Új privát üzeneted érkezett!

Szia Arivirág!

Nagyon arik a csajok. Nem sok reményt fűzök a fellépéshez, mert csütörtökön kezdték el tanulni. Megint nagyon szervezetlenül működik minden, mint az utcabál elött. Ruha még sehol. Szerdán megnézünk egy másik egyesületett, ők hip hoposok. Ott csak nagyok vannak, mert most is a kicsik közé tették be meg egy másik idősebb lányt is akinek 5éves multja van. Na kibosszankodtam magam.

Szia
Vendég

Sziasztok!

A nagy pakolászás közben benézek kicsit Hozzátok :)
Úgy örülök, hogy így él a topic! :) Mindig van mit visszaolvasni :D

Anett :) Üdv Nektek! Mi most költöztünk Érdre, hétfőn lesz két hete, hogy itt lakunk :) Én nem leszek nagy segítségedre az eligazodásban, de együtt bénázni tudunk majd :wink:
Mosonmagyaróvár? Életem első majdnem 4 évét töltöttem arrafelé-Kimlén-, és ahhoz képest, hogy milyen kicsi voltam, nagyon sok emlékem van, és csupa jó :) Meg szabad kérdezni, miért költöztetek el onnét?
Bence nagyon szép kissrác :)

Én bankban dolgoztam azelőtt, de egyelőre eszemben sincs visszamenni. Én is nagyon élvezem az anyaságot, és tervben van még legalább egy poronty.

Arivirág :) Lánykáid is nagyon édesek :)

Curse :) Kicsit lemaradtam, de utólag is nagyon boldog szülinapot kívánok a kicsilánynak!!!!
Tücsökzenét észben tartom én is, de amíg Balázst nem indítom el az oviba, addig nem terveztem, hogy megyünk. Sajna még halogatjuk az ovikezdést, de már nagyon kéne :oops:

Most hirtelen ennyi.

Kép

Kép
jucc33
Érd

Arivirág,

Igen, itt Érden van a játszóház, a posta, illetve a volt posta mellett.
Szerintem nagyon klassz kis hely, és ami a lényeg, Bence nagyon szeret oda járni. Eleinte én is mindig ott voltam vele, aztán amikor már jól felfedezte a terepet, már ott tudtam hagyni pár órára. Mi hetente kétszer járunk, Bence tényleg nagyon élvezi. Én csak ajánlani tudom mindenkinek!
Tündéri a két kislányod! Jól kijönnek egymással? (Bár ahogy az utóbbi képet elnézem, ez nem is kérdés! :P )

Judit,

Írtad, hogy fellép a lányod a Camponában. Ő is táncol? Mennyi idős? Én olyan szívesen megnézném, nagyon szeretem az ilyen műsorokat, csak mi sajnos a hétvégén a szüleimnél leszünk Óváron.

Kép
Kép
anett_

Jucc,

Milyen kicsi a világ!! Szóval Te is arról a környékről jöttél?!
Mi azért költöztünk Érdre, mert a párom (Ádám) kapott egy nagyon jó állásajánlatot, amit nem igazán akartunk kihagyni. A cég Kelenföldön van, Pestre nem igazán akartunk költözni, Érd meg közel van a munkahelyéhez, ezért választottuk. Ja, meg itt találtunk magunknak egy klassz kis albérletet! :lol:

Kép
Kép
anett_

Sziasztok!

Anett
A lányom 10éves és elsős kora ota táncol, a tánc az élete imádja. Csak ezek az egyesületek?! Van még két nagyfiam is ők 20 és 14és fél évesek. Egy pár kép a lányomrol: Kép Egykezes cigánykerék 1. Kép Egykezes cigánykerék 2. Kép
Vendég

Húúú!
Nagyon pofi a lányod! Csak gratulálni tudok Neki!!!!
Ezek szerint akkor Neked mindig kijutott a babázásból! :lol:
Az nagyon jó lehet! Az én testvéreim is mind sokkal idősebbek nálam.

Kép
Kép
anett_

Áááá,lefagyott a netünk :(

Anett,akartam már vagy 3órája írni,nagyon helyes a fiad,és látszik rajta a huncutság :D

Ja és a ki mit csinált dolgozott.Én autósboltban dolgoztam.Anyumnak Budaörsön autósboltja van,és a fél család vele dolgozik.Amolyan családi vállalkozás

mimi12

Húúú Judit,nem semmi a lányod.Nagyon ügyi :D
Tényleg,hová jár suliba?

mimi12

Sziasztok!

