Szasztok csajok!
Végre, 100. oldal, Szilbee, most már nyugodt szívvel mehetsz szülni!
Először is: mizu a kórházasokkal? Ditke, sikerült kijutnotok? Szamóca, Mátéval ma voltatok Pesten, ugyi? Rendben volt minden???
Erika, az a baj, a krampusz egyértelműen a rossz gyerekekhez kapcsolódik, ő osztogatja a virgácsokat... Szerntem mesélj neki ijesztő alakjáról, aztán ha megérkezik, erősítsd meg Brigit, hogy neki nem jár virgács, és nem bántja a krampusz, simogassa meg, meg esetleg a Brigi kínálja meg teával, vagy csokival, vagy ilyesmi. Vagyis közelíthessen felé... De ez lehet hülyeség...
Katlina, sztem is ráér még a túró és társai... van annyi kajcsi, ami kevésbé allergizál.
Ildi, jót nevettem a storyn, de nem kárörvendésből!!! Aranyos lehettél, ahogy magyarázod a szitut! Meg jó dolog, hogy ha én lettem volna, megszólítottál volna!
Szilbee! Aztaaaaaaa
Nagyon nagy a pocid!!!
Ditke! Igen, van légzésfigyelőnk, így azért nyugodtabb vagyok, főleg, hogy Szabi nagy hasonalvó. PErsze így is sokszor ránézek éjszaka is...
Évi, hát Ivett heylében én is hazavágynék!! Nem semmi, amikről írtál!
Szilbee! Hogy lehet megcsinálni, hogy ne a képet tegyem fel, csak a linket, ahonnan meg lehet nyitni? És hogyan nevezem át??? Bocsi, tudod.. nem vok egy nagy infózseni...
nagyon jók a képek! HOyg én meg mennyit öregedtem 2 év alatt...
Ja, és jönnek Szabi fogai!! Most már érezni és látni is lehet egyértelműen!!