Sziasztok!!!
Éva!!
Szerintem decemberben vinni már nem biztos hogy jó ötlet, ha nem muszáj, mert mire megszokja, addigra jön a karácsonyi szünet
És szerintem a december és a karácsony környéke mindig nagyon beteges. De ha nagyon akar menni, és esetleg egy csoportba is jár a tesóval, akkor könnyebb lesz beszoknia, és mehet decembertől. De, Te ismered jól a lurkódat. Ezt annyi minden befolyásolja
De akkor még időd is van, ha januárba kezdi, akkor még tudsz értük menni korán, lehet körülzsongni őket ovi után, amire gondolom nem lesdz lehetőség munka mellett. És jó, hogy az első betegségeknél még otthon leszel.
Nálunk a Marietta 3 évesen örömmel és gond nélkül ment első gyerek létére is. De ilyen mástól még nem hallottam
És sok második, harmadik gyereknél nehezebb a beszoktatás, mint az elsőknél. Szerintem erre sincs szabály, a gyerek személyiségétől függ ez is.
8 órában mész vissza dolgozni????
Nekem is kellene, én is keresem a lehetőséget
Na, Sára megint beteg, este 38,8 volt a láza. Csak azt vettük észre, hogy a gyerek feltünően pörög és be nem áll a szája, le se tudtuk lőni
. Hát a láztól felpörgött
Köhög is eléggé, de hogy éjjel miért kelt hajnal kettőig negyedóránként azt nem tudom, mert annyit nem köhögött, hogy az indokolta volna. És ez már a harmadik ilyen éjszaka
, elég fáradt vagyok!!! És mindezt munka mellett!!!!
A sztrájk Titeket mennyire érint???
Nálunk apa ma kénytelen volt elvinni az autót (én szoktam vele az oviba menni
), mert nem ért volna be dolgozni. És ő persze a hatalmas lóvéja mellett nem sztájkolhat
, mert tűzoltó. Neki be kellett érni dolgozni időben. Így ma Mariettát egy ovistárs anyukája vitte, és ő is hozza haza. Reggel egyáltalán nem fűlött volna a fogam egy fél órás sétához, talán délben, de Sára miatt azt sem merném megkockáztatni most, mégiscsak lázas volt, és nálunk nagyon fúj a szél
Szép napot mindenkinek!!