Mimi
A lányom a Széchenyibe Istvánba jár, az a Pataki melletti utcábol nyilik.

Anett
A játszoház mennyibe kerül?

Ma csak egyszer aludt a kisfiam, és este igy aludt el.:

Kép
Vendég

Judit,

500 Ft/óra, de egy nap max. 2000 Ft.

Bence csak most aludt el! Azt hittem ma már sosem fog elfáradni!!!!

Kép
Kép
anett_

Sziasztok,

Köszi a piacos segítséget :) Hát mit ne mondjak, nem épp a szomszédban van :(

Gabibi,
Mikor ünnepelsz? Nagymamádat is isten éltesse!!! :D Szép kerek szám :D

Mimi,
Én „a sportolás sokat segít majd a szülésnél” mondatot egészen addig hittem el, amíg meg nem szültem :lol: A pocakosságig végig sportoltam az életemet (a pocakosság alatt sajna nem tudtam semmit sem, mert veszélyeztettet lettem :( ), imádom a mozgást. Eleinte tornáztam, aztán pedig versenyszerűen atlétikáztam. Persze az iskolai évek után is megmaradt a mozgás, hetente 3-4x tornáztam fél-1 órákat. Szóval a lényeg, a szülésnél meg pont ez a sportos élet hozta a nehézségeket :? Annyira izmos voltam, h Adél szegénykém alig bírta átjuttatni a fejét a méhszájamon :( Sok idő telt el vele, aminek én kevésbé örültem :( A négynapos vajúdásról már nem is beszélve 8)
A másik dolog, amiért még nem szívesen kezdenék neki az intenzív mozgásnak, h túlságosan szeretném megőrizni a nőiességemet :oops: Pl. én nagyon figyelek arra, h szoptatásnál ne feszüljön a cickó. Szerintem egy intenzívebb mozgásnál a cickók eléggé igénybe vannak véve és ha azok tele vannak tejjel, akkor elég nagy rá az esély, h az izmok elengedik magukat. És én még nem találtam olyan melltartót, sportmelltartót, ami szépen megtartja mozgás során is a cickókat :? Szóval, mondom, én tényleg nagyon parás vagyok :oops: :lol:

Anett,
Én egy multinál voltam hr-es. Szerencsére olyan a munkahelyem, h oda majd vissza fognak venni, visszavárnak :)
Ez a játszóház nem is hangzik rosszul és nem is drága. A camponás játszóház 1200 ft/óra :shock:

Arivirág,
De jók ezek a képek, főleg sapis teccik nagyon :D

Jucc,
Köszi :) És hogy állsz a pakolással?

Judit,
Nagyon ügyes a lányod :D Emlékszem anno még én is meg tudtam csinálni az egykezes cigánykereket, ma már nem vállalkoznék rá :mrgreen: Viszont arra is határozottan emlékszem, h csak az egyik irányba tudtam rendesen, egyenesen cigánykerekezni :? Jaj, azok a szép tornás évek :P Én is szeretném majd Adélt vmi ilyesmire beíratni, szerintem sokat számít majd a későbbi években az előélet :) Robikád zabálnivaló :D

Apa ma megkérdezte, h mit szeretnék holnapra :shock: és néztem rá bután :lol: aztán leesett, h ja, holnap ünneplek én is :lol: Annyira a csajom bulijára koncentrálok, h a sajátomat totál elfelejtem :oops: :lol:

Kép Kép
curse

Sziasztok,jó reggelt!

Curse!Van egy olyan érzésem,hogy nem a névnapodat ünnepled,ugyanis Ödön napja van :lol:
Úgyhogy azutón kívánok neked,nagyon boldog születésnapot :D (ha ma van a szülinapod)

A sportal kapcsolatban.Hát lehet valami igazság benne.Én is nagyon nehezen tágultam,olyan volt a méhszájam,mint a beton.De nekem mázlim volt,bár nagyon fájt de,segítettek kézzel tágulni.3-4kézzel tágítás után,úgy belendült a tágulás,hogy gyorsabban megszületett a SZabi,mint amire a szülésznő számított.De szerintem ez azért részben genetika is lehet.
Cicik,én tényleg aktívan lovagoltam.És e téren ez egy eléggé lestrapáló sport.Csak gondolj bele,ha ügetsz a lóval a cicik fojamatosan ugrálnak a nyakadba :D Nekem nem nyúltak meg,és nem is lógnak.Pedig a lányom is szopott,ráadásul mellette még aktív tejadó is voltam,kézzel fejtem,és ez is eléggé lestrapáló.A Szabi még mindig szopik,és bizony elúltam 36.De a cicik mégsem olyan plötyik még.Szerintem ez is genetika.

