Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!!!!

Bea!!!
??? Mi ez már megint!!! Hidd el magányosan sem jó!!! A szinglik meg téged írigyelnek!!! :lol: :lol: :lol:
Mit csináltam, hogy alszik a Sára??? Megvártam míg két éves lett!! :lol: :lol: Marietta is csak két évesen aludta át elöször az éjszakákat. :cry:
Nála még küzdöttem, Sáránál már beletörödtem, hogy ki kell várni. Ezek ilyenek!!! De a barátnőm szerint az átlag gyerekek nem alusszák végig az éjszakákat, csak kevés kivétel. És aszem igaza van.

Éva!!!
Titeket is jól elkapott akkor most valami!!!
Gyanítom, ha füle egy gyerek, akkor nincs sok esélyed megelőzni!!
Pár gondolat eszembe jutott, szűrd ki miket tudsz hasznosítani.
-A tubust a barátnőm dicsérte, az ő 6 évese is kapott, az szellőzteti a fület.
-Fül-felszúrástól nem szabad félni, mert ha trutyi van a dobhárty mögött, akkor annak ki kell ürülnie valahogy, és jobb ha pici lyukon ürül, ami heg nélkül gyógyul, mintha kifakad!! (hugom ettől halláskárosodott) Másik barátnőm fiának olyan vastag a dobhártyája, hogy akármennyi trutyi van mögötte, nem tud kijönni, csak ha felszúrják.
- Nekünk hurutoldásra nagyon bevállt a Rhinatiol. (és nagyon bevállt az átmosás, de emlékszem írtad, hogy nektek nem :cry: :cry: )
Szerintem hiába mondják, hogy 1 év múlva megszünik a fülesség, és akkor nem mennél bele a műtétbe, mert 1 év alatt a hallákárosodás mértéke megjósolhatatlan. Ha állandó gyulladásban van(és nem fog segíteni az antibiotikum, ha virusos, nem véletlenül kapja a harmadikat) a füle, akkor a hallócsontocskákra is átterjedhet, és ez maradandó halláskárosodással járhat (anyámnál is)
- nem gondoltak még fülváladék leoltására?? akkor lehetne célzott antibiotikumot adni, márha az kell. És nem bombázni őt olyan gyógyszerekkel, amik nem hatnak :cry:
- orrcsepp hátrafolyatva a fülbe?? Ezt hogy gondolták kivitelezni?? Belecseppentesz az orrába, onnan befolyik az arcüregbe, de hogyan megy a fülbe?? milyen szögbe kell tartani a fejét?? Mennyi ideig?? Kivitelezhető ez egyáltalán??? Én azt nem tudtam megtenni, hogy az orrcseppet bejuttasam az arcüregükbe, mert gyűlölték. Pedig gondolatban ez egyszerűnek tűnik.
Mi van a fülcseppel??
-Melegítés arra jó, hogy a meleg feloldja a váladékot, fokozza a véreééátást, nyirokellátást, ezáltal a váladék eltávozását . Biztos hogy csak használhat.

Persze ezek okoskodások, Te tudod, hogy mi a pontos helyzet. És nekünk nincs ilyen tapasztalatunk, csak ezek jutottak eszembe az alapján, amit innen-onnan hallottam, tapasztaltam, tanultam :lol: :lol:
Hát...???

Vegyes csoport: nekünk még jó!! És szerintem az hogy a nagyacsoportos mennyire unatkozik, az ovónő függő, és nem a vegyes csoporton múlik. Tény, hogy nem minden ovónő szereti a munkáját!! Nálunk minden nap van valami új, amit csinálnak. A legújabb, hogy tenyér és lábnyomatból csináltak fát :lol: :lol: Befesteték a tenyerüket és a talpukat :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi

Sziasztok!
Osztom az elöttem szólók véleményét néha egy kicsit jó volna "kifújni a gőzt",csak magammal foglalkozni..

Vegyes csoport:szerintem jó ötlet ha tényleg vegyes,mert a fiam 3-4 évesek közt van,ő és egy kislány akik 6 évesek elmúltak és mennek a suliba..A fiam szemmel láthatóan össze van törve ,lelki beteg nincs játszótársa,egyre kevésbé tud beilleszkedni,egyre szomorúbb,nagyon hiányzik neki a társaság..
Másik csportba meg nem akar menni erre a pár hónapra...
Tavaly még moinden renbe volt volt egy csomó vele egyidős,de azok elmentek suliba,vagy elköltöztek,szeptembertől egyedül van a kicsik között,mint valami óriásbébi...

