Új privát üzeneted érkezett!

Kép Ilyen nagy cumis volt :wink:

Kép

Gabi
gabibi

Szia Gabibi!

Jo, hogy kap levegőt az orrán attol a nagy cumitól. Látszik, hogy jo husis volt a mikor megszületett.

Szerintem jobb a cumi, mert a hugom az ujját szopta és nem tudták elvenni tőle.
Mindeggyik gyerekem csak az alváshoz kérte, lehet, hogy szerencsém van velük. Ha talál a lakásban cumit, bekapja aztán eldobja.

Szia Kép
Vendég

Gabibi, van éjszakai fogszabályzó is?
Figyelj, az Én kisebbik lányom volt a világ leg újszipisabb babája, azt hittem erről soha nem fog leszokni, mert éjjel nappal a keze a szájában volt, viszont olyan 8-9 hónapos korára szinte az egyik napról a másikra elfelejtette az ujjait!
arivirág

Szia Arivirág!

Ma te viszed a lányod táncra?

Szia
Vendég

Judit, igen Én viszem!
arivirág

Ugy tudom,hogy van éjszakai is!!!Kérdezd meg.
nagyon jó lenne,ha az én fiam is igy csinálná,ahogy te lányod.

Ma olyan rossz napom van :cry: nem tudom miért,de tök idegesnek érzem magam.Persze ma a fiam is tök rossz.(Lehet,hogy miattam .Lehet,hogy érzi rajtam)

Kép

Gabi
gabibi

Sziasztok

Arivirág!

Akarsz találkozni velem, meg a Robival? Mert ma kettesben vagyunk, és addigra kialusza magát.

Gabibi
Tegnap is azt hallodtam hogy jön az időjárás változás és mindenki nyügös. Nem a te hibád!

Sziasztok
Vendég

küldök egy virágot, hogy jobb kedved legyen! :wink:

Kép
arivirág

Megjöttünk a tácból, azt hittem Judit Te is ott leszel, azért kérdezed, hogy Én viszem-e a lányokat!!
arivirág

Szia Arivirág!

Vártam hogy visszairjál, nem akartam nyomulni.

Szia
Vendég

vissza írtam, hogy Én viszem a lányokat, néztem is nagy szemekkel minden felé, hátha látlak valahol!
arivirág

Szia Arivirág!

A Gabinak szolo szép virág elött irtam neked!

Szia
Vendég

Hú Judit, tényleg ott írtál, de Én azt már nem olvastam, mert elkeztem összekészíteni a lányokat!
Nyugodtan eljöhetsz ám ilyenkor mikor ráérsz, és mi ott vagyunk, Én örülnék neked!!!
Nem is kell mondani, csak gyere!!!!!!!!!! :lol: :wink:
arivirág

Judit Bocsi még egyszer!!!!
Azt a képet szerkesztgettem gabibinak, és utána csak felraktam nem is olvastam amit írtál!!
Te tudsz valamit a Tigersnél induló balettról???
Lehet már jelentkezni?
arivirág

Szia Arivirág!

Jo legközelebb megyek, most is csak vitettem volna magam kocsival mert nem vagyok tul jól. Még mindig szédüldözök, hétfőn megyek a dokihoz.
A balettrol semmit nem tudok, most csütörtökön is elmaradt az edzés és persze nem is szoltak, szokás szerint.
Hétfő du.-tán kezdünk a másik táncon.

Szia
Vendég

Jó gyere, együtt elüssük az időt addig!
:wink: Én mindig az öltözőben ülők a padon, ott megtalálsz!!
Ja, és szombaton mindig Én viszem a lányokat!
Nagyon kíváncsi vagyok mit mondanak erre a szédülésre!!
Az új tánccsoport, hol tartja majd az óráit??
arivirág

Arivirág!

Én vagyok az öreglány és te nem emlékszel!

Vagy egyáltalán nem olvasod el az irásaimat?

Amit szerdán néztünk meg a lánnyal, emlékszel?

Irtam hogy be is állt!

Az hétfőn és szerdán van az iskolában, ami 10percre van tőlünk.

Szia :lol:
Vendég

Dehogynem emlékszem, :wink: csak azt nem tudta, hol tartják meg mi a neve ennek a tánccsoportnak!
Írtad, hogy tetszett is a lányodnak, tudom ám, meg azt is hogy beállt közéjük, és hogy ügyes is volt stb....
arivirág

Arivirág!

