Új privát üzeneted érkezett!

Kedves lányok,

ma Lili babám megkapta a 3 hónaposoknak járó oltásokat. Majdnem vele sírtam én is, csak kapaszkodott belém én meg belé. Hazafelé az orvostól nem volt hajlandó a babakocsiban sem elleni így az ölemben elaludva jöttünk haza, anyu meg tolta a kocsit.
Adtam neki kúpot eddig nem volt lázas, remélem, hogy megússzuk nagyobb gond nélkül. Mindenesetre örségben leszek az éjjel.

Geri, én is gondolkodtam a fülbevalón. Nekem is kifúrták, talán már amikor születtem és én nagyon bájosnak tartom kislányokon. Lilinek a kórházban akartam kifuratni, de a Máv-ban nem lelkesedtek érte. Hogy bírta Te Lilid?

Nagyon bátornak tartalak benneteket a metroban való mozgólépcsözésért. Én egyenlöre a Flóriánban gyakorlok, mert ott rövid a mozgólépcsö, felfelé már rájöttem a technikára, de lefelé a frászt kapom. Sajnos velem kétszer is elöfordult már, hogy amikor mozgólépcsöztem, akkor valaki megnyomta a vészleállítót és rémálmaimban mindig látom, amint a babakocsival borulok a Deák téren lefelé. Szóval én tartok töle. Amikor lefelé mentek alul vagy felül álltok?

Kötött csipö, mi a Karolina útra járunk, mert én Pavlik kenygyeles voltam fél évig, ezért Lili veszélyeztetett volt. Csináltak UH-t, ami tényleg két percig tart, traumát csak a vetközés öltözés jelentett. Még mennünk kell kontrollra, a doktornö azt mondta, hogy az oldalfekvést felejtsük el, kizárólag hason vagy háton szabad a babát fektetni. Esténként pedig tornáztatom.

Megyek lázat mérni, csendben reménykedem hátha kaki is lesz vele.
Örök aggodalmamra a heti 10 dkg hízásra pedig azt mondták, hogy ha ennyi Lili tempója, akkor ez a jó. Megjegyzem, hogy egy két hónapos baba volt annyi kg (4350) mint Lili. Szóval nem tudom...

sziasztok, mindenkien jó éjszakát.

Zsuzsa
zzss

Hy Lányok!

Pankamama ezt ne tedd velünk!!! Megbetegedni tilos!!!! Állítólag a szoptatás véd... Légyszi, légyszi próbálj meg eljönni...

AKKOR HÁNYAN IS MEGYÜNK A TALÁLKOZÓRA? SZERINTEM A JEL LEGYEN EGY PIROS KENDŐ VAGY VMILYEN SZÍNŰ A BABAKOCSI ESERNYŐJÉRE(NEM JUT ESZEMBE A NEVE)RÁRAKVA. EZ TUTI. MEG A BEJÁRATNÁL TALÁLKOZZUNK. A VIDÁM PARK BEJÁRATÁNÁL 12 ÓRAKOR. Én viszek takarót és pelenkázós cuccokat. Szoptatni simán fogok, mert nem érdekel ki mit gondol.

ÍRJÁTOK MEG, HOGY KI JÖN!!!!

Ma kifúrták Lili baba fülét. Sírt, mert lefogták. A szúrást szerintem észre sem vette. Bezzeg, hogy nem tudott kalimpálni. Egyébként szörnyű volt nekem végigcsinálni, pedig nem is én fogtam. Gyönyörű benne, remélem nem lesz semmi gond.

Most megyek, mert a férjemnek kell a gép és én is hulla vagyok mint Lili, aki kidölt egyből szopi után.

Puszi:

Geri
geri

Sziasztok,piros kendő oké!Kép
P.Ildikó,köszi a tanácsot,dolgozunk az oldalon.
Pankamama,gyógyulni!!!!!!Azért küldöm a tel.számomat.
Csók mindenkinek,Bobojsza.
orsolya (orsolya)

Sziasztok Lányok!

Csak egy kérdés gyorsan. Aennyiben jól leszek és tudok menni, akkor csak 2 körül érnék oda. Tudunk privátba telefonszámot cserélni, hogy tudjam, hogy hol jártok és tudjak csatlakozni, vagy esetleg át tudjuk tenni 2-re a talit?

Bocsika, hogy ennyi probléma van velen, de ez van Kép

Üdv: Pankamama
PM

Sziasztok Lányok!
De jó volt ennyit olvasni... és de jó nektek, hogy mehettek együtt sétálni! Én akkor még itt leszek, viszont pénteken már ott! Legutóbb Karácsonykor voltunk otthon, akkor Levi még pocakban. Képzelhetitek, mennyire várnak minket a szülök, nagyszülök. Kép) Egyébként pécsi vagyok, leginkább ott leszünk, de valószínüleg jó pár napot Bp-n is, szóval esetleg a következö sétán mi is ott lehetnénk!
Mi is ma voltunk a 3 hónapos oltáson, (DiPerTe),Levit kissé megviselte, jó nyügös lett délutánra,most meg nagyon alszik. Azt hiszem, legjobb, ha én is megyek, ki tudja, milyen éjszakánk lesz. Egyébként nagyon fáj az ínye, sokat nyüglödik vele napok óta, még éjjel is felébred rá. Meglátjuk, mikor lesz belöle kisfog...
Ne haragudjatok, ma csak ennyi telik tölem!
Mindenkinek puszi!
Adri
KAdri

Sziasztok!
Köszönöm az információkat a csípogondokról, azóta már megoldódott a probléma mert voltunk ultrahangon és semmi baja a lábának, nem kell sem kengyel, sem terpeszpelus csak tornáztatni kell meg ha úgy adódik akkor kenguruban szállítani. Mindenesetre jól megijedtem! Jázminnak 2 hónapos kora óta van fülbevalója, nekem is volt annak idején, gyorsan, 2-3 nap alatt meggyógyult (előtte picit piros volt a szúrás körül).
Sziasztok!
Jázminmama
Jázminmama

Sziasztok!

