Új privát üzeneted érkezett!

Jucc!
Én már kicsi koromban is inkább néztem ahogyan szerelik az autókat,míg a hugom babázott.Lehet fiunak készültem,csak meggondoltam magam :D
De viszont nekem nincs kézügyességem,nem tudok gyöngyötfűzni,nem köt le a rajzolás dekorálás,meg hasonlóak,persze azért ha kell max üvegfestékl dekorációt csinálok.De tényleg ennyi.A hugom tök ügyes,ő minden dekorációt megcsinál,pl csinált már száraz virágból olyan fali díszt,adventi koszorút.Na ezekhez én hót hüle vagyok.
Amúgy bizti a termosztát lesz a bibi nálatok.Tavaj nekünk is kikötötték,és 2hónap után vette észre a szerelő.Kb ez annyit jelentett,hogy én hiába vettem le a termosztátot,a kazán fűtött állandóan.Ez a kettő össze van kötve.Ha leveszem a termosztátot,kikapcsol a kazán is.Ha nincs termosztát,akkor nem kapcsol ki,csak akkor mikor eléri azt a hőfokot,ami be van rajta állítva.

Látom szó volt a konyhárol.A miénk még mindig félkész,így több mint 1év után.Már a konyhabútór nagyrészét összeraktuk az Ikeábol,a tűzhely már a helyén.De még pl a konyhapúlt itt ott hiányos,meg darabokbol összerakott átmeneti.Az új mosogató tálca,még a garázsban figyel.És bizony kéne majd venni konyhapúltot,csak kifutottunk az anyagiakból.No de,majd jövőre.

mimi12

Jó reggelt!

Nekem van hajvasalom kb 1 éve.És mitgondoltok hányszor használtam??????EGYSZER
Szerintem tök macerás.Persze aki szeret a hajával babrálni annak jó.

Én a stop shop-ba járok fogorvoshoz.Nagyon aranyosaka, dr-nó is nagyon kedves.Nekem ez fontos,mert nagyon félős vagyok ilyen szempontból.De hozzá kell tennem nem a legolcsóbbak.Kis gyerekekkel is foglalkoznak(tejfog).Ha lell megadom a számukat.

Kép

Gabi
gabibi

Reggel elkutyagoltam a lányokkal a legközelebbi fogdokihoz, de nem volt nyítva, és a telefont sem vették fel :? ugyhogy lécci add meg a Stop shop-os telcsiszámot!
Néztem az árakat most olyan 8-10 ezer körül van egy ilyen fényrekötös tömés, ami nekem kell!
arivirág

Sziasztok Lányok!

Mimi
Köszi a hajvasalós tippet, a lányomnak is kéne mert állitolag a gubancos hajra is jo és még száritja is. Kérnél nekem egy időpontott a kutyakozmetikus barátnődtől, ma vagy hétfő du-tánra. Nem akarom szegényt megkopasztani, a másik mindig nagyon lenyirja még a fülét is. Köszi

Jucc
Amikor mi beköltöztünk az uj házunkba három honapig kellett várnom a konyhaszekrényre. Addig gyártották le. Ugy oldottam meg hogy a gyerek iroasztalát elkoboztam és a fiokokba voltak az evőeszközök alul a polcán meg a tányérok. A konyhaasztalon volt a kévéfőző fritu és alatta papirdobozba a lábosok. Középpen meg a gáztűzhely. Persze az egy álom volt amikor meghozták a butort.

Arivirág
Gyesen van a fogorvosom is. Külömben gyerekfogorvos, nagyon ügyes.
Ma is szédüldözök, a jövő héten már bisztos elmegyek a dokihoz.

Sziasztok
Vendég

www.doctop.hu

0623-360-004

Kép

Gabi
gabibi

köszi gabibi
Judit, nem lehet, hogy alacsony a vérnyomásod?
arivirág

Szia Arivirág!

A Bea a tánctanár? Nem tudtam nekem a barátnőm. Ő is akkor vállt amikor én, szerettek volna egy közös kisfiut és született nekik egyszerre 3lány. Ugynézki a babakocsijuk mint egy vonat.

Gabib
Az iwiwen a dr. néninket is be tudod jelölni, hátha jobban megismer.

Sziasztok
Vendég

Arivirág,
Én megtaláltalak :) Egyébként ha a keresésnél a név mezőbe beírod a nickemet, akkor felhoz kb. 10 embert, de abból szerintem elég egyértelmű, h ki vagyok én. Csak az én kezemben vagy gyerek :lol: Juditnál pedig még azért nem találtál meg, mert nem igazolt vissza :wink: Én meg a többiekre nem leltem rá :(
Fogdokim nekem nagyon messze van, a Batyinál :(
És köszi csajom nevében a dícseket :)

Kép Kép
curse

Sziasztok

Arivirág
A vérnyomáson rendben, megmértük.

Curse
Visszaigazoltalak!
Vendég

Curse!
Engem a Juditnál v.Arivirágnál megtalálsz.

Kép

Gabi
gabibi

Most megyünk 1 jó nagyot sétálni.Kihasználjuk a jó időt :lol: :lol:
(nem mintha kérdezte volna valaki :wink: :shock: )

Kép

Gabi
gabibi

Sziasztok!

Hihetetlen beindult ez a topik is. Hurrá! :D
Ezer éve nem voltam. Nálunk a gyerekek szeptembertől elkezdték az ovit, bölcsit. Na most ez úgy néz ki, hogy egy-másfél hetet megyünk, két hét itthonlét betegséggel. A két gyerek kétféle bacit hoz rendszerint haza. Szeptembertől én is dolgozok elvileg, de miután kivettem a felgyülemlett szabikat így ténylegesen januárban kezdek. Hát ennyit röviden rollunk. Curse te hogy vagy? Juj és Adél baba is betöltötte az első életévét, hogy szalad az idő. Utólag is nagyon boldog születésnapot :!: Nagyon sok az új arc, üdv mindenkinek!

Andi
andrea27

Gabibi,
Ott néztelek :wink: de így sem.

Kép Kép
curse

SZIA ANDI :D
Hiányoztál ám :wink: el akartalak jó párszor csábítani sétálni, de a telódat totál elhagytam :oops: aztán eszembe jutott, h most már biztos oviztok, meg böliztek és te már esetleg dolgozol is.
Mi köszi jól vagyunk :) és hát igen, Adél is egy éves lett, hihetetlenül megy az idő. :) És végülis hova járnak a gyerkőcök? és tetszik nekik? Betegségek meg :roll: sajna ez a téli időszak ilyen lesz :(

Kép Kép
curse

Judit, a Bea tanítja az Én lányomat táncolni, és Ti meg jóba vagytok :D de kicsi a világ!
Mondom Én gyertek a fruttihoz!!!!
arivirág

Szia Andrea! :D :D
arivirág

Curse
Az első oldalamon van Gabi!
Vendég

Szia Andrea!

Te is Érdi vagy, merre laktok?
Vendég

Arivirág

Mint montam messze van sajnos. Beszélek a Beával hogy miért nem mondta hogy tanit. Nem értem.

Szia
Vendég

Judit,ja ez a szerettek volna egy kisfiut ez nagyon édes :D
Egy ismerősőm 14éve kezelést kapott,mert valami hormonproblémálya volt.
Iker terhes lett.Rendben volt minden a két babával.Iszonyat mázlija volt,mert simán szült,fejvégüek voltak a babák.Megszülettek az egypetéjü kiscsajok.Majd közölte a doki,a kövi tolófájásnál,hogy akkor most jön a méhlepény.És jött a harmadik kislány :D
Gondolhatjátok,volt ikerbabakocsijuk,meg minden kettő babára.Az apuka futkározott,míg az anyuka a babákkal a korházban volt,hogy felkészüljenek a kettő helyett 3kislányra :lol:

Hajvasaló.uhh a lányomnak iszonyat sok a haja.Hetente 2x ki kell neki vasalnom.Kb 1óra alatt végzek vele.De viszont szerintem nagyon töredezik tőle a haja.Most volt kb 3hete fodrásznál,és már el van törve a hajvége.Tehát,ha rendszeresen vasalva van a haj,akkor a havi fodrászhoz járás a minimum.

Na én meg megint elfelejtettem a mosógép kifolyó csövét,a fürdőkádba beletenni. :oops:

De legalább megint patyolat tiszta lett a fürdő,mire felszedtem a kb 20l vizet...

mimi12

Lilit a Tusculanum óvodába vették fel, Bálint meg az Aradi u-i bölcsibe jár. Mostmár kezdik megszokni, Volt mindkettőnél egy nemszeretem időszak, de már túl vagyunk rajta. Bálint is az esetek többségében egész szépen bemegy a bölcsibe, de a reggeli hiszti az kötelező. :? Most éppen itthon vagyunk, egy betegeskedés végén. Bálint valami kéz láb száj vírust kapott el. Az egész teste, még a szája is tele volt hólyagokkal, kivéve a törzsét. Szegénykém nem tudott enni sem. Lili meg mandulagyulával volt itthon, ami mostmár javulófélben. De sajna ez szeptember óta a negyedik vagy az ötödik mandulagyulladás, előtte egy sem volt neki. Voltunk fül orr gégésznél, mert már az is felvetődött, hogy ki kell venni a manduláját, de a doki hálistennek azt mondta, hogy várjunk még vele, mert szerinte az orrmandula fertőzi folyton vissza.
Adél mi mindent csinálgat, megy már? Próbál dumálgatni? Kistestvér tervben van?
Üdv Arivirág!

Andi
andrea27

Szia Judit!

Igen Érdi vagyok, Parkvárosban, a Murányin lakunk. Pont egy bolhaugrásnyira Cursetól. :lol:

Andi
andrea27

Andi,
Akkor ha jól gondolom, ezek nem egy helyen vannak? Aradi utcait sejtem hol van, szoktunk arra járni. És hogy oldjátok meg, h mindenki időbe bekerüljön?
Hú és ez a hólyagos dolog nagyon nem hangzik jól :( afta szerűségek voltak? Vagy mégis mi? Még nem a hallottam ilyenről. És még kész szerencse, h a mandula is bent maradt. Nekem is kiakarták állandóan venni, de anyám nem engedte és milyen jól tette. Semmi bajom nincsen tőle/ miatta azóta sem. Mindenesetre bulást a gyerkőcöknek!!! És lécci tegyél fel képeket róluk :wink: És végülis a régi helyedre mész vissza dolgozni? Visszavettek?
Adél még csak álldogál, illetve kapaszkodva körbemegy a bútorok körül :D Egyébként nagyon ügyes, fel-le tud mászni a kanapéról is pl. remekül lépcsőzik és most már rengeteg mindent megért, a játékokat is elmélyült tanulmányozza :D Duma téren még csak babanyelv van, de időnként hallunk tőle igent, nemet, de persze ezeket nem tudatosan használja, csak próbál minket utánozni, meg a vau vau megy, meg a tita :D
Tesót szeretnénk majd, de én egy picit várok még, h nagyobb legyen a korkülönbség. Ráadásul úgy néz ki én is vmennyire visszamegyek mégis januártól dolgozni. Többnyire otthoni munka lesz, csak néha kell majd bejárnom, de akkor is 4 órában :D

na most megyünk mi is egy picit sétálni persze vásárlással egybekötve :lol:

Kép Kép
curse

Szia Andi!
Én nemrég csapódtam ide,és mi is Érden lakunk de,mi Parkváros túlvégén,itt ahol csak a madarak járnak :D

Egy kis infó a mandulagyuszihoz.Máskor kérj egy tenyésztést feltétlenül.
A hugom középső lányának most volt hasonló betegsége.
Hójagos volt a mandulája,meg a szája.Elvitték fül orr gégészhez.Belenézett a szájába,és ránézésre közölte,hogy tüszösmandula gyuszija van.Kapott 6évesen életében előszőr antibiót.1hét után tele lett a teste csúnya kiütésekkel.A hugom megmutatta egy ismerős gyerekorvosnak.Na az közölte,hogy kellett volna tenyésztést csinálni,mert valószínű vírusfertőzéses volt a dolog,és egyes vírusok így reagálhatnak az antibióra,és mellesleg elküldte vérvételre,ahol kiderült,hogy a májának sem tett éppen jót az antibió(de ez hála égnek kb 1hét alatt rendbejövő dolog).
Lehet nállatok is hasonló lehetett,csak másképp jött ki a gyerekeken a vírus?

mimi12

Judit, Bea "nénin" egyáltalán nem látszik, hogy 6 gyereke van, csak néztem mikor láttam az iwiw-en!
Bianka nagyon csípi Bea nénit! :D

Figyeljetek, jövőre már kötelessek lesznek felvenni a lányom az oviba, olyat csinálhatnak az ovik, hogy nem abba veszik fel, ahová tartozik, hanem egy másikba, mondjuk ahol több hely van??
Mert nagyon kiakadok, ha itt van 10 percre az ovi, és jövőre sem veszi fel ide, csak valahová messzebb!!
arivirág

[quote="arivirág"]
írta:
arivirág
Figyeljetek, jövőre már kötelessek lesznek felvenni a lányom az oviba, olyat csinálhatnak az ovik, hogy nem abba veszik fel, ahová tartozik, hanem egy másikba, mondjuk ahol több hely van??
Mert nagyon kiakadok, ha itt van 10 percre az ovi, és jövőre sem veszi fel ide, csak valahová messzebb!!

Arivirág.Hivatalosan fel kell,hogy vegyék a gyereket,oda ahová tartozik!Csak ezt sokan nem tudják,és nem járnak utána.
Mikor a lányom ment oviba,az egyik szomszéd csajnak a kicsije kb 1éves volt,és ezzel az indokkal,nem akarták a nagyot felvenni az oviba,visszadobták helyhiányra hivatkozva(ez Budaörsön volt).
A csaj bement az önkormányzathoz,és ha jól rémlik kellett írnia egy fellebező levelet.És az önkormányzat levélben értesítette az ovodát,hogy miután a jövendő csoportnak a fele,nem Budaörsi,hanem Törökbálinti,Érdi,Biai,legyenek szivesek az 1utcával feljebb lakó gyereket felvenni,különben irgum burgum lesz.
Naná,hogy a vezetőnőnek nem tetszett a dolog de,kénytelen volt felvenni a kiscsajt.
De ha jól rémlik,van valami olyan is,hogy talán 5éves kortol kötelező,hogy felvegyék a gyereket oviba?

Máshová átküldeni,állt azokat szokták,akik nem oda jelentkeznek ahová tartoznak.
Bár megmondom őszintén,állítólag itt Érden xarabb a helyzet mint Budaörsön.

mimi12

Szia Mimi!

Köszi felhivtam, van időpontom. És megmondta hogy hova kell menni.

Szia
Vendég

[quote="halmai judit"]S írta:halmai juditzia Mimi!

Köszi felhivtam, van időpontom. És megmondta hogy hova kell menni.

Szia

Szivesen!

mimi12

Sajnos két intézmény két ellenkező irányban van. Úgy oldjuk meg, hogy apukám besegít, januártól, meg egyszerre visszük őket apával, majd du. ő szedi őket össze, mert én Pestről nem érnék haza időben. Most apa hozza Lilit, én meg a Bálintot. Én is azt hittem először hogy bárányhimlő, mert én sem hallottam még ilyen vírusról. De mindig tanul az ember lánya. De jól hangzik ez az otthoni munka, én visszamegyek a minisztériumba, de hogy meddig, ha továbbra is ilyen betegesek lesznek, szerintem rövid úton megszabadulnak tőlem. :roll:

Mimi! Most mi is csináltattunk tenyésztést, ami nem mutatott ki bacit, úgyhogy dühös is vagyok az antibió miatt. De már tényleg nagyon ramatyul nézett ki Lili, úgyhogy én is belementem az antibiotikumba, de a tenyésztés csak most lett kész, mert ügye egy hétig tart. Most minden reménységem a fül orr gégészben van. Most szerdán csinál majd valami tesztet, és akkor kiderül,hogy tényleg az orrmandula e a ludas.

Curse, Judit! Bejelöltelek benneteket az iwiwen ha nem baj. :wink:

Néhány kép:
Kép Kép Kép

Andi
andrea27

De gyönyörűek a gyerekeid Andi, és nagyon szép neve van mind a kettőnek!!! :D
arivirág

Andi!
Lehet a te gyerekeid is ugyan azt a vírust szedték össze,mint a hugom középsője.Ő is oviba jár,így gondolom ezek a vírusok most menők a gyerekek közt.
Csak tényleg annyira nehéz.
A hugom nagyon gyógyszerellenes.Ő még lázcsillapítót sem ad a gyerekeinek,inkább megoldja a betegségeket,borogatással,homeopátiával,meg gyógynövényekkel,és edig működött is neki.A nagylánya 11éves,a középső 6 a kicsi 1éves.
De most ő is életében előszőr adott antibiót a gyereknek,mert pöttyös volt a mandulája,és a fül-or gégész,egyértelmüen azt mondta töszüsmandula gyuszi.
Amúgy meg nem is volt magas láza a Reninek.
És tessék,náluk is kiderült,hogy valami vírusos xar volt.De ezt honnan tudjuk mi anyák,ha a szakember mást modn?
Amúgy a Szabi is beteg volt.Gondolom ő is ezt kaphatta el,a csajoktól.
De hála égnek,ő még szopizik,és csak onnan tudtam,hogy beteg,hogy felment a láza volt,és berekedt.De sem köhögés,orfolyás,sem étvágytalanság,semmi.
A Szabi homeós bogyót kapott,és lázcsillapítót,és hamarabb meggyógyult mint a hugom lánya.

Na kíváncsi vagyok,mit fog megállapítani a doki?

mimi12

Sziasztok!

Andrea
Visszajelöltelek. Nagyon aranyosak a gyerekeid. Nálunk is egész nyáron a medence volt a sláger.

A férjem épitette a házat mi meg néztük a medencéből, munkamegosztás. A 40fokba nem is lehetet volna kibirni máshol.
A zsindely a férjemmel eggyütt olvadt a háztetőre.

Ha láttok az utcán azért köszönjetek rám nyugodtan, mert nem bisztos hogy megismerlek titeket.

Sziasztok
Vendég

5-re megyek fogdokihoz, bevagyok tojv@ :?

gabibi, jó volt a séta?
arivirág

Andi!Gyönyörű kislányod van!Én is lányt szeretnék majd kistesónak :lol: Remélem fog is sikerülni :wink:

Nekem csak a Judit jelent meg,mint ismerős pedig mindenkit vissza jelőltem és fordítva :cry:

Arivirág! Végül felhívtad öket?

Kép

Gabi
gabibi

gabibi, idő kérdése és megjelenek a többiek is az iwiw-en!

Hívtam több fogászatott is, de végülis nem a Stop Shop-oshoz megyek!
arivirág

Sziasztok

Gabibi
Mi is jot sétáltunk, gyalog. Nekem is később jelentettek meg.

Arivirág
Szoritok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Este megyünk a Soos pékhez kocsival, csak ha valamelyikötök arra járna. Tegnap voltunk a nagypostán, számot kell tépni mint az OTP-be, de ha levélért mentek akkor nem és az az emeleten van.

Sziasztok
Vendég

Szia Anett!

Arra a kérdésünkre még nem válaszoltál, hogy mettől meddig van nyitva a játszoház. Mert nekem csak du-tán van fent a gyerekem. Ugyéreztem hogy Arivirágnak is du-tán lenne jo.
Várom válaszod!

