Sziasztok!!!
Bárány!!
Szerintem a Gergő nagyon tuti!! Nekem is tetszik, csak a páromnak nem, ezért lett nálunk levéve a napirendről. És nem is lett aktuális, mert lányok jöttek
Kory!!!
Vannak hisztis napok nálunk is, hajajj!!!!
És én is csak mostanság tudok így kirugni a hámból, hogy már csak 1-2X kelnek a csajok, azt is inkább hajnalban. Amíg éjszakáztam velük, eszembe sem jutott ilyen. Én is csak arra vártam, hogy elaludjanak és én is aludtam rögtön
De már "nagylányaim" vannak
És bizony kell még 2-3 ilyen bevállalós barátnő. Mert ha egyikünknek nincs kedve menni, akkor a többiek rábeszélik:"jössz vagy kirángatunk!"
Vérzéssel hogy állsz???
Bea!!!!!
Egyszerre vagyis egy időben írunk ide, csak Te biztos nem vetted észre, mert a tied előbb jelent meg. Én is elkezdtem időben, csak volt az a bizonyos affér, ami miatt csak 20 perccel később küldtem el az irományom. Amikor elkezdtem írni, akkor még nem Te voltál az utolsó. Erre értettem, hogy együtt írtunk.
Dóri hogy viselte az oltást????
Domi náthája??? Volt oviban???
Andi!!
Az én párom is Sándor
. De szerencsére nálunk szóba sem került, hogy a mi nevünket kapja bármelyik gyerek. Én sem szeretem ezt. Sőt a párom családjában az a szokás, hogy az apai nagypapa nevét kapja a fiúgyerek
Na az lett volna még szép: István!!! Nincs semmi bajom ezzel a névvel, ha felnött viseli, de gyereknek nem tetszik.
Éva!!
Hol a másik torta képe????? Nagyon várom!!!!
Mondtam már, hogy köszönöm azt a tortás linket???? Szuper oldal, tényleg!!!!!
Szeretem én is azokat a neveket, amiket nem becéznek agyon. Sok olyan ismerősöm van, akit simán becenéven szólitanak kvázi idegenek, mikor ő meg utálja, és máshogy szólítják. Gondolok itt egy Katalinra, akit lekatiznak, holott ő Kata, pl.
Mi sokáig nem becéztük a Mariettát sem, de a Sára egy évesen csak azt tudta kimondani, hogy Eta és ez valahogy rajta is maradt. Azóta a Sára után mi is Etusozzuk a lelkemet. De ez valahogy tetszik nekem, és illik is rá. Sára, meg Sára!! És utálom ha lesárikázzák, hiszen a dal ia azt mondja: "Sárika egy kicsikét butácska" Hát a Sár
anem butácska és ezért nem Sári
Vannak mindenkinek ilyen hülye asszociációi a nevekröl. Végülis szép név az Olivér, csak nekem volt egy osztálytársam, aki sokáig bepisilt és állandóan pisi szaga volt. Így nálam az Olivér és a pisi egybeforrt
Akkor megyek, mert ezek is "ölik" egymást