Judit,olyan édes Robika :D
Én a Szabit nem tudom álmában lefényképezni,mert felébred ha bemegyek hozzá.Így alvós képünk,max az autóban szokott készülni.
Ja a sulit azért kérdeztem,mert a barátnőm lánya is,hasonló koru.De ő máshová jár suliba.Tusculánumban laknak,és az ottani suliba jár.A barátnőm lánya is,állandóan táncol.Bár azt nem tudom,hogy jár e valami külön táncórára?

mimi12

Sziasztok!

Judit, nem jöttök a Fruttihoz táncolni?
Ott van show meg hipp-hop tánc is!

Ezt ajátszóházat Én is meg fogom nézni itt Érden!

Kép
arivirág

Sziasztok!

Arivirág
Nekem a lány hurcolása bonyolult. Ezért választottam a ligeti tánccsoportot. Pár év mulva egyedül is tudna járni. Ez a másik gyalog 15perc.

Jo ára van szerintem is a játszóháznak. A szülő ott lehet a gyerek mellett?

CURSE BOLDOG 18. SZÜLINAPOT! :lol:

Sziasztok
Vendég

Judit a frutti legtöbbet a lányod sulijában van, az messsze van töletek??

Szerintem is nagyon olcsó ez a játszó a Pestiekhez képest!
arivirág

Sziasztok!

Vasárnap a Camponában a diabétesz napját tartják Tropikarium mellett.
+Biopiac
+Vércukor és vérnyomásmérés
+Divatbemutatok:gyerek modellek, motoros ruhák és az Iparművészeti Egyetem növendékei által tervezett kreáciok bemutatoi.
+Tombola
És persze táncosok is fellépnek.
Vendég

Curse,

Nagyon boldog szülinapot kívánok Nektek!

Judit,

Igen, ott lehet a szülő is, én is van, amikor ott vagyok a Bencével.
Egy éves kortól pedig ott is lehet hagyni, ha a baba már jól megbarátkozott a hellyel.
Azt még nem mondtam, hogy szerdánként fél10 - fél11-ig pedig jön egy másik óvónő is, aki foglalkozást tart a gyerekeknek. Ez csak ezen a héten volt először, de mi nagyon élveztük. Volt közös mondókázás, énekelés, az óvónő furulyázott is a piciknek. (Bencét ez teljesen lenyűgözte! :D ) A végén meg ki lehetett próbálni a lufival festést. Szóval nagyon jó volt. Ez 700 Ft/alkalom.

Kép
Kép
anett_

Szia Anett!

Még lenne kérdésem a játszóházrol. Én a közösség miatt vinném, ki garantálja hogy lessz ott pont játszotársa, vele egykoru. Mert nálunk nagy az van bőven. Vagy vannak időpontos gyerekek, és egy időre teszik az egykoruakat? A te fiadnál mennyi gyerek szokott lenni?

Szia
Vendég

Sziasztok,

Nagyon köszönöm a köszöntéseket :D Aranyosak vagytok :D

Mimi,
Ezen az Ödönös dolgon jót röhögtem :lol: És ne is mondd, de nekem is volt kézzel tágítás, soha többet olyat :evil: borzalmas volt. Egy előnye azért származott a sportolásból, a kitolás nagyon gyors volt, miután Adél feje átjutott a méhszájon.
Akkor te tényleg nagyon szerencsés vagy, mert amikor írtad, h lovagolsz/tál is, azért az elég megerőltető a cickóknak. Egy ideig én is lovagoltam az igazi saját lovamon :D Te hova jársz/jártál lovagolni?
Párom nagyon sokáig Battára járt.

