Hülye kérdés...nem is idevaló, de gyötör...miért hívja magát az a lány SENKINEK, akinek még nincs gyereke????? szerintem le lehet élni egy életet VALAKIKÉNT gyerek NÉLKÜL is akár....
UTÁLOM, ha egy nő a gyereke által MÁS SZEMÉLYISÉGET vesz fel, megváltoztatja a nevét, mondjuk Pistimamára...
lányok, mi MI vagyunk, és a gyerekeink pedig ŐK, persze, ha vannak...
én sokkal biztosabb voltam magamban, amíg NEM volt gyerekem, mostanra már azt sem tudom, jól döntöttem-e, amikor a kék öblítőt zöldre cseréltem
ABORTUSZ: ha egy társadalom megtiltja az abortuszt, akkor előbb utóbb tele lesz a temető halott kisbabákkal...
egy nő MINDENT megtesz, hogy gyereke legyen, de azért, hogy NE legyen, egy kicsivel többre is hajlandó
az esemény utáni, sürgősségi fogamzásgátlás a jövő, mint a drogosoknak a tiszta tű, eltűr, és ezáltal életet ment
az abortusz filmet én is láttam, és emlékszem a kampányra a sikító magzattal,
én soha nem szakíttatnám meg a terhességemet, 1x a párom azt gondolta, rossz időben jön ez a gyerek, hát csöndben vártam egy hetet, kerülve a témát, majd elmentünk az orvoshoz, aki megkérdezte, mi a terv, mondtam, nincs terv, gondolom program császár februárban
kedves NÉVTELEN! ha nincs más választásod, hát vetesd el, a nyílt örökbeadásra nem gondoltál? akkor még van 8 kerek hónapod a végső döntésre, vagy magadat, vagy valaki mást egy életre boldoggá tehetnél...tudod húsz év távlatában a legtöbben megbánják
ahalan