Új privát üzeneted érkezett!

Szia Gabibi!

Tök jó! Nálatok öröm a mosás is.

Szia

ARIVIRÁG HOL VAGY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Curse!
Milyen volt a tücsök zene?Hogy éreztétek magatokat?Voltak fél év körüli babák?Piszkálja azért a csőrőm,ez a dolog :wink:

Kép

Gabi
gabibi

Arivirág! Én is hiányolak,mert megnéztem a térképen ,hogy hol van a primatorna és 5percre kb tölünk gyalog.Szóval engem tuti érdekelne :wink:

Kép

Gabi
gabibi

Na ma csak magammal levelezek :?: :shock: :shock: :shock: :lol:

Kép

Gabi
gabibi

Sziasztok!

De jók ezek a képek a gyerekekről!!!
Imádom nézni őket!!

Bocsi, kicsit eltűntem, csak egész napot Pesten töltöttünk!

Tücsök zenére Én is nagyon kíváncsi vagyok!!!!

Majd Én is megnézem hol van ez a Prímatorna, tőlünk mennyire messze!
Nem a vasut környékén van?
arivirág

Szia Arivirág!

Örülök hogy itt vagy.

Gabibi
Van aki vigyázz a babádra, ha mennél tornázni?

Sziasztok
Vendég

Arivirág! Ha jól néztem a térképet(persze nőből vagyok :lol: ) akkor a kis spártól nem messze.Te merre laksz?

Judit! Ő a nagymamám(meg én) Ő szokott a kicsire vigyázni.Csak 1-2 órára szoktam rá hagyni nagy ritkán,de akkor most esetleg többet.Bár vele még nem beszéltem meg :wink: :lol:
Kép

Kép

Gabi
gabibi

Szia Gabibi!

Az jo ha van segitséged, nekem is van.

Mit csináljak a vonalzos kodjaimmal? Segits!!!!!![/url]
Vendég

Sziasztok!

Csak probálkozom!
Vendég

gabibi, nagyon jól nézzel ki a képen, hol van itt súlyfelesleg?
arivirág

Judit!
Nekem is a mimi írása segített a vonalzon szerintem kérdezd é
őt.
Arivirág! az a kép terhesség elött készült és már akkor is volt csípőm,ha jól megnézed.Most 110 :!: :!: :!: :shock: :shock: :shock: A csípő kerületem,mert csak ott maradt az 5kg felesleg és igy nagyon ormótlan az alakom.Azt kéne letornáznom. :evil: :evil:

Kép

Gabi
gabibi

Na, Én is megnéztem a térképet és ez tényleg ott van a Spar közelében, Tölünk sincs messze autóval 5perc!
Nekem csak a délutáni tornák lennének jók, neked?
arivirág

Hétfő,csüt 17,30 :?: Az nekem is jó

Kép

Gabi
gabibi

Sziasztok!

Anett vagyok, a kisfiam Bence 1,5 éves. Mi most szeptemberben költöztünk Érdre Mosonmagyaróvárról. Már kezdjük felfedezni a környéket, de errefelé nincsenek nagyon ismerőseink. Örülök, hogy így Rátok találtam, jó lenne beszélgetni néha környékbeli anyukákkal, na meg tanácsot kérni, hogy mit merre találunk!! :lol:
Kicsit beleolvasgattam az eddigi levelezéseitekbe, nagyon jól összebarátkozott kis csapatnak tűntök! Remélem nem gond, hogy csatlakoztam!!! :roll:

Kép
Kép
anett_

Szia Anett!

Jo, hogy ránk találtál! Merre felé laksz? Nagyon örülünk ha valaki csatlakozik hozzánk.

Gabibi és Arivirág!

A torna a kinaihoz van közelebb, egy üveg épület.

Sziasztok
Vendég

Nekem sose lessz vonalzóm!
Vendég

Szia Anett!
Persze csatlakozzzzzz!Nekem sincs nagyon kisgyerekes ismerösőm azért örültem én is ennek a cspatnak :lol:
Merre laktok központ,parkváros....?

Kép

Gabi
gabibi

Sikerült!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mi lenne velem férj nélkül!

Sziasztok
Vendég

Sziasztok!

Azt nem tudom, hogy mi a neve ennek a városrésznek. Pál utcában lakunk. Egyelőre ez még csak albérlet, de nekem nagyon tetszik. Szeretünk itt lakni, bár néha még van egy kis honvágyam. Nekem az egész családom Mosonmagyaróváron van, úgyhogy elég messzire kerültünk tőlük!