Arivirág,
Nagyon belejöttél a képes üdvözlésekbe, teccik :D

Judit,
Jáj, ne fájdítsd a szívemet a vasárnappal :lol: A biopiac is annyira édekelt volna :(

Anett,
Ez a játszóház egyre jobban hangzik :)

Kép Kép
curse

Sziasztok!

Judit,

A játszóházba 1,5 - 2 - 2,5 év körüli gyerekek járnak leginkább. Egyelőre még nincsenek túl sokan, (kivéve a szerdai foglalkozást, azon elég sokan voltunk) csak októberben nyitottak. Egy kislány van, Ő 1,5 éves, aki minden nap jár, 10-16 h-ig ott van. Úgyhogy ha mentek, Vele biztosan találkoztok majd. Bencével már nagyon jól összebarátkoztak. Sokszor csak Ők vannak ketten. Mi általában hétfőn és csütörtökön járunk, olyankor egy kicsit ott vagyok én is a Bencével, aztán én eljövök, és csak 1 - fél 2 körül megyek érte.

Sok sikert kívánok a lányodnak a fellépéshez!!! Biztos nagyon ügyik lesznek!!!!

Curse,

Nektek meg jó szülinapozást a hétvégére!!!!!

Kép
Kép
anett_

Sziasztok!

Anett, ez a játszóház hétvégén is nyítva van?

Cruse, tényleg nagyon tecccik ez a képeslap írogatás, nem régen találtam egy oldalt, ahol lehet ilyeneket szerkeszteni, na azóta nem tudom abba hagyni!!

Judit, ha tusz készíts képeket a Camponás fellépésről!!
Sajnos mi nem tudunk menni, tegnap este vendégek jelentkeztek be vasárnapra!!
arivirág

Jó reggelt!
Curse,Boldog szülinapot kívánok én is :lol: Nekem 30.-án lesz a 30. :cry: szülinapom.
Judit!Igen sajnos sokat van távol a férjem,mert ausztriába dolgozik\lakik.Én is kint voltam vele,de én nem birtam meg a lombik miatt is haza kellet jönöm. most ugy tervezük,hogy ingázgatunk,aztán ha beindul az ovi stb akkor én itthon maradok és amikor lehet akkor megyek ki.De általában hétvégén itthon van a párom.
Arivirág!Azért mentem pestre vérvételre,mert levettetük a köldökzsinórvért és ellenőrző vérvételt kellet csináltatni.Kótelező a 4. hónap után.

Ja Judit nagyon ügyi a lányod.Én ilyenre soha nem voltam képes :lol:

Kép

Gabi
gabibi

Köldökzsínor vért, nem akkor veszik le, mikor a baba születik?

Nem lehet, könnyű, hogy ilyen sokat van távol a Férjed!!
arivirág

Arivirág! De akkor veszik le csak a terhesség alatt is elkell menni vérvételre HIV Hepatitis stb,hogy nincs-e fertőzőbetegségem.És ilyenkor is megkell csináltatni ellenőrzéskép.
Rossz,hogy keveset van itthon,de én már igy ismertem meg már tizen sok éve kint van és én már ebbe "szoktam" bele :lol:

Kép

Gabi
gabibi

Sziasztok!

Gabibi, így már értem ezt a vérvétel dolgot!

Judit, azt hiszem a Fruttisok is mennek fellépni ma oda ahová Ti, majd írd meg mi volt!
arivirág

Arivirág,
Beteszed a linket erről a képeslap oldalról? :wink:

Gabibi,
Hú, hát nem irigyellek párod miatt. Én tudom magamról, h képtelen lennék ennyire távol lenni a páromtól. Mikor kiment Németországba jó pár évvel ezelőtt, kb. 2 hetet bírtunk ki egymás nélkül és már a Berlin-Bp járaton találtam magamat :lol: Szóval le a kalappal előtted!!!

