Sziasztok, Lányok!
De jó, hogy így felélénkült ez a topic! Ildi, gratulálok Anikóhoz, nagyon klassz lehet újra babázni! Szülés milyen volt? Írtál róla valahol a Babaneten?
Móni, de jó hallani rólad! Légyszi írd meg az emil címed, mert én az összes privát emil címemet elhagytam. Az én céges címem ugyanaz maradt, mint régen, viszont az ivillage-es megszûnt, helyette még a
Kovacs.Kriszta@freestart.hu-ra lehet írni nekem, de azt a mailboxom ritkábban nézem. Nem családi házba költöztünk, hanem egy új építésû társasházi lakásba(nappali+3 kis szoba), amihez kizárólagos kerthasználat is tartozik, de azért nagyon szuper az egész, Csillaghegyen van, HÉV-tõl 10 perc sétára, jó a levegõ (Astoriához képest fõleg), csend van (lásd elõzõ zárójel), csiripelnek a madarak, és ki lehet ülni a teraszra vagy a kertbe. Dolgozni a régi cégemhez mentem vissza, de nem fogadtak szívesen, úgyhogy van esély rá, hogy a kötelezõ egy hónap után repülök, így aztán lázasan kutatok valami jó kis bankkártyás állás után. (Sajnos kisgyerekesek után nem kapkodnak) Pénzszûke is közrejátszik, jó nagy hitelt vettünk fel, szóval, tudod...
Ági! Legkisebb Domi fiam nemrég múlt 2 éves, úgyhogy jól elszaladt az idõ. Képet sajnos most nem tudok feltenni, mert már nincs szkennerem a cégnél, de azért majd igyekszem kitalálni valamit.
Judóról tud valaki valamit?
Mindenkit puszilok!
Krisztina