Sziasztok!
Edina!
Most már valószínüleg én is a hintáztathatót választanám
a rózsaszínhez kislánykorom óta vonzódom, és ma már igazán gyönyörű pasztell árnyalatok vannak...de azért nem viszem túlzásba, a szobában pl. semmi rózsaszín nincs, és a ruhák nagy része sem az.
a fodros-bodros cuccok viszont nekem sem jönnek be
Judit!
Nem bánkódom már, így jártam
a Tescós szórólapokat nem is szoktam megnézni, csak épp most
legtöbbször az Intersparban vásárolok, nem szeretem a Tescót
de jó Neked, hogy csak reggel kell kimenned...
nekem ma sem volt túl jó éjszakám, bérletet váltottam a fürdőszobába, ráadásul az éjjeliszekrényről véletlenül magamra borítottam egy pohár vizet az éjszaka közepén, még a pizsamámat is le kellett cserélnem
szegény páromat sajnálom, mindig felébred a nyűglödéseimre
igaz, később meg a baba miatt fog, mert a mi szobánkban alszik majd...
szerintem még megfordulhat Olivér, bár igaz, hogy erre már csak egy-két hétig lesz lehetősége (helye)
az én Mayám is medencevégű volt egy darabig, a 25. héten fordult meg...
az Alexandrás babanaplót azt a dobozost mondod ugye, amiben az apró emlékeket is (karszalag, fogacskák,stb.) lehet őrizni??
az nagyon jó, Melissának is van, sőt annak idején kettőt vettem, hátha nem lehet később kapni, így a kistesónak is lett.
altatás: én vettem kókuszpólyát a Brendonban, abba jól be lehet bugyolálni a babát, állítólag nagyon szeretik...az alá hosszú újju bodyt és vékony rugit adok, de vettem hálózsákot is, az is jó megoldás, akkor kispaplant, vagy vastag plédet terítek rá...
viszont nagyon tanácstalan vagyok: napok óta azon filózom, hogy elég-e, ha veszek a babakocsi mózeskosarába egy irha alátétet, és arra teszem a babát (persze hu.body, hu. rugi, kocsikabát sapka, overál ráadása után) plusz egy vastag pléd, ami összecipzárazható, így alatta és felette is be van takarva,
vagy vegyek egy irha lábzsákot inkább??
21.000Ft-ért láttam, ezt elég soknak tartom egy-két hónap használatra, és van két vastagabb overálunk is...
olyan rég volt téli babám, Patrik volt februári, a nagy fiam meg januári, de már gőzöm sincs, mit adtam rájuk...