Sziasztok!
Még mindig itt lakunk.
Tegnap kicserélték a kazánt és amikor újra töltötték a rendszert, az egyik radiátor kilyukadt,
persze radiátor csak a tetőtérben van, ezért szépen lefolyt a víz a falon. Szerencsére nem a nappalinál, hanem hátul és már meg is száradt állítólag (én még nem láttam). Emiatt tegnap nem végeztek, ha minden jól megy holnap, vagy holnapután megcsinálják és ha nem jön közbe semmi, akkor pénteken már ott alszunk.
Remélem nem kiabálom el.
Ráadásul péntek délután már jönnek áthelyezni a kábel TV-t és az internetet, úgyhogy az legalább meglesz.
Viki
Aranyos vagy, ruhában nem is nagyon látszik az a 3 kg, de nyárra nem ártana eltüntetni. (ha az iwiwen nézted a képeket rólam is, akkor ott még több, mint 3 kg volt.)
Azt hiszem nincs több kontroll, sem időm, sem kedvem nincs hozzá és értelme sincs sok, majd ha úgy érzem, hogy gond van, csak akkor megyek újra.
Minden orvosnak az a mániája, hogy ki kell vizsgálni, mert ennyi idősen nem lehet magas a vérnyomás és hiába mondom, hogy már kivizsgáltak és semmi bajom, max. örököltem.
Szerencsére ez most is beigazolódott, úgyhogy szépen kaptam rá gyógyszert, holnap kezdem szedni, kiváncsi vagyok, hogy beválik e.
Neked mi volt az UH-n, remélem minden ok.
Zsu
Én sem látom a +7kg-t, de a +22-re sem emlékszem, pedig azt hiszem, hogy tettél fel képet.
Aranyos lehetett, ahogy Giuliano fújta el a gyertyát.
Azt hiszem, hogy mi egyszerre tartjuk majd, végülis csak 10 nap a különbség. (és nem kell anyóst 2x meghívni
)
Szilvi
Remélem, már meggyógyultál.
Ajándék? én sem állok túl jól, de lassan nem lesz gond, mert elfogy az összes pénzünk.
Britta
Köszi, jól van mindenki nálunk.
Veled mi van? Hogy van a baba és Te?
Timi
Neked is köszi.
Jó éjt mindenkinek!
Éva