Sziasztok!
Fuuu de jo hosszu volt ez a hetvege!!! Vegigjartuk a csaladot, de mar jo hogy vege.
A babakelengyenk lassan bovul, a kisagyat amit mar regen kineztunk, most hetvegen vesszuk meg, pelenkazo komoddal. A bp-i Brendon mellett (majdnem mellett) van egy egzotikus butorok boltja es ott talaltunk egy tok jo fenyokisagyat - ifjusagiva atalakithato es arban egesz jo. A neve CS1.
En allandoan bizonytalankodom nevadas tekinteteben, hihetetlen!
Nekem gorcseim nem voltak, de arra ebredek mindig, hogy nagyon faj az az oldalam amelyiken alszom. A baby mindig erdekes kidudorodasokat produkal a hasamon, nagyon titokzatos ez, hogy nem tudom, mije hol van csak úgy nagyjabol.
En vasat szedek (orvos irta fel) meg halolajat. Az Elevit elfogyott, a doki mondta hogy mar ne is szedjem.
Legzesfigyelot mi szeretnenk beszerezni, de baby orzot nem, mert ugyis hallom a lakasban ha sir a baba. Ami meg nagyobb beruhazas ilyen szerkentyukbol, es veszunk, az a parasito lesz. Tud valaki javasolni jot ami megfelelo arban van? A brendonban van most kupon akcioban (Anyak lapja) 30-ert egy Boneco ultrasonic 5 l-es (
http://www.brendon.hu/campaign/viewer.a ... tid=115631), ami mashol is ennyi most akcioban, de a brendonban jovairjak a tagsagin es le lehet vasarolni.
Diverse,
a Te korhazadban nincs fajdalomcsillapitas?
vigyazz Magadra, es ne legyen lelkiismeret furdalasod a Ricsi miatt, valoban fontos hogy a kislanyod a hasadban jol erezze magat, es biztonsagban legyen. Tudjatok mar, mi lesz a neve?
A kolbifesztival lassan kinovi magat, csak sodort a tomeg es nem lattunk semmit.. Azert, a kolbik finomak voltak (parat megkostoltunk).
Domidina,
nekem is magas a pulzusom, allandoan melegem van, - szegeny ferjem zokniban alszik mert ejszakara kikapcsoljuk a futest a vedono azt mondta, hogy ez nem gond.
Konyvajanlo: Ina May Gaskin: Utmutato a szuleshez
Van egy masik konyv amit elkezdtem olvasni, - Gina Ford: Kiegyensulyozott Babak es Nyugodt Mamak kezikonyve olvasta valaki? Kivancsi lennek a velemenyere, mert ilyeneket ir benne, hogy a gyereket a kezdetektol a sajat kis szobajaban altassuk, mert utolag nehezen fog atszokni egy masik szobaba/kornyezetbe (hat en ezt nem biztos hogy meg tudom tenni), a babakocsi vasarlasnal azt javasolja, hogy probaljuk ki a boltban: osszecsukni, tologatni, felrakni egy polcra (mar amennyire varandosan ezt megtehetjuk) legyen benne eros biztonsagi ov ami megfogja a babat a vallan es a derekan, legyen hozza esovedo, de arrol nem szol hogy vizszintes legyen a fekves vagy ne.
Tovabbi kerdes:
Januar vegen megszunik a munkaviszonyom. Van hasonlo helyzetben valaki? A tb-t most magan uton kell ugye fizetni? Ha valaki tud bovebb infot, nagyon megkoszonnem!
Sziasztok!
Csilla