Jaj, de jól pörög a topik! Ezt már szeretem!
Mi ma játszóházban voltunk délelőtt, tegnap meg egy barátnőmnél, ahol hasonló korú kisfiú van. A játszóházban két kiskonyha van, csak a kisfiúk, Danival az élen, játszottak vele, főztek, sütöttek, mosogattak. Annyira édesek voltak!
Volt nálam fényképező, két lemerült elemmel.
Begyűjtöttem már mindenki e-mail címét egy táblázatba. Kuha megkapja az infokat, remélhetőleg minél hamarabb és akkor küldöm mindenkinek kör e-mailben, hogy mik a teendők, hogy bezárkózzunk!
Köszi mindenkinek a Danis plüssös bókokat!
Hadd hízzak!
Annamami,
Mazsinak gyors jobbulást és köhögésmentes éjszakákat kívánunk!
Juci,
Marcinak és neked is mielőbbi jobbulást kívánunk!
Csibb,
Nagyon édes Fanni tűzpirosban!
Ayse, nagyon röhögtem, hogy könnyű lesz megtalálni a hóban.
Fedi,
De jó lehetett a szánkózás. Nálunk még nincs hó!
De holnap én is elhozom az anyuéktól a szánkót, mert hátha lesz és akkor legyen nálunk.
Ayse,
Jó a felsorolás, tényleg nagyon sok pontja igaz fiúkra is!
Ahogy ismerlek már készíted a fiúkról szólót is. Ki ne hagyd, hogy megismered az összes munkagép nevét és funkcióját!
Én annyira fiúsan voltam nevelve, hogy semmi habos babos, rózsaszín nem volt, még babáim sem nagyon, inkább macik. Ha kislányom lett volna, együtt tanultam volna meg vele a babázást.
Egyébként fiú és fiú között is olyan nagy a különbség. Dani bújós nagyon, Beni egyáltalán nem. Dani az elmúlt két hónapban többször mondta, hogy "szeretem anyát", mint Beni 6 év alatt. Pedig imád ő is. Sőt, mióta látja, hogy Dani hogy bújik, kicsit ő is kezdi.
Nekem csak egy félelmem van azzal kapcsolatban, hogy két fiam van. Hogy ha majd unokáim lesznek, akkor hozzám is sokat fogják-e hozni őket? De ha nem leszek házisárkány anyós, akkor még esélyem is lesz rá.
Nemesekkati,
Kesztyű!
Dani is utálja. Esélytelen, hogy felvegye, pedig fázik a keze. Láttam én is ilyen számos színeset, de túl nekem csircsáré volt, ezért nem vettem meg. Lehet, hogy most fontosabb lenne, hogy Dani keze ne fázzon? Majd teszünk egy próbát!
Dani is 86 cm volt a kétéves státuszon, jó esetben 172 cm-re fog nőni. De az apja sem egy langaléta.
Mea,
Lívi tényleg nagyon nagy lány lett és nagyon helyes!
Te (még?) nem küldted át a mélcímedet zárt topik ügyben, de miután tudom korábbról, betettelek a listába. Oké?
Megann,
Megint boszorkánykodsz?
(Viki kislányát megálmodtad). Fiúnevet a pocaklakónak nem álmodsz?
Márti,
Nekem nagyon tetszik a Sára Dorka név. Ha ez számít valamit.
Sőt még fordítva is, hogy Dorka Sára. Jól passzol egymáshoz a két "r" betű miatt.
Aniko,
Drukk a dokinál!
És jobbulást a fiúknak!!!