Szerénke-Jamina!
Hisszük, ha látjuk
Zsuny!
Már érteem! Azt a "keresztmerevítőt" mondtad! Aha. Ilyenünk nincs, ezért nem is zavart
Ráadásul a mi keretünk még bébike, és állandóan alul kezdtem el én /gondolom Phaedra is/, és azért nem tudtuk elkötni...
Képzeld, régen harisnyából, és tejeszacsiból is szőttek, legalábbis nagyiméknál volt ilyen.
A szívem szakad meg egy ilyenért, de most kinéztem egy elektromos BOSCH favéső-gépet, még teknő is készíthető vele.
Tudjátok, nem is tudom, hogyan tudok teknő nélkül élni
Ja, és azzal nem vág ki a párom, mert kicsi.
Most ugrott be a körszövő-szerkezet, én balga azt hittem, az valami csipkekészítő...
Míra!
Ne keresgélj a Képtárban, hanem kérjünk meg valakit, hogy tegye be ide a címét
Holnap majd azért áttúrom ismét a Praktikát, de ma nem megy, mert tényleg ki leszek rakva
Lányok!
Valamelyikőtök, aki szokott keresztölteni is, ott is elmondhatná Áfonya ötletét, mert már az oldalam kilyukad az ottani új művek miatt!
Zsuzsa!
Lehet kapni csak kormányt, a Gulliver forgalmazza, elemes, és mindenféle hangot is kiad. Talán az...de rögzíteni szerintem veszélyes. Nem?
Napocska!
Biztos van összefüggés a képek minősége, és a magazinok között. Csak nekem nincs ilyen beállításom, legalábbis nem találom
És nem kimondottan pöttyös az offszett miatt, hanem olyan zavaros, mint amikor valaki nagyon csíkos ingben ül a kamera elé, lehet, hogy tényleg a pöttyök zavarják be...
Áfonya!
Lehet kapni falapokat, ha egyre gondolunk. Középen ragasztott fareszelék /nem látszik/, kívül hajszálvékony faréteggel, és így olyan az egész, mintha nagyon vékony falap lenne. Ez az? Azt hiszem ez is préselt lemez névre hallgat, én legalábbis így hívom. Lomfűrésszel lehet klassz karácsonyfadíszt készíteni belőlük.
Mennyiért veszitek a hobbyboltokban?
Bohócmániások-- tegnap hallottam, hogy a Főv. Nagycirkuszban van egy bolt, ahol csak bohócos cuccokat árulnak.
Szalvétafüggők--Nem teszünk fel a képtárba cserére szánt szalvétákat?
Nekem van már néhány csomag, ha elhagyom a bázist, nyilván lesz is még. Persze többnyire "mediterrán" hangulatúakkal rendelkezem.
Ha valakit érdekelne...
Zsunyaaaa!
Erről a kismesterség-képzőről lehet valahol olvasni? A Praktikában láttam, hogy egy hölgy ott tanult meg kosarat fonni.
Jó éjt mindenkinek!
Csi