Betegeknek jobbulást!!
Vendég

minden rendben(csöppet elírtam :oops: )
Vendég

Sziasztok!

Köszi Gyöngyi a tippeket, ha muszály, akkor az orvos javaslatára beavatkozunk, de eddig megúsztuk. Azért nincs leoltva még a váladék, mert nem nyúltak hozzá. Kifakadásról sincs szó, az nem csak akut gyulladásban van?
Az átmosást én nem próbáltam ki (csak akartam magamon), már jól tisztult az arcüregük orrmandula nélkül. Csak ott hátul mi van?
Úgy cseppentek, hogy fejük hátrahajtva és után oldalra fordítva, azonos orrlyuk befogva. Remélem használ. Szerinted nem?

A felszúrogatásnál már tényleg indokoltabb lenne a tubus, mert havonta felszúrni sem megoldás. Már elszánt vagyok, jöjjön aminek kell.
Csak látszólag tök egészségesek, elevenek. És köszi, hogy aggódsz, de azért rendszeres orvosi ellenőrzés allatt állunk, nem lehet komoly szövődmény.
Most is itt futkosnak.
Bárány, örülök, hogy ok vagy. Hányadik héten is jársz most?
A vegyes csoport jó óvónőkkel, tantervvel és "gyerekanyaggal" tényleg működhet, de a gyakorlatban van ilyen?

Éva

KépKépKép
agmano

Sziasztok

Csak gyors bejelentkezés,mert nemrég értünk haza anyóséktól:

A mai helyzetkép: Zsolti jól van (látszólag),Sziszinek reggel megfájdult a füle-korház-neki is kezdődő gyull,nekem fülkürthurut,apa náthi,Dédi (velünk lakik)-kezdődő náthi .én már csak kínomban röhögök :wink: :wink:

De szuperül éreztük magunkat a házassági évf. bulin.a gyerekek sírtak,hogy ne jöjjünk haza...na azért közben volt fülmelegítés :lol: :lol:

Holnap visszaolvasok.puszám

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Éva, Andi!!!

Hogy vannak a gyerekek??? És Ti???

Bárány!!!

Életjel??!!

Bea!!

Jobb már??

Mi jobban vagyunk, Sára már alig köhög, orra sem folyik. Tudom ez semmi a füles bajok mellett, de azért örülök, hogy ,kimászunk belőle :lol: :lol:

ágyöngyi

Szombat szörnyű volt: 2 db. kezelhetetlen gyerek, minden összejött, nem részletezem, vas. már jobb volt.

Rájöttem a gyógyírra: elfoglalom magam. Topicolok, tudománykodom (sok munka a netről is, csüt-n már előadást tartok), üvegmatricát kezdtem festeni,nincs időm unatkozni,igaz pihenni sem. De van ami éltet, motivál, kiváncsivá tesz

puszi Nektek

bea
öreganyu

Bea!!!

Hát a lefoglalás jó ötlet. Én is lefoglalom magam: főzök, mosok, vasalok, takarítok bevásárolok...... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
A hétvégén nálunk is dilinyósak voltak a gyerekek!!!
Bár hazudok, mert csak vasárnap (fordítva mint nálatok)
Szombaton egyedül voltunk és meg is lepődtem, hogy mennyit haladtam mellettük: kitakarítottam a fürdőt, leportalanítottam a látható helyeket, porszívóztam, mostam, és meég a kert egy részét is összegereblyéztem.
Lehet fordítva hatnak a frontok a gyerekeinkre :lol: :lol: :lol:

Mondjuk, ma meg a Marietta volt nagyon dilimák, de biztos azért, mert tegnap este későn feküdt: megnézte ő is a Mirigyéket :oops: :oops: :oops:

ágyöngyi

Hali.

Köszönjük jól vagyunk :)
Ma voltunk Zsoltival-szerencsére nem lett gyulladás.:)
igaz van most hőemelkedése,de már passzolom,hogy mitől....még a héten itthon tartom és pihizik (na ez jó vicc :lol: :lol: :lol: ):mellesleg tegnap a szűk család 23 főből minden 2.beteg volt,úgyhogy lehet vmi új vircsi.... :?
Remélem már kilábalunk belőle...amúgy most szegény férjemen jött ki nagyon,Dédit is zavarom a dokihoz...
Sziszit+magamat holnap délben viszem--hát nagyon kivi vagyok.a füle nem fáj..
Nálam tegnap is,ma is zizik voltak,ma 200-al pörögtek.az én csendes fiam egész nap karattyolt,Sziszit már nem is mondom. :lol: :lol:
Gyöngyi.örülök,hogy Sára okés...én már a takonykórt+köhögést nem is veszem betegségszámba... 8)
Bea.Jól teszed,néha kicsit tojni kell a világra és kicsit magaddal törődni.......csak ezt olyan ritkán tehetjük meg :evil:
Az üvegmatricázás nálunk is sláger.
Én (mi) nem bírtuk tovább-elkezdtük díszíteni a lakást.vettem 3boát (vékonkát... :lol: )-na a gyerekek már le is amortizálták,mindenhol fényes darabkák vannak a lakásban :lol: :lol:

Ki hogy szokott otthon díszíteni.....ha szokott persze....?

Évi.Hogy vannak a gyerekek én is nagyon kivi vagyok...de ti csak pénteken mentek igaz?

Andi sé

KépKép
KépKép
cleo27

Hali.

Na,Sziszi is rendben van,nem gyulladt be neki sem végül :)
De még melegítem mind2-nek (+magamnak)

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Sziasztok!

Köszi az érdeklődést és örülök, hogy mind javultok. Nálunk is jól vannak a gyerekek, tulképpen semmi panaszuk és lükék, mint mindig. Csak mi van belül a fülben, azt nem tudom. Szerintem Martin már jobban hall.
Bedöglött a mikrónk, fél éve zúg a tv-nk, ma végre elvitte a szerelő. Olyan jó ez a békesség tévé nélkül...
Amúgy beiratkozom én is egy szakmai tanfolyamra, ami jan-febr-ban lesz péntek szombatonként, végén szakdoli + írásbeli, szóbeli vizsga. Már 7 éve nem tanultam egy betűt sem, és 5 éve itthon hízlalom a fenekemet, úgyhogy nehéz lesz belerázódni.

Bea, ha nem bántalak meg, nem vagy egy feleség és anyatípus, ha jól sejtem. Mekkora is a lányzó?

Szombaton szülinap és ajándékra még ötletem sincs. Segítsetek! 5 éves fiú :( :( :(

Már csak a karácsonyt kell kitalálnom.

Én is 1-én díszítem a lakást.

Pussz!

Éva

KépKépKép
agmano

Nem sértesz meg Agmano, tényleg nem vagyok egy ősanya típus(nemúgy mint Gyöngyi). 1 éves múlt okt. végén a csajszi. A nagy meg 3 múlt aug-ban.

bea
öreganyu

Sziasztok.

Évi.az én 5éves nagyfiamnak a lego a mindene.1éve ajánlotta egy nagyobb fiús anyuka és azóta,hogy megkapta az elsőt rajong érte.
gyűjti a Bionicle robotokat + Exo force robotokat,mit is szeret még?! ja menő most a transformers...+ egyéb szuperhősök.más téren +társasjáték,sakk, autópálya-amin pl 2távirányítású kocsi versenyez...

Ja,még fülcsi: nekem tudod mit ajánlottak: a calcius sandoz-t-úgyhogy iszom és tényleg csökkenti a duzzanatokat stb.
a fülgyertyát probáltátok már? csak ne a fülébe tett,hanem fülcsi mögé ha veszel...

Gyöngyi,Kory mi újság veletek?Bárány? úgy el vagytok veszve...:(
nálunk ma Apa volt nagyon náth......+nyűűűűűűűűggggggii.isten ments férfi beteg :wink: :evil: :x :lol:

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Sziasztok!!!

Bea!!!
:oops: :oops: :oops: Túlzol!!!

Andi!!!

Mi próbáltuk a fülgyertyát, de asszem nem vagyunk jó kontrollcsoport, mert "csak" egy szimpla nátha okozta fülfájásra. Nagyon lelkes lettem, amikor láttam, hogy mi lett a gyertyában, de..... Kis gondolkodás után, már kételkedek benne!! Nem hiszem, hogy az ép dobhártya mögül kijöhet bármi (különben miért feszítené a trutyi), de az igaz, hogy a meleg hatására csökken a fájdalom, bővül a vérkeringés, ami elviszi a feloldott trutyit. De erre jó a lámpázás is. És sérült dodhártyánál nem szabad használni
Szóval elbizonytlanodtam fülgyertya ügyében!!
Nektek milyenek a tapsztalatok ezügyben???

Amit meg írtál fiús ajándékokra!!! Felét nem értetem :oops: :roll: :cry: :lol:
Mit mondjak a csajoknak nem nehéz vásárolni: barbie baba, babkocsi, zenélő bármi.

Éva!

