Új privát üzeneted érkezett!

Dóra!

Gratulálunk!!!!!!! Sok egészséget és boldogságot kívánunk!

Kép

Kép
nyhk

Dóri,
micsoda hír! Óriási gratuláció Nektek, sok-sok tejcsit és jó egészséget kívánok! Ez ám az időzítés...

Bepa,
nagyon szívesen, örülök, hogy segíthettem, remélem jó lesz!

Roz,
sajnálom Nikit és az orvosok hozzáállását! És hogy van azóta Niki? Hogy érzi magát?

Lina,
hajrá kistesó ügyben, remélem most összejött :lol: .

Ser,
már írták a lányok, hogy fél négytől van Aprók tánca, remélem el tudtok jönni.

Lili,
mikorra szeretnéd Botit? Szurkolunk!!!
balim

Cukker,
tegnap én voltam Marcival focin, láttam párodat. Bence olyan ügyes, meg a többiek is persze. Nem ismerünk Lalát, csak Ádámot (oviból) és egy kisfiút, aki szintén elég friss hús.

Pille,
gyere sűrűbben, ha tudsz (pont én mondom :roll: )...
balim

Sziasztok:

Dóráéknak hatalmas gratula,jó egészséget és sok boldogságot nekik!!! :D

Lili:
Hajrá :wink:
Igen csütörtökön lesz Mira szülinapja,de csak az oviban ünneplik akkor,mi hétvégén rendezünk bulit!

Évi:
Mi az hogy mit viszek az oviba?Ajándékot kell vinni?
Anyudnak boldog szülinapot holnapra!
Jó a csüt. 10óra(oviból visszafelé el is hozhatunk!?)

Geli:
Köszi az infót Dóráékról! :)
kazi

Kazi,
szerintem Évi arra gondolt, hogy ilyenkor szoktak bevinni az oviba anyukák tortát v. süteményt, egy kis üdítőt, és ezzel köszöntik meg az ovisok a kis ünnepeltet, énekelnek neki, miegymás. Nálunk is buli lesz hétvégén, Marcinak szombaton lesz a születésnapja, már a nyolcadik :shock: . Mi vasárnap ünneplünk :).
balim

Sziasztok!

Dora
hatalmas gratula nektek,minden szépet és jót kívánunk,anyudnak is sok boldog szülinapot,ez ám az ajándék!A súlya sem rossz,apám,remélem könnyű szülés volt.

Kazi
mi is vittünk tavaly tortát Anna szülinapjára a bölibe,felköszöntötték a gyerekek,naon élvezte.Kicsi tortát vittünk ám.

Roz
sajnálom hogy így lerázott titeket a dokinéni,ez gáz.Remélem Niki jól van.

Geli
te még éjjel festesz?Szobát alapozol?Nem rossz.De vigyázz magadra,nehogy valami baj legyenA szagokra is figyelj,mit lélegzel be!

Borsika
köszi ha szólsz,remélem akkor sokunkkal össze fogok ott futni.

Lina
kíváncsi leszek Lilire hogy fog tetszeni neki a korizás.Jaj,naon mennék korizni.

Estelle
tod mit?Egyszer élünk,nehogy má koplaljál.Majd lemegy.Ha kívánsz valamit edd meg,a babának arra van szüksége.

Lili
akkor te is határozz el egy napot mikor jöjjön ki Botika,remélem bejön neked is mint Dorának.Jaj de jó nemsoká te is babázhatsz! :lol:

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Lina

Tavaly a strandon volt. De én hallottam hoyg az idpén a főtéren akranak!

Kép
Kép
Kép
borsika33

Sziasztok!

Gratula Dórának és Andris babának!
Lili
add át neki holnap! De csak látogatóba menj, ne maradj ott, mert szombaton még szeretnék talizni veled! :lol:

Geli
Óvatosan azzal a festéssel!!!!!

Pille!
Azt hiszem TE írtad, hogy készíted a karácsonyi ajándékokat. Én nagy gondban vagyok(anyagi :? ), ezért én is erre gondoltam!
segítenél nekem, hogy Te miket készítesz?

Estelle!
Télleg ne koplajl, a baba úgyis akkorára nő, amekkorára gondolja! Ha Te meg megvonsz magadtól mindent, az neked lesz rossz! Nem véletlenül kívánja az ember szervezete épp-akkor-azt!!!
Én sem tudtam megállni, és zabáltam :oops: , de hamar le is mentek a kilók!!!