Először is: legnagyobb örömömre férjem bevállalta, hogy holnap elszállít minket, így tudok menni sétálni! Igaz, csak egy órára. Kép Sajnos se piros kendőm, se a babakocsinak esernyője /inkább árnyékoló féle ami van rajta/, de majd rákötök valami szineset. Kép

Fülbevaló: Én már a kórházban kiszúrattam Anett fülét, majd kb. két hétig alkoholoztam, s nem volt vele semmi gond, szerintem hamar megszokta, így /eddig legalábbis/ nem is kapott bele.
Geri, elismerésem, hogy végignézted, én még az oltásnál sem bírtam odanézni.

Csipő: Állítólag a legtöbb gond, ilyen kis korban könnyen kikezelhető, s bőven megéri, hogy később szépen tudjon járni. Mi csak a kerületi rendelőben voltunk megnézetni, mert a kórházban is és a háziorvos is rendben találta, de biztos ami biztos, pelusozáskor még tornázni szoktunk.

Pankamama: JOBBULÁST! Ha tudsz, gyere sétálni! Számomat tudod, bár én valószínüleg nem tudok kettőig maradni Kép Pedig jó lenne Titeket is megismerni!

Puszi,
Mse
Mse

Pankamama!

Arra gondoltam, hogy elmegyek érted, aztán Te külön kocsival bejössz a városba utánam. Mit szólsz? A számom: 20/9259-969

Halihó
geri

Sziasztok!

CsKati ferje vagyok, nem tudunk most otthonrol netezni. Kép
Kati megkert, hogy irjam be, hogy megy a talalkozora.

Piros kendo OK.

Bela
Névtelen

Sziasztok

Nem tudom ti hogyan csináljátok, de nálam állandóan "szalad" az egész lakás, még rendet rakni sincs idom, nemhogy takarítani. A fozés is bajos, így lassan azt sem tudom mit egyek, pedig, a tejhez ugye mégiscsak jól kellene étkezni! De vagy babát gondozok-nevelek, vagy háztartást vezetek. Most már tényleg keresnem kellene egy helyet, ahonnan hozhatnék ebédet...
Valahonnan összeszedtem egy jó kis hasmenést. Árthat a babának is?
Csongi nagyon megtalálta a hüvelykujját. Én nem örülök neki, remélem nagyon nem szokik rá azért?! Szerintetek létezik, hogy a foga miatt rágna ennyire? És napok óta nyugösebb is. És látok fehérséget az ínyében. Nem túl korai ez így 2,5 hónaposan? Éjszaka meg felébret hajnal 1-kor, és enni kért végül. Nem is emlékszem rá, hogy mikor ébredt utoljára ilyen korán? Mi van ezzel a kölökkel? Megártott neki a dicséret!
Annyira irigykedem a találka miatt!!! Azért majd gondoltok rám is egy kicsit?
Itt most rossz ido van, várom, hogy elered-e az eso, vagy le tudunk menni kicsit levegozni.
Sziasztok Évi
Évi (Évi)

Sziasztok!
Mégiscsak sikerült ma fellépnek, de gyors leszek, sajna...
Évi! Az én Kittim inyén, már mióta megszületett átlátszódnak a fehér fogacskák, több is. Dokibácsi az első vizsgálat alkalmával meg is jegyezte, hogy jó korán kint lesznek. Azóta semmi különös nincs, csak nyálzás és mindent megrág ami a szájába kerül, de nem vészes.
Kaját a férjem hoz a munkahelyéről, házhozszállításos munkaebéd, beteszem a hűtőbe és másnap eszem meg. Hétfőre pedig ált. marad a hétvégi kajából.
A háztartás tényleg kemény, a nagylányom tegnap meg ma nem volt suliba. Őt ápolni, a kicsit ellátni, főzni (mert így nem elég a házhozszállításos), vásárolni, meg egyebek... Most eléggé kivagyok, de majd holnap a sétán kipihenem magam.
Természetesen gondolunk rádKépKép!!
Szia mindenkinek.
Kati
Csőre Katalin (cskati)

Ja még annyi, hogy állítólag jó idő lesz holnap! Remélem!!!
Kati
Csőre Katalin (cskati)

Sziasztok Lányok!

Hát annyit tennék hozzá a tegnapihoz, hogy nekem is a férjem hozza a munkahelyéről a kaját és sajna ma kiderült /ma ment először dolgozni, bár még nincs jól / hogy nem is vírust kapott el, hanem ételmérgezést kapott az üzemi kajától. 54 megbetegedés volt és 10 kollégája kórházba is került, és én is ettem onnan valamit......Kép
Írtam Gerinek SMS-ban,. hogy ha jobban leszek, akkor valahogy elmegyünk, de mindenképp értesítelek benneteket, hogy ne várjatok hiába. Akkor remélem megismételjük a talit és legközelebb én is veletek lehetek. Úgy szeretném.

Most ennyi, szaladok......

Üdv:Pankamama

Ui: Amúgy senki nem jön az Őrs felé, ha valaki igen és el tudok menni, írjon telcsi számot.
Pankamama

Hali,várom a holnapot!!! KépRemélem tényleg jó idö lesz!Pussz mindenkinek!Bobojsza
orsolya (orsolya)

Sziasztok!

Sajnos mi nem tudunk menni a találkozóra, mert délben ebéd, utána alvás. Miska még csak-csak aludna a babakocsiban, de Panninak már ágyra van szüksége. Bár ha sokáig kint vagytok akkor talán oda tudunk menni 3 körül. Geri, felírtam a számodat, hívhatlak majd?

Hasmenés a babának általában nem árt, hacsak nem valami jó kis vírus, de rajtuk sokkal enyhébben jön ki, ha még szopiznak. Nekem Pannivalvolt kétszer ilyen, enni nem nagyon tudtam csak kekszet, krumplit, rengeteg teát, almalevet. Fárasztó volt így a szoptatás, kicsit kevesebb is a tej, de többször adtam neki. Egyébként ha az anya beteg és még szoptat legalább az immunanyag átmegy a babába is.

Fog: Panninak 3 hónaposan volt kint az elso foga, minden komolyabb jel nélkül. Miskának már az elso napoktól kezdve mintha lehetett volna látni a kis fehér csíkokat az ínyén. Egy hete jött ki az elso foga (tegnap volt nyolc hónapos), de már 2 hónapos kora óta mindent rág, néha fogzósan volt nyugös. És mondanom sem kell, hogy a foga nem ott jött ki, ahol a fehér csíkocska van. ??? Már írtam de emiatt többször ébred éjszaka, ami persze nekem nagyon fárasztó, és mivel hihatatlan eros hangja van ezért Panni megijed a sírására és olyankor átjön hozzánk aludni.

Sajnos én elég rendmániás vagyok, de a második gyerek óta alábbadtam az igényeket. Máshogy nem megy. Régen mindent vasaltam, mostmár csak amit tényleg muszály (pl ingek). A fozéssel szerencsém van, mert apukám már nyugdíjas, hihetetlen finoman foz és gyakran magára vállalja a feladatot. Praktikus, ha többnapi adagot fozök meg, és vagy 2-3 napig esszük, vagy lefagyasztom. Nálunk szerencsére senki nem berzenkedik, ha két napra fozök.
Éjszakai felébredésrol csak annyit, hogy Panni 3 hetestol-7 hónapos koráig átaludta az éjszakát. Utána (talán a nyári jövés-menések miatt) 2-3szor is ébredt és ez így is maradt. Kb két évesen, fél éve normalizálódott a helyzet, bár most meg az esti elalvás megy nehezebben. Miska meg hol átalussza, hol nem. Az éjszakai kelésekhez is hozzá lehet szokni. Egyszer olvastam egy norol, aki árva gyerekek neveloje (akiket nem lehet örökbefogadni). Talán 30 gyereket nevelt már fel 18 éves korukig,ha jól emlékszem. O mondta, hogy már 15-20 éve nem aludt át egy éjszakát sem.

Bocs, hogy hosszúra sikeredtem, de az az egy hét szünet. Egyébként ez a társalgó tiszta drog. Nem?

PaMiKa
PaMiKa

Sziasztok!

Pamika persze, hogy hívhatsz. Nem tudom meddig leszünk kint én úgy számítottam kb. 4-ig. De Mse mintha azt írta volna, hogy 2-ig. Nem tudom. Tényleg tiszta drog a net, aztán meg mikor jön a telefonszámla az a kijózanító... KépKépKépKép

Pankamama! Én biztos vagyok benne, hogy a férjed megmérgezett, hogy ne kelljen holnap elszállítania téged és a hétvégén is pihenhessen. KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép Mindenesetre NAGYON szeretnénk, ha ott lennél.

Évi! Nagyon gondolunk rád is persze. Meg Csongira is. megírjuk milyen volt.

Adri! Írd meg mikor jársz Bp-en, akkor is szervezünk egy talit.

Ma írtó nyűgös napunk volt, ilyen talán eddig 1-2 alkalommal fordult elő. Lili csak kézben, hason tudott ellenni. Jó fáradt is vagyok, meg a férjem is. Én viszek fotókat, Ti is hozzatok!!!

Akkor holnap délben tali.

Puszi:

Anikó
geri

Sziasztok ismét!
PaMiKa! De igen!
Évi! Levinél tök hasonló tünetek vannak: eddig elaludt 9-töl akár fél hatig is, erre mostanában már 3-kor ébred, csak cicin nyugszik meg, aztán 6 körül újra, akkor általában magam mellé teszem, és ha nyüglödik, betömöm a kis száját a cicimmel, így elalszunk 8-9ig is. Napközben is elég nyügi, szinte mindkét ökle a szájában, nagyon viszkethet az ínye, kíváncsi vagyok, mikor lesz ebböl fog? Egyébként a lakás nálam is fut, tudom, nem vígasztal, de ma este fél9-kor álltam neki ebédet fözni, most ebédeltünk Kép Még szerencse, hogy a párom megértö, ö is beérte pár pirítóssal ebédidöben.
Lányok! Van egy SOS kérdésem! Sokaknak közületek is Gracoja van, áruljátok már el nekem, hogy lehet-e hozzá napernyöt kapni, és ha igen, hol és kb. mennyiért! Most, hogy 2 nap múlva végre haza megyünk, azt hiszem legjobb, ha az esövédö és a szúnyogháló mellé felszerelkezem napernyövel is. Amúgy ma Finnországban reggel 4 kemény fok volt...
Nagyon jó sétát nektek, bárcsak mi is jöhetnénk!
Sok puszi:
Kesztyüs-sapkás Adri Suomiból
KAdri

Szia Mindenki!

Madárka! Te merrefele laksz? Mi a Tátra téren, pont a házunk előtt megy el az 52-es villamos.

Zsuzsa! Mozgólépcsőzés: rövid mozgólépcsőn, pl. áruházban előrefele tolom a babakocsit, én vagyok hátul. Első kerekek a levegőben, hogy a babakocsi vízszintben legyen. Hosszú mozgólépcsőn fordítva, én vagyok elől, hátsó kerekek a levegőben, az elsőt pedig szorosan nekitolom a következő lépcsőfoknak. Bár még soha nem állították így meg velünk a mozgólépcsőt, bízom benne, hogy ebben a pozícióban nem tud a babakocsi legurulni.

