Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!!!

Az, hogy mikor beszél egy gyerek borzasztó nagy szórásban van :lol: :lol:
Mariettának nagyon sokat olvastam, mert még volt időm :lol: :lol: Sárát egyáltalán nem kötötte le soha a mondókáskönyv :cry: , mégis átlagos időben kezdett beszélni és átlagos tempóban :lol: :lol:
Szerintem ha 3 évesen még nem kezd beszélni akkor kell aggódni, de iskolás korig természetes a kisebb-nagyobb beszédhiba (az a fránya genetika, ez is kódolva van :lol: ) Logopádus is csak ovi utolsó évében kezd foglalkozni a gyerekekkel.
Félve jegyzem meg, de a szoptatás egyik előnyeként jegyzik, hogy erősödnek a szájkörüli izmok és ezáltal kisebb a beszédhiba lehetősége. És akkor ott vannak az ellenpéldák persze :lol: :lol:
Szerintem is teljesen jól beszélnek a gyerkőitek, ahogy leírtátok. És annyit jelent ebben is pár hónap, nagyon sokat lehet ennyi idő alatt fejlődni :lol: :lol:

Hát ha Éva ilyen bátran nyilt volt, akkor én Árokszállási vagyok

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi

Sziasztok

Évi,mindjárt meg is kereslek

Kory.aha,most megnéztem,tényleg Szilvia (Dr.Püspök)...Szóval őt akkor ne?!
A másikat ismi:Dr Varga Katalin?

Csaó

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Sziasztok!

Iwiwen visszajelöltem, de eltűntetek a rendszerben, remélem még előjöttök, csak lassú a dolog.
Miért ne írnám ki a nevemet, aki ismer az ismer, aki nem és kíváncsi rám az megnézhet, nincs titkom az iwiwen, nem szoktak zaklatni sem- eddig még....

Éva
agmano

Ja, most olvasom, hogy gáz van a rendszerben, de azért megvagytok, csak nem látlak benneteket!
agmano

Cleo!
Igen Szilviát azt nagyon NE!
Priviben vagy iwiwen leírjam miért vagy tárgytalan?

Kép

Kép
kory

Kory.
Aha.írd már meg légyszi.köszi.

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Sziasztok!

beszéd terén egyetértek Gyöngyivel, a fiam relatíve hamar elkezdett beszélni, 2 éves korára majdnem folyékonyan, nekem ezzel szerencsém volt, mondjuk az R, meg a J betű még nem tiszta, meg a H betűt nem szereti ejteni ( a hal az al). A kislányt meg majd meglátjuk, 1 évesen két szót frankón tud: cici és nem

Szolnoki homeopatákról nincs információm, www.homeopata.hu a MAgyar Homeopata Orvosi Egyesület honlapja, azon van orvoslista, aki azon rajta van, megbízható.

bea
öreganyu

Bea!

Néztem amit írtál és az árakat is. Hát engem jól lehúzott a homeopata doki néni...

Éva
agmano

Agmano, ha nem titok lehet tudni bővebbet róla, akár priviben?

bea
öreganyu

Köszi Kory! Visszajelöltelek. Az a vörös haj nnnagyon dögös!!!!!! :lol: :lol: :lol:

ágyöngyi

Gyöngyi!Köszi,bár már nem vagyok a vörös haj tulajdonosa,most
épp barna,pár világos melírral.Sajna igen régi képek vannak fenn,mikor beléptem szinte és még a kicsiről sincs!

Kép

Kép
kory

Sziasztok!

Gyöngyi, szerintem is teljesen ok mindét fiam minden szempontból, csak Martin evése gond. A többi az eltérő fejlődésből adódik.
Én nem aggódom, csak megnyugtatásként írtam, hogy nálunk hogy van.
Bea, egy kérdés: Norbinak elől 3 metszőfoga van alul, de zárt a fogsora. A maradónál mire számítsak, mikor vigyem le röntgenre, hogy van-e fogcsíra? Amúgy ujjszopós úgyhogy tuti fogszabályzás lesz.
Írtam privit.

Megyek, nehogy Norbi megint valamit összetörjön.

Éva

KépKépKép
agmano

Cleo!
Ment a privi a szolnoki dologról!
Megkaptad?
Bocsi csajok,de itt nem akarok egy szakembert se szidni!

Kép

Kép
kory

Sziasztok!!

