húúúú, de sokat kellett olvasni, fogadjunk, hogy mire írnék is, Fanni felébred...
újra ezerrel dübörög a topik, és ez az újaknak is köszönhető!!!
Szilviknek nagyon boldog névnapot!!!
Benianyu
pü ment!
Ayse
Gratulálok Lilihez, egy angyal!!!
And
hasonlóan Jucihoz, én is nevetgéltem, persze közben pironkodtam is, mert valószínűleg megőrülnék, ha Fanni is ezt csinálná, de egyrészt a vetkőzősó szó nagyon tetszett, másrészt rögtön el is képzeltem!
jaj, semmire nem emlékszem...
Maresz
még nem, szólni fogok...
most épp arra várunk, hogy az emberünk befejezze a tetőtéri szobát, amit szept. 16-i határidőre vállalt...
Annamami
szépek vagytok, mint mindig!
Juci
Hurrá, hogy minden ok a csajjal! és hogy neked is jobb egy kicsit!
Rita
Bencéd tényleg nagyon huncut külsővel rendelkezik!
mi a változatosság kedvéért betegek vagyunk...
asszem ez a márton napi mulatság mégsem volt a legjobb ötletem, ugyanis valószínűleg ott fázhatott meg Fanni.. taknyi viszont lázas is!!
és hab a tortán, hogy bár október óta nyúzom apát a téli gumi miatt, ennek ellenére még mindig nyári gumi van a kocsimon, mert még nem lettem annyira ideges, hogy elintézzem, és hát nálunk még mindig van hó, úgyhogy nyári gumival a közlekedés halott ügy, így orvoshoz sem tudom vinni... ha úgy látom, hogy kezelhetetlen a dolog, kihívom az orvost... hátha ő fel tud jönni ide...
szerintetek miért lázas??? mert amúgy szimpla náthának tűnik... lehet, hogy még az előző nyoma? az sem volt régen...
ja, már nem tudom, ki kérdezte, de naptár ügyben szólok, hogy Mske tavaly a
www.foto.hu -n csinálta a naptárát Nyusziról!
nem ébredt fel!!!
elvesztettem a fogadást.
ja, Anikó
ti is nagyon szépek vagytok, a markolóról nekem is rögtön Ayse ugrott be!
Már én is úgy várom az új bébiket!!! én sem vennék ajándékot, ha ezt ajándékoznám a családnak!
na jó, kivéve Fanninak...
Karácsonyi menü témát is nyithatnánk!
csinálnék valami finomat, ugyanis én nem nagyon szoktam főzni karácsonykor, mert mindig vendégségbe megyünk, de ha véletlenül összejönne az új lakásban a karácsonyozás
, akkor lehet, hogy nálunk lesz a parti, úgyhogy felköthetem a gatyámat!
ha majd eszembe jut, hogy még mit akartam írni, jövök!