Lina!
Szurkoltam-szurkolok, hogy összejöjjön!

Hajny!
nem is tudtam, hogy tavaly is volt koripálya:(Rendes vagy műjégpálya volt?
Mondjuk el sem tudtam volna menni! De idén én is lekorizok pár mérföldet!
Majd ott csinálunk talit :wink: :?:

Kép
adrienn021

Hogy vagy Adri? MI volt tegnap? KÖszi, holnap még nem maradok bent, remélem. :D

Beszéltem Dórával. Gyors szülése volt, hajnali 5:15-kor repesztettek burkot, és 5:55-re megszületett Andris. A varrás viszont rossz volt neki nagyon. MOst még sajnos nem baba-mama szobában van, teltház van a frontok miatt, de hátha holnap.... ezért is szeretnék egy kicist várni. :roll:
De azt mondja Dóra, h. most még csak fekszik, mint egy darab fa, nagyon fáj neki alul. Remélem, hogy gyorsan gyógyul, és ha mellette lesz pici Andris, akkor elfelejti a fájdalmat.
birolili

Sziasztok!

Nem tudom hogy emlékeztek-e még ránk .
Sajna elég betegesen tellik ez a tanév kezdésünk, ennyit nem volt tavaly egész évben beteg Encsi mint eddig szeptember óta . Szeptembert töszös mandulával kezdtük utánna oktober elején Encsi skarlát utánna Domika skarlát és most megint Encsi skalátos. Annyira utálom már az egészet. Ilyenkor legyógyszerezve az összes gyerek , hogy ők legalább ne kapják el. Valaki volt már ilyen helyzetben hogy lehet ezt megakadályozni????

Dóra
Nagy-nagy gratula Andrishoz . Szép nagy baba lett.

Lili
Neked is itt az idő mindjárt , ne félj a két gyerekességtől , nem olyan vészes okosan meg lehet mindent oldani és Te nagyon ügyi vagy.

Kazi
Mirabellnek nagyon sok boldog szülinapot kivánokelőre is.

Balim
Marcinak is sok boldog szülinapot.

Cukker
Néztem az iwiw-es képeidet , nagyon jol nézel ki rajtuk.

Tavasszal mi is voltunk aprók táncán még Beáékkak , jo volna eljutni megint .

Kép
Kép
Kép
kecsone

Nagyon sok szeretettel gratulálok én is Dóráéknak!!! Nézzétek vissza a tegnapi írásomat! Én is megírtam! :D Sok-sok erőt a gyógyuláshoz Dórának! De Andristól úgyis meggyógyul azonnal! :)

Ok, köszi a támogatást mindenkitől az evéshez! :D Akkor eszem! De egyet megpróbálok betartani. 18 óra után már nem. :?

Lili- Mikor szeretnél szülni? Kinek lesz a családban születésnapja az elkövetkező pár napban? :lol: Ja, de még várni kell, hogy legyen üresedés a szobában!

Kazi, Balim, Hajni- Igen, tortára és üdítőre gondoltam. Vagy sütire. Nem! Ajándékot majd az óvó nénitől kap! :D Ha meg akarod hogy örökítsék, vigyél be fényképezőt, és Icukáék biztosan készítenek egy pár fotót! :)

Regina- Ok, akkor veletek megyek, és visszafelé gyalogolok. Hányra menjek az ovihoz? Nagyon köszi Anyának a jókívánságot! Jól esik! :) Átadom Neki!

Balim-Akkor jó ünneplést vasárnapra! És jó készülést. Gondolom sütsz és főzöl... :)

Kép
estelle26

kecsone- De tünemény lányaid vannak! Jobbulást nekik!

Kép
estelle26

Sziasztok!

Bea
ti hogy vagytok?Jól vannak a lurkók?És te is?

Estelle
de szigorú vagy magaddal.Miért ne ehetnél 18 óra után?Ez nem fogyókúra,és te naon csini vagy még most is.Szülés után pikk-pakk le fog menni az a pár felesleges kiló.