Milyen tanfolyam lesz??? Hát én is érzem, hogy hülyülök. Ha nem lenne a babnet lehet írni is elfelejtenék!! :lol: :lol:

LAkásdíszítést imádom, de ahhoz előbb végeznem kell a takarítással. Egyébként mindenképp csak télapó után szoktuk. Na és el kell kezdeni a süti sütést, kezdve a mézeskaláccsal!!
Tudja valaki hogy kell csinálni a díszt rá??????

ágyöngyi

Hali.

Gyöngyi.

Az első Zsolti-fülfájáskor használtuk a fülgyertyát,és szépen le is cseszett a dokinő... :oops: mert hiába alatta a gézréteg-még így is jut viaszmaradvány a fülbe...amitől ugye diagnosztizálni nehézkes.De hogy az segített-e akkor,vagy amúgy is helyrejött volna azt már passzolom,de az tuti,hogy még egyszer fülbe nem teszem,hisz azt meg nem tudhatom,hogy ha gyulladás van-az megrepesztette-e egy picit a dobhártyát--és akkor már tényleg kárt tud okozni.szóval azóta nem vettem,de ha már mindent kiprobáltam volna és nem segít...akkor fül mögé..és nem árt.. :)

Nekem van fiam lányom de én meg a fiamnak tudok jobban vásárolni :lol: :nálunk Sziszi 100%-ig lómániás.szerinem azt sem bánná,ha a Jézuska csak lovacskákat hozna...(de abból jó sokat :lol: :lol: :lol: )

Na,a mézeskali-díszre én is kivi vagyok--pont ezért nem is sütöttem eddig...A kali recit a fűszeresről veszed v. van saját recid Gyöngyi?

Ja,tanfi...én is járok,háát nem semmi még írni,jegyzetelni is nehezemre esett először
:oops: :D

ANdi és

KépKép
KépKép
cleo27

Sziasztok,

majd jövök bővebben, most végighánytam a délelőttöt és KO vagyok.

Éva

KépKépKép
agmano

Hali.

Évi.Remélem a délutánod már sokkal jobb lesz.gyors jobbulást neked!!!!

ANdi és

KépKép
KépKép
cleo27

Éva!!!

Nagyon sajnállak: jobbulást kívánok!!!! Hát beteg gyerekek mellé beteg anyuka. Nincs rosszabb!!!!! :?

Andi!!

A recept az enyém, mi sütjük a csajokkal, csak a díszítéssel vagyok bajban.

Szóval csajok!!! Milyen tanfolyamra jártok????

ágyöngyi

Gyöngyi.

Én TB/bér szakelőadói.

Leírnád majd a recidet :) légyszi....légyszi...
menek most játszani a lego-robotokkal :lol:

Évi.hogy vagy már?

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Sziasztok!

Tegnap délelőtt feküdtem, ahogy felkeltem jött a róka, még estig lázasan feküdtem, aztán ettem, Aldopyrin és elmúlt. Köszi az érdeklődést! Milyen sz@r lehet hányósan terhesnek lenni.
Gyöngyi, a gyerekek nem betegek, csak a fülük (de remélem már az sem), hiányzik is nekik a friss levegő, de 5 fok alatt most nem viszem ki őket.
Szerintem Norbi ok, Martinnak is lekváros már a bal füle és kicsit a jobb is, ahogy megfigyeltem ez a gyógyulást jelenti.

Én építési műszaki ellenőri tanfolyamra iratkoztam. Csak 8 alkalom és 200 rugó..., de férjem és szüleim mindneben támogatnak, úgyhogy belevágok. Indítom a karrierépítést.

A tb és bér jobb téma egy nőnek. Andi, jó lenne vele beülnöd egy köztisztviselői székbe, nem? Itt Pécsen nagyon nehéz köztisztv-nek bejutni. Sajnos Pesten ezek a legrosszabbul fizető helyek, míg vidéken a kánaánt jelentik. Na nem azért, mert nem kell dolizni, hanem mert sok a szabi és a juttatás, fizetett ebédidő stb. Férjem is köztisztviselő, de nem tud engem bedugni sehová, pedig volt pályázható állás az én végzettségemre. Hát nem ő az igazgató, pech.

Szóval Martin valszeg kap mágneses építőjátékot. Mégiscsak az való neki, mégsem vehetek neki csörgőt. Bár néha azt érdemelné... Ha nem vigyáz az alkatrészekre, akkor eldugom és kész.
Mi Legóból még duplózunk, de már szerintünk van már elég.
Mindenkinek minden jót!!
Hétvégén mindkét nap autós tortát fogok készíteni, ha jól sikerül, lefotózom.

