megjöttem jónapot
a fotózás nagyon szuper volt, bár azt gondoltam elszúrtuk, mert a bölcsiből alvás előtt hoztuk el az Esztit, tehát kb bő egy órát aludt, aztán még fodrász, utána korábban végeztünk, ezért egy bevásárlókp-ben ettünk, és még onnan a fotózás, tiszta nyűg volt. kb 5 percig, mert ráérzett az ízére, és viosítozott örömében, 4x tuti átöltöztettük, de lehet, hogy többször, amit egyébként nem szeret, de simán csinált mindent, sőt.. csütörtökön lesz meg a cd.
szombat-vasárnap meg a pakolás jegyében telt, eszméletlen mennyiségű papírt meg mindentfélét selejteztünk megint ki, én mindig mondom férjnek, hogy nyissunk méhtelepet. sztem most azzal furikázik a csomagtartóban, mert még biztos nem tudta kidobni
ma ela akartam menni egy helyre képet nézni a tesószobába, de mivel 10-ig nem keltem ki az ágyból, és még akkor megnéztem egy természetfilmet, úgy döntöttem megvár, ma muszáj pihennem, úgyhogy csak boltba megyek, mert a hétvégén az is kimaradt.
Csibb!
eszméletlen az a piros pverál!!! nagggyon tetszik! sztem Fanninak is szuperül áll! én most csak két vízhatlan gatyát vettem neki, mert dzsekink volt kettő, de asszem mégsem fogjuk úgy kihasználni.
bár, Megann, valami motoszkált bennem, valami olyan, hogy jó lenne február-márciusban valahova menni
azért ausztriáig nem hiszem, most már kibírom ezt az évet. de nagyon sóvárogva nézem a síelős adásokat, pedig abszolút nem vagyok egy síbajnok.
Márti, nem tudopm miért nyugtat meg, hogy még nálatok sem 100 % a név
mi is olyan listát csináltunk, mint amit Rókica mond, az Esztinél be is jött, de most nem sikerült valami jól. ráadásul az esztinek olyan határozott véleménye van, hogy el sem hiszem. az én választásomat olyan arckifejezéssel utasítja el, hogy csak lesek.
és a csaj dumája is úőgy fejlődik, hogy emberrel fekszünk a röhögéstől, és ő persze veszi a lapot, és rátesz egy lapáttal
szereti az olyan szavaklat, hogy szösz-mösz, atya-gatya, aszta-paszta (nem tudom ezeket hivatalosan hogy hívják). és van olyan szava, amit nem értünk, hogy mi, de már direkt mondja, hogy nevessünk rajta, és akkor nagyon huncutul várja a reakciót, ilyen a "botom"
Bodza!
de jó, hogy hallani felőletek is valamit! sokszor szembe jutsz, hogy két gyereket szoptatni, plusz az a nem lusta élet, amit éltek, hát le a kalappal. olyan syépeket írtál a tesókról
a havat én is irigylem. gondoltam, hogy felmehetnénk a normafára mi is, de akkor elúszott volna a vasárnap, és most már tényleg idő van. szerdán megyek uh-ra, az Esztinál egy héttel később már nagy gáz volt, remélem most időben elkaptuk.
Juci!
remélem már alakultok, ez a hányós vírus nagyon megkínozza az ambert. én múltkor már sírva könyörögtem embernek, hogy hívjon orvost, vagy valakit, mert nem bírom. persze innen nézve tiszta hülye voltam, de akkor azt hittem nem bírom ki reggelig, szóval együttérzek. pláne egy kis gyerek, hamar kifárad ebben. pihenjetek amennyit csak lehet, és próbáld szegénykét itatni, azzal, ami jól esik neki.
Ayse, szenzációs, amit írtál!! nagyon szórakoztató!
érdekes, mert bennem is volt egy kicsi olyan érzés, hogy de jó lenne, ha most fiam lenne, aztán meg mégse, és lelkiismeretfurdalásom volt, hogy újra kislány, de úgy örülök, mert nagyon fogok igyekezni, hogy a lányaim mindig az én kislányaim maradjanak. valószínűleg lesz olyan korszak, hogy nem leszünk jóban, de talán rájönnek úgy, mint én, hogy egy anya mindig a legjobbat akarja, és a legjobban szereti az embert. ha más nem akkor, amikor nekik is lesznek gyerekeik.
kajatéma:
engem állandóan frusztrál ember, hogy túl szigorú vagyok, pedig egyébként nem
mert nem akarom teletümni csokival, túró rudival, stb-val a gyereket. nemrég úgy járt, hogy jól leszidott, hogy mioért nem a kakaós nem tudom mit adom a gyereknek, mert az a finom, és milyen szívtelen vagyok. Eszti döntött, mondta, hogy anem azt kéri, hanem a sajtosat. pedig ember nem szereti úgy az édességet (mint én
)és mégis az a van a fejében, hogy ami jó csokis-cukros-stb az a finom.
szóval én többször megcsináltam, hogy semmi ivólé, nasi, stb. ebédre rendes kaja, ha csak picit eszik, akkor később újra megpróbáltuk ugyanazzal. ha nem, akkor nem.
azért Eszti nem a rosszevő fajta szerencsére, de ha tehetné kenyeret enne kenyérrel és keksszel.
én szigorúbb lennék, pl tegnap a kedvenc borsófőzelékéhez nem adtam volna kenyeret, mert apja persze odavitte magához, és Eszti fögtön azt ette
, de már így is néha gonosz banyának érzem magam.
ha viszont szomjas vizet kér, eznek viszont nagyon örülök, ebben úgy érzem van némi szerepem
de az tuti, hogy egyszer egy 2 éves gyerek megmakacsolja magát, akkor aztán ember legyen a talpán, aki megváltoztatja a véleményét.
a sztriptízversenyben pl tuti megdöntenénk minden rekordot...
már ott tartunk, hogy a póló alól leveszi a hálózsákot, ha a pizyi felett van a póló, akkor a pizsit, ameddig csak tudja. és minden reggel azt mondja, hogy ő csak reggel vette le a hálózsákot. na erre mondjatok valami ötletet.
jesszusom 1 óra, megyek