Szia Éva!!!
El sem hiszem hogy találtam egy ilyen topicot ami most indul!!!
HURÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
A legnagyobb vágyam egy kis babóka. 22 éves vagyok.
Van egy csodálatos férjem, akinek 2007. május 26. mondtam ki a boldogitó IGEN-t. Erdélyből származom, pontosabban Kolozsvárrol, 2 és fél éve élek Debrecenbe.
Most döntöttük el hogy tervezzük a babát. Azért léptem be, hátha barátokra lelek akik segitenek több kérdésben és ha össze jön a baba, akkor velem együtt örülnek majd.
El hagytam a cigit, erre nagyon büszke vagyok, szedem az Elevitet, Voltam dokinal is, aki azt mondta minden rendbe, baj nincsen, terhesseg vallalhato. Nagyon remenykedem.
Mi most kezdünk neki kb egy hét mulva. Most lesz pé-m. Már nagyon várom hogy hancurozhassunk.
Hát a gyógyszerrel kapcsolatosan, azt tudom mondani hogy nem árt ha ki ürül a szervezetből egy kicsit, viszont erről is megosztoznak a vélemények.
Nekem a dokim azt mondta hogy ha egyik nap abba hagytad a gyogyszer es masik nap teherbe esel akkor se lesz semmi baja a babának. Mert azért estél teherbe mivel a gyogyszer nem hatott már.
Szoval érdekesek ezek a vélemények. Szerencsére én már nem küzdök ezzel a problémával, mert tavaly február óta nem szedem. Mivel fel borult a szervezetem töle és abba kellett hagyam.
Várom a jelentkezésed, nagyon örülök hogy elinditottad ezt a topicot. Irjal gyakran. És magadról is egy kicsit.
Aztá hátha csatlakoznak hozzánk mások is.