SZiasztok,jó reggelt!
Mi sem adattuk be az oltást a Szabinak.Nekem a dokinéni azt mondta,hogy inkább majd a bárányhimlő ellenit.De én spec azt sem tartom annyira fontosnak.Jobban mondva a lányom is volt bárányhimlős,igaz ő nagyon kevés pöttyel megúszta,és 1nap enyhe lázzal.Szóval semmi extra.Amiért viszont húzok a bárányhimlő elleni oltás mellé,az az,hogy rajtam néha kijön az ővsömör,ami a bárányhimlő vírussal marad benne a szervezetünkben.Mert ugyi ez valami herpeszvírus(vagy mi),és ha egyszer elkapjuk,akkor bármikor kijöhet rajtunk az ővsömör.Ismerek olyat akinek minden évben kijön,és ráadárul az arcán.
Arivirág,Biankának az oltás mellékhatásátol nem alvadt a vére?
Húú,azért ez durva,és ezek azok amikről nem beszélnek.
AMúgy én úgy vagyok ezekkel az oltásokkal,hogy ez is iszonyat nagy üzlet,a gyógyszegyártóknak.
Apropó Arivirág.Megkérdeztem a hugomtól,hány kiló most a 6éves lánya?19.
Szóval,ha kiszámolod,hogy évente kb 2kilót hízik,akkor jó ha volt 1éves kora körül 9kiló.Úgyhogy szerintem ne aggodj Dominika súlya miatt.(csak így zárójelben,a lányom kb 4évesen volt akkora,mint a hugom özépső lánya)és ettől függettlenül tök egészséges és arányos a Renike,csak ő ilyen picike.
No meg,Gabi! Sajni az exéma is lehet az oltás mellékhatása.A hugomnak 3lánya van,és mindegyiken kijött az oltások után az exéma
De jó hír,kb 1éves korukra kinőtték.
Amúgy pl a gyógyszertári fürdetőkrémmel is lehet krémezni(fürdés után)Állítólag ez is jó a száraz,exémás börre.No én persze semmi üzleti babafürdető meg kence,..stb.Csak gyógyszetári!
No és Gabi,szerintem is az ha Jotikát kislánynak nézik,az azt jelenti,hogy szép baba
Egy barátnőm kisfiát is anno lánynak nézték,és tényleg tök szép kisbaba volt,olyan bájos pofikával.De egy nagy hóhányó 12éves lett belőle
Na és csajok,köszi a dícséretet
Tényleg ragadt rám valami az évek alatt,az autókkal kapcsolatban.De amit most megnézegettem rajta,ahoz nem kell szaktudás,és ennél többet már én sem tudnék megcsinálni.Szóval a motorját nem berhelném szét,mert akkor löttek a kocsinak
És azért is estem neki,mert kb 10-15000ft-ot spóróltam a szerelőn így
Curse.A pacit Dömének hívják,és elmúlt 20éves
De hála égnek jó egészségnek örvend,még lehet vele lovagolni,akár 20km-es terepet is lehet menni vele.Igazi Magyar lófajta.
Itt pár házzal odébb lakik egy nem fehérbőrü család.AMúgy mondhatni a legnormálisabb szomszédok közé tartoznak.A bácsi,gondolom kereskedik is a lovakkal.Neki van pár lova,Érd és Tárnok határán de,itt a hegyen.Ja és nem ám akármilyen lovakat tenyészt a bácsi.Fogatoznak,és nem is akár hogyan.Sőt,világbajnok fogathajtóink az ő lovait hajtják,és nyernek is velük.Azt nem mondanám,hogy gyönyörű helyen vannak a lovak de,iszonyat jól néznek ki,és a 2éves csődőrcsikók is,nagyon aranyosak és nyugisak,olyan igazi babusgatni való lovacskák.Ez meggyőzőtt engem arrol,hogy nagy becsben vannak tartva a lovak,szóval nem csak egy állat neki,hanem szerintem az élete.
Judit,tök aranyos a kép a fiaidról
Nekem is olyan jó nézni a fiamró lányomról készült képeket.A pici és a nagy gyerekem