Sziasztok!
Forgi!
Elolvastam
Gratulálok Gergőhöz! Mostanra már biztosan szép nagyfiú. Én, szerencsére, nem nagyon foglalkoztam a csecsemősökkel. Sajna Ica nővér éppen szabin volt akkor. Zsombi nagyon ügyesen szopizott így nem kellett segítséget kérnem. Volt ott egy tök unszimpi nő, akin mindig kesztyű volt és inkább nem panaszkodtam, mert olyan bunkó volt a kismamákkal. Zsuzsikának és egy aranyos fekete hajú csecsemősnek én is hálával tartozom. Nekem hajnalban lövelt be a cicim, de úgy, hogy sírva menekültem ki a szobából, nehogy felébresszem a többieket. Zsuzsika odaadta azt a nagy kék fejőt és megmutatta, hogyan kell fejni. Utána már annyi tejem lett, hogy nem győztem pakolni befele a hűtőbe. Zsombinak jutott így pótlás is és kijöhetett a fény alól.
Kata!
Örülök, hogy a dokimhoz kerültél UH-n! Hidd el nagyon jó kezekben vagy!!! Nekem sem tudott még a 7. héten szívhangot produkálni, csak a 9. héten hallottam először Zsombóc pici szivének lüktetését.
Olyan nincs, hogy lightosan bárányhímlős valaki
Én is enyhébb tüneteket produkáltam, amikor rubeolás voltam, de ettől még védettséget szereztem. Azt hiszem a bárányhimlőnek nincs olyan veszélye, mint a rubeolának!
Nekem is mindig mennem kellett flowra a 36. héttől, mert minden CTG eredmény rossz volt. Volt, hogy a dokimnak már el kellett menni műteni és Margit leszólt, hogy, ha lehet gyorsan UH-zanak meg. Nos, nem lehetett, délben még mindig ott ültem kint és belül marcangoltam magam, hogy most mi lesz, ha baj van. Ekkor jött a dokim és megrökönyödve vette tudomásul, hogy még mindig kint ülök és gyorsan bevitt. Ez az UH dolog nagyon nincs megoldva a Klinikán. Mert ugye, akinek nincs magánban orvosa az felháborodottan reklamál -jogosan-, hogy mindenkit bevisznek előtte. Aki meg magánban megy, az szintén joggal várja el, hogy ne kelljen várnia.
További boldog pocakosodást és ne izgulj, minden a legnagyobb rendben van!
Pirus