Pussz!

Éva

KépKépKép
agmano

Éva!!

De jó, hogy jobban vagytok!!! Én sem tudom milyen hányósan terhesnek lenni, nem is akarom :lol: :lol: , Én életemen kétszer hánytam. Elöször amikor a Mariettát megszültem: 116 óra alatt nem ettem semmi, alig ittam és anyu meglepett a kedvencemmel, sárgadinnyével, jól befaltam és ki is jött, sajna. Másodszorra meg amikor annyira fáradt voltam már a sok éjszakázástól, hogy életem második iszonyatos fejfájását kaptam :? :? Gyerekkort nem tudom.
Szóval: brrrrrrr :( :(

Autós torta!!!!???? Én is szeretek sütögetni, de ennyire kreativ nem vagyok!!! Fényképezd le!!! Nagyon kíváncsi vagyok rá!!!!
Akkor most lesz a fiúk szülinapi bulija??? Azért Te óvatosan a krémes dolgokkal!!!

Andi!!!

Jó kis tanfolyamokra jártok (Te és az Éva). Nekem elég idegen lenne és száraz. Ügyesek vagytok!!!!!

Süti recept megy:
(Mézeskalács)

- 76 dkg liszt
- 34 dkg porcukor
- 2 evőkanál szódabikarbóna
- mézeskalács sütifűszer
- 5 dkg margarin
- 4 tojás
- 4 ek méz

Az összekevert tésztát egy éjszaka pihentetem a hűtőben. Kinyútva formákat szaggatok belőle. 15 percig sütöm (ritkán kell rakni, mert dagad)
És kell legalább két hét(lehet több is) hogy puhuljon. A dobozba félbevágott almát is kell rakni amig áll.

Már neki lehet állni. Ez elég egyszerű recept, és finom, csak a díszítéssel vagyok bajba. Eddig csak úgy ráraktam cukorkát vagy diót. De így nem az igazi.

Van még egy receptem, ami nagyon egyszerű és finom, ja és gyors. Bemásolom azt is.

Bárány, Bea, Kory!!!
Hiányoztok!!! Mi van veletek???

ágyöngyi

Boci mobil Laughing Laughing

- 1-2 tojás
- 11 evőkanál olaj
- 15 ek liszt
- 11 ek cukor
- 2,5 dl tej
- 2 ek cukrozatlan kakaópor
- 1 ek szódabikarbóna (vagy fél szódabikarbóna és fél sütőpor)

Ezt jól összedolgozzuk (lehet géppel) és kivajazott, lisztezett tepsibe önjük (nem kell nagy, ne a sütő nagy tepsijébe.)

Töltelék:

- 25 dkg túró
- 1 citrom héja (ez nekem ritkán van, ilyenkor citromot öntök bele Embarassed )
- 1 tojás
- 1 ek búzadara (csak kukoricadarám volt, de így is jó lett)
- 1 cs vaniliás cukor
- 5 ek cukor

Ezt is jól kikeverni, majd kanállal a tésztába "csapkodni" össze vissza. Olyan boci foltos lesz.
Előmelegített sütőben alacsony hőfokon sütni. Nekem kb 40 perc alatt jó lett.

ágyöngyi

Hali.

Évi.remélem holnap minden oké lesz a fiúkkal.majd jelentkezz be légyszi doki után.én is nagyon kivi vagyok a tortákra is.:) :) Én szülinapjukra már előre is holnapra jó híreket +egészséget kívánok :) :)

És örülök,hogy jobban vagy!!

Szerinem szupi a Te tanfid is (és érdekes..)

Hát tényleg nem lenne rossz egy köztisztviselői állás.itt Szolnokon én már nyilatkozni sem merek...kb 1hónapja hívtak be az APEH.-hez egy csomó embert,de hát én még most sem vagyok leszámolva az előző cégtől :evil: :evil:
De mondjuk mindenképp be fogom adni akkor is a jelentkezést,mert Anyum ott dolgozott (3éve jött el)..és hátha...veszteni nem vesztek :wink:

Gyöngyi.köszi a recit.
akkor még formákat is kéne venni...és nekilátunk.de tényleg ki kéne deríteni ezt a cukordísz bigyót.neten nem láttál valahol.majd én is keresgélek.