Jo hogy emlékszel, megnyugtattál. Meg mindig nem tudom hogy hivják őket, de hétfő este felirom és leirom neked.
Azt is mondtam hogy a közelség fontos, itt mindenkit ismer az is.

Megint alszik a fiam. Bisztos nő. Csak jo legyen rá a ruhája mire felkel. :lol:

Szia
Vendég

Tudom...a Frittihoz is azért nem jöttök, mert a közelség a fontos!!

Most éppen fogszabályozókat nézzek, állítólag van láthatatlan is!! :shock:

Ha ilyenkor alszik a kisfiad, akkor este hány felé megy aludni??
Nálunk a lányoknak 8-kor alvás van!!!
arivirág

Arivirág

Nálunk is 8-kor van pizsiosztás. Fél 6 ota alszik 1orát hagyom és keltem. 8-ig 40×futja végig a lakást és kifárad.

Szia
Vendég

Én nagyon irigyellek, az Én lányaim 1 órát alszanak du, és ennyi, reggel 5felé már kukérékolnak! :?
arivirág

Hali,

Arivirág,
Köszi szépen az infót, tökéletes. Mi a művház mögött lakunk a lakótelepen, Veronika a lakótelepi oviba jár tehát nem is kell messzire menni. Csak én 5-ig dolgozom Törökbálinton, megpróbálom apát rábeszélni h menjenek le. Mindig hétfőnként van ebben az időpontban?Melyik teremben vagytok? Szombat nekünk nem jó mert kis tücsök szerencsére még alszik velem együtt ebéd után és olyan fél 4 körül szoktunk felkelni.

Judit,
Sajnos :) még mindig a lakótelepen lakunk, szerettunk volna mi is kertes házba elköltözni de elhalasztottuk. Régebben aktívabb tag voltam de mióta tavaly szeptemberben visszamentem dolgozni nem sok időm marad. Március végéig szeretnék dolgozni, utána remélhetőleg kicsit több időm lesz. Az elmúlt pár hét eléggé kellemetlen volt, szinte rögtön az elejétől állandó hányingerem és
gyomorégésem volt, és alig bírtam nyitva tartani a szemem délutánonként. Szerencsére múlóban vannak a tünetek, bár még mindig nagyon hamar elfáradok. Az uh-n szerencsére minden rendben volt, dec 5-én megyek az AFP-s vérvételre. Veronika minicsoportos az oviban, azért mini mert évvesztesnek számít. Szeret oviba járni, nagyon kis cserfes, érdeklődő és nem rám hasonlít mert szőke és kék szemű:) Már nagyon várja a tesóját bár csak lányt szeretne. Kösz a tippet, próbálom majd kitörölni a felesleges szöveget a vonalzó elöl.

Cumi-ujj kérdésről én azt olvastam valahol h azért jobb ha inkább az ujját szopja mert amikor már érdeklődik a környezete iránt kénytelen kivenni a szájából ha valamit meg akar fogni és akkor elöbb utóbb elhagyja de a cuminál nincs ilyen késztetés.

üdv

Andi

Kép[
Kép[
kostyika

Szia Kostyika!

Olyan ára van a lakotelepi lakásoknak, hogy nem tudtam venni de egy kissebb családiházra futotta. Most a 2.nyarunkat töltöttük a házban és már hozzá is épitettünk.
Én is annyit aludtam terhesen, átfurta a főfalat a férjem és fel se ébredtem. A gyomorégés az hosszu hajat jelent a babának. Nem is gondoltam rá mert tudtam 100% fiu lessz. Hajasbabám lett. Gondolom te is fiut szeretnél nem? Az én lányom azért szeretett volna lányt mert azt hitte hogy minden fiu verekedős, mint a bátyjai :lol:

Szia
Vendég

Sziasztok!

Kostyika, van ovistánc ebben a suliban, meg van ovis-sulis tánc, gondolom először csak az ovist próbálnátok meg!?
Hétfőn a Műv házban 16.30-tól 17.00 óráig lesz ovis, majd 17.00-től 18.00-ig ovis-sulis!
Pénteken a 6 számú iskolában 17.00-től 18.00 óráig megint csak ovis tánc van!
A Műv házban a színházteremben táncolnak a gyerekek!
Neked, könnyen ment az oviba elhelyezése a lányodnak??
Mert nekem nem vették fel, pedig vittem munkáltatóit is a fellebbezéskor, hogy vissza kellene mennem dolgozni, de nem érdekelte senkit!!!
:evil: :x
arivirág

Tegnap este és most is írtam 1 elég hosszü irományt ,de nagyon szar....ik az internetem és elszállt.Szóval most nincs idegem megint leírni,ugyhogy csak annyi: JÓ reggelt mindenkinek!!!!

gyorssan mielött megint elszáll:Arivirág köszi a virágot aranyos vagy :lol: Kostyika remélem igazad lesz.van benne valami amit írtál. :wink:

Kép

Gabi
gabibi

Sziasztok!

