Dunyi: Ha mar noni fog a mellem azt hiszem azt en is fogom elvezni...de ez a fajdalom!!!!......
Koszi a biztatast
Biztos lesz mit kerdezzek majd...plane azokra a dolgokra lennek kivancsi, hogy mit mond, csinal a vedono egy egy latogatas alatt....mert mint irtam en leghamarabb ugy 28-30. heten jutok majd el hozza otthon.
Kaphatnek jobb orvosi ellatast is, de mivel nincs biztositasom szep kis osszegeket kellene kiperkalni erte. Csak az uh 200$ es abban nincs semmi mas. Januarban lesz csak vervizsgalatom es tenyesztes az meg plusz 180$ az uh mellett....
Nem bannam mar ha otthon lennenk, nyugodtabb lennek az biztos.
Henka: en is tartok kicsit attol vajon mennyit fogok hizni....nem szeretnek tul sokat. Tanacsolnam, hogy tornazz minden nap egy kicsit legalabb, de mivel magas a vernyomasod az nem biztos hogy jo otlet lenne....de ha odafigyelsz a kajalasra azzal sokat tehetsz magadert, meg a kicsiert is.
En probalok egy heten legalabb 5x mozogni 30 percet....tok erdekes, hogy keptelen vagyok tobbet csinalni, pedig mar vagy egy eve rendszeresen jarok kondizni. Most meg ket sorozat sulyzos gyakorlat utan remegni kezdenek az izmaim, mint regen 4 sorozat utan.
Ti is erzitek, hogy csokkent a fizikai teljesitokepessegetek...pl gyerkoccipeleskor?
Sly: en is boldog nevnapot es szulinapot kivanok. Nem a legszerencsesebb az ember ha ket unnep igy egybe, vagy kozel esik egymashoz....en mar csak tudom....dec 25.-en szulettem
Most figyelni is fogok a nevvalasztasnal, hogy meg veletlen se legyen a kozelben az adott nev
Ajda: szerintem is te leszel itt a fo info oszto ezentul
Te nem szoktal bepanikolni es ugy erezni, hogy amit anno tanultal bizonyos betegsegekrol rendellenessegekrol az neked most biztos elojon. Nekem is Eu. vegzetsegem van, es hat eleinte mikor fajogatott a hasam egybol azt kepzeltem mehen kivuli terhes lehetek
Maskor meg annyira tudatlannak erzem magam es laikusnak. En 31 leszek nemsoka. Eddig nem akartatok babat, vagy nehezen jott ossze?
Ptricia: nem lehet kellemes mikor lelovik a poent helyetted
De tudod a jo hir villamkent terjed. Mi is most kaptunk egy telefont hogy "egesz" Miami tudja mar, hogy terhes vagyok. Es hat nem pozitiv visszajelzes erkezett
De hat ilyenek a kulfoldon elo magyarok....nem tetszik nekik, hogy ha a masik boldog....de nem foglalkozunk vele, mi tudjuk, hogy egyutt akarunk maradni es akartuk, akarjuk is a babat...
Jo kis csapat gyult itt ossze
Hosszu lettem, de akartam mindenkinek reagalni....ha valami vagy valaki kimaradt bocsi