Sziasztok!
Kicsit felpörögtek körülöttem az események, sok munkám van, jön az évvége, naptárak, prospektusok, stb. , mellette penésztelenítjük a házat (sajnos küzdünk vele minden évben), és már elkezdtem készülni a karácsonyra is.
Hétvégén voltunk Budaörsön ajándékokat venni, az Auchanba és az IKEA-ba jutottunk el, többre egyszerűen nem volt erőnk.
Olyan hihetetlen árubőség van mindenhol, hogy az ember beleszédül.
Elgondolkodtam rajta, hogy vajon van valaki aki a nagybevásárlásokat rendszeresen az Auchanba végzi? Nem tudom elképzelni, hogy lehet elviselni folyamatosan ennyi impulzust. Vagy csak ennyire be vagyok gyöpösödve a kényelmes, nyugodt kisvárosi életünkbe?
Nem tudom...
Egyébként sikeres volt a beszerző körűt, így hihetelenül jól állok már most az ajándékok terén.
Amit még mindenképp szerettem volna:
Csikken,
Köszi az ötletet!
Maresz,
Én is imádom a szalvéta-technikát, most is gyártom ezerrel a képeket, mert részt veszünk a karácsonyi vásáron az Alapítvánnyal aminek tagja vagyok, adományokat gyűjtünk, a kutyusoknak-cicusoknak, cserébe ilyen képeket is fogunk ajándékozni.
Szerintem is klassz dolog, és sikerélményt ad annak is akinek nincs kézügyessége.
Matrac ügyben én annak idején végigjártam az információs vonalakat, és arra jutottam, hogy a kókusz a legjobb, mert jól szellőzik, átereszti a pisit, ha baleset történik, a legjobb a gerincnek is.
Állítólag fontosabb az, hogy milyen a matrac, mint az, hogy milyen az ágy. Az ára jó húzós, mint mindennek ami egészséges...
Ayse
Nekem is nagyon tetszett az Örülj, hogy fiú!-Örülj, hogy lány a’la Ayse.
Többek között ezért és az ilyen szösszenetek miatt is gondoltam rá, hogy élvezetes gasztro-blogot tudnál írni.
Kérdezted, hogy mire jó egy ilyen. Képzeld el milyen klassz lenne majd egyszer önállósodáuk idején Lilinek és Andrisnak egy ilyen családi szakácskönyv, tele a mindennapjaitok hangulatával.
Hát igen a digit.gép jó lenne (bár sokan írnak kép nélkül, azért szerintem is úgy az igazi),azt hittem van Neked, olyan szép virág fotókat láttam már Tőled.
Írj a Jézuskának, hátha!
Ja, és a mi rezsink 342 Ft/m2, családi ház, 2 felnőtt, 1 gyerek, gáz és padlófűtés.
Jó a téma, kicsit megnyugtató, látni, hogy máshol is ekörül van.