Szia
Vendég

Judit jól érezted :wink: tényleg a du lenne jó, és szívesen megnézném ezt a játszóházat!!!
arivirág

Nekem is már mindenki az ismerőseim, :D csak Andi még Te nem :( én sajna nem találtalak meg Judit ismerősei közt!
Na megyek készülődni, a dokihoz!!
arivirág

Köszönöm szépen, most nem szerénykedek, mert egy kicsit elfogult vagyok, és én is szépnek találom a gyerekeimet. :lol: De ti sem panaszkodhattok, visszaolvasva és megnézegetve a képeket nagyon szépek a gyerekeitek. Judit, azt meg nem is gondoltam volna, hogy neked ekkora gyerekeid vannak :shock: hogy csinálod, hogy ennyire jól nézel ki? Komolyan szerintem simán a nővérüknek néznek szerintem az utcán sétálva.Arivirág! Valószínűleg még nem jelentem meg Judit ismerősei között, de később a hajdráknál keresve megtalálsz.

Andi
andrea27

Andrera, lányaink majdnem egy idősek! :D
Az Én csajszim jár táncolni ide http://www.fruttidance.hu/ és most ovisokat keresnek még felvételre, ha gondolod nézzétek meg a lányoddal!
arivirág

Megjöttem a fogászatról, túl éltem, :D nagyon aranyos doktornő volt ott!
Nincs is több lyukas fogam, :lol: viszont egy kis fogszabályozás rám férne :( , szerintetek nem ciki 30 évesen 2 gyerekes anyukaként fogszabályozóval rohangálni??
Valahogy csak gyerekeken tudom elképzelni ezt a vackot, nektek mi a véleményetek??
arivirág

Hello,

Visszajelentkeznék én is, Curse talán még emlékszik rám:)
Gyorsan kérdeznék is valamit

Arivirág,
Milyen idős ovisok mehetnek a Fruttiba? A lányom júliusban múlt 3 és az oviban nem járhat aerobicra meg néptáncra sem mert az óvonéni szerint még nem való neki. De ő mindig mondja hogy szeretne menni és én írassam be. Szerinted elmehetnénk megnézni? Hol van a foglalkozás?

köszi

Andi

Kép[
Kép[
kostyika

Sziasztok!

Végre itt lehetek én is!!! A héten valami gond volt megint a számítógéppel, a férjem is elég későn ért mindig haza a munkából, úgyhogy az Ő gépén sem tudtam netezni! :( :( :(
De ma végre megcsinálta!!!!! :D
Szóval, a játszóház hétköznap 10-18 óráig van nyitva, hétvégén nincs. (Hétvégére csak szülinapi zsúrokat lehet ott tartani)
Bocs, hogy csak most válaszolok rá! :oops: :oops: :oops:

Tudna nekem segíteni valaki abban, hogy a Bencének mostanában lenne aktuális a 18 hónapos oltás. A védőnőt a héten már többször is próbáltam hívni, de nem vette fel, én meg nem tudom, hogy most mit kellene tennem. Nekem kell Őket felhívni, és kérni időpontot? Vagy majd Ők értesítenek, hogy mikor kell mennünk?
Azért nem tudom, hogy hogy működik, mert mi Óváron abban a szerencsés helyzetben voltunk, hogy ahol laktunk, annak a társasháznak az aljában rendelt a védőnő, meg a doktornő is. Szinte minden nap összefutottunk Velük. Amikor mennünk kellett, csak felcsöngetett a védőnő, hogy most nincs senki a váróban, mehetünk. Szóval fogalmam sincs, hogy normál esetben hogy működik ez!
Előre is köszi a segítségeket!

Én is megkereshetlek Titeket az iwiwen?

Kép
Kép
anett_

Ja, és még annyit, hogy láttam a gyerekekről a képeket, amiket felraktatok, nagyon édesek!!!!
Arivirág, a Te képed meg egyenesen lenyűgözött! Nagyon ügyi a lányod!!! :D :D :D
Majd a jövő héten én is rakok fel egy-két képet Bencéről.

Kép
Kép
anett_

Sziasztok!

Basszus, elszállt az irományom, pedig jó hosszú volt :evil: Nincs erőm az egészhez, csak röviden:

Wiwen keressetek engem is nyugodtan, Cursénél, Juditnál, Gabinál, Arivirágnál már ott vagyok. Ha nem találtok, priviben elküldöm a nevem.
Egyébként kíváncsi vagyok, megismerjük-e egymást az utcán, jó lenne! Három éve, az akkori költözésünk előtt is a neten kerestem ismerősöket, és tök jó banda jött össze :) Akkor egy talival nyitottunk, így onnantól nem volt gond az utcán megismerni egymást :wink:

Anett :) Szerintem rendelője válogatja. Van, ahol időpontra kell menni, van, ahol csak simán odamegy az ember az egészséges rendelésre. Próbáld elérni őket, jobabt nem tudok.

Jó éjt!

Kép

Kép
jucc33
Érd

Sziasztok!

Kostyika, 3éves kortól lehet menni a fruttisokhoz táncolni, a lányom nagyon szereti!
Gyertek le hétfőn 16.30-ra a Szepesi Gy. Műv házba, be lehet ülni, megnézni, hogy táncolnak a gyerekek, és ha tetszik a lányodnak be is lehet állnia mindjárt!!!

Anett, szerintem hívd fel a védőnőt, legalábbis, ha nekem nincs időpontom, akkor hívom, és telefonon adja!
arivirág

Szisztok!

Andrea
Köszi a bokokat amit rolam irtál. Már néztek a fiam barátnőjének. Szerintem azért mert vékony vagyok, 45kg.

Arivirág
Ugye nem is kell félni, tul lehet élni. Én évente mentem amig nem ment szüli a dr. nénim. Szerintem felnőt korban nem érdemes bohockodni a fogszabályzoval, nekem is mindig a kartak adni.

Kortyika
Nagyon jo hogy irtál, kismama nincs a topikunkban. Hol fogsz szülni? Merre laktok? A vonalzoid közül ki lehet törölni a felesleges szöveget csak jegyezzd meg hogy mit kell. Az eggyik lány is igy járt és sikerült kitörölnie. Várom hogy mit szol a kislányod a tánchoz. Az én lányom 3éve táncol és imádja.
Irjál!

Anett
Köszi az infót.
Szerintem sétálj el a rendelőbe, ha fogadnak jo ha nem akkor lessz időpontod az oltásra.

Egy kép a fiamrol, amikor nem tér magához a kocsikázás után.
Kép Az ágyon
Vendég

kortyika, ma a 6 számú suliba lesznek a táncosok 2-től, a tornaterembe, oda is jöhettek, ha gondolod!
Ez olyan szorgalmi óra, szombatonként!

Judit, szerinted ne vacakoljak most már fogszabályzóval?
Férjem is ezt mondta!
Nagyon kis édes Robika ahogy alszik :lol: nekem egyik lányom sem fogatta el a cumit, semmi pénzért, pedig kinálgattam, de NEM!
arivirág

Sziasztok!
Arivirág,ha neked nincs semmi bajod a fogaiddal akkor szerintem is hagyd a fenébe.De a téged is zavar akkor kérdezd meg az éjszakai nem lenne-e elég.Bár nem tudom a férjed mit szólna :wink:

Cumiról.Azén fiam nagyon rászokott a korházba,mert bent volt 3 napot a fény alatt és a csecsemősők mindig a szájába nyomták.Hiába kértem,hogy ne.(majd keresek ilyen képet)
DE!!!Ami most bosszant,hogy amint megtalálta a kezét a cumit kiköpte és az ujját szopja.Nem tudok vele mit csinálni.Ha látom általában kiveszem a szájából.Csakhát mondták,hogy talán jobb lenne ha hagynám,mert ót ez megnyúgtatja és fontos neki.De én nem szeretném ha mondjuk 1-2 évesen sétálunk, neki meg a szájába lógna a keze.

Kép

Gabi
gabibi

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?