Kory!!
Azért ha van kifogásod egy orvossal (festővel, vizvezetékszerelővel, fodrásszal, stb) szerintem azt el lehet mondani. Nem szeretem, hogy az orvosok hímestojások, de értelek. Talán jobb tényleg priviben, és tőlünk Szolnok messze is van :lol: :lol: Bár nem annyira!! :lol: :lol:

Éva!!

Képzeld nekem is a Bea vette észre, hogy alapból hiányzik egy fogam, eggyel kevesebb fogból áll a zárt fogsorom :oops: :oops: :oops:

Nálatok is szép idő van??

ágyöngyi

Agmano, ráérsz majd ha kezdi váltani a fogait, ujjszopás 4 é korig belefér, az én fiam is 3 évesen még alváshoz szopja.

bea
öreganyu

Kory.nem érkezett meg a privi :roll:

majd este jövök és írok.pusza csajok

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Köszi Bea!

Nekem egy maradó fogam hiányzik, de a tejfogat ki kellett már húzni, így van egy foghíjam elég hátul, de 2 egészségeset nem akarok érte feláldozni.

A privit olvastam. Még annyit hozzá, hogy a 10 perces ottartózkodásom alatt olvasta át a kórtörténetemet, amit korábban lejegyzetelt és a kényes pontokra rákérdezett, hogy még mindig fennáll-e.
Én kicsit úgy érzem sokat vállal és nem vett engem elég komolyan. Elvégre egy térdfájás nem látszik.
És igenis alkalmanként 8000 forintért tessék engem körülugrálni. Ez egy magánrenderlő, ő egy szolgáltatást nyújt. 1 év alatt zajlott mindez és 1 éve ért véget, pozitív változás semmi.

Amikor egy félholt nénikét vezetett ki a rendelőből kicsit viccesnek éreztem, hogy szegénynek már minek...
Bocs, ha valakinek az érzéseit megbántottam.

Üdv!

Éva

KépKépKép
agmano

Az én 3 évesem nem csak alváshoz, hanem gyakorlatikag egész nap unalomból szopja az ujját.

A cumit Martintól 2.5 évesen az éjjeli pelussal egyidőben, nyaralás előtt vettem el. Vittem mindent nyaralni, de semmi nem kellett. :lol:
Bezzeg Norbi minden nap többször becsöpögtet a bugyiba, de most legalább elmegy magától, ha kell neki. Eddig oda kellett lökdösnöm. Utál levetkőzni, nyáron minden ok volt pucéran.

Éva

KépKépKép
agmano

Hááát akkor fogbeültetés Agmano, nekem is ilyen a szitu.

Igazad van, egyetértek Veled, magánrendelőben kijár a körülugrálás. Csak az a borzasztó, hogy nálam ma kint volt a mosogatógépszerelő, 10 perc alatt közölte, hogy nincs semmi baja a gépnek, öntsek bele ecetet és elkért 4 ezer Ft-ot és neki nem kell egy több millió Ft-ot érő magánrendelőt ehhez létrehozni...

Domi majd 3 éves volt, mire pisiileg szobatiszta lett, azt hittem nem fogjuk szept-ben elkezdeni az ovit, kaki még ma is bugyiba megy. Hadd ne mondjam mennyit bosszankodom miatta, remélem nem utálják majd ki az oviból és majd ez is megoldódik

bea
öreganyu

Sziasztok

Az tuti,hogy a szakemberek +magánrendelések borsos áruak 8) .
Tök jó-egy nőgyógyi vízsgálat is már lassan egy 10-es, :? ,szal,akkor kössem fel ...és a pénztárcát is,ha menünk a homeos dokihoz... :roll:
És igazatok van,ha elmegyünk,akkor azért a pénzért kapjunk is valamit.

Bea.Bizti idővel megoldódik a kaka-probléma.Az én lányom meg úgy végzi,hogy guggol a bili felett-nem ül rá,nem megy wc-re...olyan édesek.
Mostanában nálunk nincs becsurizás,dehát ez mint múltkor is írtam időszakos dolog,úgyhogy bizti előjön még.

jó éjszakát mindenkinek

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Sziasztok!

Nálunk a kakivak semmi gond. Közli, hogy:kellkakilni! és fut a wc-re. Aztán nem engedi, hogy segítsek kitörölni, csak csellel tudok a végén egyet törölni, de ki van akadva. Nálunk mindkét fiúnál gond volt a szobatisztaság elején a kaki- van ere egy topic, ott leírtam.