Judit,
Mesélj!!! Milyen volt a fellépés? Tegyél fel képet is!!! :wink:

Nálunk megvolt a bulizás, végül "csak" 14 voltunk. Egészében jól sikerült, Adél pörgött ezerrel, élvezte nagyon a dolgot :D Persze azért volt egy-két dolog, ami kiakasztott. Néhány családtag versenyt futott azért, h kinél legyen Adél :roll: és akkor még erre rájött a bizonyítás vágy is Mindenkinél, h majd ő vele biztosan el fog aludni Adél :roll:
Aztán a nap végén, mikor pakoltam össze, kicsúszott a kezemből a tortástál tortával együtt. Itt totál kikészültem, párom takarította fel végül. Pont az egyik nászajándékunkat sikerült összetörni :(
Mondjuk biztosan az egész napot jobban viseltem volna, ha nem vagyok taknyos, úgyanis én hülye lenge ruhában takarítottam fel a teraszt pénteken és ezzel együtt sikerült megfáznom. Tegnap este alig bírtam aludni az orrfolyás miatt, reggel pedig kelni kellett és csinálni a kaját. Szóval levontam a konzekvenciát: 1. többet nem vállalok ilyet bulit 2. a következő gyerek nyári lesz, mert egy kerti parti sokkal jobb :lol:

És most a takonykór is csak azért idegesít, mert szeretnék Adéllal elmenni kedden a tücsök zenére, de szerintem esélytelen lesz :roll:

De azért, h ne csak panaszkodjak. Szülinapom alkalmából elmentünk tegnap este moziba párommal, mert szerencsére anyósék felértek szombaton. Bár a filmválasztás (1408) borzalmas volt, viszont maga a kimozdulás csodálatos :D

Kép Kép
curse

Jó reggelt!
Látom tegnap óta megint elvan foglalva mindenki :lol:
Mi is elmentünk moziba 2-3 hete,de ami a férjemnek tetszet volna azt nagyon későn adták ami meg nekem arra meg nem akart beülni,mert hülyeségnek tartotta :? tehát maradt a pizza :lol:

Judit,milyen volt :?: :?: Kéééérüüüünk képeket,ha készült :lol:

Vettünk gipszlenyomat készítő szettet.Jotika kezét és lábát megörökíteni.Rá kellet jönöm,hogy nagyon bénák vagyunk :oops: :roll: Még szerencse,hogy több gipszet raknak bele.Pedig igy utólag nagyon egyszerű,csak elkell olvasni a használati útmútatót :oops: De mi olyan profinak hittük magunkat,hogy megse néztük :lol:

Kép

Gabi
gabibi

Sziasztok Lányok!

Nagyon jol éreztük magunkat vasárnap! Robinak tetszet a sok ember és a nyüzsgés. Az egész táncműsor fel let véve kamerára, de a fényképek nem jok mert szorakoztak a fénnyekkel. A lányomék tánca nem kápráztatott el, de egy hét alatt nem is lehet csodát várni. Azért pár kép ha láttok belőle valamit.

Kép elöl a lány Kép Ő áll. Kép Jobb szélen. Kép Jobb szélen Kép Záro kép
Vendég

És egy pár kép a Robirol. Kép Kép Egy kislány magamellé engedte Kép A gombok bűvöletében! Kép
Vendég

Judit! Édes drága szép szöszi fiad van :lol: A lányod meg csúdi ügyi :lol:

A fiamtól maradt tápszer,mert áttértünk másikra.Milupás Aptamil HA Prev.Holnap megyek tanácsadásra,szerintetek levigyem a védőnőnek?Gondoltam hátha odatudja adni 1 kismamának akinek ilyet fogyaszt a babája.Kidobni sajnálom 3db és 2008 májusáig jó.Szerintetek?

Kép

Gabi
gabibi

Szia Gabibi!

Szerintem kérdezdd meg, de lehet hogy a gyogyszertárba visszaváltják, ott is kérdezzd meg.
Mostmár bisztos hogy holnap nemtudok lemenni a rendelőbe, mert még 12.15 van és még mindig alszik a fiam. Ugylátszik kezd átálni a napi egy alvásra.

Szia
Vendég

Sziasztok!
Judit,bár a képek elég elmosódottak de,így is látszik milyen ügyesek a gyerekek.

Curse!Én Bicske mellé jártam lovagolni.Én is saját paripán :D
Most szeretném hazahozni az öreget.Bár csudi jó helyen van,csak nagyon messze van ha gyerekkel kell menni.Itt a szomszédnak vannak lovai,bár nem itt tartja,hanem kb 10percre innen,ami már Tárnokhoz tartozik.A Százhalombattai lovardában én csak 1x voltam,valami versenyen,kisérőként.