Gabibi
Nagyok sokan járnak igy mostanában! Bosszanto!

Arivirág
Irt! Nem ő a tanár!

Sziasztok
Vendég

Holnap viszem Dominikát méretni a védönőhöz, úgy érzem, hogy hízott, méz kúrára fogtam, :lol: :lol: azt mondják az hízlal és egészséges, na majd holnap meglátjuk az eredményét!! :D
arivirág

Kedves mamák-papák és babák

Eladó Baboo babahordozó!

Olyan mint a Baby Bag.
Hasonlít a kendőre csak korlátozottabbak a hordozási lehetőségek, ellenben egyszerűbb a használata és nem kell a rengeteg anyaggal bajlódni, ha éppen nem használjuk, ráakasztva a babakocsi tolókarjára pakolóterületet nyerünk.

Nagyon jó minőségű, vidám színes pamutból.

Két pozicióban, újszülöttkortól hordozható. Eleinte fekve később ha már a baba ülni tud csípőhordozásban.

Honlapomon többet is megtudhat a hordozóról.

http://www.gportal.hu/portal/babooo

Mi nagyon szerettük, kisfiamat kb másfél éves koráig hordoztam.

Ára 8500 Ft

Képek és információk a hordozóról:

http://www.babanet.hu/tarsalgo.....mp;start=0
http://www.gportal.hu/portal/babooo/

A képen látható babák életkora:
első baba 3 második 5 harmadik 20 hónapos.

KépKép
KépKép
KépKép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Ma nem volt itt nagy pörgés!! :( :( :( :(
arivirág

Drukkolok holnap!!!!! :lol: És jelentkezz mihamarabb,hogy mi a helyzet.

Azt hittem,hogy jó kis beszélgetésekről maradok le,de látom nem igy van.Remélem ok lesz már az internetem.

Kép

Gabi
gabibi

JAJ a lényeg: ma de. visszafordult a kicsikém a hasáról.Mostmár ide- oda forog :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nagyon vártam már!

Kép

Gabi
gabibi

Andi(27),
Hú, akkor tényleg nem könnyű a gyerkőcöket eljuttatni oviba, bölibe :roll: Lili és Bálintod még mindig olyan szépek :D
És hát igen a munkahely, én is ettől tartok majd ha egyszer rendesen visszamegyek dolgozni :roll:

Arivirág,
Szupi, h nem volt semmi gáz a fogdokinál :) Fogszabályzó nekem is kellene, de én már öregnek tartom magamat hozzá. Sajnos, amikor kevésbé lett volna kellemetlen a viselése, akkor anyám vmiért nem akarta elintézni és emiatt nagyon haragszom is rá :evil:
Drukk a holnapi méréshez!!!

Andi(Kostyika),
És így kell bejelenteni a nagy híreket? :wink: GRATULÁLOK!!! :D Gondolom azt olvastad, h Xsara is pocakos, de ő mostanság nem jön :(

Anett,
Én is csak azt tudom mondani, h fel kellene hívnod a védőnőd és majd ad időpontot. Nálun is így műxik.

Judit,
Édes az alvó Robikád :) Nálunk is most ugyanez van, állandóan bealszik a csaj a séta közben :o soha sem csinált ilyet régebben :)

Cumi/ujj: mi azért lettünk nagy cumisok (azon felül, h a sajgó cickókat Adél cumizásra használta :roll: ), mert h én meg azt tudtam, h az ember a cumit könnyebben elkobozza, mint az ujját a gyereknek, ez utóbbi mindig kéznél van 8) Szóval a cumiról adott esetben könnyebb leszoktatni, mint az ujjszopásról :?

Gabibi,
Gratula az ide-oda forgáshoz!!! :)

Kép Kép
curse

Sziasztok!

Ma végre sikerült elérnem a védőnőt! Múlt héten minden nap többször is próbáltam, hiába. A lényeg, hogy beszéltem vele, csütörtökön mehetünk a szurira! Remélem minden rendben lesz!!
Bencének Dr Makay Erika lett az orvosa. Őt ismeri valaki? Milyen doki?