Kép
Kép
anett_

Sziasztok,

Na ma megint jó későn sikerült jelentkeznem :(

Nagyon köszönöm a jókívánságokat a csajom nevében, átadtam neki :D
Torta egyébként tényleg nagyon finom. Képzeljétek el (én már csak ilyen édesség perverz vagyok és imádom a marcipánt :lol: ), h a macska lábfejei, fülei és a farka tömény marcipán :lol: szóval tényleg nagyon nyami :lol:

Tücsök zenére sajnos nem értünk oda időben :( Sikerült időben felkelni meg elindulni, de még nem vagyok százas itt Érden és mire megtaláltam, már 10:10 volt és nem volt pofám bemenni, inkább hazajöttünk. De jövő héten tutira megyünk, most már tudom hogy hova kell menni. Bár nem igazán értem, h a Szepesi honlapján miért nincsen fent az, h az okmányirodához van közel és a polgármesteri hivatal utcájában van. Magában az utca nevek nem mondanak semmit.

Időközben sikerült egy picit visszaolvasnom is és a képeket is megnézni. Minden baba és gyerkőc édes és Gabibi nekem is az jutott eszembe a képet nézve rólad, mint Arivirágnak :wink:

Primatornát én nagyon szerettem régen, tényleg hatásos volt és megmozgatott olyan izmokat is, amiknek a létezéséről eddig nem is tudtam :lol: Én is szívesen kezdenék már vmit magammal, de még mindig nagyon bizonytalan vagyok, h lehet-e már. Mindig a méhsüllyedéssel ijesztgetnek :roll: Bár a primatorna nem annyira ugrabugrálos, viszont kemény izomerősítés. Na, nem tudom. Az biztos, h vmit kéne csinálni, mert még rajtam is itt feszít +5 kiló és most már egyre jobban zavar :roll:

Kép Kép
curse

Sziasztok!

Curse, Te már jártál prímatornára?
Az jó lenne ha Te is csatlakoznál hozzánk!

Judit gratula a vonalzódhoz!

Anett, üdv köztünk!
Ha van kedves rakjál fel nekünk Bencéről képet :wink: !
Nekem is sokszor van honvágyam, mert Én meg Pécsről jöttem ide Érdere lakni, és a család meg a barátok mint Pécsen vannak! :?
arivirág

Ja akkor tudom melyik az az épület.Háááát?!
Curse én is azt mondom,hogy gyere te is tornára!!!!Miért ijeszgetnek méhsüllyedéssel?
Judit nagyon ügyi vagy :lol: Az én férjem elöbb felépít egy házat mint,hogy a számitógépen egy billentyút lenyomjon :lol:

Kép

Gabi
gabibi

Kicsit megkésve :oops:

Kép
arivirág

Sziasztok csajok!

Gabibi
A képeddel kapcsolatban: én azt hittem hogy valamelyik rokonod van léfényképezve az anyukáddal. Olyan képet festettél le magadrol hogy te duci vagy. Jol nézel ki!

Mimi
Köszi ,hogy nekem is tudtál segiteni a vonalzo elkészitésében. Csak vissza kellett mennem pár oldalt. Jelentkezz!

Anett
Azt a réssz ahol laksz ugy hivják, hogy postástelep. Rakjál fel létci képet a kisfiadrol.

Arivirág
Azért csak a Robikárol csináltam vonalzot mert a lányom azt mondta, hogy rola ne mert gyerekes. Ha lenne az összesről minden hozzászolásom után uj oldalt kezdenénk.

:lol:

Curse
Gyere sűrűbben. Ha kétejeid vannak a tornárol szerintem ott bisztos megtudják mondani hogy kinek nem ajánlják.

Sziasztok
Vendég

Sziasztok!
Itt vagyok :D
Tegnap 13h-ra vittem a kutyánkat kozmetikushoz,utána elmentünk anyumékhoz Budaörsre,és csak este jöttünk haza.A Szabi tök jól érezte magát.Bár nem aludt délben,és jó fáradt volt de,a hugom lányaival olyan jót játszott.A hugom legkisebb lánya júliusban volt 1éves.Tünemény egy kiscsaj.Be nem áll a szája,folyamatosan löki a rizsát.Persze értelmeset még nem mond,csak hablatyol de,azt egyhuzamban :D
A Szabival jól szétpakolták anyum üzletét,nem gyöztük utánuk pakolna a mütyűröket.

Ma meg mennem kell a postára.Már megint eltünt egy csomagunk,ez már a második 2hónapon belül.Nevetséges!!De az a röhej,hogy el sem ér Érdig,valószínü még a Budaörsi elosztóben el lopják a csomagot.És persze mind gyerekjáték.Felháborító na!
Utána meg megyek a biztosítóhoz,mert a párom autójára kicsit húzós a kötelező.Kb 5000ft al olcsobb ott ahol az én biztosításom van,mint ahol jelenleg van az autója.

Curse!Szerintem már nyugodtan tornázhatsz.Én nem egy anyukát ismerek,aki a szülés után 1-2hónappal már aktívan lovagolt.Azért ez megeröltetőbb sport mint a torna,és nem hogy ártana,inkább használ.

És Anett én is üdvözöllek köztünk!
Jól messzíre sikerült költöznötök.Nekem tuti honvágyam lenne.De én már csak ilyen vagyok.Ha nyaralni megyünk,nekem 3nap után akkor is honvágyam van.Pedig tudom,hogy az csak nyaralás,és nemsokára véget ér. :D

mimi12

Sziasztok!

Jo hogy Mimi irt a postárol, a nagyposta odaköltözött a Top Shop melletti narancssárga épület aljába!

Sziasztok
Vendég

[quote="halmai judit"]S írta:halmai juditziasztok!

Jo hogy Mimi irt a postárol, a nagyposta odaköltözött a Top Shop melletti narancssárga épület aljába!

Sziasztok

Nem mondod??
Nekem az 1-es postára kell mennem,mert ott veszik fel az adatokat.Akkor most hová menjek??A Top shop melé?Na jobb ha megnézem a levelet amit küldtek

mimi12

Mimi

Nézzél utána, és értesits minket is ha már a régi egyáltalán nem üzemel!
Vendég

Sziasztok! Judit én a ti 50kg körüli súlyotokra reagáltam igy.Na meg ahigy már írtam az szülés elötti kép.Most se vagyok dagi,csak a csípőmőn van az összes súlyfelesleg és nagyon gáz,hogy 110 a csípókerületem. :evil:
Nem tudom mi van de nagyon felvagyok dobódva.Tiszta energia bombának érzem ma magamat :lol: Már voltam a t-mobilba,ékszerésznél,kinaiba,plusszba.Mindjárt nekiállok főzni stb.Lekopogom,de nagyon jó napom van ma :lol: :lol:

Kép

Gabi
gabibi

gabibi:

Kép
arivirág

Szia Arivirág!

Ma csak képekben beszélsz?
Vendég

[quote="halmai judit"]M írta:halmai juditimi

Nézzél utána, és értesits minket is ha már a régi egyáltalán nem üzemel!

Ne megjártam a postát.A régi posta már nem üzemel,be van zárva.
De az új posta nem sárga :D
Az inkább valami nagyon erős pirosas narancsos szinü.
Amúgy meg még kicsit káosz van.Kb 40percet vártam,hogy aláírjak egy papírt :?
De viszont hatalmas az új posta,és rengeteg ember dolgozik,és iszonyat sokan voltak.Sorszámra hívnak az ablakokhoz,és tele van asztalokkal és székekkel.
Mondjuk én amiatt mentem,hogy megint eltünt egy csomagunk.Ilyenkor a feladónak kell bemennia oda ahol feladta,és jegyzőkönyvet veteni,majd azt nekem itt alá kellet írni,hogy tényleg nem kaptuk meg.
Hát a nő akihez kellett mennem,sehol nem volt.40perc után hívtak mást.Ááá na mindegy,a SZabival kész élvezet volt a várakozás.

mimi12

Szia mimi!

Narancssárgát irtam, de legalább felkészültél és nem ért váratlanul a zárt posta. Sajnálak, meg a picurt is hogy ilyen sokat kellett várnotok.

Remélem olvastátok lányok!

Sziasztok
Vendég

[quote="halmai judit"]S írta:halmai juditzia mimi!

Narancssárgát irtam, de legalább felkészültél és nem ért váratlanul a zárt posta. Sajnálak, meg a picurt is hogy ilyen sokat kellett várnotok.

Remélem olvastátok lányok!

Sziasztok

Ja nekem csak a sárga maradt meg :D
De mindegy,nagyon rikító ez a lényeg,szóval eltéveszteni sem lehet. :D
És egy infó.Ha autóval mentek akkor ha szembe álltok a postávan,jobkéz felöl a kis utcábol van a parkolóház bejárata.Én nem találtam meg,így a Stop Shop parkolójában álltam meg.De megkérdeztem és felvilágosítottak.Van ám kb 25 parkolóhelyük :?
Ez tök szupi,kb 60ember volt bent a postán :D

mimi12

Sziasztok!

Megcsináltam ezt is!
Vendég

Judit, Te a vonalzó készítésbe jöttél bele, Én meg a kép beszédbe! :D :D :D :D

Kép
arivirág

Sziasztok!

Ő Bence. Ez a kép 1-2 hónapja készült. Sajnos most nem tudok újabbat felrakni, mert a képek a másik gépen vannak, az pedig valamiért most nem igazán akar működni!! :?

Kép

Kép
Kép
anett_

Sziasztok!

Anett, nagyon szép a kisfiad!
Nekem a keresztfiamat hívják Bencének! :D
Majdnem egy idősek a gyerekink, csak két hónap van köztük!
arivirág

Judit, képzeld a tánc suliban, most azt találták ki, hogy majd ezentúl annyit kell fizetni amennyiszer visszük a gyereket!
Ez így azért már elfogadható, ugyhogy egyenlőre maradunk a fruttinál!
Néztem, hogy a Műv Házban van táncszínház, oda is lehet menni ilyen kicsiknek, de így most marad a Frutti még!

Kép
arivirág

Sziasztok!

Anett!
Igazi kis vagány a kisfiad. Ügy is viselkedik?

Arivirág!
Az jo! Vasárnap fellép a lány a Camponába, nem jöttök el?

Sziasztok
Vendég

Sziasztok,

Na úgy néz ki vasárnapig nem nagyon tudok jönni, mert készülök ezerrel a bulira. Takarítás, főzés, egyéb házimunkák :evil:

Judit,
Sajnos nekünk a buli miatt ugrott a Campona :(

Anett,
Én meg elfelejtettelek téged üdvözölni tegnap előtt :oops: Örülök, h te is csatlakoztál és nagyon édes a fiad, nekem is a vagányság ugrott be róla :D

Gabi,
A műv ház gyakorlatiag a polgármesteri hivatal mellett van közvetlenül. Ugyan a műv ház a 9 szám alatt van, ennek ellenére a polgármesteri hivatalon meg a 3-as szám. Hogy hova tűnt két szám? Többek közt ez is megtévesztett :evil: Mindegy legközelebb már tudom, h hova kell menni.

Arivirág,
Igen, de nem jártam el, hanem itthon nyomtam a primatornát. Régen a szív tévén (amikor még létezett ez a csatorna) mindennap volt és felvettem őket.
Eljárni nem tudom mennyire sikerülne, mert nincs kire bízni Adélt, apa meg jó esetben 7-8 körül ér haza :(

Mimi,
Ez a postai mizéria :evil: :roll: Míg mi csepelünk laktunk soha semmi bajom nem volt a postai szolgáltatással, de mióta itt vagyun Érden, egyfolytában problémák vannak. Vagy az tűnik el, amit feladok, vagy ami nekem jönne meg :roll:
Hú, azért az elég meredek számomra, h mások már ilyen korán elkezdik a testmozgást :shock: Biztos csak én vagyok para, de nekem se a nőgyógyóm, sem pedig a házidokim nem javasolta a szülés után. Engem meg könnyű beparáztatni, mert szeretnék majd tesót és nem szeretném megint h végig idegeskedjem a pocakosságomat, meg persze azt sem szeretném, h testileg is vmi probléma legyen :?

Ez most lehet, h hülye kérdés, de Érden van pl. piac??

Kép Kép
curse

Szia Curse!

Igen van piac, minden szombaton. A rendőrség utcájába ha végigmész az uton ott van. Fizetni kell a parkolásért és jo nagy a piac, csak győzzed végignézni. Én csak nyáron megyek, mert ott a világvégén mindig nagyon hideg van és a szél is fuj. Én is felvettem pár részt a Primatornából. Jo bulizást!

Szia
Vendég

Na akkor lehet nekem is korai lenne a torna,nekem csak fél éves a béb :shock: Ha nem erőltetem meg magam akkor mehet nem :roll: :?:
Judit tök jó,hogy feltetted a karáconyi vonalzót.Igaz most beparáztam,hogy cak 39 nap,mert én abból csak 6 napot tudok igazán a vásárlásra száni,mert a férjem annyit van itthon(Ő a sofőr).És közbe még van az én szülinapom meg a nagymamámé amit nagyon megakarok ünnepelni mert 70 éves lesz. :lol:
Anett! Igaza van a Juditnak kis vagány a képen a kisfiad,nagyon aranyos.

Jaj ma megyek pestre vérvételre.Nem szeretem a tűt,írtózok töle :evil:
Sziasztok!

Kép

Gabi
gabibi

Curse!
Én a Szabi elött hetente 2x úsztam,és kb 4-6 órát lovagoltam.
Hidd el a testmozgás csak segít akár a szülés lefolyásában is.
Bár a szülés után 2-3hónappal én sem tartom normálisnak,ha valaki aktívan sportol.Azért hagyjuk a szervezetünket kicsit regenerálódni.
De szüés után 1évvel,nyugodtan lehet már tornázni.
Sőt szerintem Gabi,te is tornázhatsz már nyugodtan.

Csajok,ha jól tudom,piac van kedden is.
Mi is szoktunk menni,én pl a mosószert is ott veszem.Mert olcsobb jóval,és osztrák.
No meg,vettem ott fincsi házisajtot is,meg növényeket,és a ruhákbol is van választék.
No meg én imádok piacra járni :D

mimi12

gabibi Mért Pestre mész vérvételre?
Mért nem Érdre?
arivirág

Sziasztok!

Végre van időm egy kicsit netezni, Bence játszóházban van, és csak fél 2 körül megyek érte.
Szóval azt mondjátok, hogy Bence vagánynak tűnik?! Nem tudom...
Szerintem nem elevenebb a vele egykorú gyerekeknél, bár tény, hogy nagy huncut és tele van energiával!(Amiért néha irigyelem is!! :D :D

Arivirág,
A Te lányod már táncolni jár?? Nagyon édes lehet!! Úgy szeretem nézni az olyan fellépéseket, ahol ilyen kisgyerekek táncolnak, nagyon tündériek!!

Olvastam, hogy mentek majd tornázni! De jó nektek, hogy rá tudjátok magatokat venni erre! Nekem egyszerűen nem megy, pedig rám férne!!! :roll: :roll: :roll:

Egyébként Ti mivel foglalkoztatok a baba előtt? - Ha szabad ilyet kérdeznem -
Én egy multicég számviteli osztályán voltam könyvelő, ahova elvileg vissza is mehetnék, csak így, hogy elköltöztünk, majd itt a környéken kell valamit keresnem. Bár ez még odébb van... Egyelőre nagyon élvezem itthon a babázást!! És még az is lehet, hogy előbb még lesz egy kistesó!

Kép
Kép
anett_

Kép

Kép
arivirág

Sziasztok!

Arivirág!
A picur nagyon vicces a sapiban, a nagylány meg nagyon felnőttes a képeken.
Volt ma nálam a barátnőm, és a lányát aki elsős baletra iratta Téténybe. Minden pénteken van 5-6-ig. 3500ft.

Mimi!
Tényleg van kedden is, csak az kicsi. Mondjuk kisgyerekkel jobb is.

Anett!
Én főállásu anyuka voltam a kisfiam születése elött. Akkor töltötte be a nagyfiam a 18.at és már megvolt az uj munkahelyem, nagyon vágytam már emberek közé. Akkor derült ki, hogy nekem az elét csak az anyaságot osztotta ki feladatul. Boldog is voltam meg nem is.

Gabibi!
Boldog szülinapot a nagyidnak! Nagy a család sok embernek kell vásárolnod? A férjed sokat van távol? Az enyém minden 3.nap 24-be van szolgálatba, mert Törökbálinton tűzoltó.

Sziasztok
Vendég

Judit, tud ám vigyorogni is az Én nagy lányom!

Kép

Jó lenne megnézni a lányod a Camponában, még nem tudom, hogy mi lesz a programunk vasárnapra, de ha úgy alakul majd elmegyünk!

Igen, táncol a lányom, most ő a legkisebb acsapatban!
Én titkárnőként dolgoztam egy BT-nél!
arivirág

Anett még azt akartam kérdezni, hol van játszóházba Bence?
Itt Érden?
arivirág

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?