

Nekünk mindenki tiltakozott a Martinra, hogy nem lehet becézni. De nem is szoktuk, nem Martinkázzuk. Én nem szeretném, ha valami bugyuta becézést felnőtt koráig cipeljenek magukkal a gyerekek.
Olyan megalázó mikor Öcsiznek, Bogyóznak vagy Kicsiznek valakit.

A Linettről nekem a született feleségek ugrik be, biztos terjed ez a név is lassan, most még furcsa nekem. De szép dallamos.
Nekem a Petra tetszik. Nálunk ez az "rt" szerepel a nevekben.

Üdv!

Éva

KépKépKép
agmano

Úristen! Mármint a miku-ünnep!

Gyöngyi, nem vagyok képben, vagy valahol elvesztettem a fonalat: mire mondtad, hogy "együtt írtuk"?

Nekem is azok a nevek tetszenek amit nem kell agyonbecézni, bár a Domonkost egy kicsit muszáj, mert hosszú. Nekem "könnyű" dolgom volt, mivel én őt három D betűs orvosnak köszönhetem, elhatároztam, hogy csak D betűs neve lehet a fiamnak.

Mit szóltok milyen szép időnk van.

Na megyek, Dórit viszem mindjárt oltásra

Pusz

bea
öreganyu

Sziasztok!
Most nincs időm visszaolvasni majd este :D :D
köszi a név tippeket mindenkitől!!
A lány nevünk továbbra is tuti,de fiú megváltozott Gergő-re.Nem Gergely csak így röviden...Gergő
Milyen???
puszi nindenkinek

Ezt nem érter, Norbi és Martin majdem egyszerre ünnepelnek?????
Mégegyszer boldog szülinapot nekik... :P
Vendég

Szaisztok!

Andiéknál legálább van 1 hét különbség a szülinapoknál, ha jól néztem. Egy előnye van, nem kell sokáig féltékenykedni a másikra, mert mindkettő kap. Csak már karácsonyra nincs ajándékötletem.

Egyébként nem így terveztük, csak Norbi siett 15 napot, Martin napra pontos volt.

Még a névnapok is furcsán alakultak nálunk: 11. hó 11 és 6. hó 6. (Nekem 12. hó 24.) :lol:
Na megyek mert nyávogás van.

Éva

KépKépKép
agmano

Évi.

Ezt tényleg jól kiszámolták a fiúk nálatok-szülinap tekintetben- :D
Igen,nálunk Sziszi aug 17,Zsolti aug 26 -mindíg a kettő között tartjuk nekik egyszerre...persze külön torta stb.-hát így aztán garantáltan nincs féltékenység :lol: :lol: Nálunk meg tuti véletlenen múlt,mert Sziszi picit későbbre volt tervezve,de akkor akart jönni és kész...

Bárány.nekem tetszik a Gergő.

nálunk az a gáz,hogy ha lenne még 3.baba és fiú lenne,akkor férjecském ragaszkodik a saját nevéhez...Sándor (én meg úúúúúúgyy nem akarnám :evil: :evil: amúgy sem vagyok annak a híve,hogy a gyerek kapja a szülő nevét :roll: )

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Sziasztok!
Hát ez a mai nap kikészít.Hiszti van hiszti hátán..
Alig várom vége legyen a napnak.
Gyöngyi!
Jó kis buli lehetett!
Én is azt vallom egy gyesen lévő kismamának igenis időnként
el kell hagyni a házat,mert egy idő után a monotonitástól,bezártságtól,emberhiánytól be lehet golyózni.
Volt ,hogy nekem már az is örömet okozott,hogy a postán emberek között sorba álltam egy csekkel.
Jó,mi?
Nekem is ha már kicsit nagyobb lesz a kicsi,és nem kell fejnem,akkor valamit be fogok iktatni,csak a férjem 18óra után ér haza,akkor meg indul az esti rituálé.Vacsi,kics,majd nagy fürdés,kicsi majd a nagy fektetése,mi fürdés stb,fél holttan bedőlni az ágyba.
Meg télen hová induljak este 19-kor?
Mi marad?
Mindig az,hogy maradok a picsámon,pedig hajlamos vagyok ,hogy besokallok,és rámtör az elegem van mindenből szindróma.
Bárány!
Soha nem írod!Tessék megírni,mit szóltak a nagyok a kis tesónak???????????
A lánynevet ,hogy találtad ki?
Gergő végülis jó,de az Ákos pl.jobban tetszik,ja meg a Noel is
tetszik.
Ha ikrek lennének,jó lenne Niké és Noel.
Noel nem tetszik?Modernebb,mint a Gergő!
Amúgy én imádok a nevekről beszélgetni.
öREGANYU!
Nem tudom észre vetted-e.de írtam az iwiwen a homeos dologgal kapcsolatban!
Kory

