Sziasztok!
Egy kicsit én is eltüntem, de mostanába nem nagyon volt időm írni.
Én 11 hetesen és 4 naposan voltam az UH-n, de akkor nem tudták megmérni a tarkóredőt, így a multhét hétfőn újra kellett mennem, akkor volt pont 13 hetes. 2mm-es volt a redő, úgyhogy minden rendben, és hüvelyi uh-n mikor nézte 79mm-es volt! Aztán megmérte a hasi uh-val is, úgy pont 70mm. Egy óriás! Fotót azért nem rakok föl rola, mert nem túl jól sikerült, ráadásul pont szembe van és olyan kis ufófejű
Viszont kaptam rola dvd-t, azon nagyon jól látszik. Olyan helyes! Csak egy lusta dög, mert nem akarta magát produkálni, épp aludt, és mikor meglökdöste a pocakom a doki, hogy mozogjon, akkor is csak rugott kettőt a lábával, és aludt tovább. Gondolta legalább most hagyjatok még aludni, ne szekáljatok!
Képzeljétek el, még nem híztam. Az első két hónap alatt lefogytam 2 kilót, azota 1 visszajött, de azon kívül egy deka sem.
Holnap negyek dokihoz, kíváncsi vagyok mit mond, a jövő héten pedig AFP-re. És ha annak megvan az eredménye, megyek az istenhegyi útra a gén diagnosztikai klinikára biztos ami biztos!
Majd írjatok, hogy mi újság, most már remálem án is sűrűbben jövök! Ja! És találtam egy nagyon jó kismama boltot a baross u.-ban, a VIII. ker.-be, ha jol emlékszem a 21-es szám, az a neve, hogy maternelle, és nagyon jó cuccok vannak egyész jó áron!
puszi