Gabibi,

Gratulálok a fiadnak, nagyon ügyes!!! Édes a cumis képe, ki sem látszik alóla. Bence is cumizott már a kórházban is, de Ő a mai napig nagyon ragaszkodik hozzá. Kicsit tartok is tőle, hogy hogy sikerül majd leszokni róla! :? :? :?

Arivirág,

Nektek meg szorítok a méréshez. Írjál ám, ha már tudsz valamit!!

Kép
Kép
anett_

Judit,

Érdekes amit írtál mert 4 éve amikor ideköltöztünk elsősorban mi is kertest kerestünk de azért a pénzért amiért vettük a lakást csak putrikat láttunk. Ezek szerint nem volt szerencsénk:) Na majd egyszer, nem adom fel a reményt. Lehet h furcsán hangzik de inkább megint lányt szeretnék:) Persze ha fiú lesz az is jó csak egészséges legyen.

Arivirág,
Ma hamarabb bejöttem dolgozni h leléphessek 4-kor mert persze Veronikának nem jó ha apa visszi el a táncra:) Szóval igyekszünk, lehet késni fogunk pár percet. Simán felvették az oviba mert elötte bölcsis volt a mellette levő bölcsibe és azt hallottam h akkor könnyebben be is jutnak az oviba. De több ismerősömet szintén elutasították aki otthon volt a kisebbel. Melyik a 6-os iskola?

Curse,
Köszi:) Igen olvastam Xsararól. Privi megy ha még érdekel.

Andi

Kép[
Kép[
kostyika

Sziasztok!

Megjöttünk a védőnőtől, és olyan jó, mert tök sokat hízott Dominika, :D és most már nem is nyaggatnak tovább, hogy menjünk havonta méretni!
Egy hónap alatt 9360g-ról 10220 g lett, szuper, :D csak most nézem a kiskönyvben :shock: , hogy 81cm-rőól, 79 centi lett! :lol: :lol: :lol: :lol:

Oké, kostyika gyertek, nem baj ha késtek kicsit, nyugodta nyissatok be a terembe!
Még nem tudom, hogy Én ott leszek-e mert lehet a férjem viszi le Biust, ez mindig olyan 4felé derül ki, hogy ő vagy Én visszük!

Anett írtam privit, megkaptad?
arivirág

Arivirág, :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Az én fiam meg 1 hónap alatt 1 cm-t összement. :lol: :lol: :lol:

Kép

Gabi
gabibi

Gabibi, csak 1-et, mi kettőt :lol: :lol: :lol: :lol:
arivirág

Sziasztok lányok!

Nemhiszem hogy mindenkinek összemegy a gyereke, talán inkább rosszul mérték őket :lol:

Hogy csináltad Arivirág a hizlalást? Nekem is kéne a trükk. Vagy a méz?

Kostyika
Lehet hogy tényleg szerencsém volt a házzal. A bácsinak ez a telke volt és 14M-ért árulta. Két éve volt már elado mert ennyiért senkinek nem kellett, amikor odamentem hozzá és megsúgtam neki hogy kp-ém van de csak 11M. Igy kell alkudni! Még aznap elinditottuk a papirdolgokat.

Gabibi
Ügyesedik a fiad, majd meglátod mostantol minden honapban csinál valami érdekességet.

A Robikám tegnap elesett a szobában és nagy meglepődésemre felgugolt és felállt. Most csinálta elösször! Eddig mindig odamászott valamihez és ugy állt fel.

Voltam ma dokinál, 300-ért, csütörtökön elmegyek vérvételre 300-ért, visszamegyek a dokihoz 300-ért. És még nem is kezeltek.

Sziasztok
Vendég

Persze, hogy rosszul mérték, nem mennek össze a gyerekeink :D legalábbis nagyon remélem!!

Kostyika voltatok??
Tecccet??
Én csak az elején voltam, amíg átöltözött Bianka, addig nagyon figyeltem, vajon ott lehettek-e, de nem ismertelek meg! :(
arivirág

Judit nagyon ügyi fiad van.nem is tudom melyik nyugisabb időszak.EZ amikor álandóan a kezembe van stb,vagy amikor elkezd mászni meg menni,mert akkor meg futkosni kell utána :lol:
Te járatattd a Robikát? Ugy értem amikor a két kezét fogod és ő ugy totyog.Mert nekem mondták,hogy majd ne csináljam mert már ukiderült ugyanugy mint az ültetésnél,hogy nem tesz jót nekik.De hát nálunk minden gyereknél csinálták(mert nem tutak mást csinálni annyira mentek volna már)és itthon meg azt mondják,hogy ez már tülzás.