Ujjszopás: szerintem jobb mint a cumi, mert arra, ha nagyon rászokik a baba keresgetni kell éjszaka, a kéz viszont mindig kéznél van. Ha már játszik, úgyis szüksége lesz a kezére. A nagyobbik lányom is szopta az ujját, de mikor kezdte felfedezni a világot szüksége volt rá, másra is kellett "használni", és nagyon könnyen leszokott. Persze lehetett volna másképp is, de így történt, ezért alakult ki bennem ez a vélemény. A kicsi is szopja időnként az ujját, azért cumija is van, most lehet, hogy minden másképp alakul... Azért én azt szeretném, ha inkább az ujját szopná, ha már kell neki valami.

Adri! Remélem tényleg találkozunk a következő talin!!!KépKép

Pankamama! Gyógyulj meg, és gyere holnap!!!

Na végre én is leírhatom amit itt már sokan mások. Kitti átaludta az éjszakát!!! 10-től fél 6-ig aludt. Abszolute nem élem bele magam, a nővére is kb. ilyen idősen 1 hétig átaludta, aztán két éves koráig állandóan ébredt, többször is. Senkit sem ijesztgetni akarok, minden gyerek más!!! Remélem Kittinél nem ismétlődik a történelem.

Jó éjszakát mindenkinek!
Én is várom a holnapot!!! Csak egy karácsonyi kendőt találtam ami elég piros, fenyőág van rajta, dehát számít???

Kati
Csőre Katalin (cskati)

Sziasztok!

Én is el tudok menni a taliraKép
DE:nem találtam kendöt.. én 3 gyerekkel leszek,talán ez is elég feltünöKép...

Rohannom kell,csak benéztem,hogy minden OK a holnappal kapcsolatban!

JÓ ÉJT MINDENKINEK!!!

Verus
verus (verus)

Sziasztok!

Megyek aludni, csak annyi, hogy már itthpn vagyunk és mi is megyünk holnap! Alig várom, akkor addig is puszi mindenkinek!

Eszter
Eszter

Dia, jezusom, most olvasom, mi tortent Borival!! Kép Szeretnelek ma felhivni, remelem, osszejon.

Tobbiek, bocs az OFF miatt.

Udv, Faline
Faline

Sziasztok
Megesz a sárga irigység.
Adri, nekem is Graco-m van és kutatok napernyo után, mert ha szemben megyek a nappal, totál betuz és nem tudok ellene tenni semmit. Én ugyan Szolnokon vagyok, azt mondták megrendelték, de gondolom Megatoys-ban biztos lehet kapni, ott minden van. Megnéztem: Pécs, Nagy Lajos kir. útja 11. Baba Center, Kismama Babaáruház (Szliven) Rókus u. 1.
Most ennyi. Úgy sem vagytok itt mert sétáltok....
Évi
Évi (Évi)

Faline!

Ne aggódj, hál Istennek nem volt semmi komoly tünete a lánynak. Azért csak hívj, a számom: 20/410-0484.

Puszi:

Dia
Dia

Sziasztok!

Irigykedem ám rendesen, hogy ti most éppen ismerkedtek egymással, biztos nagyon jól érzitek magatokat! Estére várjuk a beszámolókat, hogy telt a délután!

A fülbevalós témához én még annyit tudnék hozzátenni, hogy lányomnak még a kórházban belőtték a fülbevalót, nem is volt vele semmi gond. Fémallergia viszont kijött tavaly novemberben kb. két hónappal azután, hogy másik fülbevaló került a fülébe. Ez már a 4. volt, mert a többinek elhagyta a felét. Amikor meggyógyult a füle, kicseréltük aranyra és azóta nem volt vele baj. És csak reménykedek, hogy ennek nem hagyja el a felét Kép .

Fogakról; Tomi is kb. két hete egyfolytában nyálzik és rágja a kis kezeit, az ínye is ki van fehéredve, de ha jól emlékszem ugyanez volt a helyzet Timinél is, mégis csak 6 hónapos korában jött ki az első foga. Bár páromnak már 4 hónaposan volt foga és állítolag ez is öröklödhet, úgyhogy majd meglátjuk mikor lesz fogacska.
Mi a véleményetek a fogzást (állítólag) könnyítö oldatról?

Sziaszotk
Ancsa
Anyanyanya

Sziasztok,

Úgy írigykedtem ma Rátok! Ugye meséltek?

Madárka
madárka (mad&aacut

Sziasztok!

Talán pár hónapos babák szervezetét nem kéne egyszerre több oltással terhelni, csak mert akkor egy sirással el van intézve a dolog.

Akit esetleg érdekel a téma:
[url=http://www.hetivalasz.hu/20010511/cikkek/49-52_oltas.jsp" TARGET="_top]http://www.hetivalasz.hu/20010511/cikkek/49-52_oltas.jsp[/url]

Judit
Névtelen

Sziasztok!

Mi már hazaértünk, fürdéssel is végeztünk, és már jöttem is Kép. Nem bírtam várni tovább. Látom Ti még sehol. Szuper volt a közös séta, örülök, hogy megismerhettelek Titeket, és remélem akik most nem tudtak jönni azokkal is nem sokára találkozhatunk. Ennyi aranyos gyermek egyrakáson!!!

Hazafele megnéztem a 4-6 villamos oldalát és tényleg jelölve van, hogy hol lehet babakocsival felszállni. Elég pici a jel, eddig nem is vettem észre.

Ancsa! A táblázatot nem tudnád megint betenni, hogy szem előtt legyen?