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Sziasztok!
Hú,már tényleg rég voltam,de olvasgatni azért időnként szoktam.
Tegnap éjjel (sorházban lakunk)betörtek a zárt áttriumunkba(zárt többnyire falakkal körbevett kis füves udvar)és elloptak négy téliguminkat,alufelnistól.Én meg ahogy bébiőrként funkcionálva alszok,meghallottam a hangokat,mikor mertem szólni a férjemnek akkor két perce már csend volt.Szaladt,villanyokat oltott,és látta ,hogy ellopták.Rendőrséget hívtunk stb.És volt olyan szerencsénk,hogy
a hátsó kertszomszédunkon keresztül menekítették volna(,de mivel észlelték a fényt)minden kerék meglett a sötét kapualjban,nem volt idő még a néni kerítésén is kitenni.Amivel fellétrázták a falakat létra
az itt maradt.Hát ez volt a tegnap éjjelünk.
Amúgyy ami a legfontosabb apróságok jól vannak.Kingám továbbra is imádattal van öcsi iránt.Régebben annyit unta magát,tesó óta tiszta elfoglalt.Ő tépőzárazza le a pelust,hozza az újjat,viszi ki a kakást.Fürdéskor combtól lefelé ő fürdeti a kicsit,az az ő területe,a többi apáé,enyém meg az öltöztetés.
Mostanában anyum segítségével eljutottam vásárolgatni karácsonyra.Vasárnap délelőtt is megpróbálok eljutni Hatvanba,ahol borzasztó nagy ruhás piac,vagyis vásár van.
Én már kidíszítettem a lakást.
Úgy szoktam,hogy zöld grinland(lehet nem helyesen írom)olyan,mint a zöld boa csak nem dízs,hanem fenyőág hatású,bizti tudjátok.
Ez az alap,és erre teszem ,az égőt és a díszeket.Ezt a konyhaablakba tettem a függöny pálcára,ami az ablak 3/4van,Leér teljesen két oldalt.
Erre égő.és egyszínű,de különböző formájú díszek.Középen fehér cérnára,8cm-es távolságonként vattából nedves kézzel hógolyókat csináltam(vatta volt most itthon bőven :lol: )Ezeket felfűztem egy hosszú cérnára vagy 10db-ot,leérjen a párkányra.Na ilyenből sokat,és ezt is a kis függönyrúdra tettem,magyarán ez van a függöny helyett.Így ha benézel,vagy kinézel,olyan,mintha nagy pelyhekben esne a hó.
Érti valaki,nem nagyon ugye?
Na,ez az ablak.
Nem giccses,mert középen a pálcáró ezek a hópelyhek vannak,a szélén a zöld grinland,egyszínű dísszel.
Még a lépcsőfeljáró korlátját akarom dísziteni,szintén hosszú zöld grinland,rá egyszínű karácsonyi szalagok megkötve.
Na,ennyi!
Karácsonyfa díszeket idén nem veszek,tavaly vettem.Hófehér
díszben lesz a fa,fehér égővel.Mondjuk tavaly tettem hozzá mély bordót is,idén lehet nem teszek.
Karácsonykor,mi vándorolni szoktunk,egyik mamától a másikig,ami néha már elég fárasztó,nem tudom két gyerekkel,hogy lesz kivitelezhető.
Mi 21.-én Kinga születésnapján látunk mindenkit vendégül.
Ennyit a karácsonyról.
Most mennem kell reggelizetni.
Kívánom,hogy az ünnepek,és az előkészületek is mindenkinek
egészségben teljenek.
Kory

Kép

Kép
kory

Sziasztok!
Kory,tényleg nem érteni :D :D :D
De lényegtelen mert ahogy olvastam olyan jó kis karácsonyi hangulatom lett,hogy szinte láttam az ablakodat és a lakásotokat.

Én jövő szerdán megyek gen. UH-ra,addig csak a vérvételt kell elintézni.Ma kiderült,hogy nállunk 2-3 hét a várakozási idő vérvételre,úgyhogy hétfőn irány Vác... :lol: Ott megcsinálják azonnal.
Vendég

Kory!!!

Én értettem!!!! :lol: :lol: Sőt, szerintem a vattás megoldásodat lemásolom, nagyon tetszik az ötlet :lol: :lol: :lol:
Én még nem díszítek, csak sütök.

Ez a lopós sztori elég szörnyű. De ráteszek egy lapáttal: a barátnőmhöz (3 gyerekkel volt otthon) meg egy besurranó tolvaj ment be. Családi ház,teljes kivilágítás, zárt kapu, de sajna a bejárati ajtót csak lefekvés előtt zárták (eddig) . Valamikor mentjárt a betörő az előtérben és elvitte a táskáját . A táskát megtalálták a kertben, hiányzott belőle a pénz és a fényképező gép. De igazán az a brutális, hogy ő otthon ténykedik a gyerekekkel: fürdetés, orrszívás, fektetés, aztán ő is fürdött, és eközben egy vadidegen bent jár a házban.

nálunk meg karácsonyi ajándékként tönkrement a villanybojler, vehetünk másikat :cry: :cry: :cry:

Bárány!!!

