Ááááá, írtam egy csomót, aztán meggondoltam magam...............
Tele a töksim, elegem is van, totálisan rossz a kedvem.............. De majd megoldódik remélem. Ha meg nem se tudok mit tenni.............
Lafika jól van, cukra okés, elkezdett enni, hogy több jusson Hunornak, végre a kórház is foglalkozik ezzel a kérdéssel is! Kicsit talán nyugisabbnak tűnt ma reggel...............................
Kavicska! Várjuk a végeredményt! Nagyon kíváncsi vagyok!
Csakegy! Van néha, hogy a sznobizmus miatt egyszerűen nem és nem tudod magad már jól érezni! Akkor kell lelépni! Ezt itt hálistennek soha nem éreztem! Nagyon szépen javul Lilla lába! Ezt a propoliszos krémet hol lehet beszerezni???? Megcsináltam a kukoricadarát, nagggggyon fini volt! Én reszeltem bele kis citromhájat is! És a cukromat sem tolta fel, szóval szerintem váltunk! Sokkal "haraphatóbb" ez a dara, mint a búza, nekem jobban bejön!
Rambóka! Ez a gáz, mikor otthon van az ember, hogy egy idő után a szellemi színvonal is lesűlyed....... (utalok a bakancs csomóra....
)
Nem mintha a kislurkók nyíló értelmét és ennek csodáját lebecsülném, félre értés ne essék. Csupán.............. Nem is tudom. Nem tom mit akarok, csak érzem, de nem tudom rendesen kifejezni. No, majd még megrágom! Viszont örülök, hogy meggyógyultatok, még akkro is, ha most lehet vele "harcolni"!!