Sziasztok
Kati
Csőre Katalin (cskati)

Sziasztok Lányok!

Na KAti megelőztél. Lányok szuper volt, köszönöm ezt az élményt Nektek, jó volt kimozdulni és ennyi kedves anyukával talizni.És már látom az arcokat magam előtt amikor írtok és ez szuper.

Lányok akik most nem tudtatok jönni!

Remélem legközelebb el tudtok jönni, mert tényleg jó volt. Elég nagy feltünést keltett, hogy ennyi nőci tolja a babakocsiját, egész konvoj alakult ki mikor átmentünk a zebrán. A csónakázó tónál a padon ülő emberek is csak néztek, hogy mi ez a menet. A Petőfi Csarnoknál vertünk tábort, közös szoptatás volt, a gyerekek is nagyon aranyosak voltak senki nem sírt. Beszélgettünk, fényképet néztünk és csodáltuk egymás gyerkőceit, mert mindannyian okos, értelmes kis mozgékony tünemények. Pamika és Verus nagyobb gyerkőcei is jól elvoltak velünk. Szóval szerintem ezt néha ismételni kellene mégha a helyszínt váltogatjuk is.

Andi! Köszönöm mégegyszer a kedvességed!! KépKépKép

Pankát nem viselte meg az egész délutáni levegőzés, csak most gyakran eszik és mosolyog, mosolyog...Kép mint én, neki is jó kedve van.

Puszi mindenkinek és akkor szombaton este gyertek Chat-re!!

Pankamama

Sziasztok!
Judit köszi, nagyon elgondolkodtatott a cikk!
Úgy döntöttem, hogy majd csak késobb oltatom.
De jó nektek! A vidékieket még ez is sújtja...Már mint hogy lemaradtunk egy ilyen klassz kis találkáról. Az jutott eszembe, hogy akinek van fényképe,magáról, babáról, küldhetne nekem, hogy én legalább így ismerjelek meg benneteket.
Cím: nagyat@broadband.hu Köszike!
Évi
Évi (Évi)

Halihó!

Én is szuper jól éreztem magam és tudjátok olyan volt, mintha már évek óta ismernénk egymást. Olyan természetes. Csak a sok név... Amit csináltam fotókat előhivetom, befényképezem és elküldöm annak, aki kéri. Egyébként már beszélhetjük meg a köv. tali helyét és idejét... Évi kérd el a kocsit egy napra csak megkapod. Mosolyogj érte sokat meg főzz egy jó vacsit. A többit rád bízom... KépKépKépKép

Most megyek, mert hulla vagyok, holnyp beszámolok az én szemszögemből részletesen.

Puszi:

Anikó
geri

Sziasztok!Én tegnap már nem bírtam a gép elé vonszolni magam,alig értem haza,két vendégem volt egymás után...(itthon dolgozom,kozmetikus vagyok).
Most is nagyon fáradt vagyok,de azt el kell,hogy mondjam,nagyon klassz volt Veletek Kép,és nagyon várom a következö találkát!!! Kép Kép KépPussz,Bobojsza.
orsolya (orsolya)

Sziasztok Lányok!

Bocs, lehetne holnap vagy vasárnap a chat, mert szombaton nem vagyunk itthon.

Üdv:Pankamama
Pankamama

Sziasztok Lányok!!

Mi is nagyon jól éreztük magunkat a sétánKép

Tényleg vicces volt a sok bambuló ember,(bár a Vidámparkos csajok sem tudták mire vélni ezt a sok anyát..Kép) Hazafelé a villamoson kissé felhúztam magam egy igencsak antipatikus és morózus nö miatt...ez volt az egyetlen rossz élményem aznap. Mindegy, nem érdemli meg, hogy szót ejtsek róla!
Kari kicsit elfáradt, ezért hamar el is aludt este. Tomi pedig reggel fél 9-ig húzta a lóbört.. Jancsikám pedig továbbra is rendes, jó fiúként viselkedik!

PM: nekem mindegy melyik este..

Bocs, most megyek, mert fözök is közben...Kép

Puszi mindenkinek!! Verus
verus (verus)

Sziasztok!

Úgy látom ma mindenki rövid volt és tömör. Én is az leszek. Lili ma fáradhatatlan, aludt egy jót most a cicimen, most meg kukorékol. Nem baj, jól elvan a kiságyában. Ma egyébként felemás napunk volt, elején rossz, aztán jó. Közbeszólt, hogy ideges voltam Anyucim műtétje miatt, de jól sikerült, nem volt komplikáció és a ciszta is jóindulatú úgy néz ki. Bár elküldték szövettanra, de a doki mondta, hogy 90%. Úgyhogy délutánra megnyugodtam és ezzel Lili is. Érezte szegénykém, hogy ideges vagyok délelőtt ő is nyügi volt. Ma egész nap evett, a cicimen volt a legnyugodtabb. Az éjjelünk szupi volt. 10-től 6-ig, aztán 9-ig. Bár én mindig úgy kelek mint egy hulla.
Ma történt egy kis érdekesség a párom munkahelyén. Vigyorgott Lili nagyon jó kedve volt, a férjem egyik kolléganője megkérdezte, hogy elviheti-e Lilit. Mondtuk igen, addig mi ebédelünk. Két perc múlva hallom, hogy Lili sír, de nagyon, így talán a szuri után sírt utoljára. Vagy még akkor sem. Alig tudtam megnyugtatni. Nem tudom mi történt, de nagyon megijedtem. nem szokott félni az idegenektől, de akkor vmiért nagyon megijedt. Mindenesetre így még nem sírt és vagy 15 percen keresztül.

Na most megyek mert hulla vagyok. Ez a nap terhelő volt lelkileg is és testileg is.

Puszi:

Geri
geri

Sziasztok!
Hát, eljött a mai este is... holnap repülünk haza!!!!!!!!!!Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Ez azt jelenti, hogy nem tudom, mikor leszek megint netközelben. Hiányozni fogtok, pedig milyen közel leszünk! Jövö hétvégén BP-en leszünk, ha akkor lenne séta, én is ott lehetnék. Lányok, ha terveztek valamit, írnátok egy sms-t? Otthon pannon kártya lesz a telefonomban, száma 20 32 40 496. Olyan jó lenne....
Geri! Levikémnek is volt hasonló örületes sírása, minden különösebb ok nélkül, eddig már kb4-szer, azt hiszem pont olyan, amit te is írtál. Többnyire akkor fordul elö, ha épp másnál van, de én sem értem az okát, mert amúgy nagyon kis barátkozó. Az elsö volt a legszörnyübb, aztán a többi fokozatosan rövidült és hamarabb vígasztalódott. Az elsö nála is tök hosszú volt, semmivel sem tudtam vígasztalni, olyan nagyon sírt, hogy azt sem vette észre, hogy a cicit is a szájába tömtem. Elöször nagyon bepánikoltam, de már tudom, nem döl össze a világ, pedig nagyon úgy tünik. Szóval ne aggódj! Kép
Mindenkinek sok puszi, remélem találkozunk, ha már 2000 kilóméterrel közelebb leszünk!
AdriKép
KAdri

Sziasztok!

Holnap reggel hatkor indulunk Zánkára, osztálykirándulni. Most fejeztem be a pakolászást, mert a kedves, drága férjecském focizni volt a munkatársaival, és fél kilencre ért haza. Mondjuk ha itthon lett volna, az se lett volna nagy segítség KépKépKép
Kitti már zsínórban a harmadik éjszakát aludta át, remélem nem kavarja őt meg ez a kiruccanás. Bár ő elég jó, nyugodt baba, talán nem lesz gond. A nagylányom már elújságolta a meglepetést, hogy sportvetélkedőt állítottak össze a tanárok segítéségével a szülők részére, és lesz pl. zsákban futás. Szerintem szuper lesz, én szeretem az ilyen mókákat, mindenben benne vagyok.
Egyébként az én Kittimnek is volt már ilyesmi sírása amit írtok, de nem idegen kezében, hanem egy idegen babakocsiban. Ahogy beletettem rázendített, és utána alig lehetett megnyugtatni. Nagyon meglepő volt, mert egy teljesen ismeretlen sírással sírt, ilyet még nem hallottam tőle, és teljesen rémült volt az arca.

Na jól van el kell tennem magam holnapra.
Mindenkinek jó hétvégét, én valszeg csak hétfőn tudok jönni legközelebb.

Kati
Csőre Katalin (cskati)

Sziasztok!

Visszatérve a sétátokra, nagy só lehetett ennyi babakocsis anyuka! És látom magam elott az össznépi szoptatást! Nem semmi lehetett!
Geri, sajnos be kell vallanom, hogy én nem merek elindulni egyedül babucival Pestre. Ez a 4-es sz. foút kész katasztrófa, és Pesten sem mernék vezetni, mindig BKV-val közlekedtem. A férjeméknek meg annyi melójuk van, hogy nem tud elcsatangolni velem. De egyszer csak majd összejön!!!
Oszintén megértem anyukád iránt érzett aggodalmad! Én beleorülnék ha az én anyukámmal történne valami. Annyi önzetlen szeretetet, odaadást soha senkitol nem fogok kapni, mint tole kapok, kaptam. Szörnyu lenne az élet nélküle. A gondolattól is sírva tudnék fakadni...De biztos rendben lesz minden nálatok! Én érzem!!!
Csongi olyan ügyesen "beszélget", hogy meg lehet enni! Szerintem nincs ahhoz fogható érzés, amikor rám néz, megismer, rám mosolyog, végigfut rajtam a hideg!
Sziasztok Évi
Évi (Évi)

Sziasztok!

Röviden leírom a találkánkat:

12 és 12.20 között találkoztunk a Vidámpark bejáratánál. Először, ha jól számolom 9-en voltunk. Ki is? Pankamama, Eszter, Mse, Verus, Orsi, Kati, Andi(?), Geri és Pamika. Kihagytam vkit? Remélem nem. Sajna a névmemóriám kihagy. Na mindegy. A lényeg, hogy Verus 3 csemetével, Pamika 2-vel a többiek 1 babával. Elindultunk tisztást keresni, végül a Pecsánál telepedtünk le. Két takarót leterítettünk, aztán az éhesek ettek, az alvósak aludtak tovább a többiek pedig jól elvoltak. Néha egy-eyg nyöszi, bár nem volt általánosnak mondható. Inkább odafele, amikor már a gyerkőcök fele éhes volt. Szóval letelepedtünk, aztán beszélgettünk mindenféléről, de szerintem olyan volt, mintha már évek óta ismernénk egymást. A gyerkőcök neveit kicsit nehéz volt megjegyeznem (nem biztos, hogy másoknak is), de mindegyik tündéri és nagyon szépek. És ezt most nem elfogultságból írom. És kellemes élmény volt együtt lenni. 3-ig trécsletünk (repült az idő), aztán mindenki elindult hazafelé. Ahányan voltunk annyifelé. És megbeszéltük, hogy hamarosan újra randizunk.

Pankamama, én benne vagyok a mai chatben, ha másoknak is jó. 10 körül felnézek.

Kati, Lili tegnap igen, de ma éjjel nem aludta át az éjszakát. Ma 4-kor kelt, de ezzel szemben 9-ig aludt utána. Úgyhogy nálunk sincs 8 óra alvás egyhuzamban mindig. Majd kialakul.

Évi, én megkérdeztem a dokibácsimat a védőoltásról (agyhártya) és azt mondta, hogy felesleges még most. Egyébként is a 2 hónaposnál azt is kapott. (?????) Szóval nálunk "csak" két szuri lesz.

Most megyek, puszi mindenkinek:

Geri
geri

Sziasztok!

Végre megint van egy kis időm olvasgatniTiteket.

Kati!
A végállomásnál lakom, olyan 3 percre tőle.

Ami az ujjszopást illeti, én is inkább erre szavaznék, mint a cumira. Petra csak azt nem tudja eldönteni, hogy a jobb, vagy a bal hüvelykujját szopja, így néha mindkettőt a szájába gyömöszöli, lehetőleg csuklóig...

Adri,
ami a napernyőt illeti Graco babakocsira, nem tudom hol lehet kapni, de az biztos, hogy tegnap kerestem a soroksári Megatoysban, és elég bambán néztek rám, majd közölték, hogy egyetlen babakocsihoz sincs ilyen még náluk. (Azt hiszem az ilyen mondatokra írja a word, hogy nézzem át mert ez szerinte nem is egy mondat. azért remélem meg tudod fejteni, hogy mit akartam mondani.)

Szerintetek egy tíz hetes babának mennyit illene napközben aludnia? Petra kb 2-3-szor 1/2-1 órákkal tisztel meg (éjszaka alszik 8-6-ig, majd gyors szopi után 9-ig), nem kellene ennél egy picit több? mivel egy ilyen korú babát már ébren lehet tartani, ha foglalkoznak vele, már azzal is próbálkoztam, hogy csak beteszem a kiságyába, és otthagyom, de csak nézelődik, beszélget és nem alszik. Az esti lefektetést nem tudom kitolni, mert fél nyolc körül már igen hisztis tud lenni, és egy árva nyekk nélkül zuhan álomba az esti szopi után.

Na, most megint mennem kell, mert pici házi despotám felébredt (vagy el sem aludt?).

Kellemes hétvégét!

Madárka
madárka (mad&aacut

Sziasztok!

Végre megtaláltalak Titeket, mert az Orsi elárulta, hol lehet Nektek levelet írni. Mi is nagyon jól éreztük magunkat a találkán a Kingával, bár utána kicsit hiszti volt, szerintem hiányolta a gyerkőcöket meg a sok embert. Tényleg megismételhetnénk néha.

Madárka: olvastam, hogy napernyőt keresel, hát nem tudom milyenre gondolsz, de itt Zuglóban van egy Manó Babacentrum nevű hely, és ott lehet kapni felcsavarozható napernyőt 3 szinben, kék, fehér és sárga, 3000.-Ft. A sárgát nem ajánlom, mert a muslicák igen kedvelik, de praktikus dolog.

Pankamama, örülök, hogy szerencsésen hazaértél, és bármikor mehetünk együtt bárhová, csak hívj, megvan még a számom?

Szóval még egyszer köszi a találkát!

Bocsi a névtelenségért, de nem enged regisztrálni

Andi
Névtelen

Halihó!

Madárka, az én 10 hetes kislányom 2 óránként alszik 3/4 órát. Ez egy napra lebontva kb. 4 alkalom. És ő este 9-től reggel 8-9-ig. Úgyhogy ne aggódj.

Puszi:

Geri
geri

Andi

Csak azonosito helyere irj nevet es maris elveszted idolegesen nevtelenseged.

Sokkal hosszabban tarto nevtelenseg vesztes ha irsz szerk@babanet.hu -ra mailt.

Neved gyakorisagat nezve ajanlon valami becenev kitalalasat. Ha jol tudom tobb Andi van mar erre fele.
Kiscica
kiscica

Sziasztok!

Sajnos csak most tudtam jönni a séta után, de nagyon élveztem én is! Kép
Olyan jó, hogy most már nem csak olvasom a leveleket, de arcokat is tudok hozzájuk társítani. Csak gyorsan meg kéne ismételni a találkozást mielőtt a memóriám közbeszól.
Geri, ha kész vannak a fényképek elküldenéd nekem is?

Anett egyébként egy tündér, csak egyvalamire nem tudok rájönni. Ha délután csak velem van, nem hajlandó aludni, ilyenkor az az általános, hogy a kétórás evés után séta közben talán alszik egy fél órát, majd csak éjjel. Ha anyukám vigyáz rá délután édesen alszik egy, másfél órát, s éjjel ugyanúgy. Nem tudjátok mitől van ez?

Sajnos a tegnapi chat-ről lemaradtam, azért ma benézek, hátha van ott valaki.

Jó hétvégét mindenkinek,
Puszi,
Mse
Mse

Sziasztok!

Évi, megint eltűntél...

Mse, biztos nagyon érdekes vagy a kislányod számára azért nem alszik el. Az enyém is az én kezemben vigyorog a legtöbbet. Mondjuk alváskor az én kezemben is simán elalszik.

Mindenki napozik ma? Vagy miért ilyen nagy a csend? Tán már a gyereknapot ünneplitek? Mindegy. Lili ma is tündér volt csakúgy mint tegnap. Megjegyzem állandóan enni kér, de az éjjel is végigaludt 8 órát. Így nem bánom, egyen nappal. Meg egyébként is imádok szoptatni. Anyucim jól van, ma meglátogattuk Lilivel, aki nagyokat nevetett neki. Ez felért öt szurival legalább..
Puszi:

Geri
geri

Itt megint én!

Képzeljétek ma megvolt az első este, amikor elmentem a barátaimmal beszélgetni, mióta Lili megszületett. (Jó magyarosan leírtam). 3/4 11-kor mertem elindulni, mert akkor tudtam, hogy már biztos nem fog felébredni Lili. Persze a tercsimet vittem és végig azt néztem, hogy csörög-e. Olyan más így menni szórakozni. Így, hogy van gyermekem. A gondolataim nála jártak és ebből kifolyólag mindig mosolyogtam. Na persze azért is mert a barátnőim édesek voltak.

