Sziasztok!!!!
Én jó régen nem írtam,minden napra volt valami elfoglaltság,kis manócskám egyre több figyelmet (és fegyelmet)igényel!!!!
Az este megtaknyososdott,így éjjel többször fenn voltam,mert felsírt és mire átértem,már aludt is!Szerintem nálunk is a foga,mert a füleit is piszkálja,meg a nyálzás,meg persze a hiszti...szegénykémet hajnali 5-kor meg is kellett orrszívóznom
utána persze zero alvás......
Dokinál a kontrollon minden rendben ment,a korának megfelelő a fejlődése,van egy kis bokasüllyedése,de azt mondták,h nem fog gondot okozni!
Kakiügy megoldódott,azóta van gyakran,biztos,h az is volt a baj,h meg kellett tanulnia használni azokat az izmokat!
Icus,sajnálom,de szerintem ez még nem biztos,h veszett ügy!!!!!!Ha nem jött meg,akkor még ne írd le!!!!!Nem teszteltél korán?Mennyi idő telt el azóta????
Málna!Máté milyen kis cuki!!!!!Még azzal a kis monoklival is!!!!Utazási iroda nem semmi,én is kivertem volna a balhét!!!!Szemétség!
Az ügyintézés is szép,minősíti az országos színvolanalat és szakértelmet!
Ildi,elhiszem,h nehéz tanulni a két gyerekkel!!!Remélem azért Daninak hatnak majd gyógyszerek!Nem nyugtattál meg most,én azt hittem ez az öltözködni és elindulni nem akarás idővel rendeződik,ha nem is szűnik meg!!!
Deni képes végigbömbölni az öltöztetést,különösen a kabátfelvételt....frusztráló!!!Olivér nem most tartja!!!!!Tavasszal!!!Pedig szóban köszöntöttem,Hajni meg nem is tudott róla,h most is van!!!
Viki,sajnálom,h ilyen jófej kolléganőd van!!!!!Ha tudsz,gyere gyakrabban!!!!Mikor mész dokihoz???Mindjárt vége a novembernek!!!
Kata,de jó,h benéztél!!!!!!Örülök,h jól vagytok és Gergő baba is jól érzi magát odabenn!!!!!Ha tudsz,tegyél pocakfotót!!!!
Gabi,Esztimanó jobban van??????Megérkezett a fogacska???Neki most mennyi van már????
Nika,nagyon édes a kisfiad!!!!!Olyan huncut!!!Kipróbáltad a kölespépet,amit írtam?Deni nagyon szereti és mivel a krumplit utálja,meg fogja is,így én azzal sűrítek!!!
Na mennem kell,mert mindjárt újra ébred!!!
Szép napot mindenkinek!!!!