Sziasztok!
A család kollektíven beteg, és elég ramaty éjszakánk is volt, mert Dani hajnali fél 5re belázasodott (pedig lefekvés elött kapott lázcsillapítót), mégis 39,5 C volt a popsiban (levonva 39 lett).
Na, irány hűtőfürdő, újabb adag gyógyszer és csicsika reggelig. Délelött semmi nem volt, most megint 39 C (vagyis 38,5), megint gyógyszer és most is csicsika van. Köhög is egy kicsit, meg újra folyik az orra, de miért is ne, a mi doktornénink ma szabadság miatt nem rendel! Van helyettesítés az SZTK-ba, de oda nem viszem, mert a sok beteg gyerekközött még betegebb lenne, hiszen nekünk ezeket most inkább az a fránya fog okozza. Ezt a dokink is megmondta! Ha jön a foga, fogékonyabb mindenre és ezért lázas is. Tehát nem vittem orvoshoz. Még nemrégiben írt fel Paxirazolt a köhögésre, most azt adom neki, meg lázcsill. és szívom az orrát. Majd csak helyrejön, ha kibújik a foga. A 13. már kint van és a 14. nek is a leges-legcsücske kibújt, de még nem rendesen, így a hétvégén tuti a lázé lesz a főszerep!
Én valamivel jobban vagyok, tegnap este sós-kakukkfüves víz fölött gőzöltem egy kicsit és jót tett. Ezt teszem mindjárt megint és este úgyszintén. Aztán apa volt a patikában, vett nekem Neocitránt meg Elevitet. A biztonság kedvéért azt is elkezdem szedni, bár nem tudom a Neocitránt szabad-e. Ezért is nem mentem el dokihoz, mert úgysem szedek be semmi gyógyszert, mert mi van, ha.... Ha van pocilakó, annak a betegség sem jó, de a gyógyszer meg főleg. Így inkább a sorsra bízom magam és házilag kicsit kúrálódok!
Ma délelött olyan jól elvoltunk! Összeraktam Daninak a legóit!
Persze csak egymás után, tehát egyet összeraktam, játszottunk vele egy kicsit, szétszedtem és jöhetett a következő. Nem akarom nagyon összekeverni az elemeket, meg aztán ő még nem úgy játszik vele, ahogy kell. De a rendőrautót és a traktort kint kellett hagynom. Sőt!! Most a NÍNÓS autóval alszik!!!
Barbi!
Ne keseríts el!!
Ezek után hogy csináljak én is Lh tesztet??
Bár mindegy, ha most nem sem lesz pocilakóm, akkor ígyis-úgyis megveszem, aztán majd meglátjuk!
Lehet, hogy a teszt nem volt jó minőségű?? Ne mindjárt magadban keresd a hibát! Sajnos tanáccsal nem tudok szolgálni, mert én még nem csináltam!!
Marcsi esetleg valami ötlet??
Üdv: Andy