Na azért nekem is vannak friss infóim a szülészet esetleges újraindulásáról, és kicsit szívderítőbbek, mint Szilpáé!
HA újraindul a szülészet (de sok ilyen hír volt már, úgyhogy azért még mérget ne vegyetek rá), szóval HA újraindul, akkor jelenleg olyan formában, hogy "vegyes" támogatásból működne.
Értsd ez alatt, hogy magát a szülést (kb. 90 eFt) vagy császárt (kb. 180 eFt) fizetné az OEP mindenestől. Ezen kívül viszont MINDENT a kismamának kell térítenie, magyarán mint egy szállodai számlát fizetni a végén. (Víz, villany, koszt, mosatás, extrák, stb.)
De erre mondta a dokim, ha a Gellért Szálló áraival számolunk/éj, azért akkor is ki lehet bírni esetleg 3-4 napot anyagilag, és azért ezek nem a Telki magánkórház árai!
Ui (és ez már csak az én véleményem): azért ha az ember összead 6-8 magánrendelést a terhesgondozás során, paraszolvenciát a szüléskor dokinak, esetleg szülésznőnek, plusz a "szállodaszámla", akkor tényleg nem járunk messze a 300-tól.
De legalább nem egyszerre kell mindent kifizetni...
Szia Nikcsi!
Meli
Igen, úgy néz ki Csillánk lesz!
Nincs esetleg olyan ismerősöd, aki nagypocakos terhes? Sebinek szerintem az is sokat segít, hogy nemrégiben két barátnőm is kigömbölyödött, majd megjelent kisbabával, talán érti, hogy most velünk is ez fog történni.
És íme Sebi: