Sziasztok!
Judit: hiszti nálunk is megy, kb. 1 hónapja az amit te is írtál, nagyon fárasztó, néha azon gondolkodom hogy hol van az én Janám (mármint aki eddig volt...)
Gyakorlatilag alig eszik, csípőből nemet mond mindenre, még arra is amit soha nem kóstolt, este már nem alszik el csak úgy, mindig kitalál vmit, de azért ált. 9 re már ágyban van. Egyszer volt hogy fél 11-re aludt el, na ezt én nem bírnám....
Sztem nagyon késő ha Levi nem alszik éjfél előtt. Én tuti reggel 7-fél 8 körül felkelteném, du akkor gondolom már 1 óra fele igen fáradt lenne és max 1,5 órát hagynám aludni. Jana majdnem annyi idős mint ő és nála ez a napirend amit írtam, sztem kicsit át kéne szoktatni h nektek is könnyebb legyen.
kazi: én is adtam már Janának gombát, semmi gond nem volt, ugyanúgy mint Pille , a spagetti mártásban volt.
Adri: sztem mi hajnyval meg thymivel már 3/4-ed 5 kor ott leszünk... (igat Thymi még nem tudja, majd felhívom...
)
Thymi: akkor ide is írom ha ezt hamarabb olvasod, holnap teázás lesz, elmegyek érted és haza is viszlek, eljössz??
Lili: nagyon vároma képeket Botikáról! Annyira kíváncsi vagyok!!!!
Dóra: gondolom mennyire fáradt lehetsz, főleg h rég éjszakáztál már! Remélem Andris belejön mihamarabb az éjjeli alvásba.
Pille: annyira szépek a munkáid, amiket feltettél!! nagyon ügyes vagy!!
Még nem derült ki h mi a baj, mert nem jutottam el a dokihoz, decemberben sort kerítek rá mostmár...
Anikó: üdv itt
, tényleg mesélj már magatokról, babádról!
Én is Mikrósat használtam, Aventeset. Nagyon meg voltam elégedve vele, mert bár a mikrót nem szívlelem, a cumisüvegeknek tök mindegy hogy milyen módon kapnak forró gőzt. 8 perc alatt végez, 200 ml víz kell bele ahogy kazi is írta. Ja és nagyon tettszett, hogy vissza lehet zárni bármikor és sokáig steril marad benne minden.