Kép

Kép
kory

Sziasztok!
Kory,télen este 7 után...????Legjobb!!!!!BULI,barátnők beülni valahova,egy kis martini ??Ezt megengetheted magadnak havonta egyszer legalább,ha nem betegek a gyerekek pár órát az esti "rituálé"után kibirnak nélküled :D
Én meg szeretném engedni magamnak,és eddig is megengedtem :oops:

Gyerek örül a kistesónak ,többes számot nem használhatok,mert a fiam még nem tudja..A lányom nagyon örül de én a pesszimista anyuka, vázoltam neki is,hogy sajnos nem minden terhességből lesz egy kisbaba...

Én is szeretek a nevekről beszélgetni a Noel kicsit szokatlan nekem,hirtelen azt sem tudom fiú vagy lány név :oops:

Cleo az én férjem is sándor,de az nagyon gááááz(bocsi minden Sándortól) Mi azért gondoltunk az Alexra,valahol az is Sándor..
Vendég

Sziasztok!!!

Bárány!!

Szerintem a Gergő nagyon tuti!! Nekem is tetszik, csak a páromnak nem, ezért lett nálunk levéve a napirendről. És nem is lett aktuális, mert lányok jöttek :lol: :lol: :lol:

Kory!!!

Vannak hisztis napok nálunk is, hajajj!!!! :roll: :roll:
És én is csak mostanság tudok így kirugni a hámból, hogy már csak 1-2X kelnek a csajok, azt is inkább hajnalban. Amíg éjszakáztam velük, eszembe sem jutott ilyen. Én is csak arra vártam, hogy elaludjanak és én is aludtam rögtön :cry: :oops:
De már "nagylányaim" vannak :lol:
És bizony kell még 2-3 ilyen bevállalós barátnő. Mert ha egyikünknek nincs kedve menni, akkor a többiek rábeszélik:"jössz vagy kirángatunk!"
:lol: :lol:
Vérzéssel hogy állsz???

Bea!!!!!

Egyszerre vagyis egy időben írunk ide, csak Te biztos nem vetted észre, mert a tied előbb jelent meg. Én is elkezdtem időben, csak volt az a bizonyos affér, ami miatt csak 20 perccel később küldtem el az irományom. Amikor elkezdtem írni, akkor még nem Te voltál az utolsó. Erre értettem, hogy együtt írtunk.

Dóri hogy viselte az oltást????
Domi náthája??? Volt oviban???

Andi!!

Az én párom is Sándor :lol: . De szerencsére nálunk szóba sem került, hogy a mi nevünket kapja bármelyik gyerek. Én sem szeretem ezt. Sőt a párom családjában az a szokás, hogy az apai nagypapa nevét kapja a fiúgyerek :roll: :roll: :roll: Na az lett volna még szép: István!!! Nincs semmi bajom ezzel a névvel, ha felnött viseli, de gyereknek nem tetszik.

Éva!!

Hol a másik torta képe????? Nagyon várom!!!!
Mondtam már, hogy köszönöm azt a tortás linket???? Szuper oldal, tényleg!!!!!
Szeretem én is azokat a neveket, amiket nem becéznek agyon. Sok olyan ismerősöm van, akit simán becenéven szólitanak kvázi idegenek, mikor ő meg utálja, és máshogy szólítják. Gondolok itt egy Katalinra, akit lekatiznak, holott ő Kata, pl.
Mi sokáig nem becéztük a Mariettát sem, de a Sára egy évesen csak azt tudta kimondani, hogy Eta és ez valahogy rajta is maradt. Azóta a Sára után mi is Etusozzuk a lelkemet. De ez valahogy tetszik nekem, és illik is rá. Sára, meg Sára!! És utálom ha lesárikázzák, hiszen a dal ia azt mondja: "Sárika egy kicsikét butácska" Hát a Sáranem butácska és ezért nem Sári :lol: :lol: :lol:
Vannak mindenkinek ilyen hülye asszociációi a nevekröl. Végülis szép név az Olivér, csak nekem volt egy osztálytársam, aki sokáig bepisilt és állandóan pisi szaga volt. Így nálam az Olivér és a pisi egybeforrt :oops: :oops:

Akkor megyek, mert ezek is "ölik" egymást :roll: :roll: :roll:

ágyöngyi

Bárány, Kory!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
És melyikőtök Sándorné????? Ezek után??? :lol: :lol: :lol:

Éva tudom, hogy az. biztos ő is mindjárt jelez :lol: :lol: :lol:

ágyöngyi

Szép esténk van, mindannyian üvöltünk. Domi ennyi nem-et összesen az elmúlt fél évben nem mondott, mint ma du. Taknyos, de nem annyira hogy itthon tartsam, mert akkor azt hiszem mindannyian megbolondulunk. Dóri kezd iszonyú akaratos lenni.

NEM IGAZHOGY EGY GYEREKNEK JÓ HA TESTVÉRE VAN!!!!! csak hátráltat mindenben és mindannyiunkat a kisebbik. Domival már maga lenne a kánaán ha egyedül lenne.

bea
öreganyu

Gyöngyi!
Az én férjem Kornél,így Sándorné semmiképpen sem vagyok! :lol:
Az én kis Olivéremnek is van,hogy pisi szagú a pelusa! :lol:
De reméljük osztálytársként már nem lesz az! :lol:
Főleg ha úgy lesz,mint Kingánál.
2éves 3hós volt mikor egy hétfői nap levettem a pelust.
Szerdán már az étterembe minden gond nélkül mentünk a kajáért.
Első 2nap volt gond,h.nem akart levetkőzni,bugyin keresztül ült a bilire,de gondoltam nagy baj nem lehet hiszen mindig időben szólt,és mindig időben oda is ért.
Ha ezt nekem valaki mondja,hogy nálunk ilyen könnyen megy,akkor én magam se hittem volna el.
Előtte pár hónappal viszont próbáltam akkor nem is érdekelte.
Nem akarom elszólni,de azóta sem a 3/4év alatt egyszer sem pisilt be.
Egy alkalommal volt becsurgás is,amikor vendégségben halálra kuckolták.
És éjszaka sem volt baleset.
E téren irtó ügyes.
De mivel tényleg minden gyerek más,nekünk meg a beszéd nem az igazi.Én meg azokat a szülőket irigylem akinek a gyereke mondókázik stb..
A beszéd tisztaságával sem vagyok megelégedve.De erről már írtunk.
Bárány!
A Noel fiú név,nálunk 5éves kisfiút így hívnak a családban,nekem
nagyon tetszik!
Neked végülis tetszik?
És a Trisztán tetszik?ez is kisfiú név!
Majd én adok neked ötleteket :lol:
Gyöngyi!
Nagyon tetszenek a lányaid nevei,főleg nekem a 2.nevük nagyon bejön.
A Kincső most nagyon divatos név lett,ügyi vagy,hogy te már 4éve is ilyen találékony voltál.
Bárány,Gyöngyi!
Mikor már Kinga nekem is nagyobbacska volt akkor a pénteki nap
volt a kimozdulós napom.
Remélem hamarosan visszatér ez a rendszer!
Kory

Kép

Kép
kory

Sziasztok!

Akkor alkossunk klubbot, Sándorfeleségeknek....
Én a lánynevemmel sokaltam be és mindenképpen asszonynevet akartam. Senkinek nem tetszett, de én annál inkább ragaszkodtam hozzá, most is mindenki megütközik rajt, de én el sem tudnám képzelni máshogy. Ettől még az apámat ugyanúgy tisztelem.

Nekem nagyon tetszik a Gergő!!! Nálunk sajna nem lehettet. Akkor Bárány ezt megbeszéltük!?!
Miért nem tudja még a fiad? Az én 5 évesem tud a tesómék babájáról és rendben is van. Nehogy mástól tudja meg, és igazából már nem kell mások előtt sem titkolnotok. A sors nem olyan kegyetlen, hogy kétszer....

Itt a torta, csak tegnap elfáradtam, ma meg sok volt a hivatalos elintéznivalóm.
Most karácsonyi ajándékban utazom. Playmobil utánzat tizedáron. Jól hangzik?
Majd jövök.

Éva
Kép Norbi 3 éves

KépKépKép
agmano

Após második neve Kornél, így akár lehetett volna a párom is az, de a nagybácsi/keresztapa Sándor volt.
Járhatott volna rosszabbul is.

Családban 3. lány apa után Franciska - ha már a Ferenc nem jött össze...

KépKépKép
agmano

Éva!!

Klubalkotás: oké!! :lol: :lol: :lol:
Engem érdekel ez a Playmobilos ajánlat!!!!

Kory!!!

Bocsi, hülye vagyok :oops: félrenéztem!!! Cleo volt, aki írta, hogy Sándorfeleség :roll: :roll:

Olivért nem akartam bántani!! :oops: Mint írtam tetszik a név maga, csak az emlékek......

Nálunk a Marietta még most is bepisil néha, de szerintem belefér.
Ja és a névválasztás. Nekem nem tetszik a Kincső :oops: :oops: Az uram ragaszkodott hozzá, mert ez volt a gyerekkori vágya, hogy a lányát így hívják. Csak azt tudtam kiharcolni, hogy legelább ne az első neve legyen :roll: :roll: (ez is egy jó történet
:lol: )
Sáránál könnyen megegyeztünk, de ott én döntöttem el a második nevet, mert Sanyi Lilit akart, nekem a Lilla jobban tetszett és mivel a Kincső az ő kívánsága volt, így ezt én döntöttem el. :D

ágyöngyi

Sziasztok!
Este fogok visszaolvasni!!Most csak annyit,hogy a nevet eldöntöttétek,akkor marad a Gergő,Niké.
Kory,de tetszik amúgy a Noel,majd jó lesz neked harmadiknak :D :D :D :D :D
Gyöngyi szépek vagytok az iwiwen
puszi mindenkinek!!!!!
Vendég

Sziasztok!!!

Most én is csak rohanásban vagyok, de nem tudom magamba tartani!!!
Van munkám január elsejétől!!!!!! 4 órában a szomszéd faluban!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ágyöngyi

Hali.

Előre is gratula a munkához Gyöngyi.tök jó neked :) milyen munkakörben helyezkedsz el?

Évi.voltatok fülcsi-kukkantáson? mi újság?

Sándorné klub? :lol: oké.......igaz én csak a "né"-t hordozom a Sándorból.....elég az is...még sok is néha :lol: :lol: :lol:

Miki kihez mikor érkezik?nálunk ma este fog jönni.

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Ja...Évi.szerintem nagyon tuti lett Norbi tortija is :) ügyi vagy

KépKép
KépKép
cleo27

Sziasztok!
Gyöngyi!
Örülök,hogy örülsz a m.helynek!
Milyen munkakör lesz?
Sára bölcsis lesz?
Vagy van egy jó nagymamitok?
Én is az első időkben,4 vagy 6órába szeretnék elmenni
dolgozni,mert így is húzós lesz a férjem munkája,munkaideje
mellett.
Csak ilyen munkaidejű munkából van a legkevesebb,vagy 8óra
vagy azon felül...
Bárány!
Nekünk már nem lesz Noel nevű babánk,van is a
családban,meg MOST úgy gondolom van kislányunk is
kisfiunk is,jó evő is(reméljük az is marad),rossz evő is,
szőke is,barna is.
Meg szeretnénk már egy éjszakát végigaludni,könyvet olvasni,
barátnőzni stb..
Cleo!
Hozzánk is ma este jön a Miki.
Lánykám már nagyon várja.
Este fogunk hozzá puccolgatni a csizmiket.
Aztán nézegetjük,mikor lesz valami a csizmákba,mert
elsőre nem lesz ám benne semmi.
Párszor meg kell azt nézni.
Olivérnek,már kitettem a mini kis cipőjét.
Tegnap nagy élmény volt Kingának,itt volt
a városunkban a reklámban is látott Coca-Cola
kamion a télapóval.
Mamával mentek el.Nagyon szupi volt,lehetett
fényképezkedni a télapóval,korcsolyázni,diót
osztottak,Lola koncert is volt.
Meglepődtem,mert nem félt szinpadon beülni
a télapó ölébe.