Jó éjt, remélem holnap többen jöttök:

Geri
gerigeri

Sziasztok Lányok!

Látod Geri, most egy kicsit elfogytunk. Remélem jönnek majd sorba a többiek is az élménybeszámolóval.
Mi tegnap este voltunk étteremben a párom szülinapját ünnepeltük és a nagyija vigyázott a picurra, ő is etette, fürdette /fejtem tejet /Mi is mindig néztük a telcsit, hogy nem csörög-e, de nem. Jól elvoltak együtt, de nekem annyira hiányzott, hogy 2 szopi is kimaradt és nem én fektettem. De ma minden játékot bepotóltunk.

Lányok milyen volt a Ligetben a gyereknap? Meséljetek!
Mi változatlanul hajnali 4-kor kelünk, biztosan így marad.

Most megyünk sétálni.

PM

Sziasztok!

Most jutottam géphez. Csütörtökön lementünk Balcsira. Panni lent maradt apukámmal. antasztikus volt az ido. Miska is fürdött a Balcsiban. Kedd reggel megint megyünk vissza Miskával. Szegény nagyon nehezen alszik és szopik a foga miatt. Nem használ a Dentinox sem. Egyik este már adtam neki Germicid-C-t és akkor aludt reggel 5-ig, de azért minden este csak nem adhatok neki. Szegényt nagyon sajnálom. Eddig soha nem aludt mellettem, de már egy hete csak így alszik viszonylag hamarabb vissza.

Miska is keveset alszik az elso napoktól kezdve. Most délelott 1/2-1 óra, délután 1-2 óra este 10-11 óra, ami összeadva majdnem annyi, mint Panni alvásideje. De fejlodik, okosodik, nem hisztis, így biztos csak ennyire van szüksége.

Aranyosak voltak a gyerkocök a találkozón, perzse az anyukák is. Sajnálom, hogy csak késobb tudtunk menni.

Sziasztok

Kata
PaMiKa

Sziasztok!

Megint milyen kevesen... Kép Mindegy. Talán holnap...

Mi ma meglátogattuk Anyukámat és hazafelé bementünk a Tescoba. Hogy ott milyen aranyos ruhák vannak és viszonylag olcsóbb, mint máshol. Alig tudtam választani. Volt nagyon édes rövid ujjú body 590 Ft-ért vettem is, de csak egy darab 68-at találtam sajna. Nagyon jó cuccok vannak, szerintem érdemes körülnézni. Lili nagyon édes volt ma is. Persze éjszaka a buli után a pici 3-kor és 6-kor is kelt így nem vagyok túlpihenve. Nem vagy egyedül Pankamama. Mindenestre én még nem merek lefejt tejcsi itthonhagyásával elmenni, mert a múltkor is hiába etettem meg mielőtt elmentem fél óra múlva már enni kért, akkor Apukája odaadta a lefejt tejcit, de nem volt elég. Szóval utánam kellett telefonálni. Nem mostanában fogok próbálkozni így.

Sok puszi:

Geri
geri

Sziasztok Lányok!

Úgy tünik a babák most lettek "nagyok"..., TI. mi is pénteken mentünk el elöször Jancsi születése óta. A gyerekek megleptek minket 2 mozijeggyel, persze egy kis segítséggel. Hál'Istennek nem volt senkivel semmi gond, Jancsi végig aludt, a nagyok pedig segítettek a húgomnak. Úgy tünik, hogy én nem nagyon tudok átaludt éjszakával dicsekedni:Kép Ha Jancsi át is alussza az éjszakát, a többiek gondoskodnak arról, hogy ne aludjak... Ma a két lány felváltva jött át hozzánk, mert szomjas volt, vagy épp rosszat álmodott. DE a férjem olyan rendes volt, mert 6-tól átvette az "ügyeletet", így tudtam aludni kb.8-ig. Nem akarok telhetetlennek tünni, de azért nagyon tudnám értékelni azt, hogy 6-7 órát átaludjak. Na mindegy elöbb-utóbb ez is be fog következni, nem?

Mi ma nem mentünk semmi össznépi-buliba (tavaly megfogadtuk, hogy soha többet) Itthon buliztunk, de kárpótlásként a köv. hétvégét lent töltjük a Balcsinál.

Remélem, hogy mindenki nagyon jól van és élvezitek ezt a jó idötKépKép

Jó éjt, puszi mindenkinek: Verus
verus (verus)

Sziasztok!

Geri! Nem vagyok eltunve, egy napot nem voltam és már hiányolsz? De ari vagy! (küldtem emilt)
Ma végre itthon volt a férjem (rengeteget dolgozik) így én elmentem bevásárolni. Mondtam neki,hogy Csongival nem lesz baj, éppen elaludt. Amikor hazaértem, hallom, hogy morog a párom. A gyerek a konyhaasztalon a hordozóba, a férjem meg tiszta durca. Az történt, hogy jól "elbeszélgettek", majd a férjem indult FOZNI. Csongi meg gondolom nem szeretett volna egyedül lenni, így jött a "cirkusz"! Apuci meg kiakadt. Én meg megkaptam, hogy elkapatom a gyereket, mert én biztos mindig ott vagyok vele! Erre meg én akadtam ki.Jó, nálam is unatkozik néha, de hát unhatja o is állandóan a kiságyban!Tény, hogy tényleg rengeteget foglalkozom vele! Most már értem, hogy miért van, hogy a házastársak a legtöbbet a gyereknevelésen veszekednek! Bár mi nem vesztünk össze!
Évi
Évi (Évi)

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?