Végre elállt az eső.Most jöttünk be a Szabival.Nem indult el az autónk,és azt bűvöltem,hátha életet tudok belé lehetni.Na majd kiderül,most töltödik az akssija,mert sikerült lemerítenem.Ha utána elindul,akkor büszke leszek magamra.Ha nem,akkor irány a szerelő :D

mimi12

Mimi, ez nem semmi, én aztán nem állnák neki életre kelteni egy autót, mert abból sok jó nem sülne ki!

Gabibi, szerintem vidd el a védőnőhöz, biztos örül neki, és tök rendes tőled! :D
Nem hiszem, hogy a patikába vissza veszik!
Nálunk a védönőnél annyi mindent oda hordanak, játékot, ruhákat, újságot, és úgy láttom mindig el is viszik!

Judit, a kisfiadról legjobban a fürdetős kép tetszik nekem, :wink: de a többin is nagyon aranyos!
Lányod meg nagyon ügyes, az enyim is probálgatja ám már a spárgát, csak nem sok sikerrel! :(

Curse, én is kicsit megfáztam, :( én teregetni az erkélyre mentem ki polóba, meg enyhén vizes hajjal!
Hát ennyi eszem van, na!!! :roll: :roll:
Jó sokan voltatok a szülinapon!
A link: www.imagechef.com
arivirág

Szia Mimi!

Nálunk egész nap nem esett az eső, melyik földrészen laksz? Gondolom az autosboltban ragadt rád valami, hogy milyen gondok lehetnek egy autoval. Bisztos sikerül beinditanod.

Arivirág
Jo kis akt mi, a lényeg azért el lett takarva.
Köszi a linket, de nekem kinai. Még magyarul is küzdenék vele, nekem még nagyon sokat kell gépeznem hogy sikerüljön. Nagyon tetszik és bosszant hogy én nem tudok vele mit kezdeni.

Sziasztok
Vendég

Judit,mi itt az Érdi felvidéken lakunk :D
Ma itt sem esett az eső de,tegnap szinte egész nap esett,meg szombaton sem volt túl jó az idő.
Na ja,az autósboltbol ragadt rám ez az :D
De már kiskoromban is jobban érdekeltek a műszaki dolgok,mint a babázás :D

És IGEN!Elindult az autó :D
Igaz 10perc alatt sikerült lemerítenem az aksit de,nem csodálom,mert a 24óra helyett,3órát töltött,úgyhogy most reggelig töltöm,és majd kiderül,holnap hogy indul az autó.
Amúgy nem tudom mit csináltam vele?Megnyomogattam rajta valamit ami az üzemanyaggal van kapcsolatban,megtisztítottam rajta egy érintkezőt,ami szintén az üzemanyag melegítéséért felelős(ez a dízel autónál kell),aztán találtam egy kiégett biztosítékot,az nem tudom mié de,kicseréltem.A lényeg,dunsztom nincs mi volt a bibi de,most elindult pöcre a kocsi.
No majd reggel többet tudok,mert valójában akkor derül ki,hogy jót csináltam e,ha reggel hidegen indítom el az autót.

Arivirág,azért máskor ne pólóban vizes hajjal teregess a teraszon.Már nincs nyár(sajni)

mimi12

Kép
arivirág

Szia Mimi!

Nagyon ügyes vagy! Jo lenne ha minden nő értene a kocsikhoz. Az én párom ha valamit hall a kocsiba, egyből mondja, hogy mit fog kicserélni rajta. Neked milyen tipusu a kocsid? Öreg vagy fiatal? Sokszor hagy cserben? Van neve?

Szia
Vendég

Arivirág!

Hogy csinálod? Tök jó!

Szia
Vendég

Judit, azon az oldalon amit bemásoltam, ha rákatintasz a képekre, akkor lehet mindenfélét oda írni!
Tényleg nem bonyolult! Kép
arivirág

Judit :cry: Akkor ki megy a lányodért? Vagy csak gyorsan elszaladsz érte?
Arivirág,nagyon aranyos amiket felraksz :lol: Na mi van a tornával :wink:

Mimi! Én is imádok ott sertepertélni ha a párom csinál valamit a kocsin,de én semit nem tudnék megcsinálni.Kiskoromba is amikor a nevelőapám szerelt mindig ott voltam körülötte.Ő nem örült neki,mert ugy segítettem,hogy álitólag minden szerszámát elástam a kertbe meg a homokózóba :lol:

Kép

Gabi
gabibi

Gabibi, én most úgy értelmeztem ezt a torna dolgot, hogy túl korai szülés után, és lefújva, de ha nem, akkor Én vevő vagyok rá, mert nekem aztán tuti nem korai!
Készülsz a 30.szülinapodra?
Nekem nem esett jól ez a 30-as! :?
De akkor nemsokára egy idősek leszünk! :wink:
Tegnap amíg táncolt a lányom vettem a C&A-ba egy sapit magamnak, ez azért nagy szám, mert eddig még nem volt sapkám, csak gyerekoromban, gondolom ez is korral jár, hogy már fázik a fejem??!!
:shock:
arivirág

Arivirág!Engem a Mimi(azt hiszem ő volt) írása megnyugtatott,hogy lehet :lol: Na meg gondoltam jó lazán csinálom egy darabig(ugyis csak ugy menne annyira nem vagyok formába).Nem is szoptatok(sajnos) ugyhogy felőlem is ok.Valami sport ruházatot kéne még beszereznem.De itt érden lehet???Nem tudok olyan boltot.Mondjukelsőkörbe biztos marad a sima szabcsi ruha.

30-rol!Mondtam a páromnak inkább ünnepeljünk mégegyszer 29-et :lol: Engem nagyon bosszant :evil: De én inkább a Nagyiéra készülök 17.-én lesz.Ebéd torta ajándék stb.Mondjuk azért kiváncsi vagyok mit kapok a férjemtől :lol: Kész csoda,hogy még nem árulta el(pedig már tudja),hogy mit kapok,mert olyan mint 1 rossz gyerek.Nem tud titkot tartani ilyenbe.Karácsonykor is mindig elmondja.

Kép

Gabi
gabibi

Nekem sincs semmilyen sportos rucim, azt is be kell szereznem nekem is!
Azt sem tudom mit szokás ilyen helyen fel venni, mert Én eddig nem tornáztam még sehol!
Lány koromban fociztam, és ennyi…..
Szóval akkor most összekapjuk magunkat és nekivágunk?????
Esetleg valaki még csatlakozik??

Judit, nem tudod, hol kaphatnék a lányomnak olyan vékony talpú cipőt, balett cipőféleséget!
Már lassan mindenkinek van a táncon, szeretnék Biankának is venni, hogy ne zokniba táncoljon!
arivirág

[quote="halmai judit"]S írta:halmai juditzia Mimi!

Nagyon ügyes vagy! Jo lenne ha minden nő értene a kocsikhoz. Az én párom ha valamit hall a kocsiba, egyből mondja, hogy mit fog kicserélni rajta. Neked milyen tipusu a kocsid? Öreg vagy fiatal? Sokszor hagy cserben? Van neve?

Szia

Hát sajni reggelre rá kellet jönnöm,hogy az akksi bekrepált.Szegény autó csak annyit csinált,hogy nyök nyök,és annyi.
Nekünk egy középkoru 11éves, Renault Espacenk van.Kb 1hónapja vettük.Edig csak német,autóim voltak,vagyis wv.De kinőttük a kombi passatot.Az régebbi autó volt de,nevetséges,mert majdnem ugyan annyi az ára,mint ennek a 7személyes renaultnak.
Valójában az 1hónap alatt még nem hagyott cserben,csak most az aksija.De ez meg elvileg kicsi az autóba.Hogy érthető legyen.Ez diesel autó,és a dieselek az indításnaál sokkal jobban megterhelik az akksit,mint egy benzines autó.Emiatt nagyon oda kell figyelni,az akksi adataira.Sokan elmennek a multikba,és vesznek olcsó akksit a kocsiba,és utána csodálkoznak,hogy 1évig bírja.
Valószínü ebbe a kocsiba is az előző tulaj,valami hasonlót rakhatott,mert ez az akksi adatilag,kb egy kispolskinak elegendő
:?
Úgyhogy most várom,hátha a hugom tud nekem hozni akksit az anyumtól,ha nem akkor hozza a párom este.

mimi12

[quote="gabibi"]J írta:gabibi

Mimi! Én is imádok ott sertepertélni ha a párom csinál valamit a kocsin,de én semit nem tudnék megcsinálni.Kiskoromba is amikor a nevelőapám szerelt mindig ott voltam körülötte.Ő nem örült neki,mert ugy segítettem,hogy álitólag minden szerszámát elástam a kertbe meg a homokózóba :lol:

:lol: ,akkor te is jó gyerek lehettél :D
Én is mindig inkább az autók körül sertepertéltem.Anyukám pl.mindig is autósboltban dolgozott.Emlékszem már ovis koromban is tökre szerettem vele menni.És nagyon élveztem,hogy a szervízben sertepertéltem a szerelők között :D
Na aztán kb 12éves voltam mikor anyukám megnyitotta az üzletét.Na én állandóan ott csücsültem,és 13évesen,már volt,hogy otthagyott,ha el kellett szaladnia áruért.

mimi12

Sziasztok!

Arivirág!
Utána, hogy kerül ide a kép?
Pár éve kaptam egy jo kis fülgyulladást, azota van sapim. Ritkán de már felveszem.

Gabibi
A férjem minden 3.nap dolgozik, és most ő ment a lányért. Most ithon van mert probáljuk megoldani a vizelvezetést, uj ereszcsatorna is lessz a házon. Holnap majd apukám megy érte. Remélem nemsokára beáll az ebéd utáni alvásra.

Arivirág+Gabibi
A lakotelepen egy garázsba van egy sportbolt én ott vettem a lánynak a baletcipőt és a fiuknak a karateruhát. Szerintem a barátnőm is csak szabadidőbe tornázik de ha akarjátok megkérdezem mi ott a divat, hogy ne lógjatok ki a sorbol.

Mimi
Nekünk is diesel a kocsink, és én azt látom a férjemtől hogy ugy indit hogy nézi a tükör fölötti lámpát és mikor villan akkor indit. Ő csak a használt kocsira esküszik Lancia Themánk van.

Sziasztok
Vendég

Mennyiért adnak egy ilyen balett cipőt?
Igen, kérdezd meg, mi is a divat, ezen a tornán!
Ha megcsinálod a képek, ahogy szeretnéd, akkor mentsd el, és utána ugyanúgy mint az otthoni képket, fel tudod, ide, vagy máshová rakni!
arivirág

Szia Arivirág!

Megkérdeztem és már nem ott tornázik a barátnőm, mert a tanárjuk eljött és ő követte Diosdra. Poloba szabadidőalsóba és mezitlább szoktak lenni.

A baletcipő tavaji ára 1900ft.

Megprobálkozom majd a képpel.

Szia
Vendég

[quote="halmai judit"]
írta:
halmai judit
Mimi
Nekünk is diesel a kocsink, és én azt látom a férjemtől hogy ugy indit hogy nézi a tükör fölötti lámpát és mikor villan akkor indit. Ő csak a használt kocsira esküszik Lancia Themánk van.

Én is használtautó párti vagyok :D

Én nagyon sokszor tapasztaltam az üzletben,hogy a vevők jöttek,az 1év körüli autójukkal,ami már nem volt garis,és hihetettlen dolgokat vásároltak össze.Sőt,bárhogy is számolja az ember,a garis új autót,kötelező a szakszervízbe vinni pl.olajcserére.Sajni az ott kb annyiba kerül,amennyiért simán megszerelhető egy autó úgy,hogy 1évig hozzá sem kell nyúlni.

Ja a lámpa azért villan,mert az izzitónak van egy reléje,és gondolom,mikor az kikapcsol,akkor a belső lámpa lehet hirtelen több áramot kap?

mimi12

Mimi,hogy temiket tudsz :roll: :lol:
Arivirág ok akkor belevághatunk :lol: Mikor :?:
Most jöttem meg a központból,de akkor lemegyek valamikor és veszek rucit,bár szabcsigatyám van meg polóm :lol: Még jó :lol: de nem biztos,gogy feljön a se....re

Jaj ezért nem nagyon csípem a gyerek dokit .Lánynak nézte a fiamat :P :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Mióta is járok hozzá :roll: :roll: :?:meg gondolhatjátok,hogy nem rózsaszín ruha volt rajta.Na meg egyáltalán nincs lányos arca :x
Terhesen sokáig azt mondták,hogy lány lesz aztán születésénél a csecsemősők tiszta rózsaszínbe öltöztették kis elkényeztetett hisztis mostmeg lánynak nézik na :evil: Ezt már else mondom az apjának

Kép

Gabi
gabibi

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?