Öreganyu˛/Bea!
Mikor olvasod már el az üzimet amit az
iwiwen küldtem?
Kory

Kép

Kép
kory

Hűha, Kory, biz Isten nem kaptam semmit, múltkor az enyém is elszállt GYöngyinek. Légyszi ha elküldenéd még1x, igérem váladszolok!

bea
öreganyu

Bocsi!!!!! Most nézem az iwiw-en rajta van az üzi,csak nekem nem jelezte hogy van új üzenetem. Elolvasom és fogok válaszolni!

bea
öreganyu

Bea!
Nem baj,nem lényeges,tulajdonképpen én válaszoltam
arra amit kérdeztél!
Én is később vettem észre amikor írtál!

Kép

Kép
kory

Sziasztok csajok!
Kory,a fiam túltesz Kingán az utobbi 3 hétben,totál éhségsztrájk van,és nála sajnos az ivás is probléma...Azt mondta a doki ,hogy az evéssel ne foglalkozzak,de azért inni kell valamit.
Katasztrófa,azt hittem ezen túl vagyunk...na nem baj majd a 3.

Voltam ultrahangon,6cm,és minden rendben... Kép
Vendég

Bárány!
Hú,de örülök,h.minden rendben!
Nagyon jól látható uh kép a piciről.
Remélem ez az uh.után nyugodtabb vagy,mint az előző után.
Sok ilyen képet felteszel,és meglátod a többiek is megkívánják
a babavárást!!
Így van csajok?????????
Mindenkinél volt már a Miki?
Nálunk igen!

Kép

Kép
kory

Szia!
Kory,köszi,tényleg jó volt látni,de sajnos én nyugodt sosem leszek :(
Volt egy lány aki nagy hassal sírva jött ki az ultrahangról és borult a férje vállára ,úgy elszomorított,és újra eszembe jutatta,hogy sajnos ez is benne van a pakliban...
Na jól van hess pesszimizmus!!!

Miki nem volt még,hozzánk éjjel jön és reggel fogják megtalálni a csomagokat a kölkök..
Vendég

Kép

Sziasztok!!

Nálunk tegnap volt mikulás jövés. Szerveztünk a helyi csajokkal délutánra mikulás bulit a gyerekeknek, csináltunk nekik egyencsomagot, és az egyik apuka volt a Mikulás. 24 gyerek volt, és tök jó volt, hogy egy csomó apuka is eljött. Nagyon hangulatos buli lett. Így mivel látták a lányok a Mikulást, így elő tudtuk adni, hogy haza is hozott ajándékot. És milyen jól tetteük, mert kiderült, hogy az oviba mára nem sikerült mikulást szervezni, tehát ott nem lesz :oops: :oops:

Cleo, kory!

Iskola védőnő leszek.
:lol: :lol:
Sárát nem adom bölcsibe (szőke, kék szemű :roll: :roll: ) Meg igazán csak fél évről van szó. Az a pár óra nem érné meg, ha a betegségekre gondolok. Az immunrendszerének sokat számít fél év. És meg tudjuk oldani másképp. Hát nem nagymamai segítséggel, de barátnőivel :lol: :lol:
Apa tűzoltó: 24/48-ban dolgozik. Vagyis két napot apával lesz, 1 napot meg egy barátnőm vigyázz rá.

megyek mert éhes az aprónép :roll: :roll: :roll:

ágyöngyi

Sziasztok

Gyöngyi.tök jó munkád lesz!!!!!!komolyan!!!! én kb 14éves koromig egészségügyi pályára készültem 8) ,de anyumék nem engedtek.... :cry: -pedig még a mai napig is érdekelnek a dolgok,de most már nem fogok pályát-módosítani...:)

Hozzánk is tegnap este jött a Miki-bácsi.szerencsére nem ismizték fel Apát.énekeltek neki egy csomót,arik voltak..na persze az ajándékoknak örültek a legjobban.

Más.képzeljétek.nem tudom mi van Sziszivel...tegnap óta bepisil.tagnap 3*,ma már 2*-ilyen még nem volt :x -felfázva nincs...úgyhogy.....most is nem is szólt,hogy pisis-mikor észrevettem röhögött rajtam....kész ideg lettem.már nem tudok mit csinálni vele.egyáltalán nem érdekli a dolog.. :roll:
neki sajnos nem ér a szép szó e téren+ a megbeszélés...ha ráförmedek meg ideig óráig odafigyel rá...aztán újra kezdi........

Bárány.nagyon jó kép a pinduriról.egész jól látszik mindene.és BIZTOS hogy nem lesz semmi baj'!!!!:)

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Hahó!!!

Bárány!!

Szerintem is jól látszik a képen a picike!!
És ne parázz!!! Nem lesz semmi gond!!! :lol: :lol: :lol:
Éhségsztájk??? A képeken (iwiw) nem tünt soványnak a legény. totálisan jó firma gyerek szerintem. De az ivás az nagyon fontos!!!!! Mindegy mit iszik, csak igyon, ha nem is eszik!!

Andi!!!

De érdekes, hogy nem ismerték fel az apjukat??!!!!! Nem is tartottatok tőle?? Én azt hinném, hogy már elég idősek ahhoz, hogy lebukjon. Vagy ennyire hisznek a mikulásban?? Az tök jó!!!!!! :lol: :lol:

Ez a pisilés Sziszinél!!!?? :roll: :roll: Igen ilyenkor mondja a szakirodalom, hogy szép szóval beszéld meg, csak arra nem találtak ki semmit, hogy mi van ha a gyerek szarik a szép szóra!!! :roll: :roll:
Nem lehet, hogy a mikulás körüli izgalom miatt van???Ha vígasztal a hugom 6 éves oráig bepisilt (főleg éjjel) és szép szál nőci lett belőle :lol: :lol: Ma 34 éves :lol: :lol: És nincs semmilyen defektje :roll: :roll:
Ő akkor is bepisilt, ha az az ovónéni volt az oviban, akit nem szeretett. Bár ő ettől be is tudott lázasodni!!!
Próbáltad konkrétan megkérdezni, hogy miért pisil be? Kíváncsi lennék mit válaszol, mert biztos meg tudja indokolni.
Biztos idegesítő, de a korába még belefér, akármilyen okos is.!!

Éva!!!! Hol vagytok???? Hogy vagytok???

ágyöngyi

Sziasztok!
Cleo 3 évesnél még tökre belefér a bepisilés,még akkor is ha már szobatiszta...Ilyen van az oviban is,nem is egy...

Ma megvolt az első szívrosszullétem(mióta terhes vagyok)
Mindeggyiknél megszenvedtem a szivemmel.
:(
Vendég

Bárány.

Sajnálom...tudom,hogy már írtál róla,de pontosan mi a baj a szíveddel? és milyen a szívrosszullét? :oops:

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Kory, írtam az iwiwen választ.

bea
öreganyu

Bárány!!

Mi a gond a szíveddel?? Csak terhesség alatt jön elő?? Vagy alapbetegséged??
remélem jobban vagy!!

ágyöngyi

Sziasztok!
Cori,Gyöngyi:már gyerek korom óta szívritmuszavarom van,és terhesen sem kímél :twisted:
Ez sok-sok extraszisztolét jelent napi 40-50,ezt már megszoktam,és néha (tegnap is),átlagban évente 5-6 alkalom,amikor úgymond kiakad a szivem ilyenkor 220-250 et ver(rebeg),valami fibrilláció vagy mi a p....Ilyenkor hanyatt vágom magam és várok,vagy elmúlik, vagy mentő...
Kb ennyi. :cry:
Vendég

Bocsi,Kory-t irtam(azt is rosszul),de Cleo kérdezte...
Vendég

Sziasztok!

Bárány, vigyázz magatokra!!!!! Szuper a kép.

Gyöngyi, jó a munkalehetőség, mindent el kell fogadni, gondolom a derült égből jött...

Andi, ez a bepisilgetés nálunk is gond. Megmondtam, hog a Mikulás pelust fog hozni, de mégsem akartam megszégyeníteni. Ma megint becsöppentett reggel, most mindtam, hogy a Jézuska fog pelust hozni, de esküszöm, hogy tényleg berakom a fa alá (talán még van valahol 1 db).

Bea, Kory? Minden ok?

Csütörtökön fülműtét Martinnak, cső mindkét fülébe, Norbi nem gyulladt, de savós még. Férjem teljesen odavolt, mikor kiderült. Össze-vissza vezetett és tulképpen még tisztában sem volt teljesen az összes velejárójával.

Én érzem, hogy ki fogok borulni, tegnap elbeszélgettem Martinnal, hogy nincs a kádban fröcskölés, nem mehetünk a kedvenc fürdőhelyünkre sem csak füldugóval (talán majd nyáron). Hajmosás is füldugóval és nem fröcskölheti le a fejét még véletlenül sem. Óvatosan a fülmosást, nincs úszás még nyáron sem, és a medencében (nyáron az udvaron- felfújható) sem merülhet le, csak füldugóval mehet a vízbe stb...
Én majdnem elbőgtem magam, mert ő most még nem is érti, de én igen, hogy ez milyen lemondással jár. És IMÁDJA a vizet!!!!

Nekem is alakul egy munka a szüleim cégében - apukám nyugdíjba készül és át kellene venni lassan a helyét. Ez vállalkozói forma, tehát rugalmas időbeosztás. Persze, ha dolog van, menni kell főleg nyáron van dönping, de a szüleim segítenek ha betegek a gyerekek és elnézik, ha a gyerekek miatt mennem kell, tehát jól meg tudom majd szervezni az életemet.
Valszeg elég fárasztó lesz, de vmit csinálni kell, és így legalább magamnak dolgozom, nem másnak. Az irodai munkát itthon is tudom csinálni, úgyhogy februártól beindul a nagyüzem.
Norbi jan 2-tól szokik az oviba.

Ez a fülműtét, pedig legalább meglesz és talán lesz idén egy békés, egészséges karácsonyunk. Martin szept-dec-ig 5 hetet járt oviba. Jó mi? A karácsonyi műsorra sem viszem el, mert nem tud semmit, azért meg kár ott gubbasztania a többiek közt. Mikire bevittem. Ennyi.

Megyek, mert csak most fogom feldíszíteni a lakást!

Puszi Nektek!!!

Éva

KépKépKép
agmano

Sziaaztok!
Agmano:Mit jelent pontosan ez a műtét,olyan nagyon roszz olvasni :( Érzéstelenitik,vagy altatás??És meddig lesz benne az a bizonyos cső?Bent kell aludnotok?
Szoritok mad neki,hogy ne fájjon és minden simán menjen.
Vendég

Bárány!

A műtét altatásban zajlik,gyors és délután hazajöhetünk. Kis csövecskét (tubus/ grommet) helyeznek a dobhártyájába, ami min 1 évig bentmarad, ha gond van még a fülével, akkor évenként cserélik és eltarthat 2-3-x évig. Ez vagy felszívódik vagy kilökődik, gondolom újabb műtét lenne az eltávolítás is.
Állítólag 1-2 napig furcsa lesz neki és jól fog hirtelen hallani, de hosszútávon mindenki dícséri. Bár vkitől hallottam, hogy eldugulhat, nem tudom.
folyt köv