Norbinál 3-4 csepp pisi a bugyiban szinte állandóan. Néha, ha nincs lehetőség bugyit cserélni olyan szaga van, mint egy hajléktalannak. :oops: viszont csak itthon tisztel meg ezzel a tehetségével, míg Martin csak vendégségben kakilt be régebben.

Szóval már nem izgat, majd cserélnek neki bugyit elvégre minicsoportban ez még belefér, csak még azt nem tudom mikortól menjen oviba.
Elvileg árpilis 3-tól dolgozom (legkésőbb) és ő dec 3-ától mehetne.
Tippeket és indokokat várok!

Éva

KépKépKép
agmano

Sziasztok!!!

Éva!!

Szerintem decemberben vinni már nem biztos hogy jó ötlet, ha nem muszáj, mert mire megszokja, addigra jön a karácsonyi szünet :lol: :lol: És szerintem a december és a karácsony környéke mindig nagyon beteges. De ha nagyon akar menni, és esetleg egy csoportba is jár a tesóval, akkor könnyebb lesz beszoknia, és mehet decembertől. De, Te ismered jól a lurkódat. Ezt annyi minden befolyásolja :roll: :roll:
De akkor még időd is van, ha januárba kezdi, akkor még tudsz értük menni korán, lehet körülzsongni őket ovi után, amire gondolom nem lesdz lehetőség munka mellett. És jó, hogy az első betegségeknél még otthon leszel.
Nálunk a Marietta 3 évesen örömmel és gond nélkül ment első gyerek létére is. De ilyen mástól még nem hallottam :lol: :lol: :lol:
És sok második, harmadik gyereknél nehezebb a beszoktatás, mint az elsőknél. Szerintem erre sincs szabály, a gyerek személyiségétől függ ez is.
8 órában mész vissza dolgozni????
Nekem is kellene, én is keresem a lehetőséget :roll: :roll:

Na, Sára megint beteg, este 38,8 volt a láza. Csak azt vettük észre, hogy a gyerek feltünően pörög és be nem áll a szája, le se tudtuk lőni :lol: :lol: :lol: . Hát a láztól felpörgött :roll: :roll:
Köhög is eléggé, de hogy éjjel miért kelt hajnal kettőig negyedóránként azt nem tudom, mert annyit nem köhögött, hogy az indokolta volna. És ez már a harmadik ilyen éjszaka :roll: :roll: , elég fáradt vagyok!!! És mindezt munka mellett!!!! :roll: :roll:

A sztrájk Titeket mennyire érint???
Nálunk apa ma kénytelen volt elvinni az autót (én szoktam vele az oviba menni :lol: :lol: ), mert nem ért volna be dolgozni. És ő persze a hatalmas lóvéja mellett nem sztájkolhat :roll: :roll: , mert tűzoltó. Neki be kellett érni dolgozni időben. Így ma Mariettát egy ovistárs anyukája vitte, és ő is hozza haza. Reggel egyáltalán nem fűlött volna a fogam egy fél órás sétához, talán délben, de Sára miatt azt sem merném megkockáztatni most, mégiscsak lázas volt, és nálunk nagyon fúj a szél :cry: :cry:

Szép napot mindenkinek!!

ágyöngyi

Sziasztok!

Jelentem nálunk sem volt gond az ovival, pedig épp elmúlt Domi 3 éves. Néha bepróbálkozott reggel, hogy Anya ne menj el, de olyan sose volt hogy nem akart menni. Nekem volt lelkiismeretfurd-om, mert a barátnőm pl. nem adta be 3 évesen, hogy jobb helye van otthon, pláne ha a kicsivel otthon van ő is. De az enyém annyira unta már magát nyáron, vadidegen emberekhez, gyerekekhez odament beszélgetni, hogy neki biztos hogy jót tett a közösség. Még csak azt se mondom hogy korán kell érte menni, mert 4-ig tök jól eljátszanak, van hogy alig akar elindulni velem haza. Persze kompenzál itthon, mert érthető hogy ott is osztoznia kell most mindenen, a tesóval itthon is, kicsit zsarnokabb akaratosabb és persze fáradtabb, mert ott kevesebb az alvás, nincs lustálkodás alvás után, de itthon hétvégén bepótolja, meg este korábban fekszik, reggel később kel. És még nem volt beteg szept. óta.

Gyöngyikém, mit dolgozol? Milyen állást keresel? Nem akarsz bébiszitterkedni?

Jaj, ez a bekakilás megőrjít! Miért nem képes szólni, csak ha már bement?

Párom nem is dolgozott ma a sztrájk miatt, tthon maradt, mellesleg ha már úgyis 15. házass. évford-ónk van.

Puszi

bea
öreganyu

Jobbulást kicsi Sárának!!!

bea
öreganyu

Ja és azt mondta a férjem, hogy ne legyen lelkiismeret furdalásom az ovi miatt, mert láthatóan annyi pluszt hoz haza a gyerek (értelmileg ugrásszerűen fejlődött az amúgy sem hülye gyerekem), annyit önállósodott és az iskolában se én fogom megtanítani írni-olvasni, sőt ha megnősül se én fektetem le aludni, ez az élet rendje, hogy a 3 éves óvodába megy. igaza volt

bea
öreganyu

Sziasztok!!

BEa!!!

Nem volt beteg szept óta a fiacskád??? Ezt hogy csinálod??? Mit adsz neki???? Áruld el, lécci, lécci..........
Szerintem mi sem vagyunk igazán betegesek, de ez írigylére méltó!!!

15 év?? Jézusom, hogy lehet ezt kibirni?? :lol: :lol: :lol: Azért remélem kapok rá választ...magamtól!! :lol: :lol: :lol:
sok boldogságot Nektek!!!
Kép

Keresem a munkát, mert muszáj. természetesen szakirányút :lol: :lol: :lol:

Bébiszitterkedésért fizetnek havi 80.000,- mert akkor vállalom!!! :lol: :lol: :lol:

És miért is lenne lelkiismeret furdalásod??? Valóban nem minden gyerek érett 3 évesen az ovira, akkor ő ne menjen, ha megtehetik a szülei. De a Te fiad és az én lányom is érett volt rá, akkor ők had menjenek :lol: :lol: :lol:
De tudom miről beszélsz!! Én is annyira nehezen engedtem el!!!!
3 évig azt is tudtam hányszor pukizik :lol: :lol: , mikor mit csinál. És az első évben alig mesélt, hogy mi volt az oviban. Idén meg már nem is kérdezem :oops: :oops: , mégis tudok mindent, mert elmondja magától. És jó, hogy még itt van a Sára!!

Többiek????? Hol vagytok?? Hogy vagytok??????

ágyöngyi

Sziasztok!

Én is a január-februárra gondoltam az ovira, hacsak nem jön be valami munka hirtelen.

Sajnos nemhogy külön csoportban de másik oviba fognak járni a fiúk, mert ebben a német "elit" oviban csak 3 csoport van, és az évvesztesekkel szóba sem állnak, még ha testvér, akkor sem.

Jövőre már mehet oda Norbi is. De mostanában nagyon anyás, és amilyen talpraesett volt eddig, olyan visszahúzódó lett. A közösség neki is kell már, de nem tudom kipróbálni hogyan viselkedik, ha nem vagyok vele. Halálra gyötör már itthon és mindenért hisztizik.

Jobbulást Sárának!
Bea, boldog évfordulót! Hogyhogy ilyen későn jöttek a gyerekek? Nekünk 2 év együttjárás után esküvő és 2 éver rá gyerek. Karrier nekem majd 10 év múlva...persze, ha közben lesz 3. akkor később.

Mi még mindig/már megint fülezünk.
Üdv!

Éva

KépKépKép
agmano

Sziasztok!

nem tudom Gyöngyi hogy csinálom szerintem Domi nem beteges alkat. Anyatej 1 évig (persze Dóri is, mégis kruppozik, meg köhög), meg RENGETEGET voltam velük kint a friss levegőn, mindennap órákat, most csak az Aloe-s cég vitaminját meg propolisztbl-t, meg C vitamint kap. egyszer kellett eddig antib. akkor is csak azért mert Afrikában voltunk és ott nem mertem kockáztatani....

Azért jött későn a gyerek, mert nem jött. Domi 10 év küzdelem után negyedik lombikbeavatkozásra született. Dóri meg teljesen váratlanul és terven kívül spontán. Több nem lesz.

Puszi Mindenkinek

bea
öreganyu

Sziasztok!

Ez szomorú, hogy ennyit kellett várnotok Domira, méghogy a lombikos bébik betegesek!!! Nézzétek meg az én első(második) spontán 1 évig szopós fiamat...
Gratulálok Dórihoz! Nagy meglepi lehetett.

Én nem vagyok híve annak, hogy vegyes oviscsoportba a testvérek együtt járjanak.
Nem elég, hogy itthon terrorizálják egymást? Még ott is az egyik megmondja, mit csináljon a másik? Épp elég, ha az udvaron találkoznak majd. Alakuljon ki mindkettő személyisége a saját ereje, igénye szerint.

Megyek ébreszteni, mert különben este buli lesz...

Egyébként Gyöngyi, igen 8 órában kellene viszszamennem + 2*fél óra utazás, talán lehet alkudozni a 7 óráról, ami nem rossz, de én mást állást szeretnék.

Éva

KépKépKép
agmano

Bea!!

Barátnőm fia is két évig szopizott (8 hóig kizárólag) és szintén kruppozott 5 évesen. :cry: :cry:
Hát vitamint, c-vitamint mi si szedünk, levegőzünk is, és mégsem vagyunk ilyen egészségesek :cry: :cry: , fránya genetika!!!! :lol: :lol: :lol:

Éva!!

Hát igen, ezt a 8 órás munkát nem gyerekes anyáknak találták ki!!! Szörnyű, hogy muszáj menni dolgozni, de nem adnak lehetőséget arra, hogy annyit dolgozz, ami mellett még el tudod látni a családot. Tisztelet a kivételnek :lol: :lol: Egy ismerősöm úgy ment vissza 4 órába dolgozni a cégéhez, hogy azt is meghatározhatta, hogy melyik 4 órát akarja ledolgozni. Így déltől 4-ig dolgozik. Nagy lány oviban, 2 évesseel délelőtt eljátszik, megfőz. Nagyszülőnek csak meg kell etetnie és elaltani, így nem készíti ki a nagyit :lol: :lol: . Na de hol van még ilyen cég?? :roll: :roll: , és hol van ilyen nagyi??? :lol: :lol:

Nálunk a Marietta csoportjában vannak testvérpárok, és nincs gond velük (otthon nem tudom mi van :lol: ) És valószínű a Sára is egy csoportba fog járni a tesójával.
De persze nem mindenkinek jó így. Oké, hogy másik csoportba járjon, de hogy másik oviba, ez azért gáz!! Nem lesz könnyű!! :cry: :cry:
És mire megszokja a csoportját, akkor váltania kell??

Na és az otthon hisztis gyerekekből lesznek a legjobb ovisok :lol: :lol: :lol:
Ne aggódj, minden gyerek máshogy (rosszabbul) viselkedik, ha az anya jelen van. A hisztik és műbalhék mindig anyának szólnak. Elvégre ő szeret a legjobban, ő mindent elvisel :lol: :lol: :lol:
Ismered a mondást: "kicsi vagyok, nem hülye!"

Andi, Bárány!!!!

Jelentkezzetek!!!! Hiányolunk benneteket!!!!

ágyöngyi

Olyan, mintha fél évre bölcsibe adnám
agmano

Sziasztok,

köszi a hiányolást,ígérem jövök is nemsoká,csak titta takony vagyok,+hőemelkedés+levert +tanulok+Sziszi is köhög (ma nem ment oviba már),de hál istennek semmi baja,csak köptető kell+melegítés...
puszi mindenkinek
Betegeknek jobbulást.

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Hali.

csak bejelentkezek ma is :wink:
Huu ma nagyon ramaty napunk volt-megyek oviba Zsoltiért-hát egyedül kinn ordít és sír a mosdóban...fáj a füle...megnézték neki-kezdődő középfülgyuszi,kapott antibigyót+melegítjük (a takonykór ment rá...)hétfőn megnézik újra (nem is kellett volna visszavinni,de én kértem..)
Sziszi köhög még
én összevesztem a szüleimmel...és még sorolhatnám
suliba sem tudtam menni..

Remélem mindenki másnap szebb napja volt

puszám csajok
bocsi a panaszáradatért :oops:

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

sZIASZTOK!
Gyöngyi,én itt vagyok csak annyit írtok,hogy elveszítettem a fonalat.
:D
Vendég

Cleo,kivánok neked 10000 jobb napokat,és Zsoltinak mielöbbi gyógyulást!!!
Sajna az oviban nem igen figyelik,hogy rendszeresen fujják az orrukat(tapasztaltam) :twisted:
Vendég

Sziasztok!!!

Bárány!!

Oké, hogy elvesztetted a fonalat, de azért magatokról irhatnál!!! :twisted: :twisted:

Andi!!

Sajnálom a legényedet!! De valóban az orrfújás az oviban nagyon gyatra!! Marietta csak fél napig van oviban, és amikor megkértem az ovónénit, hogy figyeljen és szoljon rá néha, az volt a válasz, hogy a Marietta nagyon ügyes egyedül is. Na ennek az lett a vége, hogy a sok takonytól fájt a füle. Szerencsére középfül gyulladásunk még nem volt. Azóta, ha kicsit is náthás én itthon tartom!!! Most még megtehetem.

Ha egyértelmű, hogy a sima takony húzodott a fülére, akkor nagyon javasolnám az arcüreg-átmosást!! Nálunk nagyon bevált. Tegnap is jött haza a Marietta és fájlalta a fülét. Átmostam és ő mondta, hogy anya, ha átmosol, akkor sokkal jobb a fülemnek.

És csak panaszkodj!!! Ha igy összejönnek a dolgok, akkor mást úgysem tudsz tenni :cry: , mert sajnos nem tudunk segíteni. Sokszor az is jó, ha jól kipanaszkodhatod magad :lol: Bár tudnánk segíteni egymásnak valahogy :lol: :lol: :lol:

ágyöngyi

Hali.

Bárány,Gyöngyi.
Köszi a biztató szavakat!!:)
Amúgy kb 1hete kiprobáltuk az arcüreg-átmosás,de alig jött neki valami :( -nála ez úgy van,hogy reggelre összegyűlik a váladék,jól kifújjuk és egész nap nem is használ több pzs-t.jó..kifújatom az orrát,ha hallom..de alig jön.Az ovis orrfújásról pedig tuti igazatok van...sajnos...

Na a csajszimnál még az orrfújás/szívás is probléma,mert ugye hallom,hogy van váladék,de nem jön neki ki (hát...igen valszeg tényleg nagy az orrmandi.)

Évi.nálatok hogy állnak a fül-bajok.
Az ovihoz én is azt tudnám tanácsolni,hogy már idén ne,a szünet,meg ez a beteges időszak megzavarná.az hogy egy csopiban járnának nagyon jó-nálunk is együtt jár a 2.

Gyömgyi.Sára meggyógyult?

Bea.nektek igaz utólag,de NAGYON SOK BOLDOGSÁGOT KÍVÁNOK A HÁZASSÁGI ÉVFORDULÓTOK ALKALMÁBÓL!!!

Segíteni egymásnak?! csináljuk egy oldalt,ahová rengeteg pozitív energiát és gondolatok tudunk feltenni és akinek kell tölt le belöle
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: (de szép is lenne...........)

ANdi és

KépKép
KépKép
cleo27

Andi!!

De akkor mi megy a fülére??? Ezt nem értem.
ariettánál is sokszor van, hogy hallom a hangján, hogy "orrból beszél", simán nem tudok kiszívni semmit, de amikor átmosom, akkor olyan trutyi darabok ürülnek, hogy csak nézek!!! Ezért gondoltam. Bár az is igaz, hogy ha tényleg nagy az orrmandula, akkor ügye annyira elzár, hogy nem ürül ki semmi!! És megy a füle felé. Én is kiokosítottam magam a barátnőm által, neki 3 füles gyermeke van.

Egyébként Sára szerencsére már jól van :lol: :lol: És a mult éjszakát mindketten végigaludták :lol: :lol: :lol: :roll:

ágyöngyi

Gyöngyi.

Szerintem csak valami pangó váladék lehet....bár ki tudja...az egy dolog,hogy a doki azt mondja,hogy a takony ráment,de az is lehet,hogy a pici váladék mellé begyűjtött vmi új vírust...amikből ugye tudott hogy pár nagyon szeret fülgyuszit csinálni... :(
Csak még azt sem tudom,hogy miért,de fájlalja a lábait is:a lábszárát,elől a lábfej felett.-adtam neki fájdalomcsillapításra egy 1/4 algopirint-utána elszunnyadt egy órára,majd mikortől felkelt azóta mondja...hogy ez is a vírus mellékhatás v. algopirin...most már passzolom...kicsit félek ettől mert már egyszer volt a lábában izületi gyulladása...

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Ízületi gyulladás!!?? Jaj!!!! Szegénykém, az biztos nagyon fájt neki!!
:cry: :cry:
Nekünk ajánlották a Cataflam cseppeket a fülfájásra, annak gyulladáscsökkentő hatása is jó.
Végülis a virus is okozhatja, általános rossz közérzet és a végtagok fáradtsága/fájdalma. Én szoktam ilyen érezni.

Jobbulást szegénykémnek!!!

És jó éjszakát!!

ágyöngyi

Jaj, de rossz hírek!

Köszi a gratulát!

Sok-sok puszival jobbulást mindenkinek, sokat gondolok rátok, csak tudománykodnom kell egy kicsit, aLIG VAN IDŐM.

bea
öreganyu

Gyöngyi, ezt hogy érted el, hogy már Sára is alszik éjjel? Én most úgy érzem Dóri sose fogja átaludni az éccakát, kezdjem el az inkvizíciót szerinted?

bea
öreganyu

Sziasztok!

Nálunk sincs semmi bíztató. Bea, tudsz vmi homeos bogyót gennyes-savós váladék ürülésére ill feszívódást elősegíteni? Kalium Muriaticum 9CH? Nincs láz és rossz közérzet, csak nagyothallás és néha fülfájdalom, de nem vészes. A gyulladás valszeg lement, bár akkor megint mi az a genny és miért az antibiotikum?

Martin most kapta 2 hét alatt a 3. antibiotikumát, most Augmentint. Már mindkét füle gennyes és savós, előjegyezték tubus/ grommet beültetésre dec 6-ra. Kértem, hogy ne mikuláskor, így 12-re. Ha most nem szedi ki a cuccost a gyógyszer, akkor műtét.
Norbinál jövő héten dől el ugyanez, de nála csak az egyik fül, kicsit gennyes és savós.

Orrmandulánk már nincs, vírussal kezdődött 1 szikra nátha nélkül.

Melegítésre azt mondták, hogy nem segít csak az orrcsepp jól hátrafolyatva a fülbe, igaz ez? Azért mi melegítjük.

Ötletek???
Segítsetek, nagy gáz van!!!!

Gyógyuljatok! Itt Pécsen valami nem stimmel, 41 fokos láz, tüdőtükrözés, hányós-fosós kiszáradás ezek mind különböző barátaink gyerekei. Mi meg fülezünk.

Azt mondják ezt kinövik, de mikor??? Ha tudnám, hogy 1 év, nem vállalnám a műtétet, de ha 3-4???

Tök kivagyok!

Éva

KépKépKép
agmano

Agmano, a Hepar sulphur CH15 jön szóba a gennynél, vagy a Silicea, de van luk a dobhártyán ezek szerint, mert ezeket csak akkor ha tud ürülni!!

Keresd meg Pécsen dr Dénes Ágnes homeopata orvost, ő sebész is, de biztos segít, hivatkozz rám, nagyon rendes!!!!Aranyos!!!

bea
öreganyu

Évi.

Úgy sajnálom,hogy nem jól alakulnak a dolgok.:(
Szerintem a melegítés csak jó lehet,ne is hagyd abba!! Miért nem nézeted meg másik föl-orr-gégésszel?ilyen esetben nagyon számít,hogy több szem is lássa..
Mikor kell visszamennetek?
Mi hétfőn megyünk,de fosok én is rendesen...
Sziszinek sem nagyon akar múlni a köhögés...
Drukkolok nagyon Évi,hátha az Augmentin segít.

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Sziasztok!

Kössz mindent! Dénes Ágnest meg fogom keresni, ha másért nem az anyajegylevételért, meg van egy néha kiújuló csomóm amit ki kéne szedni, de pasi dokihoz nem szívesen mennék, ugyanis OTT van, egyszer feltört egy farmernaci.

Andi, gyógyuljanak együtt a kis füleseink!!!

Nekünk még eddig sikerült mindenféle durva beavatkozást megúsznunk dobhártya ügyben, tehát még nem szúrták fel soha. Ezéri is nem szellőzik a fül felől, az orr felől pedig úgy tűnik kevés. Fel kellen szívódni ennek a rohadt trutyinak, de nem tudjuk hogyan??!!

Más dokihoz nem megyünk, mert a gyereken csak 2 maradt (Baranya megye összes gyerekére - jó, mi?), az egyik kapásból szúr és a másik helyett a mi nyugdíjazott dokink a felnőtten ajánlotta ezt a már tapasztalt, de fiatal doktornőt.

Mást nem ismerünk és igazából tisztában vagyunk a helyzettel. Kellene valami fülbelső szellőztető szerkentyű, ami épen hagyja a dobhártyát. De ilyet még nem találtak fel.

Szóval orrcseppezünk és várunk, pénteken megyünk újra. Ha elkezd tisztlni, akkor azért nincs ovi, hogy meggyógyuljon, ha műteni kell, akkor azért. Tök jó, akkor majd megy januárban.

Én még azt hallottam, hogy a vegyes oviscsopot a kicsiknek jó, de a középsősök már elkezdenek unatkozni, a nagyok meg végképp. Mi a tapasztalatotok errről? Nálunk mindkét ovi osztott csoportos, talán ez az utolsó néhány a városban. Ha vegyes csopik lennének, most mehetnének 1 helyre, mert középsős és nagy üresedés pont most volt.

Azért egy minicsoport majdnem bölcsi. Nincsenek elvárások, csak a szobatisztaság. Norbi szépen eszik, fogat mos, egyedül alszik - az ujjával, csak nem hajlandó öltözni. Ráadásul egy régi bartátnőm lesz az egyik óvónénije.

Hú, de sokat írtam!

Jó pihit mindenkinek!!

Éva

KépKépKép
agmano

Na nálunk is elindult a torokgylladás Dominál, halál nyűglődős volt ma du. mindkettő.

A 15. házassági évf. alkalmából ki merem jelenteni, hogy ha mégegyszer itt kezdeném az életemet se férjhez nem mennék, se gyereket nem szülnék!

Szép vasárnapot Nektek!!!

Ja, nekem a vegyes csoportról csak jó véleményem van.

bea
öreganyu

Sziasztok

Bea.:( ez nem hangzott túl optimistán... :wink: .Miért látod ilyen borúsan?

Évi.Hát reménykedjün.én is megteszek mindent,szívjuk,fújjuk,szedjük,melegítjük.

Nálunk bejött a vegyes csopi.az igaz,hogy tényleg a kisebbek "profitálnak":)

Évi.Mindjárt itt vannak a szülinapok...készülődés???? bár tudom,hogy az ilyen betegségek úúúúgy megkesesítik az ünnepeket...:(

Bea.Dominak gyors jobbulást!!!!!!hátha nem esik nagyon bele.
Nálunk megérkezett a 4.beteg versenyző:már Apa is náthi (Sziszi tegnap lecsókolta...hááát gyorsan terjed.... :? )

Holnap ha nagyon rossz dolog nem történik du megyünk anyósékhoz 40.házassági évf.ünnepelni.....(nincs kedvem...)

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Most egy kicsit elegem van, irigylem a szingliket!!!

bea
öreganyu

:lol:
Bea, fel a fejjel, van 2 édes gyereked és tudod, kisgyerek kis gond...
Nekem most szabin lesza férjem 1 hétig. Ma már megkérdezte reggel, hogy hová megyek, mit miért csinálok, a gyerekkel ezt és azt kell csinálni...
Nem mondom, hogy jobb egyedül, de néha a pasikat sem könnyű elviselni, és mire belerázódunk újra megy dolgozni. Nem is tudtam, hogy egy rabszolgahajcsárhoz mentem férjhez....

De jó lenne csak 1 napig egyedül valami melegvizes fürdőben, szaunázni, maszíroztatni, elmenni kozmetikába stb...

Helyette orrotszívok, csöppentek, takarítok, mert jövő hétvégén 2 napos buli. Készülni megfelelő kajával, szóval már most elegem van, pedig el sem kezdődött. Ja ajándékot is kéne még vennünk a fiúknak, de ötletem sincs.
2 hete volt Martin névnapja, most a szülinapok, a Mikulást már megvettem, utána karácsony és természetesen a nagyszülők is engem kérdeznek, hogy mit vegyenek.

Van ötletetek? Amúgy szerintem már mindenük megvan. A pénztárgép tavaly nagyon bejött, kellene valami hasonló, de mi?

Andi, holnap szorítok értetek!

Bárány, Kory, és Gyöngyi?! Mizóóó??

Jó pihit!

Éva

KépKépKép
agmano

Vissza: Gyermekek - betegségek, gondok

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?