Adri
ja,nem is rossz ötlet ott talit szervezni.Elnézném a sok csemetét ahogy korizik,lehet ök ügyibbek mint mi felnöttek. :lol:

Erszényes
üdv újra itthon,jelentkezz! :lol:

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Jaaa ,torta az lesz persze :D Már megijedtem,hogy valamit elfelejtettem :oops: Zaher(fogalmam sincs,hogy kell leírni :oops: )tortát rendelt apa Mirinek :) Meg szörpöt szoktak kérni az óvónénik.

Évi:
Jó ötlet a fényképező,nem is jutott eszembe,hogy ilyet is lehet :wink:
Nem tudom pontossan mikor vagyunk ott,ha megérkeztünk az ovihoz felhívlak és mire indulunk addigra összekapod magad és a kórháznál lévő buszmegállóban felveszlek!Jó így?

Balim:
előre is boldog szülinapot Marcinak! :) 8év?Nem semmi,hogy ilyen nagy fiú :D Sokan lesztek vasárnap?

Kecsóné:
Köszönjük szépen! :) Nektek pedig jobbulást.Elég ramaty lehet,hogy mindig visszafertőzik egymást :? doki nem tud valami jó ötletet?
kazi

Barnusról egy friss kép.Hízik mint a kacsa.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Jaj,a képet nem raktam fel.

Kép

Na jó,meg egy Annámról.

Kép

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Éva, nálunk ebben az időszakban senkinek sincs semmilye. MOndták is a családtagok, h. novemberben eddig nem volt születés - vagy névnap. Majd most. :) Anyukámnak van dec 28-án, de azt már csak nem várjuk meg. :D :lol:
Egyél nyugodtan! Amennyi csak jólesik! Ez nem az az időszak, amikor fogyózni kellene, és figyelni a kilókat.....

Holnap megyünk az utolsó uh-ra, meg délután megyek nst-re. Kíváncsi vagyok.....

De azt is mondta ám Dóra, hogy olyan gyönyörű Andris, és a párja úgy meghatódott! (Csak ez a szülés része maradt meg bennem jobban....vajon miért?)

ÉS köszöni a jókívánságokat, és puszil mindenkit! :)
birolili

Hajni, milyen gyönyörű hosszú haja van Annádnak! :) NAgyon szép!
És Barni baba.....nagyon édes! :) (Hízik mint a kacsa.... :D :lol: )
birolili

Hajni:
Nagyon édes Barnus!
Annának pedig tényleg szép hosszú a haja!Engedi mosni,fésülni,szárítani?
Tesódnak van teje rendessen?Éjszakáik milyenek?Épp ma volt a tanácsadáson egy nagyon pici baba,anyukája panaszkodott,hogy egész éjjel sír a pici vígasztalhatatlanul,akár mit is csinál vele :(
Belegondoltam a helyzetébe,megsajnáltam.

Évi:
Ti mentek az ovis bálba???

Lili:
Ne aggódj,minden oké lesz :wink:
kazi

Dóra, gratulálunk!!! Jó ég,milyen nagy baba Andris! Remélem mielőbb szabadul fel hely!És gyors sebgyógyulást!

Kép
seriff

Sziasztok!

Kazi
van tejcsi a tesómnak,valamikor kevés Barnusnak,olyankor tápival pótolja.Naon sokat eszik,látszik is rajta! :lol:
Az éjszakáik naon jók,már csak egyszer ébred,nappal egy kicsit többet van fent,de legalább babázhat az ember vele.Ma is fent volt mikor Annával felugrottunk,majd meg is tornáztattuk.Élvezte.
Anna már egy hónapja kábé,nem sír hajmosásnál.Söt,segít ,hajszárításnál is segít,a fésüléssel sose volt gondunk.

Lili
de jó lesz neked hamarosan,csak lennél túl a szülésen mi?Gyors szülést,ha beindul.Zsófival milyen volt?Gyors?

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Sziasztok!

Dóri,itt is hatalmas gratula Andris babához :D !!Remélem hamar kihevered a szülés fáradalmait és lesz sok tejecske a nem is olyan kis legénynek :lol: !!!

És még egy kép a gyönyörű Andrisról,Dóri engedelmével:

Kép

Bocsánat,most csak ennyire jöttem,ígérem a héten jövök bővebben is!Sziasztok,pussz!

