Henka: nagyon egyutterzek veled....ma en is ugy ebredtem, mint meg soha....mar ejszaka alvas kozben....mar amennyire tudtam aludni.....hanyingerem volt, fajt a fejem....keson fekudtunk le es nem tudtam aludni......szoval reggel azt hittem nem tudok elindulni dolgozni....ki se tudtam egyenesedni annyira fajt a gyomrom....de kenytelen voltam bicajra pattani!!!! es 15 percet tekerni meloig.....gondolhatjatok hogy ertem oda....sirva....hogy miert kell nekem ezt csinalni.......annyira kivoltam, pedig egy ora mulva, mikor mar magamba kenyszeritettem egy banant, jobban lettem....hogy hazajottem 11 utan.....kitalaltam a fonoknek valami meset (meg nem tudja hogy terhes vagyok) es adtam magamnak egy fel nap pihenot....ill. masfelet mert holnap itt a varva vart szabadnap!!!
Henka: holnap szoritok neked.....en is kb hasonlo idoben voltam az elso uh-n, de a baba meg nagyon kicsi volt, igy nem volt meg szivhang....de majd 8 nap mulva....
Nekem csak uh lesz a kovetkezo is.....Itt vervetel es cytologia majd csak januarban esedekes.
Viszont ezerrel dolgozom a gyedes teman es ha sikerul elintezni, hogy felvegyenek dolgozni valahova akkor lehet hazamegyek decemberben.
Sajnos egyedul
a parom meg maradna 2-3 honapot. Nem lenne konnyu, de igy legalabb meglenne minden ami kell....meg a vedonoi pecsetek es a 12. het koruli elso jelentkezes is.
Szly: En nem tudom, hiztam e mar, mert nincs merlegem....
Viszont engem is aggaszt az orankenti evesem....ha erzem kezdodik a hanyinger ennem kell, mert ha nem utana sokkal rosszabb.....edzeni sem tudok most menni....
Kivancsi vagyok mikor fog latszani a pocakom
szerintetek hanyadik hettol lehet latni? Sokan azzal "riogatnak", hogy rajtam hamar meglatszik majd, mert nagyon vekony vagyok....
Megint sok lettem....bocsi
Most nyomas az agy es nagy alvas....mindenkinek szep estet.