Hello!
Na nekiugrok mégegyszer.
Juci!
Ne legyen ám lelkifurid, igaz kicsit nekem is volt
, de azért nagy for-ban vagyunk a régiekhez képest, mert a mai technikának köszönhetően már nem a szülőszobán ér minket a nagy döbbenet, hanem van időnk felkészülni arra hogy mit is kapunk, fiút,vagy lányt.
(speciel tesóm pofára esett 8 évvel ezelőtt, hogy a várva várt Eszerke helyett kapott egy kukisat
)
Na egy ilyet biztos nehezebb feldolgozni.
Anyás-nem anyás kérdés:
Szerintem a legtöbb gyerek, legyen az fiú vagy lány...mind anyás ebben a korban..mi vagyunk az állandóság, a biztonság, a MINDEN..
Léna is engem imád, apját meg elfogadja(jó esetben)..ez szerintem gyerekfüggő, lelkivilág függő, meg egy csomó egyeben múlik..(pl hogy apuka mennyire vállal szerepet a gyerek hétköznapi dolgaiban).
Úgyhogy nyugi, imádni fog a lányod, és Te is imádni fogod őt, mert egy tündér lesz.
Marci:
Szegény
Amikor Léna benne volt ebben(1 hétig), szinte csak a tejes-kakaós dolgot itta meg..
Totál ellentmond a diétának..de a Betesdában azt mondták, amit elfogad, azt kell adni.
Marci azért iszik????
Ha mást nem kiskanállal kortyonként lehet itatni bármivel.
Jobbulást neki.
Csibb!
Csábitóak a képek
És cuki az overál.Irigykedem is rendesen...gondolom
And nem különben , idén nálunk a sielés kimarad...bár ha
Andot jól ismerem, képes összepakolni a családot márciusban, maga mellé vesz egy-két pesztrát és két szoptatás között csúszik egyet Ausztriában
Hol vetted az overált???
Ayse!
Nekem is tetszik az eszmefuttatásod
, ugyan van amiben kötekednék, de az mellékes...
Pl nem minden lányka lányos...Lénának pl tetszik a hajcsatt, a szemfesték a mittudoménmi...de a hercegnős lelkülettől sokkal vagányabb lány létére
de az is lehet hogy még nem jött el az ideje
Szerintem ez is sok mindentől függ....
Totka!
Névválasztásban, csőd, blokk, elnapolás, elakadás és újra előlről minden hétvégén
Már kezd kicsit uncsi lenni hogy ennyire nem akar ez összejönni.
Anyum már röhög, hogy olyan vagyok mint a Mónika show-ban a Mónika, hogy mindjárt szül, de név még ott sincs
Nem tudom mi lesz..de már nagyon dühitő..pláne hogy mindenki "segiteni" akar..azaz lehurrogja az lehetséges nevet..
Ebben anyós a zászlóvivő
Anikó!
Drukkolok én is....reméljük semmi komoly.
Ha publikus majd értesits minket, hogy ne izguljunk miattad.
Annamami!
Nem nem vagy önző
Én is erről álmodom....lehetőleg valahol messze külföldön...de sajnos ez nem lehetséges.
Mazsinak jobbulást, szegény, jól kikapta.
Benianyu!
Banyáskodni csak mások irányában lehetséges...pedig nem jönne rosszul ha holnap reggelre megvilágosodnék névügyileg...
And!
Férj 3 hete azzal csesztet, hogy gyomorgörcsöt kap, ha rágondol, hogy hogy a fenébe találhattam ki ilyen nevet, hogy Demján
Úgyhogy sejtheted, mennyire haladunk
M.