Kép Kép

Kép
dettus

Micsoda hosszú ujjacskák! :lol:

Pille,eszembe jutottál ma,mert a Malomban a Jeans Clubban vannak ám Flórára való rucik, és nagyon sokszor van akció,sztem érdemes benézni, vagy egy barátnőm 5éveskislányának az Auchanban vettem egyszínű hosszúujjú pólót, 800 Ft-ért.

Hajny, Barnus is és Anna is nagyon édesek!

Lina, Lili is vagány nagyon!Hogy van?És Te?

Kecsóné,szia, sajnálom ezta sok visszaesést! Mit mondott a doki?

Nen biztos, h hazaérünk fél4-ig szombaton,mi van a későkkel? :oops: :wink:

Kép
seriff

Dóra: szívből gratulálok nektek!! Jó nagy baba lett Andris!! Képet alig várok róla!! Sok sok Boldogságot nektek!! :lol: :lol: :lol:

Lili: remélem neked is gyors szülésed lesz, tudod a 2. már könnyebben jön állítólag... Drukkolok neked nagyon!
Az én anyukám is december 28-án született.... :lol: :lol: :lol:

hajny: Nagyon édik a képek, Barnus is, meg Anna is! Barnus mikor alszik olyan mint egy kis szobor. :)
kedves vagy h hiányolsz, még most pakolászok kifelé, olyan jó volt hazajönni, most nagyon megviselt ez a pár nap... :roll: :(

Geli: nagyon tip-top kismami vagy a festéssel, de tényleg vigyázz magadra!! :wink:

Lina: drukkolok nektek h sikerüljön a baba!! :wink: :lol:

KépKép
erszényes

ne hari most csak ennyi ....nem vagyok jól....

KépKép
erszényes

Most látom már Dettus tett képet Andrisról, nagyon szép kisbaba! :lol: :lol: :lol:

KépKép
erszényes

Erszényke hol voltatok?

Kép
seriff

Dóra!

Nagyon nagy gratula Andris babához,tündéri,milyen jó nézni,ahogy olyan drágán tudnak nézni az első órákban,mi járhat ilyenkor a buksijukban?:-)Látszik rajta,ahogy nézegeti a kinti világot! :D Maminak micsoda ajándékot adtatok! :D

Ser!

Te,mint orvos,szerinted ilyenkor vannak már gondolataik,hogy mi ez körülöttük,vagy hova kerültek,stb.?

Erszényes!

Mi a baj,miért nem vagy jól?

Roz!

Gondolok sokat rátok,bizti rendben lesz minden!

Kazi!

Voltál tüdőszűrésen?Nekem is már vagy 3 hónapja minden reggel úgy kelek,hogy nem bírok nagyobb levegőt venni kb. 20-30 percig,annyira fáj a mellkasom,olyan érzés,mintha füsttel lenne tele,utána elmúlik,de nem merek elmenni tüdőszűrésre :roll: :oops:

Balim!

Jól vagytok?Eszterke?Olyan ritkán vagy te is,gondolom van dolgod elég.

Mvirág nagyon régen nem járt erre,ha visszagondolok.

Borsika!

Ti hogy vagytok?Tubust kell visszarakatni?

Hajni!

Ismét csak csudaédi Barnus! :D Annának milyen szép haja van,bár Noéminek is hosszú lenne már :) Nagyon szép csajszi!

Linácska!

Nagyon szorítok ám,hogy ne kelljen sokáig dolgozni járnod,re,élem lesz picúrka :D Mekkorát nőtt Lili haja,édi a képeken!

Lili!

Jaj,de a végén vagytok már ti is,pár nap,s babázhattok! :lol: Úúúúúúgy irigyellek benneteket!
Vendég

Dettus, nagyon édes Andris baba! :) Donoé, sztem tuti gondolkodnak már ekkor az újszülöttek. Nagyon sokmindent megtanultak odabent.

Erszényke, hol voltatok pihizni? MIért vagy rosszul? Köszi, remélem így lesz......

A mai éjszakám katasztrófa volt. :( Viszket mindenem, és csak forgolódom. :(

Don, menj el sztem tüdőszűrésre, ez nem játék.

Balim, előre is jó szülinapozást Nektek! 8. :shock: (Minden nap rájövök, h. telik az idő, és mennyire ki kell használni minden percét. )

Kecsóné, aranyos vagy, majd meglátjuk hogy boldogulunk..... Szomorú, h. ilyen betegek a lányok! Jobbulást Nekik!
birolili

Don: a helyedben én elmennék tüdőszűrésre!!! Sokkal rosszabb aggódni mert nem tudod mi van veled... :?

Lili: Sógornőm is a végén viszketett és mikor enyhülni kezdett meg is szült... :wink: :lol:

Kérdeztétek hol voltunk. Egerben, meg a Mátrába is átugrottunk dédiket látogatni :lol: , minden szép és jó volt, csak én nem. Szédülés (állandóan el akarok ájulni!), hányinger, meg nem is jött meg, már 5 napja késett (pedig nekem szülés óta rendszeres 27-28-nap). totál azt hittem jön a kistesó, aztán megjött...de nagyon, és a tünetek még rosszabbak lettek. Szal megyek dokihoz megnézetem magam...

KépKép
erszényes

Dóra Nagy Gratula nektek!Sok sok tejcsit kivánunk és főként egészséget!

Mi szerencsésen megérkeztünk.Minden a legnagyobb rendben van.Atticy imádja a nagyszülőket és főleg az unokanővérét.
Most ennyi. :wink:

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Sziasztok!

Dora
gyönyörü nagy fiad van,én is irigykedem,majd nemsoká szülök egyet magamnak én is most már. :lol:

Lili
a viszketésért nem irigykedem,légy gyorsan kettös anyuka most már.

Don
hát,naon el kellene menned tüdöszürésre,úgyhogy ne halogasd tovább.

Erszényes
tod,egy kis vörösbor! :wink: :lol:

Ser
nem baj ha késtek az Aprók táncáról,szoktak mások is.Lehet mi is késünk,nem tom.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Sziasztok!

Kazi, Lili!
Köszi, hogy aggódtok értem!jólesik!
sajna elég sok ismerősömmel történik baj, na meg itthon...
na de majd lesz valahogy :cry: kezdek belefáradni

Hajny!
mikor nemsoká? :lol:

Kecsóné!
sztem látogassatok meg másik dokit is, hogy mit mond rá!
Mert nem tesz jót a sok gyógyi! :(

Kép
adrienn021

Sziasztok!!!

Lili! Viszketés: én is így jártam, de nekem 37 héttől....sajnállak:( de nem sok van már

Erszi! nem hangzik jól

Ser! majd írok privit!ha bebe hagyja....

a href="https://lilypie.com/">Lilypie
Gabi
bepagabi

Dóra! Andris gyönyörűűűű...és
Dettus Köszönjük a kéoet és az infókat

Gabi
bepagabi

Sziasztok!

Dóra: Gratulálok Andrishoz! Nagyon boldog babázást kívánok Neked! S gyors gyógyulást! Nekem nagyon viszketett a sebem, de szerencsére gyorsan elmúlt. Mire hazajöttünk a kórházból, már nem is volt semmi. Mondjuk én ettem rá homobogyót, lehet, hogy azért gyógyult gyorsan.

Az Aprók tánca hol van? Elvinném én is Petit, ha össze tudom hozni. Nagyon szeret táncolni. Olyan édi, amikor pörög.:-) Imádom.

Van két doboz Sinlac tejpépem. 2008 áprilisig jó. Érdekel valakit? Nagyon szívesen odaadom, a fiam sajnos nem eszi meg.

Van valami ötletetek, hogyan tudnám szaporítani a tejcsit? A mellgyulladásom szerencsére elmúlt, igaz több mint egy hét kellett, s a tejcsi nagyon megcsappant, Dorka nagyon kevesli. REngeteget iszom, már napi 4 liternél tartok, ebből két liter szopis tea. Már a fülemen jön ki, de a tejcsi csak nem gyarapszik.

Szép napot nektek!

Andi
kocsisandrea

Andi, óránként szopival tudod szaporítani! Ez a legtutibb szaporító. Kb. 1hét után ömleni fog a tejcsi. Nekem így volt. Sűrűbben ciciztesd. ÉS a sok folyadék is persze nagyon jó! Homeopátiás tejszaporító bogyókat eszel?
birolili

Az Aprók tánca a Szórakaténuszban lesz. ÉS a későket is tuti beengedik. :) Mi legelső alkalomra 4-re értünk oda, és még be tudtunk menni. Arra készüljetek, hogy nagyon sokan vannak, nagyon meleg szokott lenni.

Nem is mesélem, hogy voltunk uh-n, és Botit most 3720grammra saccolják. Remélem nem lesz azért ilyen nagy. Én kibékülnék egy 3500grammos súllyal is. Ráér kint megnőni. Olyan szépen látszódott most is a pofija.... :) Jó volt látni. Képzeljétek, a kis tappancsa teljesen a fejénél volt. :) Alig van már helye.
birolili

Andi! igaz amit a Lili írt a tejcsiről, de az én mellgyuszim után sose lett az igazi az a cici...még most se a második fiúnél sem...Sajnos...most meg ugye már nem kell neki egyik sem:(
A túl sok folyadék se nagyon jó én azt hallottam...

Gabi
bepagabi

Lili! háttt én is remélem nem lesz olyan nagy :lol: Boti

Gabi
bepagabi

Lili!

Hú, jó méretes baba!!!
télleg inkább kint nőljön meg, mert akkor könnyebben ki tud bújni!
majd írd meg mit mondott a dokibácsi!

Kép
adrienn021

Sziasztok!

Lili:
Szép nagy súly!1kg több mint az én csajszikáim :shock: ,na de hátha el van nézve picit :wink: reméljük nem lefelé csal :lol:

Dóra:
Nagyon szép kisfiad van! :)

Andi:
Én is a gyakori mellretételre szavazok :wink:
Silac:nekem kéne,ha más nem tart igényt rá,Larinak ez az egyetlen étel amiből rendes adagot eszik! :?

Don:
Én voltam szűrésen,semmi bajom!Menj te is mielőbb!!!

Erszényes:
Remélem neked sincs komoly bajod,nem hangzik túl jól,amit írtál :?
kazi

Sziasztok!

Kocsisandi
már nem is tom hol olvastam,hogy a tejszaporító teák vizezik a tejcsit,az sem jó.Sürü cicizés,remélem bejön. :lol:

Lili
szép nagy fiad lesz,csak lenne már kint mi?
Bementél Dorához?Ha igen,hogy van?

Adri
még nem tom,de úgy érzem kell egy saját,most iziben. :lol:

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Kazi!
hogy eszi meg Lari? hogy készíted neki?

Hajny!
írj akkor a gólyának Te is! :lol: Neked is drukkolok!

Andi!
sztem sem jó, ha ennyit iszol!
nem lesz több tejcsi tőle!nekem legalábbis csak akkor csökkent, ha egyáltalán nem ittam, mert elfelejtettem.
De most én is szedem a homeos bogyót, mert a barátnőmmel megbeszéltük, hogy jó lenne kihúzni a tél végéig szopival!
én URTICA URENS 5 ch-t eszem!
Próbáld ki ezt is!
Nem fáj a pici pocija a tejszaporító teától?

Kép
adrienn021

Andi:
Szerintem sem kell ennyi folyadék,mert a szervezet a veseműködésre koncentrál,nem a tejtermelésre :wink:

Adri:
Vízzel kikeverem és rakok bele frutapurát(ha nincs benne,akkor is megeszi,csak így változatosabb az íze)Nállunk mind a két lány nagyon szerette,csak Mirának már nem írták fel 1éves kora után...így ő már ennyi idősen nem ette.
Mert már úgy néz ki,hogy abbahagyja a cicizést Levi?

Hajni:
Akkor hajrá :lol: ti meg Linával szültök majd egyszerre :wink:
kazi

Voltam bent Dóránál, jól van, de még mindig nincs hely baba-mamában. :( Én komolyan lefizetek vkit, h. vip-be mehessek.... Nagyon nem szeretnék sima szobába menni.
KAtikát ma, olyan 5körül viszik be hozzá, megmutatják neki Andrist. Hát, nagyon kíváncsi Dóra hogy reagál rá KAtika.

KAzi, Dórának Tankó teljesen pontosan megmondta uh-n, hogy 4kiló lesz Andris. :shock: Azt hiszem, úgy emlékszem, h. Beának is. MOndjuk mi Bérczinél voltunk....

A doki azt mondta, hogy nyugalom, bármikor bármi lehet. Nst-s papírom jó változatlanul. Jövő héten szerdán ugyanekkor ugyanott. :D HA addig még nem bújna ki Botondka.

Hajni, hát, Annának tuti jó lenne a testvérke! Ő már jó nagylány lenne mire megszületne, nem? Én is először csak így agyaltam, h. mi lenne, ha....aztán itt van.... :D
birolili

Sziasztok!

Lili
hát,elöször is vissza kellene mennem 8 órába,hogy jó gyedet kaphassak.Még egy kicsit várok. :( Meg apát is meg kell puhítani,Neki elég a 3 gyerköc mondattal jön.

Kazi
Még nincs kizárva hogy Linával szülök,sosénem lehet tudni. :lol:

Sütöttem dióval töltött almát,olyan Karácsonyi hangulat kapott el töle,a dió ,a cukor, a méz és az alma illat összesütve.Mennyei. :lol: Egy kis térfogat növelö,de imádom.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Lili,
Nekem Lilire végig azt mondták, hogy hát nem lesz egy nagy baba, erre kijött 3950 g-osan. Szóval még reménykedhetsz az ellenkez
őjében is :D

Seriff,
köszi kérdésed, most éppen nem nagyon vagyok jól.... lelkileg elsősorban. Ma volt a munkahelyemen a "vérengzés", nagyjából 60 embert kirúgtak. (75-en voltunk). Engem is úgy, hogy a munkajogi védelem megszűnésével. Na ez nem újdonság, ezt 1000 %-ra biztosra vettem, de akkorát csalódtam ma emberekben, hogy csak na.
A leendő főnököm semmi kompromisszumra nem hajlandó, úgy akarják változtatni a munkavégzés helyemet, meg a munkaidőmet, hogy gyakorlatilag képtelen legyek bejárni....
Tudom, hogy munkajogilag ezt nem lehet, de most mehetek utána, kérhetek munkajogi tanácsokat...
És még azzal büszkélkedett a hölgy, hogy ő anno reggel 6-kor hagyta ott az egy éves gyerekét a bölcsiben, hogy tudjon jönni dolgozni. (hát én ezzel nem dicsekednék).
Na mindegy. Itt vagyok két diplomával (közgazdász és HR), átkerülök egy HR szervezetbe, és gyakorlatilag csak "koloncnak" leszek jó.
Na jó, nem mérgelődök tovább, sőt, le kellene sz*rni az egészet, a stressz nem tesz jót a tesónak :lol:

Tényleg, köszönöm a drukkokat, remélem már egy kis szedercsíra úszkál valahol a petevezetékemben :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Köszi a tanácsokat! Visszafogom ezt a sok folyadékot. A doki mondta, hogy igyak jó sokat. Iszom is, de tej nincs több. Gyakran szopiztattam és fejtem is, de még mindig semmi javulás. Próbálkozom még. Még reménykedem:-)

Kazi
A sinlacért el tudsz jönni? Nem biztos, hogy tudunk menni aprók táncára. Senki nem tud Dorkára vigyázni, a kisfiam pedig egy szélvész.
A sinlacból mit szoktál csinálni? Vannak receptjeid? A kisfiam most nagyon sztrájkol, nem eszik meg semmit, csak főzeléket, meg pizzát, azon kívül semmit. Ha össze van turmixolva, úgy bármi jöhet, de darabosat semmit nem eszik meg most. Azt sem, amit eddig megevett.

Rakok fel két képet a gyermekeimről:

Kép Dorka egy hónaposan Kép Petike
kocsisandrea

Lina! ez azt jelenti, hogy ha Lili 3 éves akkor mehetsz????És mi lesz most, maradsz az adott feltételek mellett is???Hihetetlen, hogy vannal nők akik böszkék arra, hogy inkább a munka ,mint a gyerek...Minek szült akkor?De télleg ne idegeld magad, amennyire tudod, ne fogyelj semmire, csak magatokra, és egy meleg fürdő jót tesz ilyenkor bár én nem vagyok kád-párti, de néha nagyon jól kikapcsol:)

Lili! NST-ig hátha kibújik a "nagy" Boti...Napközben is van viszketés?
Ha benn leszel férjed lesz Zsófival?

Juj, azt nem írtam, hogy azért hagyta abba Levi a szopit (sztem) mert szájpenésze lett...

Gabi

Gabi
bepagabi

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?