Sziasztok lányok!Ma jöttem meg a kórházból,sajnos egyedül,immár üres pocival!Tegnap 10.30 kor egy kis angyalka lett az én babámból is.
Csütörtökön feküdtem be,egész nap a kutya sem nézett rám.Péntek hajnalban vettek vért,vizeletet.mindkét eredmény jó volt .már időnként elég véres volt a papírom de a betétem még mindíg nem.
Szombaton délután elkezdtem görcsölni,majd le szakadt a derekam,vizsgálatot/ultrahangot/senki nem csinált mondván nem az ő betege vagyok.Tiszta ideg voltam hogy meddig tartana megnézni él e a baba vagy nem!!
A doktornő úgy mondta csütörtökön hogy hétfőn megnéz uh-n,kedden meg ha nem él a baba megcsinálja az abortuszt.De mivel tegnap ügyelt viziten mondtam neki hogy egész éjjel görcsöltem,véreztem ,akkor már dőlt belőlem,miért nem csinálja meg ma.Már a vizeletem ben is fehérje volt.Mondta hogy készítsenek elő akkor megcsinálja.nagyon féltem,hogy mennyire fog fájni,mert csak bódítót adtak.egész végig a lámpákat néztem,felvoltam,tompán és néha erősebben éreztem a dolgokat.de 5 perc alatt készen volt a műtét.Még előtte az ultrahangon ott volt a baba pedig azt hittem már rég kijött belőlem.Mondta a doki milyen erősen meg volt tapadva,és magától nem ment volna el.
aztán lehoztak görcsölt a hasam,dőlt a vér belőlem,kicsit elszunnyadtam,utána sírtam.A szobatársam vigasztalt.
A doktornő bejött hozzám többször is hogy érzem magam,vigasztalt hogy ha be lesz állítva a vérnyomásom akkor próbálkozzunk újra.Mert valószinű az miatt halt meg a baba amiért
nagyon magas volt a vérnyomásom.
Hát jó hosszura sikeredett a beszámolóm.Remélem túl tudom tenni magamat rajta.
És 3 hónap múlva lehet egy másik babával leszek terhes.Ti remélem jól vagytok!Tudtam hogy gondoltok rám,és köszönöm ,éreztem lélekben velem vagytok.Puszi Sziasztok!