Sziasztok!
Hú,engem nagyon elkapott a munka gépezete, megjártam Németországot, Szerbiát, Angliát, most itt vagyok Pesten 2 napig, de már holnap megyek Mátészalkára. Jack most is ott van, ha nem vagyok anyukám vigyáz rá, és nagyon jól viseli szerencsére (koppkoppkopp), élvezi a vidéki életet. Én nem igazán élvezem ezt a rohanást-stresszt, de muszáj dolgozni,remélem később könnyebb lesz.
Jack elkezdett mondogatni néhány értelmes szóösszetételt, persze azt, hogy anya, vagy daddy még tobábbra sem hajlandómondani, hanem azt, hogy "elment az autó" és "zárd be" - de hogy miért ezeket ragadta ki
.
Ayse, de jó, hogy Lilinek ilyen jól megy a suli, tényleg büszke lehetsz rá, olyan okos kislány. Örülök, hogy a balettban is sikerélménye van, lehet, hogy a Bella Ballerina is segítette
.
Timi, itt kuncogok magamban mert megjelent előttem a biliző cini képe
. Ti már ebben is előrébb jártok, nálunk még nem bilizik a nyuszi Jack naponta többször pelenkázza
.
Réka, annyira jó nézegetni a képeket Rólatok. Borcsa baba igazán jól alszik, Jack még féléves korában sem aludt 3 órahosszánál többet egyhuzamban.
Panna, szívből gratulálok, most számolgatom,hogy lehet, hogy nyáron amikor találkoztunk a játszón, már megfogant a manócska.
Mikor jöttök haza? Vagy már itthon is vagy?
Márti, el sem hiszem, hogy már Te is is finishben vagy. Kíváncsi vagyok, a végén melyik név mellett döntöttök majd.
Bendegúz meggyógyult már?
Jacknek is beadattam a prevenart, ott anyukáméknál kijött az egyik ismerős doktornéni, nem is volt olyan nagy sírás amilyenre számítottam.
Kriszta, le a kalappal a Thomasos tortád előtt, nagyon ügyes vagy.
Most ennyire emlékszem, pedig amikor be-be kukkantok, annyi hozzáfűznivalóm van az írásaitokhoz, de idő híján csak gondolatban reagálok
.