Sziasztok!
Kavics!
Nyugi! Úgysem lesz elég annyi négyzetméterre amennyi a dobozra van írva!
Mi ugyanezzel festettünk. Tényleg megdöbbentően sötét, ne fesd ki vele az egész szobát, de lehet, h. jobb, ha visszaviszed.
És az sem áll, h. egy rétegben fed, nekünk 2X kellett kenni, h. ne legyen csíkos!
Ha emlékszel, eléggé szídtam is a céget annó!
Lehet, h. jobban jársz, ha kevertetsz vmi pasztellnek látszó sárgát helyette nagyobb mennyiségben, max marad belőle.
De azt is lehet, h. a doboz sáfrány szín mellé veszel 8 liter hófehér Hérát és összeöntöd a kettőt. Így legalább elég lesz a gyerekszobára
és nem lesz sötét sem, de az az árnyalat marad, amit kinéztél!
Bettica!
Nekem csak az elején, meg a végén volt gond. Vmikor az első trimeszter végén szépen elmúlt, aztán legközelebb a végén jött elő, amikor a ded a hólyagomon ugrált. A kettő közt nyugi volt.
De az első trimesztert én is a pisildék közt ingázva csináltam végig.
Meg a kezelések is érdekesek voltak:
Két beteg közt pisi. Amíg zsibbad: pisi. Köt az anyag: pisi. Ja, és bocs, de most mennem kell: pisi!
Dimet!
Legyél kemény, mint a fagyott kutya lába!
Pár napig ordít, de utána rájön, h. el tud aludni hurcolás nélkül is!
Rólunk:
Ma volt az első nap, h. már nem köhögött az ACC után (nyákoldó és így köhögést indukál), és nem szörcsögött a légcsöve futkározás közben.
Egyébként élénk és sokat randalírozik.
Tegnap úgy jöttünk haza a játszótérről, mint két disznó! Ő ugye borul, bele a sárba, utána meg fel kell venni megvígasztalni.
Hiszti megy ezerrel. Mindenért!
Konyhaszekrény ajtókon már zár van, holnap veszek a kukára is, mert ma onnan szedtem elő a labdáját! (ő is előszedte volna, de megelőztem!
) Hálistennek teljesen új és tiszta zacsi volt benne, de azért lefertőtlenítettem.
Kriminális. Tegnap majdnem betörte az akváriumot a golyótologatós drótíves játékkal (most mindent hurcol és pakol felfelé, hétvégén le kell pakolni a 2. sor polcot is, mert már feléri!
), a játékait bedobálja a kádba aztán üvölt, h. nem éri el!
Már fel tud mászni egyedül a kanapéra, bemászik az ágy alá a labda után, nem fél a sötétben sem! És imád focizni! Annyira aranyos, ahogy kergeti a labdát!
Meg nagyon tud dühöngeni is! Dobálja a játékokat, csapkodja az asztalt, a padlót, néha minket is (olyankor csúnyán nézek rá és mondom neki: Simisimi! Akkor észbekap és megsimizi a kezemet v. odabújik! Meg kell zabálni!
)