Jó, hogy Te is jelentkeztél!!! Akkor jól vagy????

ágyöngyi

Sziasztok!
Gyöngyi én olvasó üzemmódban álltalában itt vagyok :D :D
Vendég

Bárány, ha nem titok, merre laksz, hogy Vácra mész? Én sokáig Dunakeszin laktam.

Rengeteg a dolgom, majd írok, sok puszi Mindenkinek!

bea
öreganyu

Sziasztok!

Bárány, már genetikai uh??? Hogy megy az idő, mindjárt szülsz! Dagad már a pocid?

Ma voltam a mh-em, leépítenek (talán kiszerveznek), most megyünk a fülészetre vajon ott mit fogok hallani?

A többire később reagálok.
Pussz!

Ja, Gyöngyi: www.mesetorta.hu
regisztrálni kell, de megéri.
Éva

KépKépKép
agmano

Sziasztok!
Agmano,tényleg repül az idő de junius még messze van :?
Van már egy kis hasam,de azért hájasodom is rendesen :oops:

Öreganyu,nem titok Dunakeszin :D

puszi mindenkinek
Vendég

Évi.

füli hírek???????? :shock: :shock: :shock:

Bárány.hájcikkal ne törödj,majd levánszorognak ha meglesz a babó-most ő a lényleg.

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Sziasztok!

Fülek tistóztulnak, már "csak" tiszta savó genny nélkül. Jövő héten fülnyomás vizsg-tal megállapítják, hogy mennyire. Műtét elhalasztva, ha nem romlik.

Elég szar dolog, ha az embert kirúgják a munkahelyéről. Egész nap ezen agyalok.
De nem engedom elrontani a hétvégémet!!!!!!

Megvannak az ajándékok is. 5 éve ilyenkor indultunk a kórházba...

Majd jövök!

Éva

KépKépKép
agmano

Na tessék, Bárány, kicsi a világ. Még lehet hogy ismerjük is egymást? Én ott jártam gimibe, a szüleim is ott laktak, csak tavly ide költöztek hozzánk közel, férjem mai napig ott dolgozik.

bea
öreganyu

Évi.szerintem ez tök jó hír :) :) .el fog az a savó is tünni egykettőre.
hogy csinálják a fülnyomi-vízsgálatot????

Sajnálom a munkahelyet :(-de tényleg nem éri meg az embernek ezen idegeskedni...pedig rossz..tudom.

Kory.a hatvani piac szerintem is nagyon tuti -1hója voltunk de vásároltunk is rendesen.hú én legszívesebben minden héten mennék :lol: :lol: :lol:
Jól hangzik a díszítés..:)

Bárány.szóval júniusi baba lesz.:) És tipped van?fiú v.leányzó lakik benn a pociban?megérzés?

Bea.gyerekek hogy vannak?

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

BOLDOG SZÜLINAPOT MARTINNAK!!

Köszönöm mi most jól vagyunk, csak előadásra készülök, majd jövök azért.

Szép hétvégét Nektek!

bea
öreganyu

Kép

NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNUNK MARTIN!!!!!

ágyöngyi

Kép

Martinnak :D
Vendég

MARTIN

NAGYON SOK BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK

Kép

KépKép
KépKép
cleo27

Nagyon Boldog Szülinapot az 5éves nagyfiúnak,Martinnak!
Hogy ünnepeltek?
Bárány!
Tényleg van valami megérzésed?
Nekem azért volt annak ellenére is,hogy ugyanúgy zajlott a
terhességem a különböző nemű gyermekek ellenére is.
És nevek?
És soha nem írtad még,hogy a gyerekek várják-e a tesót?
Hájjal ne foglalkozz!
Bár engem is idegesít,hogy olyan nagy bőrzacskó maradt a hasam.
Olyan,de olyan ronda.
Múlthéten akartam venni valami gatyót,és rohadtul elkeseredtem.
Mind ez az ejtett derekú,pin..ig se érő nadrág volt,csak úgy buggyant ki belőle a hasam.Mint egy 6hónapos terhes.
Amúgy 61kg vagyok,na de 160cm.
Szerintem az én hasam már világ életébe lógni fog.
Na,ennyit a panaszból.
Bárány!ÍRJ SOKAT,MINT RÉG!!!!

