jóreggelt
felébredtem 2 körül, és nem bírtam sehogyan sem visszaaludni.
Benianyu!
Danin kidőltem a nevetéstől
nagyon aranyos!!! és sorban ülős-levessel etetős kép is haláli
nevessetek csak a vetkőzősón...
Ayse, ez a csigás sztori durva
de így jót nevettem rajta
de még mindig jobb, mintha giliszták lettek volna. na asszem inkább nem fekszem vissza, nehiogy csigákkal és gilisztákkal álmodjak, eléggé vizualizáltam
Esztinél sem ment rögtön a meseolvasás. volt a kedvenc 3 kiscica, és először csak lapozgattuk, sokszor kihagytunk 1-2 oldalt, mert elég gyorsan lapozott, de szép lassan egyre jobban érdekelte, utánoztuk az állatok hangját, stb. most már elmeséli egyedül is, ha van hozzá kedve. igaz elég tömörenm emeli ki a lényeget, de imádom hallgatni
erről még az jut eszembe, hogy, amikor tanítottuk aludni 15 hónaposan, az apja este odaült az ágya mellé, hogy akkor olvas mesét az Esztinek, hogy megnyugodjon. és elővette a mátyás királyt, és amíg ordított a gyerek, addig az apja egyre hangosabban hangsúlyozva mondta tök lelkesen a tanulságos mesét
hát most jót röhögtem itt magamban, de ahogy emlékszem akkor sem tudtam eldönteni az ajtó előtt, hogy én is sírjak, vagy nevessek.
szóval felolvasni nem szoktam, inkább beszélgetünk a képekről, ezért szeretem a kisvakondot.
játék: nálunk is az jött be, hogy segít nekem az Eszti. nagyon szeret segíteni. mosógép ki-bepakolás, terítés, teakészítésbe is segít. a csúcs a tojás feltörés, azt imádja. és kevergetni is. múltkor, amíg fürödtem popsitörlővel feltörölt nekem 1-2 koszfoltot a padlóról (épp vendégeket vártunk).
hétközben azért bölcsi után szinte végig vele vagyok, mert nekem is nagyon hiányzik az együttlét, úgyhogy minden kívánságát teljesítem
Megann,én, amikor nagyon fáradt voltam, vagy fáj a hasam, simán megmondom az esztinek, hogy most anya nagyon fáradt, vagy fáj a hasa, és most le kell, hogy feküdjön, hozzál ide könyvet, és mesélek neked, és az esetek döntő többségében megérti, nagyon figyelmes. persze nem mindig, de már így is nagyon kedves tőle. egyszer volt, hogy majdnem el is aludtam, olyan aranyosan eljátszott addig egyedül
és azt is elfogadta, hogy nem emelem fel, mert már nehéz nekem.
Évi! jöhet nekem is a mél!
köszi!!
Kétgyerekes anyukák!
nyugtassatok már meg
ma azért sem tudtam visszaaludni, mert eddig olyan nyugodt voltam, hogy nem lesz semmi gpond, már egyszer végigcsináltam, sima ügy, most meg beparáztam, hogy megint lesz egy kis csomag, akinek tartani kell a fejét, a nyakáig telekakilja magát, sírni fog egy csomót, és lesz köldökcsonkja, és jajjajjj nem emlékszem még mi vár rám...
szóval Csikken, fogalmam sincs a köldökcsonkról
Hajni
Játszóház: én csak azért nem reagáltam, mert nagyon mennék, de majd egy egész napot nem vállalok már be, de már nagyon várom, hogy pár hónap múlva tudjunk jönni-menni a picivel is