Szia Mindenki!
Madárka! Te merrefele laksz? Mi a Tátra téren, pont a házunk előtt megy el az 52-es villamos.
Zsuzsa! Mozgólépcsőzés: rövid mozgólépcsőn, pl. áruházban előrefele tolom a babakocsit, én vagyok hátul. Első kerekek a levegőben, hogy a babakocsi vízszintben legyen. Hosszú mozgólépcsőn fordítva, én vagyok elől, hátsó kerekek a levegőben, az elsőt pedig szorosan nekitolom a következő lépcsőfoknak. Bár még soha nem állították így meg velünk a mozgólépcsőt, bízom benne, hogy ebben a pozícióban nem tud a babakocsi legurulni.
Ujjszopás: szerintem jobb mint a cumi, mert arra, ha nagyon rászokik a baba keresgetni kell éjszaka, a kéz viszont mindig kéznél van. Ha már játszik, úgyis szüksége lesz a kezére. A nagyobbik lányom is szopta az ujját, de mikor kezdte felfedezni a világot szüksége volt rá, másra is kellett "használni", és nagyon könnyen leszokott. Persze lehetett volna másképp is, de így történt, ezért alakult ki bennem ez a vélemény. A kicsi is szopja időnként az ujját, azért cumija is van, most lehet, hogy minden másképp alakul... Azért én azt szeretném, ha inkább az ujját szopná, ha már kell neki valami.
Adri! Remélem tényleg találkozunk a következő talin!!!
Pankamama! Gyógyulj meg, és gyere holnap!!!
Na végre én is leírhatom amit itt már sokan mások. Kitti átaludta az éjszakát!!! 10-től fél 6-ig aludt. Abszolute nem élem bele magam, a nővére is kb. ilyen idősen 1 hétig átaludta, aztán két éves koráig állandóan ébredt, többször is. Senkit sem ijesztgetni akarok, minden gyerek más!!! Remélem Kittinél nem ismétlődik a történelem.
Jó éjszakát mindenkinek!
Én is várom a holnapot!!! Csak egy karácsonyi kendőt találtam ami elég piros, fenyőág van rajta, dehát számít???
Kati