Új privát üzeneted érkezett!

Drága Lili!

Teljes szívemből gratulálok Boti babához!

Mi még személyesen nem ismerjük egymást, de remélem hamarosan ez is megfog történni. [/color]

Adri:köszönjük szépen a jó hírt, én is nagyon bezsongtam! Ilyenkor előjön az a sok szép emlék, melyet már sikerült kétszer megélnem! Bizsergetően jó érzés szerintem.

Anyukák, nem tudom ti hogy vagytok, de szerintem nem halványodik ez a szülés-babás dolog. Nálam legalábbis nem. Igaz, a pici még csak 8 hónapos múlt, de a nagylányra is úgy emlékszem, mintha tegnap lett volna.

Kép
Kép
kisévi

Lili!Nagyon sok boldogságot!!!!!!Üdv Mindenkinek!

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
gadevi

Sziasztok! :D

Először is:LILÉKNEK GRATULÁLOK ÉS SOK -SOK BOLDOGSÁGOT,JÓ EGÉSZSÉGET KÍVÁNOK!!!

Roz:
Nagyon sajnálom,hogy ilyen nehéz napokat kell most átélned :cry:
Sok erőt kívánok neked.Gondolom mennyit filózol,hogy most hogy-smint lesz.Ha bármiben tudok segíteni akkor szólj!

Hajni:
Lili lecsúszott a teáról :) Ha többen mennénk akkor én el tudok szabadulni!!!

Gabi:
Dehogy vagy rossz anya,mindenkinek vannak nehéz napjai :wink:
Geli a mi hozzászólásainkat szokta ilyen sokáig olvasni és közben jegyzetel! :lol: Ugye Geli? :lol:

Pelusozásról:
Én is szerettem volna ha szobatiszta lesz Mira mire megszületik a tesó.1xpróbáltam,nem ment.2hónap múlva viszont igen,úgyhogy sikerült,nem lett két pelenkahuszárom :D Mira nem is kérte a pelust vissza,csak az éjszakai szobatisztaságban voltak visszaesések.

Dóra:
Remélem mielőbb megtanulja Andris,hogy éjszaka aludni kell,nem nyekeregni :wink: :D
Én itt rontottam el Larit,mikor az első nyikkanásra felkapkodtam,nehogy felébressze Mirát :oops:
Mirabel is sokszor felsírt,miután hazajöttünk,nekem elég fárasztó volt 2gyerekhez kelni hosszútávon.
kazi

Sziasztok!

De jó ilyen klassz dolgokat olvasni!

LILI
hatalmas gratula nektek,csupa szépet jót kívánok én is nektek,és a legfontosabb,legyen sok tejcsi tényleg! :lol:

Bilizés:
Anna két és fél éves volt,amikor magától levette egyik reggel a pelust,bilibe ment még a kaki is.Egy hét múlva már nem kellett a bili,WC-be ment minden.+ és fél hónap múlva már nem kellett éjszakára sem a pelus.Minden magától volt,semmit sem eröltettem,nem szabad.

Roz
hát T. már megint költözik?Egyedül?Azt hittem építkeztek.Sajnálom.

Kazi
Erszényes és én tutti megyünk,másnem trécselünk kettesben egy jót egy fini tea mellett.Aztán lehet csavizunk a városban,szétnézünk,ha nem lesz senki .Sajna Lili már nem lesz.

Dora
Barnus is ilyen,nem alszik be rögtön a cici után,nézelödik,nyafizik,vigyorog,zabálni kell olyankor.Meg amúgy is.

Adri
jó lenne ha el tudnál jönni,fini a teájuk. :lol:

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Voltunk ma pancsizni Ballószögön,délelött,sok kisgyerek volt.Naon jól esett szaunázni,ki kéne járni sürün,a lelkemnek is és a testemnek is olyan jó volt. :lol:

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Lili: gratulálok szívből!!! Sok sok boldogságot nektek!!! Ugye mondtam h ma fogsz szülni?? :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

hajny: én benne vaok a csütörtökbe, majd Thymit is csábítom! :wink: :lol: :lol:

most mennem kell egyelőre csak ennyi... :oops:

KépKép
erszényes

Lili! Gartulálok Nektek Boti baba érkezéséhez! Sok tejcsit és örömöt kívánok!

Hajni! Nyáron mi is sokat jártunk ki oda. Olyan jó hely! Szerinted ilyen időben ki lehet vinni a kisebbeket is?

Mindenkinek szép napot kívánok!

Kép
Kép
mandula82

LILI!!!! GTAULÁLOK, remélem a franiaágy nem úszott el (bocs) most én voltam Nana boszi :wink:

Roz! már reggel olvastam amit írtál, csak most van pici időm írni,Köszi a megnyugtatást(Regina Neked is)...Nem is tudom mit mondjak, hogy T költözik, asszem ezt párszor leírtam, de most is csak azt tudom mondani, Tisztellek, és nagyon sok erőd van, hogy mindezt újra átéled(gondolom ugyanazon ok miatt).Csak akkor minek az új telek, stb. de ezt nem ragozom, van elég bajod:(
A lényeg, hogy Te és a gyerekek jól legyetek...csak megint Neked majd a hátad tartani.Kitartást!!!Ilyenkor szégyellem magam, hogy panaszkodok, mert én sokkal de sokkal jobb helyzetben vagyok(Roz, majd írok pü-t este)

Hajni: ez a pancsis dolog jól hangzik (Anna is volt?)

Dóra! nálunk ez a nem alvás hajnal 4 túl lett volna(rajtam volt mikor visszaszuszizott) de én nagyon erősen kitartottam amellett , hogy nem fogok 2 gyerekkel 1 ágyban aludni, így leszoktattam erről (kb. 6-8 hét kellett)..elején sokat voltam zombi, de megérte, most mind2 végigaluszza az éjszakát(főleg mióta Bebe, se kap mást este csak buborékos vizet--Ő azt szereti)
Kitartást oda is:) Majd berázódtok...elején Bebe is sokat nyafizott, de most már imádja a tesót...a játékokat is imádja elvenni Tőle, de Levi még tűri..Majd visszakapja Bebe ezeket a gonoszságait:).LEvi erősebb lesz, már most látszik

Megyek, mert Bebe felriadt
PUSZ
LILI SOK TEJCSIT

a href="https://lilypie.com/">Lilypie
Gabi
bepagabi

Lili!

Szívből gratulálok én is, nagyon sok boldogságot, örömöt, egészséget kívánok!

Lányok!
Én úgy kivagyok!!! Ilyen hisztis kölyök nem sok van a földön!!!
Egész nap vágra magát a földhöz, a szófogadás nálunk ismeretlen fogalom.
A boltba a kosarat dobálta, meg magát a földhöz, csak az terelte el a figyelmét, hogy megnéztük a játékokat, meg hogy ő rakhatta a kosárba ami kell.
Itthon hisztizett, hogy nem jön be (földhözvágta magát - de ez már természetes), hisztizett hogy nem mászik fel az etetőszékbe. Mondtam, hogy ki ne borítsa a levest - erre direkt kiborította - (rendszeresen ezt teszi), kapott egy fülest. Utána nem evett, de megszántam, kapott a kedvencéből, körtebefőttből. Utána nem volt hajlandó odajönni hogy tisztába tegyem, utána dobálta a cumisüveget a teával együtt.
Pár percre rá meg telehányta az egész ágyat!
Tegnap takarítottam, ma a kazánszerelők jöttek be cipővel, potyogtak a sárdarabok....., Levi kiborította a levest a földre, az ágy meg gondolhatjátok....
Nem beteg, ez egyszerűen a dac...
Csodálkozik a férjem, hogy mikor hazajön a munkából minden vágyam egy kis magány...

Na jól kipanaszkodtam magam. És még sorolhatnám a mai hisztiket tovább is.

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Hűűűű ez ám a hír!!!Annyira éreztem reggel,hogy ma meglesz Boti! :D

Lili!

Nagyon-nagyon gratulálok nektek Boti babához!!!Nagyon jó egészséget kívánok,s hatalmas boldogságot,immáron KÉT gyermekes családként! :D Még libabőrös is lettem hirtelen,ahogy Adriennt olvastam! :D De szép karácsonyotok lesz! :D

Köszi csajok a dícséretet,aranyosak vagytok! :D

Hajni!

Nem fedő fém keverőtál volt a fejükön,s mikor vége volt a robotosdinak sétáltak a lakásban egymás mellett,a tálakat egymáshoz ütögették,rájöttek milyen klassz nagy hangja van :shock: Az idegeim táncot jártak már pár perc múlva :roll: :lol:
De tanulság?Legközelebb csak műanyag edényt veszünk :lol:

Erszényes!

Képeket nézve pillanatra meglepődtem,ki van a képen,hogyhogy nem tudok róla,hogy ekkora pocid van? :shock: Aztán elolvastam :lol:

Roz!

Nagyon sajnálom,főleg a T. féle esetet,de pár hete még telket vett :shock: Te drága nem tudom min mész keresztül,csak gondolom,ha bármiben tudnék segíteni,priviben megadom a számom,ja meg iwiwen ott van.
Vendég

Lili,
gratulálok Boti babához!!!

Dóra,
Lili is ilyen volt, két etetés között aludt, a harmadikat ébren volta. (De hülyén hangzik ez a mondat, remélem érthető) Na ha ez a 3. hajnal 2-5-ig volt, akkor addig volt fent. Végül kitaláltam, hogy a hasamra fektettem, szopis párnával alátámasztottam a kezem, tartottam Lilit, lefordulni még nem tudott, én aludtam, és mindig arra ébredtem egy-két óra múlva, hogy ő is alszik. Aztán visszatettem az ágyába.
Már nem bírtuk az éjszakázást.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

LILI!!!Hatalmas gratula!!!
:D Annyira örülök, hogy Boti végre kibújt!!!Millió puszi Nektek! És minden jót!!!

Hajni! Nagyon jól tettétek, hogy elmentetek a Ballószögi fürdőbe! Elhiszem, hogy kikapcsolt... :) Mi is sokat jártunk hétvégenként. Hiányzik is most! Eszembe juttattad azt a jó érzést... :) Majd szülés után megyünk ismét. Ott is van bébi úszás, ugye?
Holnap 17 óra? Nekem vendégeim jönnek fél 7-re, de azért elmegyek egy fél órára, ha jó így Nektek!? :) Iszunk egy fincsi teát (nem málnalevelet :? ) Bár már hamarosan kezdhetem inni.

Roz-Sajnálom a történteket, nagyon nehéz lehet! T. a férjed? Ha tudsz gyere Te is holnap egy picit kikapcsolódni!

Kazi-Holnap tea? :D

Kép
estelle26

Judit!

Hisztire válasz!Azt írod nem sok ilyen gyerek van,gyere el hozzánk,megmutatom az enyémeket,főleg ha indulunk valahova :lol: A Malomban valamelyik nap olyan hisztit levágott mindkettő,Noémi szó szerint végigvisította az egészet,Donát úgy üvöltött,hogy tiszta vörös folt lett az arca,bedagadt az orra szája,azt hittem agyoncsapom őket :evil: De emellett be kellett vásárolnunk,Dm-ben nagybevásárlást,közben hallom a megjegyzéseket,nagyon vissza kellett fognom magam,hogy ne ugassam le a csajokat,de mikor megláttam hogy néznek ki,csak mosolyogtam,ezeknek úgysincs gyerekük,nem tudják milyen a dackorszak.Finoman fogalmazok,a hidegben szerintem bejöttek az útszélről nézelődni a Dm-be,remélem érted :lol:
Vendég

Lili! Gratulálok itt is Nektek! Valamikor megleslek Benneteket!

Dóra, nagyon-nagyon szépek vagytoka képeken!Annyira édes Katika ahogy odahajolmintha súgna vmit Andrisnak,vagy hallgatná, h mit súg az öcsi!Éjszakák majd változnak,de még oly pici!

Kazi,dehogy rontottad el Larit! Gyönyörűek megint csak!

Thymi, klassz a pocakod! Név?

Judit, óriás fiad van, de nagyon helyes kispasi!

Roz, mélységesen sajnálom, és csatlakozom a Többiekhez, ha bármiben tudok segíteni, szólj!

Pille, Ti hogy vagytok?

Bepa, mindannyiunknak vannak rosszabb napjai, a gyerekeknek is és a felnőtteknek is, miért ne fogyhtana el a Te türelmed is?!(de szénsavas vizet azért inkább ne adj egy ilyen kicsi fiúnak-sztem)

Kép
seriff

Donoé: ez a malom-hiszti-lányok story azért tetszik, mert amikor hiszti van úgy néznek az emberre, hogy Milyen anya?
Ilyenkor mindig azzal vigasztalom magam amivel Te, vagy még gyereket se láttak közelről, vagy már olyan rég volt pici a gyerekük, hogy elfelejtették:)

Judit! akkor Neked is kitartást(Neked azért nem könnyű, mert most indul el a pocid is:átérzem..bár Bebe kicsi volt még a hisztihez, amikor pocakos voltm)...Nem csodálom, hogy jó az esti magáyn...Én ezért is kezdtem suliba járni, kicsit máshol is legyek (csaka vizsgákat felejtettem el..mármint hogy olyan is lesz

Lányok, Ti nem hallottátok, hogy most tesztelnek egy spirált???Ha tud vki, valamit írjon egy privit!Köszi

Jó lenne talizni holnap, de szinte ki van zárva, hogy én akkor és ott tudja lenni, pedig kicsit kikapcsolna. :lol:

Gabi
bepagabi

Donoé!
Énrám is néznek sokszor, ki megvetően, lenézően, ki sajnálkozva. Van aki csak megmosolyogja. De mikor szólongatnak hogy ne engedjem (pl. a bútorboltba) szabadon, kicsit kiakaszt. Cipelni nem bírom (18 kg), otthon nem hagyhatom, kezemet nem fogja. Van mikor húzom a földön egy kezénél fogva. Akit ez megbotránkoztat, annak szerintem sincs gyereke. Néha tehetetlen az ember. És ilyenkor nem értem miért csinálja ezt velem, miért idegel, mikor úgy szeretjük egymást. Már néha cukorral (pez), túrórudival, cumival, teával stb. zsarolom, csak hogy boldoguljak. Remélem azért ez még alakul majd.

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Judit! Milyen volt pici babának Levid???
Mert én Bebémen ugyanazokat a vonásokat látom:mindig Velünk akart lenni, nem lehetett letenni aludni, csak az ölemben aludt napközben 5 hónapos koráig, nagyon félénk volt...Mindezek megvannak, persze kicsit másképp(már nem kell ölben altatnom, de nélkülünk nem nagyon alszik el)

Gabi
bepagabi

Gabi!
Kisebb korában Levi nagyon hasfájós volt, rengeteget sírt (volt hogy 8 órát megállás nélkül), nem aludt szinte semmit. Most nagyon anyás (állandóan azt mondja "anyához" és csak velem hajlandó aludni). A férjem már a másik szobában kénytelen aludni. Régen is mellettem aludt el és utána áttettük a kiságyba. Már nem működik, felkel is kiabál, hogy anyához. Ha nem hozzuk át, akkor addig üvölt. Anyósom is ki van akadva, hogy nagyon magunkhoz szoktattuk. Mivel senki nem lakik a rokonságból Kecskeméten de még a közelben sem, kénytelenek voltunk. Kicsi korában visszahúzódó volt, aztán verekedett a kisebbekkel, most kezd játszani a vele egykorú és nagyobb gyerekekkel. Ha más babát az ölembe veszek, iszonyatos féltékeny. Remélem az Öcsi érkezése jó irányba tereli a dolgokat.

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Ser:
Köszi! :) Nem jelentkeztél,pedig vártam!

Hiszti:
Nállunk is megy a hiszti,meg a szófogadatlanság.Engem annyira nem akaszt már ki,de ha Gyuszi velünk van ő teljesen kikattan.Mindig megfogadja,hogy többet nem visszük a lányokat sehová,amíg nem tanulnak meg viselkedni.Persze ez 1-2napig tart ,mivel nemigen tudjuk kire bízni őket és magunkat is büntetnénk,ha a 4fal között ülnénk állandóan(pláne nekem bünti,mert én vagyok velük itthon).

Teában benne vagyok!!!Gyertek minél többen :!:
5-re mentek??Én biztos később érek oda,mert Gyuszi fél6-ra ér haza.
Roz,Gabi,Ser ,Pille,Nyhk ,Don ,Lina,Nana,Judit ,Adri (meg aki most nem ugrott be :oops: )gyertek!!!!!!
kazi

Fú lányok, ezek a hisztis történetek! :? :) Készülök rá én is, bár azt hiszem erre nem lehet felkészülni, mert ezt akkor és ott kell megoldani valahogy! Ami vagy összejön, vagy nem. :) Édes lehetett a szituáció, amikor Judit húztad Levit! :D Magam elé képzelem...Nehéz lehet így pocakosan ezeket megoldani, mert azért csak feszültséget okoz, nem? Én is két napja vigyáztam két aranyos kislányra, de az egyiknek esze ágában sem volt lefeküdni 8 órakor, pizsibe se akart öltözni, fogat mosni se volt kedve..."Nem megyek, nem mosom..." :shock: Poci már ezeket nem annyira szereti... :roll:

Kép
estelle26

Sziasztok!

Holnapi teázás!!!!
Nem lehetne egy kicsit hamarabb?mondjuk fél 5?
Valószínű be tudok menni, Anyu vigyáz Levire.

Hiszti :?
Levi is iszonyatosan az!
nem tudok tőle főzni, mert ha itthagyom üvölt! ha nem az van, amit ő akar, akkor is :(
Már szokszor én is türelmetlen vagyok és kiabálok.Pedig még olyan kicsi, mi lesz ezután? :?

Roz!
GYere el teázni!!!!várlak!

Kép
adrienn021

Estelle!

8-kor???!!! :shock:
Mi még éjfélkor is bírkózunk vele, hogy aludjon már!!!! :?

Mostanában éjfél előtt nem alszik el (eddig már néha elaludt 11-kor), reggel meg fél 9-ig alszik.
Du. meg 2-5-ig. Egyszerűen nem jön össze valami emberi, normális napirend.

Hol is fogtok teázni, hány órakor???

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Judit!
Sztem a délutáni alvását hozd előbbre, mert valószínű nem álmos még, ezért nem alszik el hamarabb. Én is egy könyvben olvastam, nagyon jó tanácsok vannak benne, de sok használhatatlan is :?
megnézem a Te Levidnek mennyit kellene aludni a könyv szerint, mert lehet, hogy túlalussza magát!
később megírom!

Kép
adrienn021

Seriff, köszi jól vagyunk. Nincs semmi extra. :D Anyóséknál hétvégén disznótor, Flóra nagyon készül. Én még szerencsére idén megúszom Orsira hivatkozva :roll:

Nekem a teázás sajnos nem jó, este egyedül vagyok a lányokkal. Jövő hét már jó lenne. :( Sajnálom nagyon!

Judit, Orsi csak néhány hónappal fiatalabb a Leventénél, de max. 2 órát alszik du. Legkésőbb 4-kor ébresztenem kell, mert menni kell Flóráért az oviba. Muszáj. De este 9-kor alvás van.
Lehet, hogy sokat alszik a kisfiad du. és ezért nem álmos még este. Én megpróbálkoznék a reggeli ébresztéssel, akkor valószínűleg du. is hamarabb elaludna.

Erszényes, doki mit mondott a rosszullétekre?

Nem témába vágó, de ha már írtam róla, feldobom a képeket a mostanában készített dolgaimról. Bocsi, akit nem érdekel :oops:

Kép Kép

Lilypie Pregnancy tickers
pillle

Sziasztok!
Új vagyok még itt, de már találtam ismerőst.
Dóri gratulálok AndrishozOlvastam, amit jrtál a szülésről és a kórházról ,örülök, hogy nem csalódtál.
Velünk ugyanez a helyzet nappal, mint te az éjszakáitokról írtál.

Egy kérdés bárkinek: a mikrós sterilizálóról mi a véleményetek, és pontosan hogyan kell használni.

Köszi az infót: Anikó
Kép
leforné anikó

Pillle:
Sajnálom,hogy nem tudsz jönni,szívessen megismernélek már!
Az ajándékok nagyon szuperek,kicsit irigykedem,hogy ilyen ügyes vagy meg találékony :wink:

Anikó:
Üdv itt!Milyen szép kisbabád van!Írj róla,magadról!
A mikrósterilizáló nagyon jó,mi azt használtuk,én csak ajánlani tudom!!!Csak vizet engedsz bele(kb.2dl),bele a cuccokat és9-10perc a mikróba és kész.A legjobb,hogy vegyszer meg minden mentes,csak a gőz tisztít!
kazi

Sziasztok!

Anikó
sajnos nem tok segíteni ,én nem használtam olyat,én forraltam vizet gázon,abba bele mindent és kiföztem.Majd hirtelen hütöttem le,tutti fertötlenités.
Amúgy üdv itt,gyere ám te is,írogass!

Adri
én sajna nem tok elöbb menni,Endre így dolgozik,alig ér haza szerintem holnap,akcióváltás elött van.

Mandula
lehet vinni gyerekeket is,sok volt.

Bepa
Anna böliben volt,nem vittük,akkor nem lennék így feldobódva,minden pillanat akkor csak övé lett volna,nem pihiztem volna,ez most így kellett.

Estelle
de jó ha eljössz,egy kis társaság neked is kell.
A bébiúszással meg majd csínnyán,sok baba húgyuti fertözést kapott ilyen úszásokon,egy éves kora körül sztem ráér.De majd döntsd el te,sajnos az ilyen helyeken hiába nincs felnött a vizben,nem tudják teljesen kifertötleniteni a vízforgatót sem,így a babáknak nem jó.

Pille
csodaszép dolgokat csináltál,naon ügyi vagy!Ez az igazi meglepi,mikor saját készítésü dolgokat adsz!Tök jó!

Judit
csütkön 5 körül a Köhíd utcai teázóban.A boltív tövében található meg.Eljössz te is?Jó lenne.

Remélem sokan el tudtok jönni,a tavalyin sokan voltunk.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Hajni:
Nekem nem is örülsz,hogy megyek ? :(

Senki nem válaszolt arra a kérdésre,hogy mikortól adható a gyereknek gomba???(bocs,Lili válaszolt,de ő se tudta!)
kazi

Én is nagyon sajnálom,hogy nem tudok menni. Olllyan jó lenne kicsit kimozdulni.
Köszi a dícséreteket csajok. Nem mind ajándék ám, sok csak a magam örömére készült.

Kazi, nem tudom mikortól lehet a gombát adni de Orsi már kapott. :roll: Csak amennyi a makaróni husiba volt keveredve.

Donoé, nagyon aranyosak a gyerekek! Ismerős az idegölő csatazaj. Lányok itthon sikító versenyt rendeznek. Néha én is szivesen beszállnék :lol:

Seriff és veletek mi van? Tudod rendszeresen dajkálni kicsi Ricsit? Hanna ovizik ezerrel?

pillle

Kazi, nem tudom, mert sehol sem találtuk meg Syggel sem tavaly!De az tuti, h a mi lányaink már kapták másfél évesen! Imádták/ják!
Ja, azért nem kerestlek mert a héten nem tudtam előre, mi hogy alakul, de sztem jövő hét!

Tea, nekem sajna nem jó, ma mamázott Hanna, Apája addig nem ér haza,vagyis fél9-ig, kb.

Pille, meseszépek amiket csináltál! Nagyon ügyes vagy!A béka és a szívecskés a kedvencem!

Judit,én ismerem a helyzeted, bár kicsit korábban, de Hanna is fél10-10 körül alszik el a mai napig, pedig az ovi miatt már fél7kor kel, és bár ott is alszanak, kb. 2órát, de azért az biztosan nem uaz a háborítatlan pihi,mint itthon volt, mégsem alszik el este hamarabb....ha már fél10 akkor én vagyok a legboldogabb, 9óra meg csak akkor jön össze, ha du nem alszik....Korábban Ő is fél9kor kelt reggel....Mondjuk én ebben voltam "szigorú",akármikor aludt is el du, 3kor felkeltettem,h este "korábban" elaludjon,különben éjfélig csivitelt volna Ő is....

Kép
seriff

Pille, hát annyira rendszeresen nem :cry: , tudod, mióta Hanna ovizik azóta azért kevesebb a szabad időnk :wink: ....De a múltkor diavetítettünk, meg szőlőztek a csajok.....

Kép
seriff

Sziasztok!

LILI
ÓRIÁSI GRATULÁCIÓ kis BOTITOKHOZ!!! :) :) :) Képeket már nagyoooonnnnnn várom! :)

DÓRI
Gyönyörűű pici Andrisotok! :) A tesós képek irtó édesek! (ahogy nőnek egyre édesebbek és meghatóbbak lesznek a tesós érintkezések)

Sajnos Boti a múlt héten nagyon beteg lett. :(
Minden kijött belőle (alul-felül) :( borzalmas látvány volt (hányt álmában is :( ) egész nap sírt, este szurit kapott... :(
éjjel is sírt :( ...3 nap nagyon kemény volt és csak lassan javult.

Én és a férjem is átestünk rajta, DAnus viszont egy HŐS! :) semmi baja nem volt :) (azért kopp-kopp)

Mennem kell. :(

Pille
Nagyon ügyes vagy! :) Nekem a szívecskés és az előtte lévő virágos a kedvenc. :)

Kazi
Megint csak ugyanazt tudom mondani....eszméletlenül gyönyörűű kislányaid vannak! :) (Danusnak nagyon tetszik Mira :D :oops: :wink: )

Holnap talán nyugisabb nap lesz és jövök! :)

KépKép
KépKép
nana09

Pille: gyönyürűek, sztem szuper szép ajándékok...Ha én tudnék ilyet, de még a varrógép se nekem való

Ser! Miért ne igyon bubis vizet(fogak?)A menteset nem issza (mi se a párommal, nekünk az nem jó)Hiába minden :( Próbáltam, de már ez is eredmény, hogy nem kakaó és nem barack avgy valami más gyümilé

Judit! ez nem semmi, ilyen sokáig fennvan Levi: hm, nem kotnyeleskedek, de sztem is sokat alszik ( Bebe is van hogy 2-3 órát alszik nap közben, na este meg is van a böjt...)

Nana! Nagyon sajnálom pici Botit...Remélem most már jól lesz

Kazi! csatlakozok Seriffhez, mert én is 1,5 évesen kezdtem adni...hébe hóba, nagy ritkán (mi se eszünk sokat...gyomorpanaszos kaja)

Pusz

Gabi
bepagabi

Sziasztok!

Judit: hiszti nálunk is megy, kb. 1 hónapja az amit te is írtál, nagyon fárasztó, néha azon gondolkodom hogy hol van az én Janám (mármint aki eddig volt...) :roll: :lol: Gyakorlatilag alig eszik, csípőből nemet mond mindenre, még arra is amit soha nem kóstolt, este már nem alszik el csak úgy, mindig kitalál vmit, de azért ált. 9 re már ágyban van. Egyszer volt hogy fél 11-re aludt el, na ezt én nem bírnám....
Sztem nagyon késő ha Levi nem alszik éjfél előtt. Én tuti reggel 7-fél 8 körül felkelteném, du akkor gondolom már 1 óra fele igen fáradt lenne és max 1,5 órát hagynám aludni. Jana majdnem annyi idős mint ő és nála ez a napirend amit írtam, sztem kicsit át kéne szoktatni h nektek is könnyebb legyen. :wink: :lol: :lol:

kazi: én is adtam már Janának gombát, semmi gond nem volt, ugyanúgy mint Pille , a spagetti mártásban volt. :wink:

Adri: sztem mi hajnyval meg thymivel már 3/4-ed 5 kor ott leszünk... (igat Thymi még nem tudja, majd felhívom... :wink: :lol: )

Thymi: akkor ide is írom ha ezt hamarabb olvasod, holnap teázás lesz, elmegyek érted és haza is viszlek, eljössz?? :wink: :lol:

Lili: nagyon vároma képeket Botikáról! Annyira kíváncsi vagyok!!!! :lol:

Dóra: gondolom mennyire fáradt lehetsz, főleg h rég éjszakáztál már! Remélem Andris belejön mihamarabb az éjjeli alvásba. :wink:

Pille: annyira szépek a munkáid, amiket feltettél!! nagyon ügyes vagy!!
Még nem derült ki h mi a baj, mert nem jutottam el a dokihoz, decemberben sort kerítek rá mostmár... :oops: :roll:

Anikó: üdv itt :lol: , tényleg mesélj már magatokról, babádról!
Én is Mikrósat használtam, Aventeset. Nagyon meg voltam elégedve vele, mert bár a mikrót nem szívlelem, a cumisüvegeknek tök mindegy hogy milyen módon kapnak forró gőzt. 8 perc alatt végez, 200 ml víz kell bele ahogy kazi is írta. Ja és nagyon tettszett, hogy vissza lehet zárni bármikor és sokáig steril marad benne minden. :wink: :lol:

KépKép
erszényes

Lili
Gratulálok! Jó egészséget és sok tejcsit!
Gyopival a végén volt ekkora pocim….Mi lesz velem?
Ja egyébként a pocilakóm vigyáz a vonalaimra (tipikus pasi). Nem vacsizhatok, mert rosszul leszek éjjel (hasmenés v émelygés, esetleg hányás)

Estelle
Semmi gond! Itt elég ritka keresztnév, viszont Erdélyben elég gyakori.

Hajni
Úúúúúúúúúúúgy mennék, de nem hiszem h fogok tudni menni. Apa ma este 8-ra ment melózni (reggel 8-ig), utána meg megy át az SBO-ra gyakorlatra és majd délután 3-4 fele jön haza velünk, amikor megyek Gyopiért a bölibe. Szóval ha szar az éjszakájuk akkor tuti KO lesz már délután….

Bilizésssel mi sem haladunk, de a drága még a kakit is alig engedi leszedni magáról néha….szólni meg….áááááááááá

Szaszi
Üdv! Én Hortinál kezdtem Gyopival a terhességemet. Imádtam! Nagyon jó doki, csak nem akartam itt szülni, ezért váltotta a 32. héten dokit.

Timci
Mi újság otthon? Nem hiányzik az urad? Mamáék gondolom el vannak olvadva a kispasidtól!
Úgy érzem h Öcskös jóval nagyobb lesz, mint Gyopi volt….
Tényleg nem is láttalak még soha poci nélkül.

Roz
Sajnálom h nem oldódtak meg a dolgaitok.
Nikivel mi van?

Dóra, Ser
Név még nincs. Írtam listát, de apának egyik sem jön be, és ő nem is mond semmit…annó a Koppányt mondta, de az nekem nem jön be.

2 gyerekes alvásos dologtól én is félek. Az eleje biztos nehéz lesz mindenkinek, de én ragaszkodom ahhoz h mindenki a saját ágyában aludjon. Annó én anyámmal aludtam tizen x éves koromig (jó mondjuk a szüleim nem éltek együtt 6 éves korom óta), de nem egészséges. Meg éjjel én nyugodtan akarok aludni és nem azt figyelni h nehogy ráfeküdjek, v az apja. Apa egyébként és volt h éjjel álmában hadonászott ás kupán vágott….
Meg valahol olvastam h a gyerek amikor megszületik meg kell tanulni az alvást. Gyopinál sem volt könnyű, de egyedül alszik el a saját ágyában (7-8, legkésőbb 9, de ez ritka) és csak reggel jön át hozzánk. Ill megáll mellettem és köszön h „szia anya” és jó esetben még puszit is kapok.

Hisztiről én is tudok mesélni….Most az a legújabb h „ anya fölvesz” és ha nem, akkor földhöz veri magát bárhol. Tegnap a boltban esett be a pénztárba és jól be is verte a fejét, mert nem vettem meg neki a pénztárnál fellógatott gyümölcsrágó fűzért…Na ott is voltak megjegyések, de nagy ívben szarok rájuk. V a gyógyszertárban pakolná a tusfürdőket a polcon és mindig ki kell húznom onnan és a sokadiknál már nagyon mérges vagyok és felültetem a pultra kínomban h közben tudjak fizetni. V ma a Spárnál a Kínaiban. Anyósommal meg férjemmel voltunk és „csak” 2 verte magát a földhöz….még jó h ott volt a mama, mert mondtam h ha rúgkapál, eszem ágában sincs felvenni. Így is mindig attól fosok h hasba rúg. Pelenkázásnál már nem egyszer a fenekére csaptam csak h nyugton maradjon és h legyen oka a sírásra…olyankor legalább abba hagyja átmenetileg…. És az egészben az a legszarabb h én érzem magam szar anyának, pedig nem szabad mindent ráhagyni, de akkor mit csináljak?

Pille
Nagyon ügyi vagy! Én mindig csak készülök, de ha meg hozzá is fogok, akkor lelkiismeret furdalásom van h mást kéne csinálnom (tanulni)

Szia Anikó!
Írj még magadról!

Kazi
Gyopi már evett gombát (imádja), sztem a te csajaidnak sem lesz tőle semmi baja. Na persze módjával eleinte…

Nana
Javulást a kis betegednek!

Kép
Kép
Kép
thymi

Huh ez jó hoszzú lett :oops:

Erszényes :lol: :lol: :lol:

Apropó
Mi van Beáékkal? Nagy a csend...

Kép
Kép
Kép
thymi

Én is szivesen elmennék teázni, de hát van két utánfutóm. Majd egyszer talán......

Hiszti nálunk is van. Ugyan az mint Thymiéknél. És ha behisztizik képes még hányni is. És csak cicin nyugszik le. Na ezt a városban nem igazán tudom szolgáltatni neki.

Alvás: Petra reggel 8 körül ébred és délután 1 és 3 között alszik 1-2 órát. De legkésőbb 1/2 4-kor felébresztem én is. este általában 9-kor alszik. Az éjszakákat nem részletezem, de még mindig a katasztrófális.
Ádám már nem alszik délután 2 és fél éves kora óta. így este 1/2 9-kor beájul, és másnap 8-ig alszik. Lehet, hogy 5 körül el tudna aludni, mert akkor van egy holtpont, de akkor már nem engedem, mert bealudna akár 3 órát is és akkor este annyival később aludna el.
A két gyerekkel való alvást mi úgy oldottuk meg, hogy Ádám apáé Petra meg az enyém. Ha éjszaka Ádám ébred akkor apa megy hozzá, és ő is altatja el este. Mindenki a saját ágyában alszik. Egy felől nehezebb mindig átmenni, de nekem az a kis idő amíg Petra két ébredés közt alszik, és én addig apa mellett vagyok sokkal több energiát ad.

Kép

Kép
nyhk

Sziasztok!
Nemrég Levi még az éjféli lefekvések ellenére is reggel 7-kor kelt.
Én csak azon csodálkozom hogy 3 barátnőmnek is 8 kor fekszenek le a kicsik, és reggel 9-ig -10-ig alszanak. Napközben is 2 (az egyik kislány 3) órát alszik. Tehát éjszaka 12-13 órát alszanak + még a délutáni alvás. Levi összesen 11 órát, max 12-t alszik. Most is itt ugrál még, éjfél előtt nem fog aludni.
És már nemegyszer leraktam 1 órakor, felkelt 3-kor és ugyanúgy éjfélig fent volt.
Tudom, kicsit határozottabbnak kellene lenni, de mint már írtam, nagyon nehéz egy ilyen dacos, akaratos gyerekkel. Meg du. mindig tanulok és kell annyi idő.....Erről kéne lemondanom. Le is tudnék ha este 9-kor már aludna. Akkor olyankor tanulnék. Túl közel van a két szoba (egymásból nyílik) és addig nem akar aludni,amíg élet van... :) :(
Azért muszáj lesz valamit csinálni, ha itt lesz Balázska is. Most az előbb nagyon rugdosott, így még sohasem. Szinte fájt a hólyagom :D :D

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Lili-oriási GRATULA részünkről is.Rengeteg tejcsit,energiát és egészséget mellé. :wink:

Thymi-de már nagyon kezd hiányozni az én Uram. :cry: De pótolja többé kevésbé a kicsinyitett mása. :wink: Hamarosan jön.Nagyon telik az idő.
Én téged meg nem láttalak pocakosan. :lol: Hátha talizunk.Vagy kijösz hozzánk,vagy mikor én bemegyek Kecsora összefuthatnánk. :roll:
Atticy-t mindenki megzabálná,annyira kedves,kis mosojgos pasi.És nagyon jó baba.Rengeteget hizott és nőt,már amióta itt vagyunk.Csak nagyokat csodálkozom néha. :shock:Minden nap csinál valami ujat.Ennivaló. :lol: 8)
Veletek minden ok?

Kép
Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81

Ezt em igy akartam.... :oops: Csak a lilihez irt mondatomat szerettem volna nagybetűkkel...áhhhhhhh
Kép
Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81

Sziasztok!

Kazi
én neked is örülök ha eljössz,tök jó.Mindenkinek örülök.
Gombát adtam én is Annának már,nem tom mennyi idös volt, mikor elöször evett.Nem is naon ízlett neki,pedig özláb gombát kapott,az meg fincsi!

Szerencsére nálunk nem vészes a hiszti,inkább akaratos,de az naon.Addig mondja kitartóan azt amit akar,amíg el nem éri.

Nana
sajnálom csúnya hasmenést,jobbulást!

Mennem kell,Anna felébredt,kivételesen ilyen korán.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Sziasztok!

DÓRÁNAK ÉS LILINEK NAGY-NAGY GRATULA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DETTUSNAK IS GRATULÁLUNK !!!!!!!

ÜNNEPELTEKNEK SOK BOLDOGSÁGOT!!

Jó nagy lemaradásunk van. Ritkán kerülünk gép elé, mert mindig van mit csinálni.
Kingácska nő mint a gomba(apropó: Kazi! Lilla is másfél évesen evett kb. gombát. asszem. bár ezt Bea tudja :lol: ) Most volt a 2 hónapos oltáson. Jól viselte. Nem volt gáz. 6003 gramm, és 61 (sz)entiméter.
Esténként általában nincs vele gond(le se merem írni, hogy mennyit alszik este, mert akkor tuti elromlik :lol: ), napközben viszont sokszor annál nyügibb, de kezelhető.
Lilla imádja a tesót. Sokszor azért is nem alszik a kicsi, mert lilla addig puszilgatja álmában, míg fel nem kel. :D

Hisztiről nem is írok semmit, mert ebben Lilla verhetetlen :lol:

Ser! Elküldenéd lécci priviben a számodat? Mennem kéne műtét előtti teljes kivizsgálásra, és az nem két perc. Ugye érted mire gondolok ? :D :lol: :roll:

Még dobok fel két-három képet, mert a kicsi itt mellettem már szuszakol. a csajok meg fönt már felkeltek és támadnak. :lol:

Kép

Kép

Kép

KépKép
KépKép
sbea

Sbea,
milyen édesek a lányok, Lilla szépen bánik a kistesóval?

Anikó,
üdv köztünk. Nem Gyula véletlen a férjed?

Teázni én nem tudok menni, jó ha fél 5-kor egyátalán el tudunk indulni.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok csajok!

Pille: nagyon tetszenek a dolgok, amiket készítesz. Én borszastó kétbalkezes vagyok, lehet, hogy jó lenne találkozni is, mert szívesen megtanulnék néhány dolgot készíteni.

Judit: elképesztő, hogy bírod? Az én lányom is produkált ilyesmiket, de valahogy most már nem annyira súlyos. A nyáron a drága anyucimat akasztotta ki annyira, hogy két cigit szívott el egyszerre, úgy, hogy még a keze is remegett. Azt mondta, mi sose csináltunk ilyet.
Alvás: a nagylányom a kezdetekben egész nap aludt, de éjszaka nem, majd felváltotta a de. egy kicsit, du. egy kicsit és késő estétől (1/211 és 11 között) kora reggelig aludt. Én ragaszkodom a du-i alváshoz, mert ha nem alussza ki magát egész du-án nyűgős. Elfogadtam, hogy ezzel azzal jár, hogy későn fekszik.

Dóri:kitartás, egyszer végig fogja aludni az éjszakát.

Anikó: én is mikrós sterilizálót használtam, és nekem nagyon bevált.

Roz: sajnálom, hogy Tibi elmegy, majd priviben még beszélgethetünk.

Teázásra nem tudok elmenni, de a mikulás bulizást továbbra is jó ötletnek tartom.

Kép
Kép
kisévi

Sziasztok!

Bea-Zsolti, lányok :lol: LÁtom nagyon megy az orrfelhúzás Őszőkeségének. Aprók táncán csak a legszöszkébb fejet kellett keresni, és megláthattuk Lillácskát. :D

Köszi a dícséreteket lányok, én is leírásokból dolgozom ám, meg a varrógépet sem rég óta bűvölöm.

Évi nagyon szívesen, bármikor. :)

Judit, én megállítanám az életet otthon, amíg el nem alszik Levi. Aztán óvatosan beindítanám de minimális hangon, hogy ne ébredjen fel rá.

Nana, örülök, hogy már jobban vagytok. Sulival hogy állsz?

pillle

Sziasztok!

Bea
ez igen,szép súlya van Kingának!Naon szép a két lány,tök jó hogy így szereti a húgát Lilla!

Lina
Fogunk még menni teázni,arra már remélem pocisan jössz.

Roz
hogy vagytok?

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Üdv Anikó! :) Nagyon szép babátok van! Nem tudok írni a mikrós sterilizálóról, én is maradok a kifőzős technikánál, mint Hajni. Írj magadról, babáról! :)

Judit-Suliba is jársz? Mit tanulsz?

Pille-Nagyon szép munkák! Az a pufi béka nagyon jó pofa! :D

Kazi-Írok privit!

Kép
estelle26

Sziasztok!

Ancsikam! :D De orulok neked!!! :D Udv itt a forumon! Ha van ra lehetoseged gyere rendszeresen es meselj Lucarol! :D
Mikros sterilizaloval nincs tapasztalatom. A meretere figyeljetek oda, ismerosom jart ugy, hogy nem fert bele a mikroba. :roll:

Judit, nem irigyellek, hogy ilyen nehezen kezelheto Levi. :( Lehet hogy nagy hulyeseget kerdezek, de nem lehet koze az agressziohoz a novekedesi hormonoknak?
Nem gondoltal ra hogy esetleg pszichologus segitseget kerd? Cserto Arankat tudnam ajanlani, o kimondottan gyerekekkel foglalkozik.

Zsolti, lanyaid gyonyorusegesek! Azt hiszem nagyon boldog apuka lehetsz. :D Koszonom a gratulaciot! :D

Korabban meg meg akartam dicserni a tobbi gyerkocos kepet is!:) Don, Kazi :D

Nana, huha ti aztan jol benyaltatok ezt a virust! :( Jobbulast nektek!

Pille, nagyon ugyes vagy! Micsoda kezugyesseged van! Andrisnak vegul csak nem tudtam megcsinalni a koszontot. :(

A mai ejszakank egesz jo volt, este hettol fel kilencig fent tartottuk a kislegenyt, ejfelkor, kettokor szopizott, majd otkor ujra, akkor nezelodott fel nyolcig, majd fel tizig meg visszaaludtunk. Valami csoda folytan Katesz is ilyen keson kelt. :roll:
Az ot orai keles mar nem is volt rossz, a korhazban megszoktam. Lilire gondoltam, hogy kapja a homerot es nemsokara Botit is. :D

Meg ket kep aztan beken hagylak benneteket! :wink:

Kép

Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Sziasztok!

MINDENKINEK köszi a gombás infót! :)

Dóra:
Második kép csúcs, ahogy Andris mosolyog :D

Bea:
Lányok is nagyon szépek,Tök jó,hogy Kinga ilyen jó alvó,fejlődő bébi!Az is klassz,hogy így szeretik egymást! :)

Nyhk:
Kár,hogy nem tudsz jönni :(
Éjszakát épp akartam kérdezni,hátha alakul,szomorúan látom,hogy nem :( Remélem mielőbb helyreáll nálatok is a dolog :?

Esztelle:
én is írtam neked4
kazi

Ez lemaradt:
Kisévi:
Ez jó :lol: :anyukád 2cigit szívott egyszerre,úgy felidegesítette a gyerek :lol:

meg:
Beáék:Szentiméter :lol:

Jót röhögtem :lol: :wink:
kazi

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?