KépKépKép
agmano

Sziasztok

Bárány.ez nem hangzik túl jól.:( de bizti minden oké lesz ezen kívül.szülésnél kapni fogsz antibiotikumot?
Csak azért kérd,mert valamennyire engem is érintett ez a probléma (ha már írtam akkor bocsi)-mert mikor Sziszivel terhes voltam a 19.héten nagyon erős szívritmus-zavarom lett.elmentem a házidokihoz-belgyogyi szakorvos...hülyének nézett-mert csinált EKG-t és persze abban a 2percben nem volt....na a bizti kedvéért elküldött és kértem is-szívUH-ra és kardiora a kórházba.-na ott már tapasztalták.de azt mondták,hogy a terhesség miatt van és nyugi,viseljem el-ha nem bírom,akkor majd írnak béta-blokkolót.hát inkább elviseltem.és szerencsére a terhesség vége felé normalizálodott valamennyire.szülés után elmúlt.na nem mondom,hogy teljesen mert hetente párszor még "beüt"egy-kétszer de ez semmi.De ne tudjátok meg azt a halálfélelmet amit éreztem,amikor félidős voltam.én szó szerint rettegtem-olyan kellemetlen volt....ja,csak annyit írtak elő-hogy "vérvesztéseknél antibigyos védelem köt"
...na befogtam.
Menek tejcsiért,aztém még írok.

Andi

KépKép
KépKép
cleo27

szóval azután... :oops:

KépKép
KépKép
cleo27

Sziasztok!
Ezt a kérdésemet légyszives mindannyian válaszoljátok meg
Miért kell szivritmuszavar miatt a szülésnél antibiotikum a mamának és a babának?????????????????
Ezt már több fórumon is olvastam és nem értem?? :shock:
Az AB nem bakteriális fertőzésekre van???
Én eddig nem kaptam,most szóljak a dokimnak????

Halálfélelem egyébként ismerős,én minden rosszullétemnél úgy érzem,ennyi volt itt a vége....
A fiammal amikor terhes voltam egyszer a ctg-n lettem rosszul,tök szar volt.
Vendég

Bárány.

a miértre a választ passzolom,találgatni nem akarok nem nincs mögötte tudás :lol: -ja,az előbb elfelejtettem azért nálam találtak egy kis mitrális prolapsust-de hogy e miatt v. a szívritmus-zavar miatt kellett antibigyo :roll: .
De amúgy nagyon jó kérdés...engem is érdekel.........De amúgy hallottál valami értelmes magyarázatot?

Évi.sajnálom,hogy végülis csak műtét lesz.:( sokat nem tudok én sem róla,de nagyon remélem,hogy sokkal,de sokkal jobb lesz neki és nem lesznek fülgyuszik+ persze hallani is jobban fog.Az oviban az egyik kislánynak is van-neki orrmandula-műtét mellett csinálták meg..és a barinőm is csak a "víz-mentességet" hozta fel hátrányaként.
Én csak biztatni tudlak,hogy meglásdd a műtéten is hamar túl lesztek és szép karácsonyotok lesz!!!! :) :)
Azt persze megértem,hogy nagyon nehéz elfogadni,hogy nem mehet bele víz stb...főleg egy gyereknek...de ők sokkal okosabbak és rugalmasabbak nálunk-ebben bízz.nálunk már tapasztaltam,hogy amit én azt hiszek,hogy nekik szörnyűséges és nehéz lesz-azt ők könnyedén vészelik át.
Az meg,hogy úgy érzed nem bírod vagy kiborulsz- totál megértem,mert én már egy "gyerekeim-náthába" belebetegszem :wink: .
De ...itt vagyunk egymásnak...és néha már az is jó,ha kiírjuk a bajokat
magunkból.

pusszantás

Bea,Kory????????mizu????????

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Sziasztok!
Megint csupa rossz dolog!
Évi!
Hát ez tényleg szörnyű,nagyon sajnálom a kisfiad,
annyiszor eszembe jutott ma.
Ugye csütörtökön mentek?
Hát a csütörtök nekünk is szörnyűséges lesz,
mi meg könnycsatorna átfecskendezésre megyünk a
kicsivel.
Na ez se semmi lesz!
Már mindennap ezzel kelek ,fekszek!
Előtte hétfőn még a 2hós védőoltás!
Nekem meg majd kiszakad a torkom.

Kép

Kép
kory

Kory, én nem fecskendeztettem át Dóri könnycsatornáját, kb. 3-4 hónapos korára magától megoldódott, ezt mondta a gy.orvosunk is.

Füles babát puszild meg helyettem is.

Én olyan szarul vagyok a torokgyulladástól, hogy alig élek, megyek is feküdni.

Sok puszi:B

bea
öreganyu

Vissza: Gyermekek - betegségek, gondok

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?