Én is ugygondolom,hogy csak elmérték :wink: :lol:

Kép

Gabi
gabibi

Most nézem jó sokszor elütöttem :oops: :oops: :oops: :oops:

Judit még jó,hogy volt beutalód és a körzetihez mentél. Különben......... :lol:

Kép

Gabi
gabibi

Arivirág,

Voltunk igen, bár elkéstünk. Kemény dió lesz nekem félre odaérni. Veronikának tetszett, azt mondta h szeretne járni. A lányod nevét többször is hallottam:) Megkérdezhetem h mennyi a havi tagdíj?

Judit,
Sajnos nekünk anno csak a fele volt meg, a többit hitelből kellett fedezni.

A.

Kép[
Kép[
kostyika

Sziasztok!

A lányomon zöld kendő volt, harisnya meg rövid naci, biztos láttad!
A Te kislányod táncolni is beállt?
Pénteken a Széchenyi suliba 5-kor lesz ovis tánc megint!
Eddig úgy volt, hogy 5000ft/hó, de mivel az ovisoknak kevés órájuk van így mostantól kevesebb, úgy számolják, hogy 500ft/ óra!
Mi most például 7000 ezret fizetünk, nov-decemberre!
arivirág

De szép a táj….. :D

Most indulunk Budaörsre, megvenni a Mikulásra a meglepiket a lányoknak, jó lett volna ha előbb nyit az Érdi játszó, akkor ott hagyhattuk volna őket, így marad a Budaörsi Mc Donalds, amíg a férjem ott van velük én megveszem az ajándékokat, természetesen babákat!
:lol: :lol:
arivirág

Kostyika, azt még elfelejtettem írni, mikor a suliban van a tánc, akkor nem lehetnek bent a szülők, mindig kiküldenek, erre készítsd fel a kislányod!

Na, szóval így reggel jól eldumálok itt magamban!! :lol: :lol:
arivirág

Sziasztok lányok!

Tényleg szép a táj ahogy Arivirág irta!
Nekem csak az a gondom hogy le kéne takaritani a járdát, mert ha valaki elöttem esik el az az én felelőségem.

Nálunk a télapo mindig csak édességet hoz. Én már nem győzőm az ajándékozást. Hétvégén lessz a lányom névnapja, táskát fog kapni.

Nálatok mit hoz a Mikulás!

Sziasztok
Vendég

Sziasztok!

Gabibi
Találtam egy képet a Robikámrol, akkor készült amikor elösször felült. Mentem be a szobába és kerestem a gyereket tudtam, hogy a kiságyba volt. Attol az alvos zsáktol nem láttam ami a kiságyra volt teritve. Rohantam a telefonomért hogy lefényképezzem. Nagyon büszke volt magára, ez látszik is a fején.

Szia Kép
Vendég

Sziasztok!

Arivirág! Köszi megnéztem a táncos lapot, mi hétköznap biztos nem tudunk menni, mert így is necces odaérni az oviba a csajért. Talán a hétvégén egyszer elnézünk.

Tényleg hihetetlenül szép volt reggel a táj, mielőtt a gyerekeket keltettem, én gyorsan ki is mentem fotózni egyet-kettőt:
Kép Kép Kép
Bent Pesten nem ilyen ám, ma voltam bent. Ott olyan mintha nem is esett volna. Igaz, hogy itt Érden meg negyven percig araszolt a busz a Bem térig. :twisted:

Andi
andrea27

Sziasztok!
Tök jó,nálunk nem volt áram kb 14h-ig.Elmentünk a barátnőmhöz,hogy legalább ne fázzunk(mert ugyi a fűtéshez is kell az áram),no meg kikönyörögtem,hogy legalább a Szabi had egyen nála meleg kaját :D
Na persza villanytűzhelyünk van,így még megmelegíteni sem tudtam,ami a hűtőben van.
Tegnap meg egy ismerősnél voltunk Szigetszentmiklóson.Nekik is van egy hasonló koru kislányuk,és tök aranyosak voltak a Szabival.Olyan murisak voltak,mikor mindkettőnek,ugyan az a játék kellett volna :D
De az ismerős kislánya annyira édes.A Szabi nem igazán beszél.A kislány sem tud még beszélni(max pár szó) de,viszont a babdumát azt folyamatosan löki.Kb olyan volt,mintha kínaiul beszélne,nagyon cuki volt.De ezt a babadumát olyan szinten űzi,hogy még bólógat is hozzá,és mutogat is :D

mimi12

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?