Kép

Kép
kory

Sziasztok!
Kory de édi vagy!!!
Kezdjük:érzésem van a nemét illetőleg,méghozzá fiú.Neveken én már akkor gondolkodni szoktam amikor nem vagyok terhes...és ki is találtam
Lány Niké,(az tuti),fiú még gondolkodóban van,Márkó,Ákos ,Alex...ezek közül.Tényleg szerintetek ezek közül melyik a legszebb.Ha egyik se tetszik akkor is állitsatok egy sorrendet jó??
A hasam nekem is tuti csúnya lesz,de majd eljárok tornázni és megpróbálom kihozni a maxot :wink:

Karácsonyra én is díszitgetem a lakást,a gyerekek most vágnak ki sablont karácsonyfát,harangot,csillagot,és műhóval fujkálják az ablakokak.És már az adventi koszorót és a karácsonyi díszeket is elővettük..Ajándékot még nem vettem senkinek,de télapóra már bevásároltam a kölköknek

Más :az egyik topikban van egy link,egy császármetszésről,én megnéztem és rosszul letem,megmutassam?????
Vendég

Vendég

És én ezt bírtam ki 2-szer????????????????
És nemsoká 3.-szor??????????????? :shock:
Vendég

Sziasztok!

Mind nagyon édik vagytok, köszi, köszi, köszi a jókívánságokat!!!

Na milyen az autós torta? Holnapra teherautó a megrendelés, az már jobban fog menni...

Éva

Kép Martin 5 éves

KépKépKép
agmano

Évi.

szerintem nagyon tuti a torta.ügyi vagy!!!!:)
Édik a fiúk a képen.
volt öröm akkor :) :)
A teherautóról is tegyél majd képet.oké?

Bárány.megnéztem a videot.nem olyan szörnyű szerintem (vagyis így kívülállóként legalábbis)
:wink: -fellelkesedésemben még megnéztem vagy 3császit utána :oops: :)

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Sziasztok!
Éva,szerintem ez egy remekműűűűű!!Mármint a torta :D
Nagyon tudsz :wink: :!:

Cleo,linkeld be a többi filmet ha tudod.Én megnéztem még egyszer kétszer és nem is olyan szörnyű,megszokható.

Puszi mindenkinek
Vendég

Sziasztok!
Éva!
nagyon ügyi anyuka vagy,és szépek a gyerekek nagyon!
Bárány!
Engem se borzasztott el.
Jobb,mint huszonórát vajjúdni.
Nekem a nevekben:Ákos(sógorom is az),de az Áron jobban tetszik!
Márkó rengeteg van!
Alex is jó.
Sorrend:Ákos,Alex,Márkó!
Nekünk Kristóf lett volna,de van ilyen a családban!
Az tetszik nektek?
Sokáig meg úgy volt Barnabás lesz!
Niké aranyos!
Nekem a Linett,Laura,Kincső,Lilien, a nyerők,ilyen sorrendbe.
Na,meg persze a KINGA KORINA ,a lánykám neve!
Bárány!
Mit szólsz az ajánlataimhoz??
És írd meg ,hogy fogadták a nagy gyekőcök a tesót??????

Kép

Kép
kory

Bárány.

Ha rákatt a te linkedre-ott jobbra még jópár császis van-az 55percesben tök lassan és részletesen mutiznak mindent-ott már tényleg majd mindent látni.ha nem sikerül,akkor majd próbálkozom a belinkeléssel :)

Dobok akkor én is egy sorrendet:Alex,Ákos,Márkó.
Szép a csajszinév is.
mondjuk mi főként azt figyeltük,hogy a családban ne legyen másnak is ez a keresztneve :)

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Sziasztok!
A Márkó mind kettőtöknél az utolsó lett a sorban, és a raccsolós gyerekeim sem tudják kimondani, úgyhogy ki x-elve.Főleg ha még sok is van belőle. :?
Cleo ma megpróbálom megnézni a többi kisfilmet,ezek szerint elkerülte a figyelmemet.
Kory:A Kristóf nekem is tetszik de itt 2 van a környéken.És raccsolóséknak az nagyon nehéz.A lány nevek közül,amit írtál a lányod neve tetszik,és a Linett.A többi nem,mert az oviban minden 3. kislány Laura.
Vendég

Sziasztok

Nálunk ami név rengeteg van a környezetünkben:Réka,Lili,Bence,Patrik... a mi ovinkban Réka dömping van :)

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Kép
Vendég

Vissza: Gyermekek - betegségek, gondok

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?