meri,
na nehogymár most kezdjél el nekem itt aggódni
nem mindegy hogy napokon keresztül hosszú percekig keményedik a pocid vagy pedig ha kicsit megerőlteted magad és arra.nekem má nem kell bármit is csinálnom ahhoz hogy kőkemény legyen,elég ha ülök
én kb a 35.hét könyékén kezdtem el érezni de nagyon elvétve,pont úgy ahogy te mondod hogy vásárlás közben mikor csomót talpaltam vagy mikor átfordultam egyik oldalamról amásikra,vagy ha felkeltem.....szóval ha valahogy megfeszítettem a pocit...én akkor rögtön rákérdeztem a dokimnál és azt mondta hogy ebben a terhességi korban teljesen normális és jóslófájásoknak hívjak
és hogy korábban is vannak,mert dolgozik a méh,kb a terhesség közepétől,csak akkor nem szokták még megérezni a kismamik
ja,és amíg zárt vagy amúgy sincs jelentőssége,meg ha kicsit nyitva akkor sem,ezt már annyiszor mondtam neked,én bvel egy ujjnyira nyitva voltam a 30.héttől ,sőt,meg is volt rövidülve a méhnyak és még 11 hétig élveztük egymást a kiskrapekkal
babaápolás:szted öreganyáink idejében hány ilyen tanfolyam volt
??????????oszt mégis itt vagyunk elég sokan
ne aggódj ilyesmiken,meglátod hogy ösztönösen tudni fogsz mindent ha a kezedben lesz bius
amúgy meg itt vagyunk mi is ám,nagy tapasztalat mamik
majd segítünk ha nem tudod eldönteni hogy neogranormont vagy bepanthent vegyél e
annyira érdekes amúgy,nekem bnél soha egy ilyen gondolatom nem volt
mármint hogy ne tudnám ellátni vagy hogy vmi nem fog menni meg ilyenek.......meg persze most sem
csak talán most már számításba veszem hogy nem bizti hogy szopizni fogunk úgyhogy remélem nem lesz olyan pofáraesés mint bnél ha azzal szembesülök hogy nincs tejem
no de beszereztem már ebből a more milk pluszból,állítólag nagyon jó,hát kíváncsi leszek
ha annyira jó amennyibe került akkor megérte