Anikó, tehetnél fel gyakrabban is képeket, olyan szépek vagytok!!! ez azbutolsó előtti, amin Balázzsal vagy, hát tényleg nagyon szép!!
Viki!
a 130/90-ből a 90 a határérték. pont most mértek nekem is ennyit, vagy talán 135/90-et, és én ma éreztem is, hogy mintha kicsit kezdene dagadni a lábam. nem néztem utána, de nekem úgy rémlik, hogy az is számít, hogy mennyi szokott lenni a vérnyomid, mert ha mindig tök alacsony, akkor egy normál érték is már magasnak számíthat. na nem idegesíteni akarlak, sztem egyelőre semmi ok az aggodalomra. amit tenni tudsz, hogy ne sózd a kajáidat!
cukorterhelés kapcsán a korrekt a cukros lötty itatás, az meg sztem hülyeség, hogy már előző nap ne egyen az ember cukrosat. ha jó a cukorháztartás, akkor ha csokin élsz előző nap, akkor is normális lesz a cukrod.
ha van lehetőséged, méregesd a vérnyomásodat, de ha nincs, akkor meg ne idegesítsd magad, mert az tuti feljebb viszi
igazatok van karácsonyi ajándék ügyben, hogy nem kell sok a gyereknek, de én képtelen vagyok visszafogni a családot, pláne ember nélkül, mert szerinte ilyet nem lehet csinálni. úgyhogy annyit próbálok tenni, hogy kitalálok lehetőségeket. csak már tényleg annyi minden van,. hogy nem tudom mit
bölcsis nő: csak azért írtam le, mert felháborodtam, nincs mit rajta érteni, primitívség a köbön. nem tudom, hogy más kerületben is jártam volne-e így... egyébként nem magával az abortusszal van bajom, bár máshogy állok a kérdéshez, amióta anya vagyok, hanem mindig megrökönyödök, amikor azt látom, hogy bárki vállalhat gyereket
Évi! látszik, hogy te már aktív dolgozó nő vagy, gyorsan dolgozol
köszi a közbenjárást.
Benianyu, neked is, hogy bevállaltad a táblát.
most akkor mit kell csinálni?
ma, amikor apa hazajött, próbáltunk megbeszélni gyorsan egy pár dolgot, erre az Eszti többször ránk szólt:
Apa, ne beszélgess anyával!
igaza van, azt az egy órát szánjuk rá
kesztyű: én még talán szeptemberben vettem az Esztinek, van egy kötött és van vízhatlan is, de a kötöttben jobban tud fogni, ma az volt rajta, és szépen bele tudja dugni a hüvelykujját is a helyére.
a bölcsi miatt át kell gondolnom a ruhatárat, kell még egy vízhatlan gatya meg plusz harisnya is. és ezt a fránya bélelt cipőt mi sem tudtuk eddig lebonyolítani, pedig vagy 3x nekifutottunk. tud valaki olyat, ami bélelt, de nem magasszárú? mármint olyan térdaláérős nem jó, mert abban nem tud menni. bélelt bakancs kellene, de abból csak az elefantennek láttam egy példányát, amit tavaly is kapott, de abba valahogy alig tudtam belepréselni a lábát a rüsztjénél. ja, és a böülcsi miatt a tépőzár előnyben (meg egyébként is egyedül szeret már bíbelődni az öltözködéssel)
Ayse, gratulálunk Lilinek! vagy neked?
valahogy nem vagyok meglepve