Sziasztok!
Én is ott szültem október 27-én
Hát nekem a fürdő nem volt annyira gát, én rosszabbra számítottam, merthogy sikerült teliholdkor szülnőm, így esélyem nem volt fizetős szobára, bekerültem egy 3 ágyasba negyediknek pótágyra. Hát a pótágy rosszabb volt mint a fürdő, ami kulcsra zárható legalább és tényleg csak két szoba használja, én azt hittem olyan lesz mint régen, nyitott, közös ...ahhoz képest elment, bár tényleg nem takarítottak túl sűrűn. A pótágyban az össze rugó ki volt menve, belesüppedtem mint egy kádba, éjjelszekrény nuku, na délben kerültem oda, estére ürült ágy annyit kibírtam benne, de állandóan megnyerte valaki mindne nap egy időre, egy császárosnak még nagyobb élmény lehet.
csecsemősök: nekem egy öreggel volt bajom, de vele nagyon, a lányom elég ducika és látogatáskor nekiesett az amúgy is megzakkant, frissen betesósodott 5 évesnek, miközben én mindnet próbáltam megtenni hogy minél kissebb törés legyen a tesó érkezés, hogy én ugye ott maradok a kórházban stb, szóval nekiesett mert meglátta hogy banánt eszik hogy hogy képzeli, a banán nagyon hízlaló és gadadt gyereknek fogják csúfolni és csak mondta mondta, én meg úgy ledöbbentem hogy csak néztem, komolyan aztán meg bőgtem
. Köszönöm szépen az ilyen kedves csecsemősnővérkét, sikerült pocsék élménnyé tenni a szülkés utáni 2. napunk, gartulálok neki.
A többiek aranyosak voltak, gyerekorvos is egy nagyon kedves doktornő adta be a bcg-t, fürdetésnél is aranyosak voltak, mondjuk én mint 2. gyerekes mást nem nagyon kérdeztem , ja, egyszer mentem fejni, az is okés volt. Én be nem adtam. Cukrosvizet kértem, aláíratták, hozták, tény hogy se pro se kontra nem mondtak semmit, de sírt a babám éjjel és nem volt elég a tej még, éjjel 2-kor kértem, nem húzták a szájuk, kedvesek voltak.
Ja, látogatás, na én szombaton szültem, az borzasztó volt, olyan szag volt a szobában, mert mindnekinél 5 látogató, szellőztetni nem engedett az egyik anyuka mert ő feküdt az ablak mellett a babájával...de másnap már jobb volt csak valahogy mindenki szombaton ér rá látogatni
Tv gond nálunk nem volt mert ott nincs tv a nem fizetősben:lol: